"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

22 Ekim 2010 Cuma

AKP SAHTE DEMOKRAT

AKP SAHTE DEMOKRAT

Cumhuriyetin kuruluşundan beri,sömürgeci batılı devletlerin destekleri ile ayrılıkçı,Kürtçü,Pontusçu,saltanatçı,hilafetçi bahanelerle isyanlar çıkaran köktendinci İslami Kürdistancı Nurculuk hareketi,14 Mayıs 1950 seçimlerinin ardından çıkarılan af yasası ile Demokrat Parti içinde iktidara taşınmıştı.
İkinci dünya savaşının şartları altında geçen 11 yıl'ı "İsmet paşa diktaötlüğü" olarak tanımlamışlar ve "özgürlüğü getirenler "olacaklardı.Geçen beş yıl içinde,İsmet paşayı aratan sansür,baskı,solcuyum diyenleri idam edilmesi gibi yasakları getiren kanunlar çıkardılar. Amerikalı askerlerin işgal ordusu gibi davranışları halkı bezdirdi,eğitimde,basında yasaklar,gazete kapatmalar haddi aştı.Özgürlük asla gelmedi.1961 askeri darbesinden sonra "5" yıl İsmet paşa gene hükümet oldu.
1961’lerde Almanya ve ardından diğer Avrupa ülkelerinin işçi istekleri doğrultusunda, özellikle Atatürk döneminde çıkarılan bu isyanlara katılımın yoğun olduğu bölgelerden seçilenler Almanya ve sırasıyla diğer ülkelere işçi olarak gönderilmişlerdi.
O tarihten bu yana,batılı devletler işçilerimize asla “dini dayatmalarda bulunmamalarına rağmen”,ülkemizden kökenleri gene bu isyanlara dayanan sözde bir takım din adamları gönderilmiş ve bunlar sözde “işçilerimizin ve çocuklarının dini eğitimlerine katkıda bulunmak” bahanesi ile bir takım örgütler kurmuşlardı.
Bu örgütler 12 Eylül 1980 darbesinden sonra Karases lakaplı C.KAPLAN gibi bir takım tiplerin,bir takım bahanelerle buralara gönderilmeleri ile “Anadolu İslam Federe Devleti” kurmak  gibi yapılanmaların içine girmişlerdi.
Yıllar sonra ,dönemin başbakan ve sonradan cumhurbaşkanı olan Turgut ÖZAL’ın kardeşi Korkut ÖZAL’ın yakın geçmişte katıldığı bir TV mülakatında,ağabeyinin “Anadolu Federe İslam Cumhuriyeti” kavramını savunduğunu açıklamıştı.
İşte bu tür yapılanmaların aslında,Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet düzenini yıkmaya yemin etmiş Sünni Kürt ve Alevi görünümlü Dersim yapılanmalarının devleti ele geçirmelerinin ve yıkma çabalarının doruğa ulaştığını işaret ediyordu.

İşte bu Karases lakaplı Adana Müftüsü Cemalettin Kaplan’ın ve diğerlerinin oluşturdukları yapılanmaların birisi de “Deniz Feneri Derneğiydi
İşçilere “paranızı gavurun bankasına vermeyin,faiz haramdır, günaha girersiniz.İyisi mi bize verin size kardan pay” verelim” aldatmacaları,oluşturdukları “faizsiz bankacılık” dümenleriyle işçilerin paralarını toplamışlardı.
Bunlardan birisi gelip Batman’a otomobil fabrikası bile kurmaya kalkmıştı.Paralarının güme gittiğini anlayanlar daha 35-40 yıl öncesinden Alman mahkemelerine başvurmuşlarsa da ne yazık ki giden gitmişti.
İşte bu olayların son aşaması geçen iki yıl içerisinde Alman savcıların başlattığı “Deniz Feneri E.V” davasıydı.
Alman mahkemeleri bu dava konusunda AKP hükümetinden hiçbir destek alamamışlar,başbakanın Almanya seyahatlerinin ardından imzalanan “karşılıklı ticaret ve iyi niyet antlaşmalarının “ ardından bu konu uykuya yatmıştı.
Bu gün Cumhuriyet Gazetesinde yayınlanan bir haber bu “dolandırıcılık yoluyla haksız kazanç elde etme” konusunu gene gündeme getirdi.
Alman mahkemeleri,bu olayda başbakanın beyinlerinden olan eski RTÜK başkanının “baş sanık” olduğuna karar vermişler.Tebligat yapmışlar ama cevap bekliyorlarmış.Dava cevap süresi dolduğunda başlayacakmış.
İşte o haberden birkaç satır;
Almanya’nın Frankfurt eyaletinde sonuçlandırılan ilk Deniz Feneri davasında, “asıl failler” olarak tanımlanan ancak haklarında dava açılması için Türkiye’den dosya beklenen Zekeriya Karaman ve Zahit Akman’a ilişkin olarak yürütülen adli süreç tamamlandı.
Zekeriya Karaman ve Zahit Akman artık resmen sanık.
Frankfurt Mahkemesi Deniz Feneri Hakimi Wienz şu açıklamaları yaptı: “Frankfurt Mahkemesi’nde yeni bir Deniz Feneri davasının sanığı oldukları Zekeriya Karaman, Zahit Akman ve diğer sanıklara tebliği edildi. Tebligatımız ellerine ulaştı mı, bunu henüz bilmiyoruz. Tebligatın ellerine ulaşıp, ulaşmadığını İlgili görevli mesai arkadaşlarım sordum. Ancak onlar da, tebligatın sanıkların ve avukatlarının ellerine ulaşıp ulaşmadığı konusunda bir bilgilerinin henüz olmadığını ifade ettiler.”

Aslında dinle işleri sadece halkı sömürmekten öte gitmeyen AKP,tarih boyunca din rejimlerinin yaptığını tekrar etmektedir.
İnsanlar,devlet destekli bir kültür olan dine “doğuştan sahip olurlar”.Asla seçim şansları yoktur.Dayatılan bu inanca uymayanın toplumda yaşaması da olanaksızdır. 
Türkiye Partisi başkanı Ahmet Kuzu
Örneğin,Yahudilerde dine inanmayan toplumdan atılırdı,veya öldürülürdü,eski Roma’da,dine inanmayanlar ve “ateist” olarak tanımlanan “tek tanrılı inanca sahip olanları” imparator Neron’un hamam sütunlarına bağlatıp,üzerlerine domuz yağı sürdükten sonra ateşe verdiğini, onların çığlıkları arasında sapık cinsel ilişkilere girdiğini tarih yazmaktadır.
İran’ın dini baskısından kurtulmak için,önceden sapık ilan ettiği Hıristiyanlık dinini,Grek rahiplerin düzenlemeleri ile aldığı yeni şekille halka dayatan Roma,inançsızlık gösteren,eski inanç bağımlılarının beylerini,dini önderlerini öldürüp cesetlerini iki yüzyıl kadar kiliselerin önünde halkı yıldırmak için kullandı,ağır vergilerle de “asil tabakayı" yeni dine mecbur etti.
"Kara ses" Cemaletin KAPLAN
Hz.Muhammet,vergi vermek savaşlara katılmak istemeyen Bedevileri, Yahudileri, Hıristiyanları çok ağır cezalandırdı,Hz.Ömer’in komutanı Haccac,Güney Türkistan’ı işgal ettikten sonra İslam’ı kabul etmeyen Türk beylerini ve dini önderlerini Hotel,Semerkand gibi şehirlerin giriş ve çıkışlarına sağlı-sollu kurduğu 24 kilometre boyunca uzanan darağaçlarında yıllarca ibret için sallandırdı,Cürcan’da esir aldığı 50.000 Türk’ü aynı anda ,dere yatağında keserek kanlarıyla değirmen çevirip,un öğüttü ve intikam ekmeği yedi.
Bütün malları elinden alınan Türkler,daha sonra, Cuma namazlarına katılmaları halinde birer altın harçlıkla teşvik edildiler.”Kehf Suresi ayetlerine göre, ”mecüc-cüce-şeytanın askerleri” olarak tanımlandıklarından acımasızca soykırımlara,tecavüzlere uğradılar.
Bütün bunlar,dinlerin aslında halka değil,devleti elinde bulunduran siyasi mekanizmaya hizmet eden,halkı köleleştiren,sömüren,tercih hakkını ortadan kaldıran,yok eden  özelliklerini ortaya koymaktadır.

Cunta+ABD+köktendinci yapılanmanın işbirliği sonucu “Şiir Mağduriyeti” ile öne çıkarılan ve 03.Ekim 2002 seçimleri, işbirlikçi basının destekleri ile de hükümet edilen,”DİNİMİZİ YAŞAMAK İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ,HERKESE ÖZGÜRLÜK,CUNTAYA YARGILAMA, REFAH,DEMOKRATİK BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ,DEMOKRASİ, EŞİTLİK” sloganları ile halkı işleten AKP, en son Anayasa halk oylamasında da bu sloganları kullanmış,sözde,92 yaşına gelmiş Kenan Evren’i sembolik de olsa yargılayacağını vaat ediyordu.

Ama olanlara bakınız ki niyetlerinin bu olmadığını kendileri gösteriyorlar.Cuntacıları yargılamak şöyle dursun, geçenlerde,yandaş medyalarında çalışan,önceleri Kemalist,şimdinin “Basına Sansür isteyen” hükümet şakşakçısı gazeteci Yiğit BULUT’un bu isteğinden 15 gün geçmeden,Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İnternet medyasına yönelik düzenlemeye ihtiyaç bulunduğunu belirterek, ''Basın Kanununa ek bazı maddelerle, bu sınırsız ve sorumsuz alanı da düzenlememiz lazım. Eminim, İnternet medyasıyla ilgili hukuki bir düzenlemeyi sizlerin önüne getirebileceğiz'' dedi.
Sosyalist basın yayın organlarında görev alan basın mensupları hakkında çok fazla sayıda davanın bulunmasına ise: ''Dedim ki sadece basın mensubu olmak, kimseye suç işleme imtiyazı vermez. Cezaevlerinde tutuklu, hükümlü bulunan, ama adı gazeteciye çıkmış, gazetesinin ismini bile duymadığınız, adresini aradığınızda yerini bulamadığınız öyle mevkuteler var ki... Onun mensubu olan, gazeteci sıfatı taşıyan bu kişinin suçu, adam öldürmek, terör örgütüne üye olmak, terör örgütünde eylem yapmak. Sıfatı gazetecidir, hoş mu bakacağız? Bir milletvekilinin bir insanı öldürmesi karşısında ne düşünüyorsak, burada da onu düşüneceğiz.”

Okumak için resmi tıkla
Sözde cuntanın baskıcı rejiminden şikayetleri öne çıkararak,mağdur edebiyatıyla iktidar olanlar ve her daim bunu halkın önünde kullananların aslında,cuntacılardan daha da baskıcı,yasakçı oldukları ortaya çıkmıştır.

Adnan Menderes'in sansürcülüğübunlarda da aynen hatta fazlasıyla görülmeye başlanmıştır.Referanduma 17 gün kala bir şekilde"TACI HAINE GIYDIREN MILLETIN KANI DINMEZ" blogum silindi ve 47 gün sonra iade edildi,ama artan okurları kayboldu.Halen de sayfaların akışından da göreceğiniz gibi bu blogum da engellidir.

Bu “YouTube “ yasağına neden olan “Atatürk aleyhine video” bahanesine de inanmıyorum. AKP’li hükümetin bakanlarından vekillerine verdikleri beyanlarda,İnternet’e düşen fıkra olaylarında o videolardan daha çok Atatürk düşmanlığı yaptıklarını görmekteyiz.
Başta başbakan,Fethullah Gülen,Deniz Feneri davaları ile hükümet aleyhindeki videoları halktan gizlemek için birisine böyle bir Atatürk’ü aşağılayan bir video yaptırdıkları bana daha mantıklı görünüyor.

İnanmazsanız YouTube’a girin ve Atatürk aleyhine birkaç video var,Atatürk’ü bilenler de zaten onlara inanmazlar.
Ama AKP ve hükümet aleyhine o kadar çok video var ki bana hak vereceksiniz.Bilmeyenler “antisansürsüz” yazıp oradan indirecekleri bir program yardımı ile rahatça girebilirler.

Her zaman yazdığım gibi,din ve dinciler kendilerinden başka ideoloji tanımazlar.Her zaman “mağdur ve takiyye (hakim olan inançtan görünen)” ile yer tutar,sonra da kendilerini koruyanları en başta keserler.

Roma’da ilk Hıristiyanların,Mitraistlerin aralarında girerek 26 Aralık Mitra’nın doğum günü kutlamalarında “Hz.İsa da bu gün doğdu” diyerek kendilerini şirin gösterirlerdi.Oysa,Hıristiyan araştırmacılara göre İsa'nın doğum tarihi "25 Ekim" idi.Bu gün bile "26 Aralık'ta kutlanan Noel yortuları bu takiyyeciliğin değiştirilememesindendir. (George Barbarin-Büyük Piramitin Sırları,J.CAMPBELL-Tanrının Maskeleri-Batı Mitolojisi)

Mitraistler de farklı inançlara saygılı olduklarından onları Neron’un ve ardılı imparatorların zulümlerinden korurlardı.
Ne zaman Hıristiyanlık (İ.S.325) Roma’nın resmi dini olur,o vakit,bütün Mitraistleri tapınaklarına doldurup hepsini diri diri yaktılar,mallarına el koydular.

Humeyni ilk olarak,kendisine destek olan,Şah’ın faşist örgütünün Azerilere karşı soykırımcı-düşmanca saldırıları yüzünden kendisini destekleyen Azeri ve Fars solcuları yirmişer yirmişer idam ettirdi.

AKP’nin farklı bir niyeti olmadığı ortadadır.

Atatürk’ün bahşettiği,değerini bilmediğimiz kıymetli haklarımız,özgürlüklerimiz her gün çıkarılan yasalarla alınırken,Türban konusu” gibi sahte gündemlerle” meşgul edildiğimizden giden haklarımızın farkında değiliz.İspanya,Fransa, Yunanistan,İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinin emekçilerini örnek alarak “haklarımızı korumak ,için” onurlu bir mücadele vermedikçe,2011 seçimlerinin ardından daha aç,daha güvensiz,daha köle bir toplum olacağımızı şimdiden kabul edebiliriz.
AKP ve dini rejimleri savunan bütün işbirlikçi siyasi partiler sahte demokrattır.Herkes bunu kafasının bir yerine yazmalıdır.

Adilyargıç/keykubat

2 yorum:

  1. HAYATTA EN BÜYÜK CEHALET, CEHALETİNİN FARKINDA OLMAMAKTIR. ÖYLESİNE CAHİLSİNİZ Kİ ÖZELLİKLE KUR'AN İÇERİĞİ KONUSUNDA, BİLİMDEN ÖYLESİNE UZAKSINIZ Kİ BİR TARİF BULAMIYORUM SİZİ ANLATMAYA. YAZIK ALLAH İLE SAVAŞARAK GEÇİRDİĞİNİZ ÖMÜRE.

    BİR TÜRK BİLİM ADAMI İLE BAŞLA BELKİ AZ İBRET ALIRSIN FAKAT HİÇ SANMIYORUM SEN KENDİ KALBİNİ KENDİN MÜHÜRLEMİŞ, KURAN DA ANLATILAN SENARYOLARIN BİRER TİYATRO SAHNESİ OLDUĞUNU GÖREMEMİŞ ZAVALLININ TEKİSİN DOSTUM.

    http://tr.scribd.com/doc/221445250/The-Reality-of-the-Satanic-Verses-%C5%9Eeytani-Ayetler-Ve-Gerce%C4%9Fi

    YanıtlaSil
  2. Kendi iftiranın esiri olmuşsun.

    Cehaletin ilkelerini sen ve destekledin siyasi parti belirlemeye çalıştığı için her gün tepkiler içeriden dışarıdan artarak büyümektedir.

    Bir bu yazı dini yazı değildir, din ticareti yapan kripto Hristiyan v.b.leri deşifre etmektedir.

    Senin gibi işbirlikçi vatan haini, halkın dini inançlarını istismar eden satılmışın bu yorumundan sonra daha da deşifre edeceğim.

    Mühürlü olan kalp senin gibi satılmışların, yanlışı savunan
    kendi özünü gizleyen, karın doyurmak uğruna milleti satan, devleti yıkanlara yalakalık yapanların kalbidir.

    Beni, Allah ile savaşarak ömür geçirmekle suçlamışsınız, diğer yandan da Kur'anın tiyatro olduğunu yazmışsın.

    Bana Türk bilim adamını örnek almamı öneriyorsun sen ise Mark Twain'in adını kullanıyorsun.Bu senin ne kadar şaşkın olduğunu gösterir.

    Sen önce ne olduğuna ve ne söyleyeceğine karar ver.

    Yanlışı savunduğundan kendini bile ifade etmeyi beceremeyenlerin lafını kaale almadığım gibi, ibretlik olsun diye de zevkle yayınlarım.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.