"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Ağustos 2022 Perşembe

HELÂLLEŞME NEDİR?

HELÂLLEŞME!

Annem, babam, arasında büyüdüğüm insanlar beni ülkemizde birlikte yaşadığımız, herhangi bir dini, etnik ayrılmış toplumlara karşı düşman olarak yetiştirmedi.


Ben bu düşmanlıkları Istanbul' da başlayıp biten polislik yaşamımda ve AKP dönemi emekliliğimde gördüm.

Karadeniz, doğu ve güneydoğu Anadolu göçmenlerinin bize, Türk ve Hanefi Müslümanlara aşırı düşmanlıklarına tanık oldum.

Sonunda ömrümün yarısını alan araştırmalarım sonucunda gördüm ki, sebep, bu gün gördüğümüz "Islâm maskesi altında yaşanan tüm Sapıklıkları yasayan" gayrimüslimler bu sapık şeriatlerini yasamak için 1760'dan, Vehhabiler, Yunanlılar, Balkan gayrimüslimleri 1745'den itibaren Osmanlıya ve Atatürk cumhuriyetine düşmanlık etmişler.

Bunları sadece II. Abdülhamit 3 kez tehcir/sürgün etmesine rağmen, devlete sahip çıkan Ittihat ve Terakki hukumetinin tehcirini öne çıkarıp düşmanlık eden sinsi kriptolar olduklarını gördüm.

Bunları yazıp paylaşmaktan ben bıktım, bu " vatandaşı oldukları devleti, devletin düşmanı haçlılar ile bir olup, KENDI devletini sırtından vuran hainler olduklarını" paylaşmaktan bıktım.

Bir de çok haklıymış gibi bana yok yere, haberim olmayan düşmanlık yapan bu insan müsveddelerinden bıktım.

Avrupa, Amerika ve derin NATO bunlarla çalışıyor.

Bunlar bu sayede iktidar, kendileri ihanetleri bastırıldı diye ihaneti bastıran kendilerinden özür diliyorlar.

Bıktım bu saçmalıktan.

Bu ihanetleri anlattığım tüm dünya devletlerinden insanlar bana şunu dedi;

" - Biz böyle ihanet eden tebayi son insanına kadar yok ederdik, siz Türkler aciz varlıklarsınız"

Bu aldanmayı bizim kendi padişahlarımız yüzünden hazmettik.

Çünkü onlar bunları bizden üstün saymıştı " deyince Türklere daha da acıdılar.

Evet, Türk milleti Islam ve diğer Arap dinlerine girerek kendi asimilasyonuna zemin hazırladı.

Alaeddin Yavuz   

Alaeddin Yavuz

Hangisi Ekonomik?

Sizce hangisi ekonomik?

18 yıldır içkimi kendim yaparım. Son 1 yıldır viski yapıyorum. En fazla 1 litre içince uyuyorum.

Rakı yapınca, 3 litre yetmiyor. Iç iç dur.


Bu yüzden alkolü yüksek ama vücudu doyuran ve doyum sağlanınca istemesen de uyutarak içmeye son veren viski bana iyi geldi.

Uyuyacağımı sezdigimde sigara,ateşli ne varsa söndürüp doğru yatağa gidiyorum. Yatağa yatınca uyuma süresi 30 saniye ile 2 dakika.

Çok rahat.😊😊😊

Açıklama; Ben kendi içkimi yapmaya başladığımda böyle temiz, etil alkol satışı yoktu. Üzüm alır, sıkar, mayalar, iki ay beklerdim. Bu da verimli değildi.

Sonra çok kirli olan medikallerde hastanelere satılan etil alkol alır, onu 3 kere damıtır, sonra anason ekleyip mayalar, sonra süzüp temiz alkol elde edip onu içerdim.



Şimdi, 3 kere damıtılmış temiz etil alkol alıyorum. Youtube videolarında da verildiği gibi ölçüyü tam yaparsan hiç sorun olmaz.

Uyarıları ihmal edersen ölebilirsin.

Ilk yapma rakıyı 13 yaşında iken 1970'lerde bakkallarda satılan beyaz ispirtoyu damıtarak yapmıştım.

Zaman zaman tekrar ettim.

Deneyiminiz yoksa youtube videolarındaki uyarıları harfiyen uygulayın.



Ben küçük değişiklikler yapyorum, ama tecrübeye dayalı, özünü derken orantiyi bozmadan.

Selamlar!

Alaeddin Yavuz 

3 Ağustos 2022 Çarşamba

ILKESIZ UYUŞTURUCU TÜCCAR DEVLETLERİ AMERIKA VE INGILTERE

Ingiltere, Amerika kendi halkını eroinle
 zehirlemekten çekinmiyor.


Uyusturicu bağımlısı olan oğlunun ölümünden sonra, afyon dolu altı Ingiliz gemisini yakıp, Afyon ve türevlerini yasaklayan Çin imparatoruna, SERBEST TİCARET DERSI vermek isteyen meşhur kraliçe Viktorya, amiral Nelson'a verdiği donanma ile iki kez Çin'i işgal ettirir. Bu olay tarihe Afyon savaşları diye geçer.
Internet ortamında bu konuyu, Oxford unv. arşivinden kısmen dilimize çevirip yayınlayan bendim. Bir çok tv, belgeseline ve münazara programlarına, makale ve akademik arastirmaya konu olmuştu.

Dünyayı zehirleyen, 500 yıl keşifler cağında soy kırım yapmış, iki dünya savaşı çıkartmış, Ingiliz- Amerikan imparatorluklari kendi halklarını zehirlemrkten de asla çekinmezler.




Alkol ve sigara insanı köleye çevirmediği için, dini bahane ederek yasaklıyorlar, uyuşturucu serbest.