"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

8 Mayıs 2022 Pazar

EKREM IMAMOĞLU YOLDAN ÇEKILDI.

 EKREM IMAMOĞLU'NUN BAŞKANLIK TURU OLAYI. 

Ekrem Imamoğlu, 1683 Viyana kuşatmasını engellemek için Kutsal Haçlı Ittifakı tarafından kışkırtılıp isyan ettirilmiş Hemşin Ermenlierini, Litvanya seferini bırakıp gelerek bastırmış Merzifon'lu Kara Mustafa paşanın sürdüğü Ermenilerin yerleştiği Platana adlı Rum köylüsüdür.

Meşhur vatan haini Fesli Kadir de hemşehrisidir.


FESLİ KADİR MISIROĞLU SECERESI ERMENİ ÇIKTI 
15 Nisan 2024'de eklendi 









Cengiz Özakıncı
@cengizozakinci
Osmanlı Arşivinden: 
Kostaki Mısıroğlu (Rus tebaası) 
Bedros Mısıroğlu (Sarraf, Tefeci) 
Yani Mısıroğlu (Atina) 
Begos Mısıroğlu (Sarraf, Tefeci)

Bunlar 1760'larda Süryani Rum ve Ermenilerin Yezidi Rumlar ve Kürtler ile ortak Rus ve Gürcü Çarlarının destekleriyle isyan etmişlerdir.

Osmanlının çöküş belgesi olan 1768-1774 Osmanlı- Rus savaşından Osmanlının mağlup çıkmasında hizmetleri öyle büyüktür ki, imzalanan Küçük Kaynarca Anlaşmasına Ruslar, " Ortodoks Hıristiyanlar artık benim koruyuculugum altındadır,  ASKERLİK ve VERGİDEN MUAF olacaklardir" maddesini Osmanlıya kabul ettirmiştir.


Bu yüzden bunlara, askerlik vergi getiren Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığı da yapmışlar ve hala yapmaktadırlar.

Haçlı Avrupalıların Kutsal Ittifak Anlaşmalarına göre, bir Haçlı devleti bir devlet üzerinde hak elde ederse TÜM KUTSAL ITTIFAK ÜLKELERİ bundan yararlanır maddesi gereğince ülkemizdeki Ortodoks Yahudi ve Hıristiyanları korumaya diğer Avrupa ülkeleri ve 1830'larda Bebek Imparatorluk olarak Kurulan ABD de katıldı.

Avrupa'ya ABD'yi tercih eden Osmanlı sarayı ABD'ye aşırı haklar verdi.

Böylece ABD American Board Comission for Foreigner Missionary, kisa adıyla ABCFM adlı Misyoner örgütünün 1815'de  Beyrut'ta bir okulu varken, ayrıcalık sayesinde 450 kadar okul açtı. Buralar dini ve çağdaş eğitimi birlikte veren okullardı. 

Hepsine de Türk ve Müslüman olmayan çocuklar alındı. VATAN haini olarak yetiştirildi,  dağlara eşkiyalığa  gönderildiler.


Akıllılarını ülkelerine götürüp eğittiler, sonra geri getirip Siyasi Önderler, devlete ihaneti finanse edecek ticari zenginler yaptılar. Osmanlıyı da, en ünlü generallerinin kurduğu devamı olan  Türkiye cumhuriyetini de Atatürk'ün öldürülmesi ile yıktılar.

Şimdi sıra, Türk, Türkiye Cumhuriyeti adını sanını kaldırıp,  uğruna savaştıkları BABIL TALMUDUNA DAYALI, SAPIK, ŞATANİST ORTODOKS HIRISTIYAN VE MUSEVILIGINE DAYALI BIR ŞERİATI ISLÂM ADIYLA KURMAK.

Müslümanlar yüzyıllardır cemaatler ile bu sapıklığa alıştırıldığı ve hatta zaten bu inanca sahip oldukları için de bu sorun olmayacaktı.

Ekrem Imamoğlu da CHP'yi ele geçiren bu  güruhun parçasıdır.

Her zaman sık sık belirttiğim gibi ülkemiz Osmanlı Şeriatından bile ilkel ve sapık bir şeriat düzenine mahkûm edilmektense, Atatürk ve Sosyalizm temelli sloganlar atan nu YCHPlilere EHVENİ ŞER ( Kötünün Iyisi) demişimdir,  bu şartla desteklemişimdir.


Kültürel doluluğu olmayan ve sadece kökeni nedeniyle Ingiliz-ABD HAÇLI ülkelerin siyasilerince kökenlerinin vatan haini, Müslüman görünen riyakâr kripto işbirlikçilere, yani batılıların TÜRK dedikleri, Türk ve Islam düşmanlarına dayandığı için aynı RTE-AKP'sini ayakta tutmak için seçilmiş olduklarını herkes bilsin.

Trabzon Akçaabat Ermenisi (Bagrat) Gregoryen Süryani Ermeniler ile Gürcü Süryani Ermeniler ve Rumlar "OGLU" ekini soy ve aile adlarına alarak,  72 yıl Babil Sürgününden dönen 150 küsür Yahudi kabilesinden olduklarını kanıtlamak için kullanırlar. Davtyan= Davutoğlu, Bakırcıyan=Bakırcıoglu gibi.  (Tevrat Ezra Kitabı. Çocuklarına da Sara, Sera, Sare, AZRA gibi Kız adları verirler.)

Ekrem ImamOğlu, hemşehrisi Kadir MısırOğlu gibi bir Platana=Akçaabat Rum'u veya Ermenisinden başkası değildir.

Kendi ülkelerinde de devlet adamlarının kültürel derinliğinden çok küresel sermayenin talimatlarına itaat edecek siyasi,  askeri devlet adamları seçen batının ülkemizde yakında Adnan Menderes Musevisinin dediği gibi odunu bile seçtirmesine tanık olunursa şaşırmayınız.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu'na rağmen Kradeniz turuna çıkıp,  Trabzonspor şampiyonluğunu paylaşmak, AKP kalemşörü Nagehan Alçı ve Eda Beki'yi sözde "uzlaşmacılık" adına  bu tura davet edip gelen tepkilere karşı savunması ve tepki verenlere " vız gelir tırıs gidersiniz" demesindeki gerzeklik, Ekrem Imamoğlu gibi 20 yıldır süren kültürel hiç bir mücadelede yer almamış olduğu halde, "Ya AKP Ya Imam' seçeneğine mahkûm edilmiş seçmenin TEMSILCISI OLMA YETENEĞİNDE OLMADIĞININ GÖRÜLMESI olarak açıklanabilir.

Yaklaşan 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar Tbmm'de grubu bulunan Millet ittifakı partilileri ve genel başkanları da farklı sıfatlara sahip olmadıkları için bu olay tekrar edilerek RTE tekrar yasa-dışı da  olsa seçilebilir. Çünkü,  yasallığı denetleyecek kurum kalmamıştır.

Ekrem Imamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okuyan Karadeniz liderlik çıkışı da bu fiyasko ile hala sürerken Ychp saflarından üst düzeyde bir ses çıkmaması da dikkat çekicidir. 

Memnuniyet yaratmış gibidir.

Ümit Özdağ hocanın Mensur Yavaş beyi aday göstermesi ile çikan fikir tartışmalarına, " belediye başkanları yerinde kalsın, aday olurlarsa RTE medyası 15 gün ile 6 ay arasında bunları yer, belediyeler de gider, demiştim.

Ekrem Imamoğlu bunu, kendi kendini 15 günde tasfiye ederek resmen kanıtlamış oldu. 


Mensur Yavaş zaten cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunu kesin bir dille kapatmıştı.

Şu anda, Pontuslu Ekrem de çekilince Kemal Kılıçdaroğlu önünde engel kalmadı.

Bu olay da bir YCHP Operasyonu olarak tarihte yerini aldı.

Takdir aklı olanındır, sizindir.

Alaeddin Yavuz.