"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

19 Şubat 2022 Cumartesi

EYÜP PEYGAMBER VE ÇOCUKLARI

TEVRAT CİNSELLİK KONUSUNDA ÇELİŞKİLER KİTABIDIR...


Musa'ya indiğine inanılan ilk BEŞ kitaptan biri olan Levililer kitabında "kız kardeşle, ana ayrı kız kardeşle evlilik, cinsel ilişki büyük suçlardandır.
Ama, Musa'dan yüzyıllar sonra yaşamış, Davut ve Eyüp peygamber
efsanelerinde, aynı kitabın SAPIKLIK  olarak tanımladığı geleneklere tanık oluyoruz.

Levililer 20;

17 “ ‘Bir adam anne ya da baba tarafından üvey olan kızkardeşiyle evlenir, cinsel ilişki kurarsa, utançtır. Açıkça aşağılanıp halkın arasından atılacaklardır. Adam kızkardeşiyle ilişki kurduğu için suçunun cezasını çekecektir.

2.Samuel 13.
Amnon'la Tamar
1 Davut'un oğlu Avşalom'un Tamar adında güzel bir kızkardeşi vardı. Davut'un başka bir oğlu, Amnon Tamar'a gönül verdi.
11 Yesin diye yemeği ona yaklaştırınca, Amnon Tamar'ı yakalayarak, “Gel, benimle yat, kızkardeşim” dedi.
12 Ama Tamar, “Hayır, kardeşim, beni zorlama!” dedi, “İsrail'de böyle şey yapılmamalıdır! Bu iğrençliği yapma!

13 Sonra ben utancımı nasıl üstümden atarım? Sense İsrail'de alçak biri durumuna düşersin. Ne olur krala söyle; o beni senden esirgemez.”

14 Ne var ki, Amnon Tamar'ı dinlemek istemedi. Daha güçlü olduğu için onunla zorla yattı.

Şimdi sıra, çilekeş iş adamı Eyüp'te.
Bu arada içki falan da gırla bunlarda.
Eyüp/Job(ing)/İş peygamber
ızdırap çekerken temsili
resim.
Tevrat Eyüp Kitabı, bize Allah'ın sevgili kulu, Eyüp peygamberin aile ve günlük yaşamı ve Allah ve melekleri olan göksel varlıkların İnsanlar arasında yaşadıkları Eyüp zamanında, meleklerle birlikte Allah'ın evine şeytanın gelerek Allah'ı Eyüp'ün sadakati hakkında şüpheye düşürüp felaketler getirerek sonunda "doğduğu güne lanet eden Eyüp" peygamber karakterini bizlere tanıtmaktadır.

Yahudilerin Ge Hinnom
dedikleri, Yunanca'ya
Cehenne, Arapçaya
CEHENNEM adıyla geçen 
Kurban Yakma fırınında
kurban yakılması olayı.
Resimde bir öküz başı
görülmektedir.

Aşağıya alınan Tevrat Eyüp Kitabı ayetleri ise bizlere  ters gelecek gelenekler içerdiğinden dikkat çekmek amacıyla alınmıştır.
Us/Uz/Ok-uz/Og-uz/Oğuz/Öküz başlı (Manda'nın boğası. Bizdeki, gücünden yararlanmak için kısırlaştırılmış ineğin erkek boğası değil) tanrılara ibadet edilen ülke (Hint, İran, Irak, Anadolu, Avrupa, doğu ve Kuzey Afrika İran-Hint kökenli toplumlardan oluştukları için hepsi inek ve manda türünün Boğalarının şeklinde görülen tanrılara ibadet ederlerdi, Eyüp ülkesi Suriye ve Levant'tır.) de Eyüp=İş/Ticaret adındaki KUSURSUZ DOĞRU adamın çocuklarının yaşamını okuyalım;

1 Ûs(Uz) ülkesinde Eyüp adında bir adam yaşardı. Kusursuz, doğru bir adamdı. Tanrı'dan korkar, kötülükten kaçınırdı. 


2 Yedi oğlu, üç kızı vardı.

4 Oğulları sırayla evlerinde şölen verir, birlikte yiyip içmek için üç kızkardeşlerini de çağırırlardı. 

5 Bu şölen dönemi bitince Eyüp onları çağırtıp kutsardı. Sabah erkenden kalkar, “Çocuklarım günah işlemiş, içlerinden Tanrı'ya sövmüş olabilirler” diyerek her biri için yakmalık sunu sunardı. Eyüp hep böyle yapardı.

18 O daha sözünü bitirmeden başka bir ulak gelip, “Oğullarınla kızların ağabeylerinin evinde yemek yiyip şarap içerken 

19 ansızın çölden şiddetli bir rüzgar esti” dedi, “Evin dört köşesine çarptı; ev gençlerin üzerine yıkıldı, hepsi öldü. Yalnız ben kurtuldum durumu sana bildirmek için.”

Eyüp Kitabı 4. ve 5. ayetlerde, Eyüp'ün 7 yedi oğlunun 3 üç kız kardeşi ile evlerinde içkili, yemekli eğlenceler düzenlemesi bu gün kabul edilebilir mi?

Ki, o zaman da büyük günah olduğu bilindiğinden, bağışlanması için, Eyüp onlar için YAKMALIK KURBAN SUNUYOR ve VAFTİZ ederek günah çıkartıyor.

Büyük günah olduğu bilindiği halde Yahudilerin günah işlemeleri onların GÜNAH İŞLEME HAKLARI olduğunu hatırlatıyor.


İslam Kuran'ında günah işleme hakkı olmadığı halde AKP milletvekili Metin Külünk, Recep Tayyip Erdoğan'ın Günah İşleme Hakkı olduğunu savunmuştu. 
Daha fazla yorum yapmadan gerisini merak eden ister aşağıdaki linkten ister başka kaynaktan Tevrat okuyup kendiniz görüş oluşturabilirsiniz.

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz

Tevrat Eyüp Kitabını okumak için linki tıklayınız
https://kutsalkitap.info.tr/?q=eyu+1&x=42&y=16