"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

23 Aralık 2023 Cumartesi

#SEÇİM ŞEHİTLERİ MEVSİMİNE GİRDİK

  Seçim Şehitleri Mevsimine Girdik.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine 100 gün kaldı.

Dün önce 3 şehit, 4 yaralı denildi, bu gün 6 şehide bağlandı.



2023 genel seçimleri öncesinde olduğu gibi, sarat sakinini iktidarda tutmak için seçilmiş Tbmm muhalefetine ek olarak bilinen terör örgütü ve yan kuruluşları olan örgütler de Atanmış Muhalefet yapılanmasının içinde yer almaktadır.

39 yıldır olduğu gibi, Akp öncesi 11 hükümet 18 yıl, Akp, 23 yıldır Terörle Mücadele Merkezli iç siyaset yürüterek, kendileri teröristle savaşan, muhalefeti de terörle ortak ilan ederek iktidarda kalıyorlar.

Muhalefet de bunun her şekilde hakkını vererek muhalefet memurluğu görevini başarıyla yerine getiriyor. 

İkisi de Osmanlıyı yıkmak için İngiltere destekli, halifeliği Osmanli'dan almak bahanesiyle Müslüman görünen Süryani-Yahudileri 1745 Vehhabi isyancıları, Rusya ve Gürcü Çarları destekli 1760 Süryani-Yezidi, 1812'den sonra Gregoryen Süryani Ermeni Musevi-Yahudi Hıristiyanları savaşta, barışta Osmanlıya isyan edip Müslüman Hanefi Türk ve Müslüman soykırımı yaptılar.


Rusya-Abd-İngiltere destekleri ile devleti ele geçirdiler, padişahları bile son padişaha kadar onlar seçtiler.

1923'de Atatürk cumhuriyetin ilânı ile bunlara son verdiyse de 10 Kasım 1938'de onu da öldürüp devleti tekrar ele geçirdiler.

14 Mayıs 1950 genel seçimleri ile Süryani ve Yezidiler Nurculuk hareketinde birleşerek gayrimüslim şeriat devleti ilan ettilerse de istediklerini yapamadılar.


Bu amaçlarına 03 Kasım 2002 genel seçimlerini AB-D VE NATO ÇETESİ ÜRÜNÜ AKP-RTE hükümeti ile ulaştılar.









Bunların hiç birinin amacı devleti yaşatmak değildir.

Hepsi devleti tasfiye etmek, 36 parçaya bölmek, Büyük Israil-Yunan-Anadolu Rumları idaresinde Bizans devleti kurmakla görevlidirler.

1774'den beri askerlik ve vergiden muaf olan gayrimüslimler Akp ile tekrar haklarını aldılar.

Devleti işgal ettiklerini
daha nasıl itiraf edecekler?

Ölen askerler subay dahi olsalar 1980 dünyasından beri fakir Türklerden ve yobazlardan seçildiği için, onların gözünde "ÖLMEK İÇİN MAAŞ ALAN KÖLE ASKERLER" oldukları için iktidar sahiplerinin yüreklerinde en ufak üzüntüye sebep olamazlar.

Uydurma seçimlere girerken, vatansever görünmek isteyen hükümet, Hınçak, Taşnak terör örgütü Pkk üstüne yolladığı fakir fukara çocuklarını, yine köle olan örgüt teröristlerini birbirine öldürterek oyları alacaklar, saltanatlarına devam edecekler.


Devlete sahip çıkmak,  uğruna ölmek ne kadar kutsalsa, devletin idaresinin kimlerin elinde olduğuna dikkat etmek te o kadar kutsaldir.

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz