"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Kasım 2012 Salı

İSBIRLIKCILER OLDURULURLER


İŞBİRLİKÇİLER ÖLDÜRÜLÜRLER

    Bu ifadeyi geçmiş yazılarımda defalarca tekrar ettim. Ama bu gün birkaç gündür devam ettiğim bir kitap tercümesi konusuna yoğunlaştığımdan yorulup bilgisayarımı kapatıp, kendi yaptığım rakımı içerken tekrar aklıma geldiğinde bu başlıkla yazmaya karar verdim.

Bu yazım bu güne kadar yazdığım en kısa yazı olacaktır.

İşbirlikçi kelimesi ne demektir?

İşbirlikçi, bir kişinin kendi iktidar, zenginlik, şöhret, güç sahibi olma, din, tarikat, soy sop egemenliği üstüne yoğunlaşmış hırsları uğruna vatanını milletini yabancı güçlere satmak için anlaşma yapan kişi demektir!

İşbirlikçilere örnek ver derseniz bloğumda binlerce sayfa yazımda bunları yazdım okuyunuz!

Soyadını Atatürk’ten İsmet İnönü, Atatürk’ü çekemedi, zamanın İngiltere’si ile işbirliği yaptı, 10 Kasım 1938 günü gene soyadını Atatürk’ten alan Arnavut Fahrettin Altay paşa ile ortaklaşa bir darbe yaparak devlete el koydu. Ertesi gün TBMM'yi askerle toplayıp kendisini cumbaba seçtirdi. Benim kanaatime göre de Dolmabahçe sarayında kafasına kurşunu da o sıktı.

İsmet İnönü Atatürk iyi günlerinde Savarona yatında!

Ondan sonra, İsmet’e karşı Adnan Menderes Nurcu Kürtler ve Amerika-İngiltere koalisyonu ile işbirliği yaptı, 1946’da İsmet İnönü-Celal Bayar görüşmesini Pembe köşkte yaptırıp düzenlenen “Muvaza=şike” anlaşması sonucu 14 Mayıs 1950’de iktidar oldu.
Atatürk'ün Hukuk Fakültesi okuttuğu,onun cumhuriyetini satan ama adını yaşatan Adnan Menderes!

1956’da Rockefeller, Türkiye’ye “nakdi (parasal) yardım" yerine "ayni (askeri veya mal olarak) yardım" yapmasını Amerikan meclisinde kabul ettirdi. Türkiye’ye yapılacak nakdi yardımlar askıya alındı.  

 Menderes’in projeleri yattı. 370.000.000 milyon ABD Doları gelmedi. Almanya’ya ayrılan 115.000.000 milyon ABD Doları nakdi yardım Türkiye’ye çevrildiyse de Menderes tatmin olmadı. İş Bankası hisselerinin %50’sini SSCB’ye vermek için görüşme talep etti. SSCB ağustos ayına randevu verdiyse de randevudan iki ay önce yapılan askeri NATO darbesi ile idam edildi.

Kölelik ettiği emperyalizmin İngiliz sicimi ile asılmış Adnan Menderes efendi!

 Çocuklarının birisi trafik kazasında öldü diğeri benzer kazada sakat olarak, kendisinin kullanan Nurcu- Kürt, Ermeni, Sabi koalisyonunca ömrü boyunca kullanıldı ve geçen yıl eceliyle öldü. Ama işbirlikçiliğinin faturasını en ağır ödeyenlerden birisiydi. Yunanistan’da baba Papandreu da 1968’de nezarette benzer şekilde bitirildi. Dünya’da başka örnekleri de çoktur. Buna girmeyeceğim.

Babasının kölelik ettikleri ile ömrünü geçiren trafik kazasında sakat kalan Aydın Menderes


Gelelim soyadını Atatürk’ten alan ve on a da “Atatürk” soyadını öneren Yezidi Bitlis Ermeni’si İsmet İnönü’ye!

1920’den alırsak, 1973’teki ölümüne kadar “53” yıl iktidarda kalmış, Kanuni Sultan Süleyman’ın rekorunu (46 yıl) kırmış İsmet İnönü neden emperyalizm tarafından CHP’nin başından alınmıştı?

Çünkü 1960 sonrası yeni NATO güvenlik projesi kavramı Türkiye’yi NATO'dan dışlamıştı, geçen zaman içinde SSCB’nin Macaristan ve Polonya’yı işgaline göz yummuştu ve İsmet İnönü bunu sevmemişti. Bu yüzden Milliyet Gazetesi başyazarı Abdi İpekçi’yeSinop, İncirlik, Samsun NATO üsleri konusunda araştırma yaptırtmış, Deniz Gezmiş, Mahir ÇAYAN gibi Amerikan karşıtı solcuları ODTÜ' de oğlu Erdal'a eğittirmiş, çocuklara bol gazlar vermiş, antiemperyalist bir sol örgütlemişti.
Resim linki

Bu da emperyalist Amerika-İngiltere koalisyonunun hoşuna gitmemişti.

Zaten 1946’dan beri İngiliz-ABD koalisyonunun talimatıyla şikeli=muvazaalı olarak muhalefette kaldığından iyice gözden düşmüştü. Emperyalist (Sömürgeci) İngiliz ABD koalisyonu da Amerika’da ABD burslarıyla “2” yıl gazetecilik yüksekokulu bitirmiş, hayalci, eski Osmanlı Veziri çocuğu Şebinkarahisar Ermeni’si Bülent Ecevit’i bir dümenle yerine getirivermişti.

Bülent Ecevit. O da Menderes ve İsmet gibi emperyalist tezgahı uyandığında milliyetçi olarak öldürüldü! (Bence)


Sonunda 1971-1972 arasında gerçekleşen CHP’nin teslimi olayından bir buçuk yıl sonra ölüvermişti?

Neden üç, beş yıl sonra değil de bir- iki yıl içinde ölmüştü?

Onu da çocuklarının sağ kalanları ile torunları soruştursun!

Neyse, konumuz şuydu;

İşbirlikçiler öldürülürler!

İhanwetlerine rağmen yaşamını en kıyak şekilde, torunlarından küçük mankenlerin "Nü" resimlerini yaparak, pedofilik ilişkilerle geçiren, ömrünün son deminde "evinden yargılanma" talihsizliğine yakalanan büyük işbirlikçi Kenan Evren haini! "Bırakın öleyim" demesine rağmen "ölemeyen" Kenan Evren!


-Neden?

Bir;

-Vatana ihanet ettiği için ülkesindeki vatanseverlerce öldürülürler.

İki vatanseverler uyanamaz veya başaramazlarsa;

İşbirliği yaparak vatanını sattığı galiplerin zaferlerini gölgeleyecekleri için kendileri ve soyları zafer sonrası öldürülürler!

Üç;
Onlar öldürülmezlerse soyları bir şekilde her iki kutup tarafından sonunda temizlenirler!

Her işbirlikçinin bir SON KULLANMA TARİHİ vardır! (Ay.Yavuz)

TAKDİR OKUYANINDIR!

RE.T.E ve yandaşlarının da kaderi sizce farklı mı olur?

  

keykubat /adilyargic/ adilyargicc