"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Şubat 2021 Cumartesi

PİTON DERİSİNE YAZILMIŞ ŞATANİST BABİL TALMUDU ELE GEÇİRİLDİ

 DAHA ÖNCE DE RULO KİTAP ŞEKLİNDE YAZILMIŞINI BİLECİK POLİSİ ELE GEÇİRMİŞTİ.

Gaziantep'te ele geçirildi! Orta Çağ'a ait ve 340 santimetre uzunluğunda...

Gaziantep'te üzerinde İbranice yazıların ve ve şeytan figürlerinin bulunduğu tarihi eser niteliğinde piton yılanı derisi ele geçirildi. Tarihi eser niteliğindeki piton yılanı derisini satmaya çalışan iki kişi suçüstü yakalandı.
AA 
Son Güncelleme: 20.02.2021 - 10:37

Gaziantep'te ele geçirildi! Orta Çağ'a ait ve 340 santimetre uzunluğunda...

Gaziantep'te üzerinde İbranice yazıların ve ve şeytan figürlerinin bulunduğu tarihi eser niteliğinde piton yılanı derisi ele geçirildi. Tarihi eser niteliğindeki piton yılanı derisini satmaya çalışan iki kişi suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen ve üzerinde İbranice yazılar ve şeytan figürlerinin yer aldığı yılan derisini satmaya çalışan iki şüpheli suçüstü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucunda M.K. ve M.E'nin elinde bazı tarihi eserlerin olduğu ve bunları satmaya çalıştığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Şehitkamil ilçesi Bilek Mahallesi'nde bir bağ evine operasyon düzenleyen ekipler M.K. ve M.E'yi müşteri beklerken suç üstü yakaladı.







ARAP ALFABESİNİ M.Ö.II. YY.DA IRAK KUFE SABİLERİNİN AY TANRISI SİN'İN YILAN ŞEKİLLERİNDEN ÜRETTİKLERİNİ, KURANDAN ÖNCE TEVRAT VE İNCİLLER İRAN İRAN DÜZENLEMESİ HRİSTİYANLIK OLAN MECUSİLİĞİN YEDİ KİTABININ DA BU ALFABE İLE YAZILDIĞININ BİLİNDİĞİNİ YAZDIĞIMI TEKRAR EDİYORUM.

ÜSTTEKİ YILANA BİR DE AŞAĞIDA VERDİĞİM RESİMLİ ALFABELERE BAKINIZ.

















ŞİMDİ DE BİLECİK POLİSİNİN KAÇAKÇILARDAN ELE GEÇİRDİĞİ BABİL TALMUD KİTABI RESİMLERİ;




































GAZİANTEP POLİSi TEKE ŞEYTAN AZAZEL'E İBADET EDEN YAHUDİLERCE PİTON YILANI ÜZERİNE RESİMLENMİŞ YAZILMIŞ İBRANİCE BABİL TALMUDU BULDU. ARAP ALFABESİ İŞTE BU YILANIN ŞEKİLLERİNDEN TÜRETİLDİĞİ İÇİN KUTSALLIĞINI SAVUNANLAR YAHUDİLERDİR. KURANDA BÖYLE İBARE YOK. 

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/gaziantepte-ele-gecirildi-orta-caga-ait-ve-340-santimetre-uzunlugunda-41745034

14 Şubat 2021 Pazar

KENDİME VERDİĞİM GÖREV BİTMİŞTİR

  NİYE YAZDIM?

1984 Yılında başladığım 0İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm polisi şube müdürlüğünde yabancı devlet başkanları, cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar, daire genel müdürlerinden, akademisyen, tv, gazete araştırmacıları, ataştırmacı yazarlar, entelektüel turistler, her kim varsa bana ülkemiz hakkında tespitler yaptılar.

Hepsinin doğru çıkacağı belliydi, belli de oldu.

Bu konuda devlet, siyaset, millet varsa uyarmak için yazdım.

Ortak uyarıları;

Siz Demokrasi, eşitlik, özgürlük için savaşmadınız. Bu hakları sizden çıkan bir dahi Mustafa Kemal Atatürk size verdi. Siz demokrasiyi, tarımda 7. ülke olmayı, sanayileşmeyi hak etmiyorsunuz. Bunu 2000'li yıllarda elinizden alacağız. Çünkü bunları da biz verdik...." dedikten sonra; "Hepsini geri alacağuz6, sizi İrandan beter edeceğiz. Biz, sizin Atatürk'ünüzü öldürttük, gerisi tüm devlet adamlarınız, Osmanlının yaptığı gibi bizim memurlarımızdı. Memurlarımız sizi yok edecektir. Şimdi Akp'nin hazırladığı KURULUŞ ANAYASASI da budur.

Ben;

Atatürk sonrası tüm devlet adamlarımızın, hükümetlerin, muhalefetlerin ABD-İNGİLTERE+AB tarafından tayin edildiklerini, 1923'ün 100. yılında devletimizin tasfiye edileceğini bildirmek için yazdım. Şartlar gereği fazlasını da derleme, çeviri olarak yazıp yorumladım. Görevim bitmiştir. 

BİR MİLLET aldatılabilir ama uyarılınca aldanmayı seçiyorsa salla gitsin, hayatına bak...

Bir bok olmaz çünkü.

Özgürlük ile köleliğin farkını bilmeyen bir dindar şeriat isteyebilir.

Ama, ŞERİAT gelince, Atatürk cumhuriyetinde borcundan dolayı hapis yatan biri, şeriat düzeninde KÖLELİĞE mahkûm edilir.

KÖLELİĞİN İLK ŞARTI;

Babaya karısı ve çocukları önünde zorla tecavüz edilir, ikna olmadıysa mankurt edilinceye kadar işkence edilir. Sonra babanın gözü önünde karısına, kızına, oğluna tecavüz edilir aynı işkenceler kabul edilinceye kadar sürer.

Bu borçtan, ağır suçtan, iktidarın tayin edeceği suçtan olabilir.

19.yy. Suriye Şam Köle pazarı
İstanbul Sultanahmet, Yenicami önünde de her il ve ilçede bu pazarlar vardı. Cumhutiyet, KÖLE İLE ATATÜRK'Ü EŞİT VATANDAŞ yaptı. Cumhuriyet öncesi köleler, ahırda hayvanlarla yaşardı.


Hâlâ ŞERİAT istiyor musunuz?

Saygılar.

Alaeddin Yavuz​​