"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

27 Nisan 2013 Cumartesi

AYRAN İÇKİ DEĞİL İÇECEKTİR



AYRAN İÇKİ DEĞİL İÇECEKTİR

Başbakan her şeyi karıştırdığı gibi gene karıştırdı.

İlmi Süryanilerin ay tanrısı Sin’in ruh çağırma ayinlerinde öğrettiği şeytani köksüz bilgilere dayanan başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı alkol konulu bir toplantıda “Milli içkimiz ayrandır!” ifadesini yumurtladılar.

Bunca yıldır güzel ülkemizin en gariban lokantasından en zenginine gitmiş buralarda yemiş içmiş biri olarak görüp öğrendiğim bir şey vardır.

O da bu insanları doyurma ve eğlendirme hizmeti veren bu işletmelerde yiyecek, içecek ve içkilerin listesi her müşteriye sunulur.

Bu listelerin hepsinde yiyecekler/yemekler, içecekler/meşrubatlar ve işletme içkili ise içkiler yani alkol içeren içeceklerin de listesi yer alır.

Türk Dil Kurumunun çıkarttığı 1998 baskılı sözlüğün 1039’ncu sayfasında “İçecek” kelimesinin karşılığında “İçilen şey meşrubat” tanımı yapılmış ve “Burada yiyecek içecek her şey var” cümlesinde de “içecek” kelimesinin kullanışı verilmiştir.

Aynı sözlüğün 1041’nci sayfasında da “İçki” kelimesine yer verilmiş ve karşılığında “1-İçinde alkol bulunan içecek!” tanımı yapılmış, Burhan Felek’in yazılarından bir alıntıyla da “Masamızda ne içki ne yemiş ne meze eksildi” cümlesinde de “içki” kelimesi kullanılmıştır.

Bu güne kadar ağzına “Türk” adını almayan Enver paşa korkusundan 1915-1917 arasında Gürcistan’a sığınıp Batum- Bagata’ya (Bagata=İsyancı, asi demekmiş) yerleştirilen Süryani isyancıların soyundan gelen Türklük ile olmadığı gibi Türkçe ile de arası iyi olmadığı görülen işbirlikçi, B.O.P eşbaşkanı, İmralı Canisinin talimatları ile bölücü anayasa hazırlayan Türk Milletinin düşmanı olduğu artık su götürmez gerçek olan Recep Tayyip Erdoğan’a da bu cehaleti gerçekten yakışmıştır.

İçki ile içeceği birbirine karıştırdığı gibi bölücü, asi terör örgütünü de devlet statüsüne çıkartan tutumuyla devlet adamlığı ile eşkıyalığa prim vermeyi de karıştırmıştır.

Dünün bölücü eşkiyası günümüzün anayasa yapıcısı oldu!
Otuz yıldır bölücü ve yıkıcı faaliyetleri nedeniyle yurt dışına sürülmüş ya da yargılanmaktan kurtulmak için hamileri olan yabancı devletlere kaçmış oralarda yaşayan dünün hain ve işbirlikçileri bu gün “akil=akıllı” adam olarak milletin önüne çıkartma, divaneliğine düşmüş başbakanın akilliği de düştüğü ayran-içki çelişkisi gibidir. Ne diyelim ilmi şeytandan gelenlerin işleri de böyle şeytani, bozuk ve kötü olmaktadır. Birleştirmek yerine böler, vatan toprağına ve milli kamu kurum ve kuruluşlarına sahip çıkmak korumak yerine satmak şeytanın öğrettiği şeyler olsa gerek.

İçki ile içeceği, terörist ile devlet adamlığını, devletin ve milletin birlik bütünlüğü ile bölünüp parçalanmasını, ülkenin doğal kaynaklarına ve toprağına sahip çıkmak ile haçlılara peşkeş çekilmesini de karıştıran başbakana, ayrana “Milli İçki” demesi de yakışmıştır.

Türklerin milli içeceği ayrandır ama milli içkisi de “Kımız” ’dır. Süryani Arapların ise Hamra denilen hurma şarabıdır. Bu İslâm kültü ile unutulduğundan son iki yüz yıl içinde Rakı bu makama oturtulmuştur.

Ey başbakan içki ile içecek ayrı şeylerdir. Kendine güldürdüğünü görmüyorsan aileni bari düşün de cehaletin ile daha da rezil olma emi?