"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

19 Aralık 2014 Cuma

AZINLIKLARIMIZ, HAKLI OLARAK RAHATSIZLAR.


Son günlerde, bazı yazı ve yorumlarıma yapılan serzenişlerden, azınlıklarla arkadaşlık edenlere karşı yapılan dışlamaların facebook v.b. sosyal medya sayfalarına yansımalarından sürekli artan "Türk Irkçılığı ve radikal İslam" akımlarının azınlıklar üzerinde yarattığı olumsuz ruh hallerini anlamak zor değildir.

AKPKK koalisyonu geldi geleli ülkemizde 36 kadar azınlık olduğu, her birisine ayrı bir vilayet-devlet kurulacağı, Atatürk cumhuriyetinin tasfiye edileceği işlendi durdu.

Bu da utanmadan, adı "Türkiye Cumhuriyeti" nin "TÜRK" kabul edilen ama danışmanlarına kadar kökenleri azınlıklardan ibaret olan AKPKK koalisyon hükumeti ve onları her konuda eleştiren ama hükumeti "İSTİKRAR", kendilerini "DENGE" unsuru gören CHP, MHP, HDP muhalefetince her sıkıştığında da gözü kapalı destekleyen, kripto azınlıkların idaresinde bulunan siyasilerce sürdürüldü.

11 Eylül 2001'de çakma İkiz Kule operasyonu ile, yeni Roma imparatorluğu olan ABD, Müslümanlara Haçlı Seferi ilan etti ve hala saldırıları kesilmeden devam etmekteyken, en büyük desteği de, bütün Müslüman ülkelerde, haçlı devletlerince iktidarlarda tutulan "Müslüman görünen" kripto azınlık iktidarlarından görmektedir. Ülkemizde de durum budur.
Avrupa dahil, her ülkenin devlet adamları
"o ülkenin hainlerinden, işbirlikçilerinden" seçilir.

Bunlardan haberi olmayan, iktidar ve muhalefeti, en azından PKK'nın resmi TBMM temsilcisi HDP hariç, Müslüman ve Türk bilen halkımızı, "İktidar ve muhalefet, sömürgeci büyük devletlerce tayin edilmiştir.

Yaşadığımız ihanetler tesadüf değildir, devletin işlerinin tersine gitmesi, durmadan insan ve sermaye kaybına uğramamızın sebebi bu işbirlikçi hainlerin işidir" tezimizi ispatlamak için araştırıp yazıp çizerken de bize de "ırkçı" damgası vuranlar oldu.

Benim ve düşüncelerimi paylaşan vatanseverlerin bu ırkçılıkları, elimizde, internet bloglarımızdan başka bir şeyimiz olmaması yüzünden tehlike arz etmemektedir.

-Nurculuk, Kürt Nakşibendiliği tarikatlarıyla, Kürt Yezidiliği, Süryani Ortodoks Hristiyanlığı ile Şemsi, Yakubi Yahudiliğe dayalı bir şeri düzeni Türk ve Müslümanlara dayatırken;

-Işıkçılık, Gülencilik tarikatlarıyla Gregoryen Ortodoks Hristiyanlığı ve Alevilik adı altında Sabetay Sevi Yahudiliğini İslam diye dayatırken, F.GÜLEN'in dediği gibi "geçmişte bize 'böyle inanacaksınız' denildi, şimdi de biz diyoruz"* itirafını yaptığı dayatmalar ve sa-sol, askeri darbe, ekonomik krizler, PKK v.b. örgütlerle bölünmeyi bu günlere taşırken iyiydiniz.
*(Kynk-Fethullah Gülen'i itirafı için Kutlarım-adilyargicc.blogspot.com'daki yazıma bakınız.)

Oysa devleti yöneten kripto azınlıklardan seçilmiş TBMM, sermaye, basın, Üniversite ihanet çeteleri ve efendileri olan dünyayı yöneten büyük güçlerin destekleriyle her gün yönettikleri devletin kuyusunu kazan iktidar, muhalefet ve yandaşlarının tehlikeleri ise devleti imha boyutuna ermiştir.

Bu güne kadar, "Türklerden adam çıkmaz, onlar, idrakten yoksun canlılardır, devleti biz yönetiyoruz, devlet de ekonomi de, iktidar da, muhalefet de, güç de biziz" diyerek, bu işbirlikçi hükumetleri tereddütsüz destekleyen azınlıklar ve kriptolar şimdi niye şikayet ediyorlar?
13 yıldır AKPKK koalisyonu ve tüm TBMM ihanet çetesine en ufak serzenişte bulunmayan bu azınlık komşularımız şimdi niye ağlıyorlar?
Niye şikayet ediyorlar?
Ya da onlar adına şikayetleri dile getiren yazılar yazan arkadaşlarımız bunları görmüyorlar mı?
Malı götürürken, devletin kaymağını yerken, her yeri işgal edip, soy sop nüfusunu arttırırken, hak edilmeyen gelirlerle yurt dışında eğitimlerden, her türlü safahata sahip olmak iyiydi.

Siyasiler sizden, sermaye sizden, eğitimin iyisi sizden, kilit bürokratik mevkilere sizden, ülkenin en güzel yerlerini mülkiyetine geçirenler sizden seçilirken iyiydi ya.

Şimdi ne oldu?

1000 yıldır, Hristiyanlık, Yahudilik, İslam dinleriyle uyutulan Türk halkının uyanışları mıdır sizi rahatsız eden yoksa, gerçekten açık ve kripto soydaşlarınızın yaptıklarından size de mi gına geldiğindendir?

Azınlıkların yarattığı tablo budur.
Oysa, yazmaya başladığımdan beri daima; "hangi din, ırktan olursanız olun, sömürüye, emperyalizme karşı, özgürlüğünüze, bastığınız toprağa sahip çıkın!" çağrısında bulundum.


Eeee ne duruyorsunuz?

Şımarık kripto azınlıkları da, açık kimlikleriyle Türk ve Müslüman düşmanlığı yapan dindaş ve soydaşlarınızı siz bizden daha iyi bilip tanıdığınıza göre kulaklarını çekiverin biraz. 

Olmaz mı?

Takdir okuyanlarındır.

Alaeddin Yavuz

keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc



Dini ve ırki kimliğini gizlemeyen azınlıklarımıza saygım sonsuzdur. Ama onların da içlerinde bol miktarda işbirlikçi hainler bulunmaktadır ve ihanetlerini de açıkça da yapmaktadırlar ve karşılık görmemektedirler.