"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

22 Şubat 2023 Çarşamba

Dincilerin Şeriat Sevdası Neden?

Dincilerin Şeriat Sevdası Neden?

Tevrat, kızlarda evlilik yaşını 9 olarak düzenledi.

Hz. Muhammed kızlarda evlilik yaşını 9 olarak düzenledi.

Osmanlı, çocuk evlilik yaşını kızlarda en az 8 sekiz olarak düzenledi.

Roma katolik incili anne-baba bir çekirdek aile ensestini, aynı cins evliliklerini, homoseksüelliği, çocukları 3 kereden fazla köle olarak satmayı, çok eşliliği yasakladı.

Ama bunlar Ortodoks Yahudi ve Hıristiyan toplumlarında şeriatın temeliydi.

Ama insanlar hiç beğenmedi, hepsine isyan ettiler.

Neden?

Bu dinlerin hepsinden önce Sabilik dini Arap yarımadası, Irak, Suriye, İran, kuzey Hindistan, Horasan, Yunanistan ve üç kıtanın bir çok yerinde yaşayan Sami toplumları süt emen bebekleriyle evlenir, zevk evlilikleri için zenginlere bebek kadın olarak kızlarını satardı.



Babil Talmud kitabında kızlarda evlilik yaşı 3 yaş 1 gündür.



Köle ise, bir günlük de olsa olur.

Işte bu gelenek, çekirdek aile ensesti üreyen bu toplumlar için Allah emriydi.



Bunu engelleyen yukarıdaki kitaplar, bunların geleneklerini, şeriatlarını yok sayıyordu.


Osmanlı Türklerinde kızlarda 14-16 yaşları altında evlilik yoktu. Türkler kimseye şeriat dayatmadıkları gibi şeriata da uymadılar, göçer olarak dağlarda yaşadılar.

Taaa ki 19.yy başlarında, gayrimüslimler askerlik ve vergiden muaf edilince, kolay askere alınmaları, gerekenden fazla vergi vermeye zorlanmaları için devlet zoru ile, yerleşik yaşama geçirilinceye kadar, çoğunun İslâm nedir bildiği yoktu.

Vergi ve askerlikten muaf gayrimüslimler de çeteler kurup, ayrı devlet kurmak için isyan ediyor, bastırılınca da " Müslüman olduk" deyip sürgünden kurtuluyor, hemen bir tarikat kurup, eski dinini İslama uydurup bunu da cahil Türklere İSLÂM diye satarak halkın birliğini bozuyordu.

Din dayatan, Müslüman sayılan Türkler değil, aksine gayrimüslimlerdi.
Bu gün de Siyasal Islamcılar, Şeriatçılar onların soylarıdır. Gizli-açık sapkın şer-i yaşamlarına devam etmektedirler.

Atatürk cumhuriyeti kızlarda ve erkeklerde 16 yaş altı evliliği yasakladı.

Çok eşlilik, çekirdek aile ensesti, fuhuş amaçlı veya tatmin amaçlı taciz, tecavüz, çocuk-ergen köle ticareti, kölelik yasaklandı.

19.yy Suriye Şam köle pazarı 

Her kadının ilk kocasının ve ilk çocuğunun babası olan pirlik, şeyhlik, asiret reisliği olarak bilinen Yahudi aşiret peygamberliği gelenekleri yasaklandı.

ABD, ulusal bir devlet değildir ve ensest Arami, Yahudi sermayenin egemen olduğu bir imparatorluktur. Kölelik çağlarından kalma geleneklerini yaşatıyor ve yaşıyorlar.
Bizdeki Şeriatçılar da 19.yy da Amerikan Protestan mezhebine geçmiş Ortadoks Doğu Kiliseleri mensuplarıdır.



Bunlardan, çekirdek aile ensesti olarak doğan çocuklara kimlik verilmedi, babaları hapse mahkûm edildi.

Işte şeriat uğruna, Roma, Emevi, Abbasi, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyet rejimine düşmanlık edenler, aynı onlar gibi ibadet eden, Taş Devri geleneklerine bağlı olan, her dine girip çıkan,Müslümanla Müslüman, Hıristiyanla Hıristiyan, hatta solcuyla solcu, komünist olan bu kendini gizleyerek (kripto) yaşayanlar, Akp ile iktidar olunca gerçek yüzlerini ortaya çıkardılar.

Bu gelenekleri yaşamalarının önünde engel kalmamıştı.

Artık şeriatlarını yaşayabiliyorlardı. Karşılığında devletin de kendilerinin de yağmalanmasında onlar için sıkıntı yoktu.

Deprem şehirlerini, köylerini yıksa da şeriatları vardı. Her suçu örten bir şeriat.

FESLİ KADİR MISIROĞLU SECERESI ERMENİ ÇIKTI.
Cengiz Özakıncı
@cengizozakinci
·
21d
Mısıryan - Trabzon
(Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Devlet Arşivleri Başkanlığı, Osmanlı Arşivi Kayıtları.)










Yoksa, 1946'dan beri şeriat rejimi hazırlıkları başlamış, komünistler, Atatürkçüler dışında baskı gören olmamıştı ki.

Şeriatınız da siz de batın.

Ne demişti Kadir Mısıroğlu;

-Şeriat gelsin de devlet batarsa batsın!

Be salak adam, devletin olmadığı için sen binlerce yıldır o sapık şeriatını yaşayamadın.


Bu sapıklıklar tanrı emri değil, tanrı kral kabul edilen şahların, firavunların verdikleri cezalardı.



1980 başlarında TRT1'de yayınlanan bir İran belgeselinde, Iranlıların aslında " çekirdek aile ensesti toplum" olmadıkları, dışarıdan, ensest ailelerden aldıkları gelinlerin gece herkes uykudayken, evin bahçe kapısını açarak ailesinin erkeklerini içeri aldıklarını, böylece gelinin ailesince esir alınarak mallarını ve özgürlüklerini kaybettiklerini, böyle tehlikelerden korunmak için " çekirdek aile ensesti yaşamı" zorunluluk yüzünden benimsediklerini" anlatıyordu.

Ya da, Lut peygamber efsanesinde olduğu gibi daha farklı bir mecburiyettendi.

Allah Lut'a, " Onların günahları doldu" diyerek Sodom şehrine gitmesini emreder, o gidince casus melekler gönderir, onlar Lut'a misafir kalırdı.

Meleklerin kendilerine düşmanlık edeceğinden korkan Sodom halkı, Lut'tan melekleri kendilerine teslim etmesini ister.

O da ret edince baskı yaparlardı ve melekler de onları yok eden felaketi yaratırlardı.

Aynı olay, günahları dolduğu gerekçesiyle Gomora şehrinde de olunca, Lut kendi kendine başka şehre gitmeyip dağda yaşama kararı alır.

Kızları, nesilleri kurumasın diye babalarını serhoş edip ilişkiye girerek çocuk sahibi olurlar.(Tevrat Yaratılış Lut ve Kızları bölümü)

Bu yolla doğan ilk çocuğun adı da Moab(v)'dır.

Lut kavmi olarak bilinen bu ili şehir halkı, çekirdek aile ensesti, biseksüel yaşamları yüzünden değil, günahları dolduğu için yok edilmişti. Çünkü, Lut ve İbrahim soyu da aynı geleneklere sahipti ve gizli, açık bu gelenek hâlâ sürüyor.

Sekiz yıl kadar önce sizin ensest ve pedofilik şeriatınıza göre yaşayan Afganistan'a ABD Moab adlı 500kg'ĺık bomba atmıştı.



2000'li yıllarda Meltem tv'de, bir Çin dizi filmi vardı.

Çin'in Katay adıyla anılan 500 kabile devletinden oluştuğu Çin'e adını veren Sabi büyücü kral Cin/Jin'in yıllarından çok önceleri yaşanan kabile krallık savaşlarını konu alıyordu.

Bir krallık, diğerine galip gelince, yenilen krala ve halkına, 16 yaşında 10-20.000 kız çocuklarını köle olarak vermesini istiyordu.

Yenilgiyi kabul etmeyip isyan ettikçe, bu köle sayısı artıyor, yaş sınırı da en son 03 yaşına düşünce, bütün halk birleşip isyan ederek özgürlüğünü kazanıyordu.

Oysa, bizim Ortadoğu şeriatçıları Ermeniler, Keldaniler, Arami Süryaniler yeni adlarıyla Süryaniler, köşe başlarında, otoban ortasında namaz kılan, sarıklı, cübbeli, süpürge sakallı, İsa peygamberin soyu Babil Talmud okuyan Nasıra Yahudileri asırlardır köle ve dağlarda sürgün yaşadıkları için, KÖLELERIN ŞERİATINI DİN BELLEMİŞ, insanlığın gelişiminden nasibini almamış, okur-yazar olmayı dinden çıkma sayan bu yüzden hâlâ rüyasında "Cebrail'den Ku-ran okumayı öğrendiklerini iddia eden", çağ dışı cahillerdir.

Bu cehaletleri geçmişte, çekirdek aile ensesti ve eşcinsel ilişkileri yasaklayan, Yunanlıların CEHENNE dedikleri kurban yakma kuyularında bunları " Tanrımız İsa, Luti Sodom Gomora halkını nasıl üstlerine yanan kükürt kayaları atarak yok ettiği gibi, ben de onları cehenne fırınlarında yakarak, tanrımızın emirlerini uygulayacağım' diyen Justinyen (532) dediğini yapmış, sonra da Ayasofya camisini yaptırmıştır.

1090'larda başlayan Haçlı Seferlerinde Türkler ve Müslümanlar Luti, Yecüc-Mecüc ilan edilerek Hıristiyan Batılılar tahrik edilerek savaş ortamı hazırlanmıştır. 

18. ve 19.yy larda İngilizler ve diğer batılılar Hintli ensest ve eş cinselleri topların ağzına bağlayarak topları ateşleyerek öldürmüşlerdir.

Osmanlıya devlet kurma karşılığında isyan ettirilen Ortadoks Hıristiyanlar, eşcinsellik yasaklarına uymak şartıyla devlet kurmaları sağlanmıştır.

İkinci Dünya savaşından dünya önderi çıkan Ortodoks Protestan Hıristiyan ve Talmud Yahudi idaresindeki ABD, bu gün Katolik eşcinsellik ve çok eşlilik yasaklarını emreden Vatikan imanını tasfiye etmiş ve sapıklığı teşvik etme dönemine geçmiştir.

Bundaki amaç, Armageddon savaşlarını başlatacak Mesih İsa'nın gelmesini sağlamak için Luti ve Yecüc-Mecüc toplumları yaratmak, sonra Haarp teknolojileri ile depremler ve nükleer silâhlarla etnik temizlik yapmaktır.

Hırıstiyan, Yahudi olsanız da yüzyıllar boyu Türk idaresinde kaldığınız için Türk melezi sayıldığınız için imhadan kurtulma şansınız yoktur. 

Insanlığın gelişimi aşamalarında terk edilmiş gelenekleri sürdürmekte ısrar etmeleri dışında baskı görmemiş, kendini şeytanları gibi daima mağdur göstermeye de bir son veriniz.

Bize biçilen kader, ilâhi değil, siyasi emperyalist Batının siyasi hedeflerine göre yazdıkları dinleridir. 

Bu oyunları bozmak zor değildir, herkes aklını kullansın.



Değişin artık, değişim çağıdır. İlkel şeriatınızı terk ediniz. 
Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz