"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Ağustos 2010 Cuma

ARİSTOKRAT KÖLELERİN İHANETLERİ ve ATATÜRK

BİTLİS MAKASININ İHANET BIÇAKLARI VE ATATÜRK;

"Bitlis Makası" kavramı bana ait bir tanımlamadır.29 Ekim 1923'den itibaren Atatürk'ün devrimlerini uygulamasına engel olmak için İngiltere ve diğer sömürgeci devletlerle işbirliği içinde olan Bitlis'li Said-i Kürdi'nin "İslami Kürdistancı" Nurculuk akımının çıkarttığı Kürt isyanları,makasın "İslami Kürtçülük" veya "Sağ" bıçağını,aslen Bitlis'li sonradan Malatyalı olan Haçik (Küçük Haç,Haççık.KynkDr.Rıza Nur'un anıları.) namlı İsmet paşa'nın "Dersim,Kars,Ağrı isyanları" ile oluşturduğu Sabetayist Yahudi Kürtler,Yahudiler,dönme Ermeniler ve Rumlar da bu makasın "Sol" bıçağını oluşturmaktadır.

Atatürk'ün ölümünden sonra 11 Kasım 1938 darbesi ile iktidar olan İngiliz-Amerikan mandacısı İsmet paşa cuntası döneminde isyanlar bıçak gibi kesilmişse sebebi İsmet paşanın işbirlikçiliğidir.

Bu tarihten önce de sonra da ABD-İngiliz koalisyonunun en büyük ortağı,işbirlikçisi İsmet İnönü'dür.

1937'de Atatürk'ün İsmet paşayı Büyükada'da zorunlu ikamete tabii tutmasının nedeni de onun bu işbirlikçiliğinin ortya çıkmasındandır.Bunun için önceki yazılarıma bakınız.

İsmet paşa,İslamcı Kürt yapılanmasını iktidarda tutmak için daima onları mağdur edecek her türlü senaryoyu kusursuzca uygulamış ve halkın dini duygularını sömüren ve aslında ayrılıkçı,teslimiyetçi,mandacı ve Türk düşmanı olan bu yapılanma halkımıza ABD-İngiliz yanlısı bu yapılanmayı "Batının özgürlük getiren işbirlikçileri" olarak göstermeyi başarmış ve bunu halen sürdürmektedir.

Aşağıdaki videolar bunları size yeterince anlatabilecektir.

İRTİCA İLE MÜCADELE Mİ EDİLDİ YOKSA,1945'DEN BERİ MAĞDUR GÖSTERİLEREK İKTİDARDA MI MKALMASI SAĞLANDI?

Bu devleti,12 Mayıs 1939 İngiltere-Amerika-Fransa,Almanya Kredi Antlaşmaları ile İngiliz Mandası haline getiren İsmet İnönü'ye,İngiliz başbakanı Winston Churchill;

-"Mustafa da öldü,hadi şu Kürdistanı kuralım " dediğinde İsmet paşa;

-"Kürtler kurulacak bi,r devleti yönetecek olgunlukta değildir.80 yıl daha Türklerin arasında ehlileştirilmeleri gerekir" demiştir.

İşte bu ehlileştirilme sürecinde,Türk yurdu önce 1948 Askerlik yasasıyla,sonra Devlet Memurlarının görev bölgelerinin düzenlenmesi gibi kanunlarla Türk bölgelerine doldurulan Kürt devlet adamlarının destekleri ve Türklere devlet baskısı uygulamaları sayesinde işgal edilmiştir.

Türk yurdunu Haçlı Dünyasına hediye etmeyi haliyle "solcu veya demokratik anlayışa " sahip bir siyasi akımla halka kabul ettirmeleri olanaksızdı.


Bunun için din ve terör kullanılmalıydı.
Öyle de yapıldı.
Aynı yapılanmanın halka kabul ettirdiği sanatçılar,gazeteciler ve her türlü halka mal edilmiş işbirlikçi kişi ve kurumlar da bu işe alet edildiler.


Bu gün de "açılım senaryoları" ile halka,"Bölünelim ve akan kan dursun" mesajı verilerek, televizyon kanallarından her gün halka toplu hipnoz yapılmıyor mu?

İşte,İngiliz işbirlikçisi Said-i Kürdi'nin ardılı Pensilvanya'dan yıkıcı,teslimiyetçi,Türkiye Cumhuriyetinin tasfiye hareketini CIA-FBI desteği ile yürüten Fethullah Gülen hareketi,12 Eylül cuntası,ardılı cunta mirasçıları,Kürt,dönme Ermeni,Rum,Yahudi Kürtlerin oluşturduğu dönme devşirme siyasetçilerin elinde bulunan işbirlikçi devlet eliyle böyle şişirildi,pompalandı.

Peki neden kavga ediyorlar?
Aslında kavga falan ettikleri yok.Devletin tasfiyesini halka kabul ettirecek İslam maskeli Kürt-Rum,Ermeni yapılanmasını sadece "mağdur göstererek,tasfiye hareketinin daha az kanlı ve kusursuz" olarak gerçekleşmesine hizmet etmektedirler.

Çünkü o "80-seksen yıl" artık dolmuştur.Teslimiyetin olabilmesi için tasfiyenin gerçekleşmesi lazımdır.

Adilyargıç,Keykubat.blogspot ve Keykubat.blogcu.com bloglarımla Türk Milletine bu gerçekleri üç yıldır anlatmaya çalışıyorum.

ARİSTOKRAT KÖLELER

Türkiye Cumhuriyeti,Osmanlı devlet idaresine padişaha "kul=köle"askerler şeklinde doldurulan, sonra da devlet idaresini ele geçiren,asırlardır soydaşları olan batılılara planları önceden satılmış savaşlarda Türk Milletinin soykırımını gerçekleştiren devşirmeler ve dönmelerin ardılları olan bir "Köleler Aristokrasisi" tarafından oligarşi düzeni içinde yönetilmektedir.

Hani televizyon dizilerinde "biz filanca soydan,filanca kökten geliyoruz,kökenimiz bilmem şu aileye dayanır" diyen ya da "boy değil soy önemlidir,soy " diyen başbakanımızın bahsettiği, kendisinin de dahil olduğu şu "soylu" (!) aileler var ya işte onları da kastediyorum.

12 Eylül öncesi gençliğimizde biz bu "soylu" (!) ailelere "YSMOÇ" derdik.YSMOÇ,"Yüksek Sosyeteye Mensup Orospu Çocukları" kelimlelerinin baş harflerinden oluşuyordu.

Saray oğlanlarının vaz geçemediği yer gene saraydır.
Atatürk sayesinde saraya adım atanları bir daha kovmak kolay olmamıştır.

Çocuk Ömer İnönü Atatürk'le Dolmabahçe'de.

Gürkan, Ahmet;İsmet Paşa'nın Beytülmali,Ayyıldız mat.A.Ş. Ankara/ 1970, 5. 22 İsmet İnönü'nün Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde, oğlu Ömer İnönü nün gerek talebelik gerekse daha sonraki yıllarda koskoca Dolmabahçe Sarayını ikametgah olarak kullanıp, yattığı bir oda için bütün sarayın kaloriferlerini yaktırdığını ve ayrıca bu şefzadenin sarayda kadınlı kızlı gece alemleri düzenlediğini...
Bütün bu olanların dönemin Millet Meclisinde ciddi tartışmalara yol açtığını ve o gün mecliste bulunan baba İnönü nün kulaklığı takılı olduğu halde müzakereleri işitmemezlikten geldiğini...


Mandacı İsmet paşa yapar da Mandacı devşirme Tayyip geri mi kalır?
Bunlar işte hep aynıdır
.
Osmanlı sarayına,köle olarak girmiş bazı padişahların bile "Ulan karpuz götlü vezir!!! " (İnanmayan Murat Bardakçı'ya müracaat etsin) diye çağırdığı,Sultanahmet meydanında kurulan Avratpazarından satın alınmış saray ibneleri ve fahişeleri olan bu işbirlikçi köleler saltanat da kalktıktan sonra Cumhuriyetin ilanı ile bir günde "özgür vatandaş" oldular şimdi "Soylu" luk (!) taslar hale gelmişlerdir.

Bu soyluların sözde yönettiği, milletimizin her türlü zenginliklerine dış güçlerin yenildiğimiz her savaşta "Hıristiyan halkın haklarının devlet güvencesine alınması gibi şartlara attırılan imzalar sayesinde" asırlardır kesilmeyen yardımları ile el koymuşlardır.

Türk milletini de takiyyeci Müslümanlıkları arkasına sığınarak dini telkinlerle yaptıkları kültürel baskılar sayesinde "gezgin Yörük veya fakir amele,çiftçi köylüsü" konumunda da asırlardır uyutmayı başarmış bu işbirlikçi kölelere en yakışan,en usturumlu,onları en iyi tanımlayan ifade YSMOÇ dışında "Köleler Aristokrasisidir."

İsteyen istediği ifadeyle bunları tanımlayabilir.

Devletin eğitim,kültür düzenini sömürgeci devletlerin isteklerine göre düzenledikleri için,aslında Türk Milletinin tasfiyesine,Ortadoğu bölgesi halklarının köleleştirilmesine yarayan,kültür zemini İngiliz-Amerikan istihbarat bürolarının masalarında hazırlanmış yeni köktendinci Vehhabilik, Nurculuk, Fethulahçılık, Ilımlı (Light) İslamcılık ve milliyetçilik akımları içinde Türk ve Ortadoğu halklarını kıvrandırmakta, uyutmaktadırlar.

Türk milleti ve Ortadoğu halkları bu işbirlikçi,teslimiyetçi "Köleler Aristokrasisini" yıkmadıkça tarihten silinmeleri ve köleleşmelerinin doğal olduğunu kabul etmelerini,hazm etmelerini sağlayan askeri ve kültürel işgallerin kökleşmesi an meselesidir.

İddialarımın ispatını kendileri yaptıkları kavgalarla vermiş,buyurunuz.

Köktendincilik "Aristokrat Kölelerce" böyle şişirildi;



Günümüzün "KALPAKLI ATATÜRKÇÜSÜ" Yalçın KÜÇÜK (=Ermenice Bogos,Yunanca Paulous İngilizce Pavlus demektir.Hıristiyanlığı Anadolu'da yayan Aziz Pavlus'a(Küçük'e) atfen dönme Ermeni ve Rumların kullandığı bir soy adıdır.)

Bitlis Makasının "İsmet paşa bıçağını " oluşturan Alevi maskeli Sabetayist,Yahudi Kürt ve dönme Rumlar yani kısaca "ARİSTOKRAT KÖLELER".


Bu video da ihanetin "İsmet Paşa Makasını oluşturan" Bitlis'li dönme Ermeni İsmet İnönü'nün Alevi maskeli dönme Ermeni,Sabetayist,Yahudi Kürt ve dönme Rumlar kanadının" ihanetlerini göstermektedir.


Aristokrat Köle,Yalçın KÜÇÜK "OPERASYONU APO'YA BİLDİRMEMİ DEVLET İSTEDİ"



Bu videolar,ihanetin ""Bitlis Makasının İngiliz düzenlemesi Kürt Vehhabiliği olan "Bitlis'li dönme Ermeni Said-i Nursi'nin "NURCU" bıçağını"" oluşturan kesimini göstermektedir.
Aristokrat Köle Recep Tayyip Erdoğan.


Ülkemizi bölecek olan "Bitlis Makasının" Nurcu=İlluminatici (Ermeni Kilisesinin kurucusu İlluminator Gregor'dan) " kanadına devam.

Bu video,ihanetin İngiliz düzenlemesi Kürt Vehhabiliği olan "Bitlis'li dönme Ermeni Said-i Nursi'nin "NURCU" kanadının ABD-AB bağlılığının kanıtıdır.
"Aristokrat Köle'ler İstiklal marşını da kafalarına göre söylerler.
Bu marş bile onlara batmaktadır.


Bu video,ihanetin İngiliz düzenlemesi Kürt Vehhabiliği olan "Bitlis'li dönme Ermeni Said-i Nursi'nin "NURCU" kanadının ABD-AB bağlılığının kanıtıdır.Gençlerimiz,devletine hain,sömürgeci güçlere hayran hale işte bu yapılanma ile getirildi.



BİZE ANLATILMAYAN ATATÜRK



BİZE ANLATILMAYAN ATATÜRK