"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

26 Ocak 2024 Cuma

KÜRESEL YENİ DÜNYA DİNİ FAALİYETLERİNİN ÜLKEMİZE YANSITMALARI

#Abdülaziz Bayındır'ın Bu Tespitleri Gerçekten Yeniymiş.

Neymiş, gece ve gündüz yaşayan canlı varlıklarmış...

Ya da ben yeni fark ettim. Videosu aşağıda


Düz dünya teorisine göre İKİ BİN YILDIR yaşayan insanlık, bilimin inatla gelişmesi ile, dünyanın yuvarlak olduğunu ve kendi etrafındaki 24 saat içindeki 12 saatlik dönüşleri ile gece ve gündüz olaylarının olduğu bilimsel olarak kanıtlamıştı.


Süryanilerin Roma Katolik İncil'ini BATIL, Uniconic ilan etmesiyle, eski Sabi dini metinlerindeki geniş uzay ve evren hakkındaki bilgileri veren dinleri lanetler, yasaklar. Süryanilere de soykırım yapar. Onlar da Sasani ülkesine, günümüz Kuveyt-BAE arası Necd-Yemame bölgesine göçerler.

Roma imparatorluğu tarafından yazdırılan Tevrat, İncil'de Sabi-İran metinlerinden yapılan tüm alıntılar çıkartılır.

Roma imparatorluğu tarafından yazdırılan İncil, Kuran bu yüzden "Dünya düzdür" der.

Bu Roma'nın Roma Mitra Dini ve yeni Hıristiyanlık dinindeki, Hint,İran dinlerinin etkilerini unutturmak için yaptığı bir dayatmaydı.

Çağımızın Roma'sı ABD, TEK DİNLİ Yeni Dünya düzenini Roma Hıristiyanlığı üzerine kuruyor ve binyılların ürünü bilimsel birikimleri Yeryüzü Egemenliği adına yok sayıp, akla ve bilime karşı bu meydan okumayı dayatıyor.
ABD bir Ortodoks Protestan
Hıristiyan  Şeriat Devletidir.

2008-10'lu yıllarda Turkiye'li bir Mason'un, Dini eleştiri yazılarımdan birine yaptığı "- Sayın Keykubat, biz istersek yine insanlığı Dünyanın Düz Olduğuna İnandırırız" yorumuna "Artık geçti, yapamazsınız" sözüme- "- Gör bak yapıyor muyuz yapamıyor muyuz" deyip çekilmesini takiben bir hafta icin de Düz Dünya Teorisine ait yüzlerce makale ve video internete verildi. Elan da veriliyor.
Meğer ki adamların önceden hazırladıkları arı kovanına çomak sokmuşum.

Bu dayatma, çağdaş hukuk, eğitim, sosyal devlet olma hakları alınmış Türkiye gibi Avrupa'nın Doğusundaki toplumlarla sınırlı kalınca, bu ülkelerin aydınları AB-D internetinden gerçek bilgileri temin ederek, 21. yy Dini Rejimi Teorisini çürüttüler, başta ben.

Bu defa, bunu savunanlar, 'bilimsel bilgileri tüm dünya internetinden kaldırın' demeye başladılar.

Hatta bir salak yakında ABD parlamentosunu " Dünyanın DÜZ OLMADIĞINI savunmaya İncil'e rağmen nasıl devam edersiniz' gibi bir suçlama ile bastı.

"İnsanlara düz dünyayı kabul ettiremiyoruz, cahil, gerzek insanlığı yaratamıyoruz, bilimsel keşifleri yalanlayın" demek için.

10 yıldır internette ciddi şekilde bilimin tahrif edildiği yazılar var.

Donald Trump döneminde bunlar çok arttılar.
Tüm bloklarıma yasak engel geldi, bazıları silindi.

Nasıl ki 2003'de bir anda, devlet RTE'ye teslim edildi, bütün geçmiş ve doğru bilinen her şey yalan ilan edilmeye, çocuk evlilikleri, bebek, çocuk, ergen insan ticareti ve köleciliği başladıysa, bu bilimin, ahlakın inkâr edilme olayları şimdi tüm dünyada eş zamanlı oluyor.

#Abdülaziz hocayı 'Değişiķ İnançlardan Yaratılış' ; Dinler Eskilerin Masallarıdır'; " İslâm öncesi Arap tanrıları" gibi yazılarımı Haberturk, Ülke tv'de tartıştığı günlerden bilirim, aslında imanlı bir Müslüman olarak, en doğru bilginin yanında olmaya gayret etmişse de, dış güçler neyi emrederse o tarafa anında dönmeye mecbur kalmış akademisyenler, siyasi iktidar ve muhalefet partileri ile aynı yoldadır.


Geçim dünyası bu. Herkes bizler gibi doğruyu savunmak adına üç kuruşluk emekli maaşına tahammül ederek sürünmeyi tercih edemiyor.
Çocuklar, torunlar gelecek istiyor, gelecek de YALAN'da var.

Alaeddin Yavuz