"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

11 Şubat 2024 Pazar

#AKP TAPINAK FAHİŞE KÜLTÜNÜ GERİ GETİRİYOR

YAHUDİ DİNİ VE KİTABI TEVRAT 3300 YILDAN ESKİDİR.

Elbette bu günkü kitap değildir. Bu günkü Tevrat 2500-2000 yıllıktır.
  
İnsanlığın yeryüzünde bulunan en eski kalıntıları 4,5 milyon yıla uzanıyor.
Bizler ise 10.000 yılın altında tarihi bilgiler ile yazıyor, çiziyor,düşünüyoruz.

Daha eski tarihi kayıtlar bir şekilde ya yok edilmiş, yok olmuş ya da gizlenmektedir.

Din kitabını, dualarını kendi dilinde okuması ve söylemesi yasaklanmış Sami dinleri imanlılarının tarih hakkında hiç bir bilgisi yoktur.
Bu yüzden Araplar tarih atmayı peygamberden 20 yıl sonra öğrenmişler. (Ibni Ishak- Siret)

Bu yüzden tarihte kaybolup gitmiş, Sümer Arkeolojik kazıları ile ortaya çıkan çivi yazısı cuneiform denilen alfabeleriyle kil tabletlerde yazdıkları bilgiler günümüz dillerine göre yeniden yazılınca, günümüz dinlerindeki sayısız geleneğin bu dinlerden geldiğini insanlığa gösterdiler.



Haliyle dinler ne kadar eskiyse o kadar sapkın, bozunmuş gelenekler içerir.

Tapınaklara insan, hayvan bağışlama, fuhuş yaptırma gibi gelenekler bu dinlerden kalmadır. Örtünmeye kadar bu dinlerden kalmadır. 



Yıllar önce yabancı ve yerli kaynaklardan derleyip dilimize çevirerek yazdığım Tapınak Fahişeliğinden Tarikat Fahiseligine başlıklı yazımın yazılış tarihinde google, Windows arama motorlarının verdiği internet kitapları bu kadar çok değildi.



O tarihlerde yazdığım yazılarıma verdiğim bir çok kaynak bizzat Akp hükümeti ve Tbmm muhalefeti çabalarıyla değiştirildi veya silindi.

Elimdeki fotoğraf makinası ile çektiğim kitap, blog sayfa resimlerinin hiç biri çıkmadı.

Özel makinalar istiyormuş.

Bugün bu sorunlar cep telefonları ile aşıldı ve bu yazı da da böyle kaynaklar vereceğim.

Konumuz Sümer, Hint, Kalde, Asur, Fars, Babil, Mısır, Suriye, Grek, Roma dini geleneklerinde 6000 yıldan geriye giden Şeytan ibadeti kıyafeti olan Abaye, Hicap, Nikap, Burka gibi Allah'ın Karısı kıyafetlerini 20.yy başında örten büyük, ebedî önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile 2 iki yıl evli kalan Yahudi Latife hanımın giydiği geleneksel Babil Talmud Yahudi kıyafeti olan Abaye'ye İsmail Kara adlı bir Müslüman görünen kripto profesör MODERN KIYAFET demiş.


Sabah 09;00'dan beri buna reddiye yazmakla uğraştım.

İste bir-kac satırını veriyorum;

LATİFE HANIMIN GİYDİĞİ ABAYE KIYAFETİ MODERN DEĞİL İLKEL KIYAFETTİR.

Latife Hanımın Abaye Kıyafeti Şatanist Putperest Yahudi, Sabi Kiyafetidir.


Atatürk üzerinden ilkel kıyafetleri ÇAĞDAŞ KIYAFET olarak tanımlayan profesör Doktor İsmail Kara, ya geri zekalı, cahildir ya da Türk milletini cehalete boğmak, dinini, imanını değiştirmek isteyen art niyetli bir Halk Düşmanıdır. Latife Hanımın Abaye Kıyafeti Şatanist Putperest Yahudi, Sabi Kiyafetidir.

Babil ulkesi, Mezopotamya adasında yaşayan Sabiler/Aramiler, erkek şeytanları Şiva'ya Sümer kovulmuş tanrısı Sin adıyla ibadet ettiler.
Mezopotsmya adası
Onun karıları olan üç kızını da " Allah'ın karılarının vücutları kutsaldır, tırnaklarının uçlarının bile görünmesi günahtır diyerek Burka giydirirlerdi.


Tapınaklarda fahişelik eden bu rahibeler, bu Burka, gözleri gösteren Hicap, yüzü gösteren Abaye giydiklerinde her cinsel ilişki sonrası bekaretleri yenilenirdi.


4000-5000 yıl ve öncesine uzanan bu Allah'ın Karısı kıyafetinin kokeni bu sapıklık dinidir.

Günümüz dinlerine de ilahi emir olarak degil bir Arap, İran, Yunan dini geleneği olarak girmiştir.

Bu konulari bilmezmiş gibi bir yenilik olarak sunan kripto proflara yer veren Oda Tv'yi de kaybettik sayıyorum.

Latife hanım Babil Talmuduna bağlı Bagratuni Ortodoks Hıristiyan aile olan Uşakizadeler yanı Uşaklıoğulları adı taşıyan Yahudidir.(Soner Yalçın Efendi)


Bagratuni Babil Talmud Yahudileri, Ermeniler, Gürcüler, Ruslar da bu yüzü gösteren tüm vücudu örten Abaye denilen, Suudi Arabistan'ın 6 yıl önce resmî kadın kıyafeti olmaktan çıkardığı Şatanist Mezopotamya Sabilerinin 5000 yıldır giydikleri kıyafeti, M.Ö 530'larda Büyük Kurus onları özgür bırakınca Babil'den getirmişlerdir.

Hıristiyan ilahiyat araştırmacısı Ted Pike'ın Talmud bebeklerle evlilik geleneklerini deşifre ettiği yazısındaki tespitine göre de Hz Isa da bu Yahudilerin Babil dönüşü yerleşip yaşadığı Suriye Nasıra şehrindendir.

Bu örtüler, İrak'tan Avrupa ve 3 kıtaya göç eden Aramiler tarafından götürülmüş, bütün Avrupa saraylarında kraliçeler ile prenseslerin de kıyafetiydi.



Bir yenilik asla değildi. 2. Abdülhamit Ermeni, Gürcü sürgünlerden dönmelerin giyerek Müslüman kıyafeti olarak yaydığı bu Şatanist Allah'ın Karısı kıyafetini 1892'de fetva ile bunu yasakladı.( fetva keykubat. blogspot.com blogumda aynı başlıkla var.)



Bu gün İslam diye verilen din de bu sapıklık dinidir.

Hanefi Müslüman olan Atatürk'ün bu Yahudi ömür törpüsü, megaloman, kendini Atatürk'ten büyük gören, kadınla ömür geçirmesi olası değildi.

Kadınlarımıza Yahudi Sabetayistlerin, Yahudi ve,Hristiyan kadınlar ile rahibelerin kıyafetini İslami örtü olarak verme çabalarını boşa çıkartın ve bu haberdeki Yahudi profesör ve benzerlerine inanmayın.

Yahudiler ile Müslümanların, Sabilerin ibadetleri aynıdır.

Din elden gidiyor, ezan susmaz, bayrak inmez diyen bu Yahudiler çoktaan İslâm dininin canına okudular zaten.

Sadece adı kaldı.

Biz niye inanmıyoruz işte bunlar yüzünden.

Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz 















Yukarıda açıkladığım gibi wikipedia ve farklı ansiklopedi sayfalarından google çevirisi sayda metinlerini bu şekilde verdim.

Aklı olanların, bilgiyi arayanların seveceği bir çalışmamdır.
Halkımızın ve insanlığın kültürel seviyesisinin yükselmesine bir katkım.

Alaeddin Yavuz.