"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

31 Ekim 2015 Cumartesi

DOĞU PERİNÇEK'İN AÇIKLAMASI SEÇMENİ NASIL YÖNLENDİRİR



Vatan Partisi Genel Başkanı ve Ergenekon mağduru Doğu Perinçek bu gün yani, 31.10.2015 saat 13:00’de bir basın açıklaması yaptı.
Yaptığı açıklamada, CHP’nin Musevi milletvekillerinden Şafak Pavey’in de aralarında bulunduğu bir heyet ile İstanbul’da Sabancı  Müzesine ait bir binada, 2015 Ağustosunda Amerika Birleşik Devletleri elçilik görevlilerinden biriyle buluşarak iktidar pazarlığı yaptığını, bu pazarlık gereğince F.Gülen cemaati, Abdullah Gül’e ait AKP’li kesim ve malum terör örgütü ile birleşerek iktidar pazarlığı yaptığını ilan etti.
Doğu Perinçek'İn komplo
açıklamasının linki

AKP’nin de böyle bir pazarlıkla iktidar olduğunu 17-25 Aralık 2013 olayıyla başlayan cemaat-AKP bölünmesinden sonra eski AKP’li basın mensuplarınca yapılan videolu açıklamada bulunmuşlardı. Onların da, aklımda kaldığı kadarıyla, Çamlıca’da bir gazetecinin evinde A.DİLİPAK, M.METİNER gibi Kürt/İslamcısı yazarların içinde bulunduğu yine ABD’li elçilik mensuplarının da yer aldığı bir göürşme yaptıkları itiraf edilmişti.
CHP’nin bu işbirliğini, AKP’nin yarattığı diktatörlük, padişahlık, saray, yolsuzluk, terör örgütünü devlet olarakkabul edip yaptığı Oslo görüşmeleri v.b. bir çok ihanet kokan, eğitimi, medeni hukuku, devletin kurumlarını tahrip eden, yasa tanımaz siyasetlerine engel olmak için yaptıklarını bilmeyen var mı bilmem.
2007 yılında yazdığım “CHP ALEVİ PARTİSİ Mİ”,"CHP'YE TÜRBANLI KATILIMLAR" başlıklı yazılarımdan önce yaptığım çağrılarda, “AKP’nin, ABD ile gizli pazarlıklar yaparak iktidar olduğunu ve devleti Ergenekon ile başlayan devleti tasfiye faaliyetlerine engel olabilmek için “siz de gidin bir pazarlık yapın ve en azından demokrasiyi kurtarın” çağrısı yapmıştım.

O günlerde yazdığım özdeyişlere kadar yazılarımda ifade ettiğim görüşleri Gürsel Tekin kendi fikirleri gibi yaptığı her görsel ve yazılı basın açıklamasından beyanatlarına kadar kullanıyordu.
Başlığını verdiğim yazıdan sonra Baykal’ın önce “yarım peçe” giyen, F.Gülen cemaati (Gregoryen Ermeni dönmesi) kadınlarından birisine CHP rozeti takarak açılıma başlamışlar sonra da çakma bir “zina videosuyla” Deniz Baykal tasfiye edilmiş, yazılarımda önerdiğim gibi “PKK üzerinde etkili olabilecek Tunceli kökenli birinin CHP’nin başına geçirilerek terör örgütünün bölücülükten vaz geçirilebileceğini, Atatürk rejiminin, demokrasinin ve devletin AKP’nin gerici B.O.P projesi felaketinden kurtulabileceği önerime uygun olarak olaylar gelişmiş, en sonunda Kemal Kılıçdaroğolu’nun CHP’nin başa getirilmesinden sonra yapılan bir ABD ziyareti gerçekleşmişti.
Basına yansıyanlara göre de CHP heyeti ABD’de F.Gülen ile de veya temösilcisi ile görüştürülmüştü.

Bu olayından sonra CHP’nin Atatürkçüleri tasfiye eden, Kürtçü, Rumcu Ortodoks Hrisityan dönmesi ve C.İ.A bağlantıları açığa çıkan Atatürk karşı adları partiye doldurmasıyla CHP, soldan sağa doğru kaymaya başlamıştı.
Demek ki ABD, böyle bir yapılanmaya uygun “demokratik rejimi” (!) bize uygun görmüştü.
Buna karşı çıksak ta, ok yaydan çıkmış CHP, bütün sert muhalefetine, birleştirici görüntüsüne rağmen Ermeni dinler ve mezhepler koalisyonu haline dönüşmüştü.
Bu günkü Doğu Perinçek’in açıklaması da ABD’nin “Demokrat Obama’nın inisiyatifi ile” bize biçilen ve şekli 2014 Diyarbakır Kürt Kongresinde kararlaştırılan, “katılımcı, demokratik İslami şeriat düzeni” olduğu da bellidir.

17-25 Aralık 2013 CEMAAT-AKP bölünmesinin de arkasında da bu pazarlık gereğince AKP’nin tasfiyeye direnmesi, gücünü koruma kavgasına düşmesinin olduğu da artık tartışma götürmez şekilde anlaşılmıştır.
İpleri kopartan son olayın da 07 Haziran 2015 genel seçimlerinde cemaat ve terör örgütünün oylarını tamamen AKP’den çekmesiyle ortaya çıkan “koalisyon mecburiyeti” olmuş, AKP’nin sahibi cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsi emirleriyle terör örgütüne operasyonlar başlatılmış, Ergenekon ve ardından gelen “orduya komplo darbesiyle” Silivri Koloni Hapishanesine doldurulan ve 17-25 Aralıktan beri de teker teker salınmaya başlanmış olan ordu ve siyaset mensuplarının serbest bırakılması ile bu günlere gelinmişti.

Şimdi, ABD tarafından terk edilen AKP, “vatansever” olmuş, AKP’nin zulmünden devleti kurtarmak isteyen muhalefet de “terörist, hain” olmuştu.
Doğu Perinçek’in bu isitihbari açıklamasıyla da Vatan Partisinin TBMM’ye “5.” Parti olarak girmesinden fazla kârı olabileceğini sanmıyorum.
Hatta girebileceği kanaatinde de değilim.
Ama, bu açıklamanın AKP’ye yarayacağına kesin inanıyorum.
Vatan Partisi Doğu Peirnçek, tamamıyla ABD ürünü olan Maocu solculuğuyla 1967’de Almanya’dan gönderilip BehicaBoran’ın “Türk Solu” partisi olan T.İ.P’i bölmüş ve o zamandan beri sol, “Kürtçülük” olarak algılanır hale getirilmişti.
Şimdi de 21. yüzyılda ülkemizi İran ve Selefi  İslam Vehhabilik  harmanı bir şeriat düzenine mahkum etmiş AKP gibi bir ABD işbirlikçisi Ortodoks Rum koalisyonu olan  partiyi ipten kurtarmaktadır.

Dün akşam Ulusal Kanal’daki katıldığı bir programda, İnternet üzerinden “AKP kurutulmadıkça Türkiye’de terör kurutulamaz” tezine katılıp katılmadığını soran bir izleyiciye verdiği cevap “AKP bu şekilde suçlanmayı hak etmiyor, suçlanamaz, başka boyuıtları da var” şeklinde cevap vermişti.
Ergenekoncuları serbest bırakılabileceği istihbaratını gerekçe gösterek Ulusal Kanal’ın 2011’den beri AKP’ye karşı eleştirilerini en düşük düzeye indirdiğini sürekli izlediğim için zaten yakından biliyorum.

Bu siyaset şimdi AKP yandaşlığına da dönüşmüş hale gelmiştir.
Ergenekon tahkikatları başladığında, Cumhuriyet tarihindeki askeri ve sivil darbelerden çıkarttığım sonuçlar ışığında şu tespiti yapmıştım;
“Bu güne kadar bütün darbeler ile içeri atılanlar, darbe sonrasının “mağdurları” olarak halkın önüne çıkartılmış ve iktidar edilerek ABD’nin çıkarlarının savunucuları olmuşlardır. Ergenekoncular da AKP sonrasının ABD çıkarlarının koruyucuları olacaklardır.”
Şimdi tam bu noktadayız.

Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir üzer, sonra buldurup sevindirirmiş” özdeyişimize birebir olan ülkemizin siyasi kaderi, bizi “ehveni şer’e” mahkum eden siyasi operasyonlar ile enerjimizin, halkımızın sömürülmesine işbirlikçilik eden siyasi ve askeri ihanet oluşumlarının mağdurları olmaktan gene kurtulamayacağız.
Bana sorarsanız, TBMM’de bulunan ve “5.” Parti olma hevesindeki Vatan Partisi ve AKP’yi içinden çıkartan “TBMM dışı” dinci, Türkçü partilere de güvenmeyiniz.
Gidin Komünist Partisine, DSP’ye, Haydar Baş’a, Osman Pamukoğlu’na, Emine Ülker Tarhan hanıma oylarını verin ama bu işbirlikçilere vermeyin derim.
Vatanseverseniz eğer, “Oyum boşa gider” diye de korkmayınız.

AKP, 13 yıldır “Kürt açılımı, Ermeni, Laz, Arap açılımları yaptı, terör örgütünü meşrulaştırdı, Irak’ta Kürt ve Süryani kantonları kudurdu ve Suriye sınırımızda da aynı oluşumlara izin verdi.
Şimdi, zorbalık, yolsuzluklardan ibaret “dinci-kinci siyasetleriyle halkımızı böldü. Halkın güvenini kaybedince de kendisini iktidar eden ABD’ce terk edildi.
Yani, geçmişte de olduğu gibi “her işbirlikçi gibi son kullanma tarihini” doldurdu.
AKP, artık ülkemiz için hiç bir şey ifade etmemektedir.
CHP de, Atatürk çizgisinden sapmış, Ermeni dinler,i mezhepler ve terör örgütü koalisyonu olmuştur.
Bu günün haberlerine baktığımızda ABD, terör örgütünün Suriye kolu PYD’nin kantonlarına 50’şer asker yerleştirecekmiş.
Bu olay, 1917’de Süveyş yenilgisinden sonra, Suriye’ye sürülmüş Ermeni çetecilerden 178.000’ini geri gönderip Fransız üniforması giydirerek Osmanlı ordusuna saldırtmasını andıran bir durum yaratmaktadır. PYD’ye yapılacak her saldırıi “ABD’ordusuna yapılmış sayılacağından, NATO ordusu olmamıza bakılmadan ABD bize savaş ilan edebilecektir.

İşte AKP’nin ihanetlerinin ülkemizi getirdiği yer bu çöküş yıkılış noktasıdır.
Bu gün İstanbul’da çıkartılan iki yangın, son günlerde olan Van ve Marmara depremleri, Adnan Menderes’in son dönemlerinde yaşadığımız meşhur çarşı yangınları ile 1957 büyük Gönen Depremlerini hatırlatmaktadır. Yani, hem H.A.A.R.P, hem kundaklama şeklinde “soğuk savaş senaryoları sürmektedir.

Mısır’da Şarm el Şeyh şehrinden kalkan Rus yolcu uçağının Sina yarımadası Akdeniz kıyısında düşmesi de bu olayın ABD-RUSYA kapışmasının ürünüdür diyorum.
Son tekrar, TBMM içi ve “5.”parti olmaya aday, Perinçek ve diğer dinci-ırkçı partileri göz ardı ederek, yeni oluşumları yönelmek vatanımız açısından önem taşımaktadır.

Siz onları değiştirmezseniz, onlar sizin dini inançlarınızdan insani değerlerinize, özgürlüğünüzden çocuklarınızın geleceğine kadar müdahale ederek değiştirip dönüştürmekten geri kalmayacaklardır.
Siz siyasetle ilgilenmedikçe, siyasiler sizinle derinden ilgilenecek ve daha kolay hükmedecekleridir.
Takdir sizindir.



29 Ekim 2015 Perşembe

BİR KASIMDA KİME OY VERMELİ?



01 Kasım 2015 günü, sadece iktidarı paylaşmak istemeyen R.T.Erdoğan’ın hırsından kaynaklanan genel seçimlerin tekrarını yaşayacağız.

Oy kullanma yaşına gelmiş insanlara oraya at, buraya at demek o kişiye hakaret gibi geliyor bana.
O nedenle herkes haber dinliyor, gazete okuyor, cep telefonu, 10 yıl öncesinin en iyi ev  bilgisayarlarından daha gelişmiş, internet dahil her şey var. Herkes yürüyen postahane gibi.
Yani herkesin durumu gördüğünü düşünüyorum.


Kimisi de zaten kendilerini siyasi partiler, cemaatler, dernekler ile birleştirdiğinden onların oy verecekleri yerler bu kurumlarca belirlenir.

Hala da bilmiyorum diyenlere;

AKP- mevcut iktidar partisine oy verildiğinde, ABD’nin dünyaya köktendincilik pazarlayan Protestan başkanı G.W.Bush’ın Neo-con’cu partisinin bizim için hazırladığı Amerikan Protestan Hristiyanlığına batırılmış, Ortodoks Ermeni, Süryani, Yahudi mezhepleriyle karıştırılmış, İslamın ruhuna fatiha okutacak “Ilımlı İslam Şeriat Düzeni” ilanına oy vereceksin. Bu yapma din, Hristiyan ülkelerde de Ilımlı Hristiyanlık gibi tanıtılıyor.

CHP+HDPKK+F.GÜLEN CEMAATİ+MHP-Bunlar, AKP’nin bu Protestan-Yahudi şeriatına karşı, “demokratik, katılımcı, sosyalist İslam anlayışında birleştiler. ABD Demokrat Partili Obama’nın demokrasi hediyesi de diyebiliriz.
Bence TBMM toptan yenilenmelidir ama insanlar önce AKP’yi indirme derdindeler, aksi halde yavru Bush’un gerici şeriatı gelecek.

Oy kullanma tarhine dikkat ediniz; 01 Kasım 2015.
Saltanatın kaldırılış tarihi neydi?     ; 01 Kasım 1922

Yani ya saltanatı oylayıp 02 Kasım 2015'te Recep Tayyip Erdoğan’ı Padişah, yavrularını sultan yapacaksınız ya da demokratik düzenin bunca dersten sonra düzelebileceği ümidiyle TBBMM içi veya dışından muhalifleri seçeceksiniz.

Ya özgürlük ya da ilkel, köleci gerici şeriat düzeni.

Artık ne haliniz varsa görün benden bu kadar.


Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargiccHaberin linki; http://www.dailymail.co.uk/news/article-2330314/New-atheist-map-world-dominated-China-half-country-s-population-describes-non-believers.html