"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

26 Ekim 2010 Salı

CANAKKALENIN ERMISLERI SUVEYSTE NEREDEYDILER

ÇANAKKALE’NİN ERMİŞLERİ SÜVEYŞ’TE NEREDEYDİ?

Bu yaz Adapazarı Karasu’da denizde yüzerken birkaç vatandaşın aralarında sohbetlerine kulak misafiri oldum.
AKP medyasının uydurduğu saçmalıklardan ibaret olan,Çanakkale’yi ermişlerin nasıl kurtardıklarını konuşuyorlardı.
Ben de,dalgaların kırılma noktasının arkasına geçmiş,rahat rahat dalgalanıyordum.Sonunda dayanamadım ve onlara katılmak istediğimi söyledim,sağ olsunlar buyur ettiler.

Size fazla rahatsız etmeden iki şey söyleyeceğim;
Atatürk Çanakkale'de Anafartalar'da,Mehmetçiklerle
Birincisi,Atatürk karşıtı olan bu AKP medyasının eski kökenleri daha düne kadar Atatürk’ün başarısını aşağılamak için “O Alman silahlarının olduğu yerde başarı kazanmıştır.Ordunun donanımlı olması ona başarıyı getirdi demektedirler.
Şimdi de işin içine din istismarını soktular.Bunlar,aslında Cumhuriyetin kurulduğu tarihten itibaren devleti yıkmak için çıkarılan 26 Kürt isyanı ve diğer isyanların faillerinin soylarıdırlar.AKP’ye bakarsanız Kürt-Rum-Ermeni işbirliğini görürsünüz deyip açılımları da örnek gösterdim.
İkincisine gelince,Çanakkale ermiş derviş memleketi değildir.93 muhacirleri olarak bilinen benim dedelerim,1878-1882 arasında buralara yerleştirilinceye kadar Çanakkale Rumlarla doluydu.Rum demek,Müslüman olmamış,eski Roma vatandaşı demektir.Mesela,Karadeniz bölgesi halkı için Rum _Grek yani Yunan diyorlar.Oysa ilk Hıristiyan şehidi olarak bilinen,23 Nisan’da yortularla anılan  Aziz George bile Bitinya’lıdır,yani Kastamonu-Üsküdar arası bölgedendir ve babası  Arap bir Roma askeri annesi de Romanyalıdır.
Rize’nin Hemşin kazası adını Arapça “50” anlamına gelen bu sözden alır.Sekizinci yüzyılda gelen Araplar buraya “50” kişilik gruplar halinde Arap yerleştirmişlerdir.”Arap ebced –huruf hesabında “50”Allah’ı temsil eden bir sayıdır.
Ama,batılı sömürgeci-Ermeni kökenli dönmeleri dinlerseniz bunda Ermenice bir şeyler bulabilirsiniz.
Ermeniler,İ.S.316’da Aziz Gregor (İlluminatör) Apostolik-Havarici Gregoryen kilisesini kurup,bu halka “ARMAN=BAĞIŞ” adını (Egemen Bağış gibi) verinceye kadar Ermeni adında bir millet de yoktu.

O tarihe kadar hepsi Türk’tüler.Bu yüzden Roma –Vatikan kilisesi papalık,onları aforoz etti,kitapları olan Etiyopya İncil’ini ret etti, ve 12.yüzyılda Cengiz han akınları ile Türkler gelinceye kadar kıyıldılar.
Bu da Karadeniz bölge halkının Grek ve Ermenilerin  de ayrı bir millet olmadığını gösterir.
Çanakkle Orduları komutanı Alamn General Liman Von Sanders paşa

Şimdi de bir soru;
-Madem Çanakkale’de savaşı kazandık neden ordu teslim oldu cevaplayacak olanınız var mı?

İnanın bilen yok.Çok doğal çünkü hiçbir okulda bu “mağlubiyetler” anlatılmaz.Aynen 1798 Mısır’ın Napolyon tarafından fethedilip,1802’de İngilizler tarafından çıkarılıp Mısır’ın bize geri verilmesi gibi.
(İngilizlerin verdikleri uzun menzilli toplara rağmen kara savaşları ile Fransızların zaman aldıysa da, atılmalarında katkımız az olmamıştır.)

Dediler sen biliyorsun anlat;
Bakın,dediğim gibi ermişler,dervişler yurdu Çanakkale değil,Afrika kıtasını Mısır’dan Asya kıtası ile bağlayan Sina yarımadası vardır.Burada Süveyş kanalı diye bir kanal Kızıl denizle Akdeniz’ bağlar.İşte oradaki bu kanal harbini dedelerimiz,aynen Çanakkale’de olduğu gibi canla başla savundular.

Ama,işbirlikçi Vehhabi Suudi Arapların önderi Mekke Şerifi Hüseyin 1916'da İngilizlerden aldıkları silahlarla isyan çıkardılar,orduyu içeriden vurdular.İçerden ve dışardan gelen saldırılarda 115.000 asker bir anda öldürüldü ve İngilizler 09.Kasım 1917'de Kudüs’e girdiler.

Süveyş Kanalı resimleri-Wikipedia
Oysa Kudüs,bizce de kutsal bir mekan,ayrıca burada Mısır’ı ve Piramitleri korumakla görevli kutsal sayılan savaşçı Araplar olan Neccarlar vardır.Hz.Muhammed bunlara İslam’ı tebliğ ettiğinde bunların da Müslüman olduklarını Evliya Çelebinin seyahatnamesinde okumuştum.

Ermiş,derviş yeri burasıdır,hatta Kahpe Bizans filminde bile Türklere “NACAR’lar diye hitap edilir ve Türklerin bu savaşçılarla köken bağları da dile getirilir.
Hz.Musa’nın Yahudileri 40 yıl güttüğü,kıyamette insanların toplanacağı öne sürülen Sion,(Siyonizm adını buradan alır) Müslümanlarca da. Sina denen dağ burasıdır.

İslam da Allah’ın diniyse,Çanakkale’de mücadele veren bu ermişler,dervişler,Neccarlar neden kendi yurtlarını savunmadılar?

Said-i Kürdi’nin Avrupa’ya gittiğinde,elektrik ampulleri ile aydınlanmış kristal şamdanları görünce,”Allah nurunu bunlara vermiş,bunlar hak yolu insanlarıymış” deyip secde etmesi gibi,İngiliz toplarını,kamyonlarını görünce Neccarlar,ermişler,dervişler de mi Hıristiyan olmuşlardı acaba?

Dedikten sonra,anlattıklarımı kimseden duymadıklarını ve çok sevindiklerini söyleyip teşekkür ederek ayrıldılar.
Evet,soruyorum,Çanakkale’nin Ermişleri kendi yurtları olan Süveyş kanal harbinde neredeydiler?

Resmi okumak için resmi tıkla .

Adilyargıc/keykubat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.