"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

25 Ocak 2021 Pazartesi

YCHP VE MİLLET İTTİFAKI NEDEN AKP'DEN KOPANLARI TOPLAYAMIYOR?

CHP VE MİLLET İTTİFAKI AKP'DEN KOPANLARI NİYE TOPLAYAMIYOR.

Az önce Tele1 de Anında Manşet programında gelen anketleri değerlendiren Tuncay Mollavisoğlu bu soruyu benim de aklı başında bulduğum Haluk Pekşen beye sordu. Niye karasızlar artıyor diye de ekledi.


Cevabı, sosyal medyada oluşturulan bir yansıma operasyonu ile halkın Millet ittifakını, Chp yi anlaması engelleniyormuş. Valla ilk kez duydum.


Demiyor ki, CHP'YE Atatürke KEFERE diyenler, belgeli CIA ajanı kripto Ermeniler, yobazlar dolduruldu. Kemal beyin eşi Selvi hanım, Atatürk Kemal'in 50 kadar akrabasını öldürdü" diye beyanat verdi(K.K. Bu röportajı sildirmiş). HDP ile eşi de Kemal bey de ortak Taşnak, Hınçak yapılanmasını kurdu.


Ekrem İmamoğlu Saraçhane'de belediye başkanlığını teslim almadan önce yaptığı güzel konuşmasını bitirdiğinde biri çıktı;
-Ermenistan ile görüşecek misiniz? Diyor. Ekrem bey beklemediği soru karşısında;
-Şimdi bunların zamanı değil, yeri gelince konuşulur" diyor.


Akp bunu istismar ederek defalarca kullandı. 
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mazgirtli bir AKP'li hemşehrisi ebeveyninin Ermeni kimliklerini, adlarını veriyor ama CHP Erdoğan ve Akplilerin Ermeni, Rum, Çerkez, Bagratuni, siyonist kökenlerini söyleyip Akp'yi  eritmiyor.


Demiyor ki, ne kadar, vatansever Ulusalcı solcu, Marksist, Atatürkçü varsa CHP'den kovuldu.

Demiyor ki, Kemal bey kendisi cumhur başkanı adayı bile olamıyor.

Bir seçimde Yozgatlı Ekmeleddin'i, bir seçimde Yalova'lı Muharrem İnce'yi aday gösteriyor, onu da büyük şehir belediyelerini almak için satıyor, Erdoğan'ı iktidarda tutuyor.

Demiyor ki, İmamhatip lisesi diploması bile ŞAİBELİ olan Erdoğan her göreve aday oluyor.

Ama Kemal bey, her yıl üniversite mezunlarından devletin hesap uzmanı olarak seçtiği 5 Beş kişiden biri olan Kemal bey niye hiç bir göreve aday olmuyor da bu defa da Abdullah Gül'ü aday göstereceği ortaya çıkınca tepkiler üzerine kendini kenara çekiyor.


Demiyor ki, RTÜK  bile " Medya iktidarı devirebilir" endişesi ile Halktv ve Habertürk'e ceza kesiyor ve iktidarı muhalefetin değil yazılı, görsel ve sosyal medyanın tehdit ettiğini, partisinin bir tehdit gücü olmadığını söyleyemiyor.
Adile teyzenin masallarını anlatıyor.
Say say bitmez. Üzülüyorum.

1946'da İsmet İnönü ile Pembe Köşkte A.Menderes ve üç arkadaşı işe yapılan ŞİKE ANLAŞMASI, CHP asla iktidara oynamayacak ve hep Abd'nin istediği Devşirme İSLAMCILAR, Nurcular, Fetöcüler, Menzilciler yani işbirlikçi doğu Hristiyan kiliseleri ve Yezidi, Bagratuni Yahudileri,Pontus ve Anadolu Rumları İslamcılık, Türkçülük siyasetleri ile iktidar olacak.


İşte AKP'yi iktidarda tutmak için kurulan Soros sermayeli iktidar-muhalefet tiyatro örgütü bu milleti, batının istediği karanlık gericilik, cehaletten, dini, cinsi sapıklıklardam oluşturulmuş bok çukurunda boğacaktır.

Halkın kurtuluşu yeni vatansever oluşumlardadır.

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz
Bu yazıdan 10 ay sonra
24 Ekim 2021 Abdullah Gül sahneye sürüldü  


24 Ocak 2021 Pazar

HDPYİ KAPATMAK ÇÖZÜM MÜ?

HDP'Yİ KAPATMAK ÇÖZÜM MÜ?

HDP nedir?

Pkk'nin siyasi kolu.

Pkk nedir?

Asala'nın devamı.

Asala nedir?

1890'da başlayan Ermeni nasyonal sosyalist yani, Irkçı-solcu Ermeni bağımsızlık hareketi partisi. Çarlık Rusya'sı Petersburg'da eğitilen altı Ermeni genci İsviçre'ye götürülür, Komünizm eğitimi verilir ve bir parti kurdurulur, sonra bunu Osmanlıda da kurarlar. Türk ve Müslüman soykırımına başlarlar.

1805'de Rus idaresine terk edilmiş güney Kafkasya'da kurulan Gürcistan'a sığınıp geri dönerek mücadele ederler. 

1768'de Bitlis, Siirt, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Urfa, Musul, Kerkük coğrafyasında Rus çarlığı, Amerikan misyoner örgütü ABCFM, İngiltere, Fransa başta bütün haçlıların destekleriyle isyana başlamış Hristiyan Süryani, Nasturi, Yezidilerin Müslüman maskesiyle İslam Kürdistan'ı kurmak için isyan edegelen yobazlarla birlikte hareket ederlerdi, 1950'den beri de Saidi Kürdi Nurculuk hareketi ve 1967'de CIA emri ile onunla birleşen devşirme Gregoryen Fetö IŞIKÇILIK cemaatleri ve diğer Mezopotamya Babil şeriatlarına bağlı şatanist Yahudi, Musevi Bagratuni cemaatler ve tarikatlar da AKP Cumhur ittifakı ile Millet ittifaklarını oluşturmuştur. 

Pkk ve Hep, onlardan olmasına rağmen ŞERİAT DEVLETİ özlemlerini TEHDİT ETTİĞİ için istemiyorlar.

AB-D'de yaşayan ve etkili siyasi yapılanmalarda yer almış Hınçak-Taşnak kökenli göçmenler de bunları koruyor ve batıya korutuyor. 

Emperyalizme hizmet edeni emperyalizm korur. Bu yüzden 1967 Fikir Kulüpleri ve TİP operasyonları ile başlayan Türk Solu ve Ulusalcı solcuların tasfiyesi, yeni sol oluşumların Taşnak Partisi ilkesi olan "Türkler emperyalisttir, onlardan SOLCU OLMAZ ilkesini benimsediler. Şimdinin Atatürkçüsü Doğu Perinçek bile "Atatürk puttu yük oldu" diye yazdığı için Atatürk e hakaretten mahkûm edilmiş Erzincan Eğin'li bir Taşnak kalıntısıdır. 

1956'larda Menderes'in komünistlere idam yasası, orduda FETÖ oluşumlarını hızlandıran 1971 muhtırası, ordunun devletin Fetö'ye teslim edildiği 1980 Amerikan darbecileri, AKP oluşumunu zemin hazırlayan 28 Şubat muhtıracıları tarafından ulusalcı, vatansever sol ve Atatürkçüler yok edilmiştir. 





Kalanlar ise Akp-Ychp döneminde temizlenmiş, Sol diye kalanlar ise Taşnak partisi ilkelerine bağlı, batıya sadık hizmetçileri Perinçek Pkk ve Ufuk Uras gibilerdir.

Pkk, Kenan Evren ve Turgut özal tarafından derin NATO emirleri ile kurulmuştu. Devlet zaten 1947 Nato müracaatından beri Amerikan memurlarınca yönetiliyor.

Şimdi de en tıynetsizi olan AKP+TBMM partilerince devleti tümüyle batıya teslim etmiş, batının her istediğini tek lafta yerine getiren bu yapı vatansever falan değildir. Sadece, köleci, yobaz, cehalete boğulmuş köle toplum yaratmalarına engel olan eski Taşnak yoldaşlarını istemiyorlar.

Doğu Perinçek onca olaydan sonra, "Akpye el koyduk" dedi, görüyoruz ki, eski yoldaşı Erdoğana aşık olmuş Ethem Sancak'ın tutulduğu aşka onlar da tutulmamışlar mı? Hatta namaza bile başlamışlar. 

Allah tamamına erdirsin diyelim 😂😂😂😂

Osmanlıyı yıkanların torunları, devamı olan Türkiye Cumhuriyetini yıkmakla görevlidirler.

HDPKK çıkıp, açıkça Atatürk cumhuriyetinin kazanımlarını destekliyorlar, geçmiş kinlerini geçmişe bırakıp FEDERASYON fikrinden vaz geçip Atatürk Ulusalcılık çizgisini benimsediklerini de samimi olarak anlatsalar, teröre son verseler eminim Millet ittifakı da rahatlar, iktidar bile olurlar. 

Ama kocabaş devletler izin verir mi?

Yoksa AKP ve cumhur ittifakının ellerine mi teslim eder o da bir risk tabii ki. 

Bu yüzden HDPKK Kripto azınlık egemenliğinin sürmesi için oynanan kayıkçı kavgasının aktif bir karakter oyuncusu olmayı sürdürecektir.

Sonuç; AB-D istemedikçe bizde terör, yoksulluk, yobazlık, cehalet, sefalet bitmez.

Ama birlikte bir bütün olarak aynı ad ve rejimde yaşatmak istiyorlarsa buyursunlar, halkımız da destekler elbet.

Ama halk olarak önce bu tiyatroyu uyanın. 

HDP 35 yılda bilmem kaç kez kapatılan partinin son adıdır. Çözüm kapatmak değil ulusalcılık kavramına iknadır, şeriat değil laik demokratik parlamenter düzendir. En azından cumhuriyet değerlerini, kazanımlarını da korumaktır.

Kendiniz de okuyun, araştırın, karar verin. Benden de yardim isteyebilirsiniz.

2003 Gürcistan Azınlık Raporunda Süryaniler ve Yezidiler adilyargic blogspot com ve

Sola Açılan Haçlı Seferi keykubat blogspot com okuyarak başlayabilirsiniz.

Takdir sizindir. 

Alaeddin Yavuz

2003 Gürcistan Azınlık Raporunda Yezidiler ve Süryaniler başlıklı yazımın sayfası.