"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

30 Eylül 2023 Cumartesi

ALAEDDİN YAVUZ NEYİN SAVAŞINI VERİYOR?

Yeni Katılanlar!

1980 öncesi ülkücü, solculuktan hapis almış, askerde çavuşluk eğitimi yok sayılıp er yapılmış, emekli polis olmuş, 21 yıldır da devleti uyarmak, halkı bilgi sahibi yapmak icin çalıştım.

Neydi bu konular;


1-Osmanli, 1680'de Rize Hemşin, 1745'de Vehhabi, 1760'da başlayan Osmanlı ülkesindeki Süryani, Yezidi gayrimüslimlerin isyanları ve bunların Rus Çarlığı, İngiltere, Almanya, Fransa, en son ABD destekleri ile yıkılmıştır.

2- 1774'ten beri askerlik vergiden muaf olan bu kesim, 200 yıl da devletin siyasal, ekonomik egemenliğini tümüyle eline almış, Türkler onların köle askerleri, padişahlar da kuklaları olmuştur.

3- 1815'de, 900 yıllık, Viyana Konseyinde Kutsal Haçlı İttifak Birliğini tanımadığını, Dünyanın Egemeni olduğunu ilan eden İngilteredir.
 
4-Rus Çarı 2.Aleksandre =İskender'in Londra parlemento önünde kurduğu genelev fahişeleri ile (O.Kologlu Avrupa'nın Kıskacında 2. Abdulhamit) Osmanlı imparatorluğunu yıkmaya Ingilizleri ikna etmiştir.

5-1914-18 I.Dunya savaşı Osmanlı ve Kutsal Ittifak'ın 900 yıllık egemeni Almanya'yı yıkmak için çıkarılmıştır. Hedefe ulaşılmıştır.

6- ABD başkanı Wilson'un 12 maddelik ilkeleri yüzünden savaş sonrası galip devletler çelişki yaşamışlar, savaşın getirdiği yıkımların sonuçlarını iyi değerlendiren Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurmayı başarmıştır.

7- Atatürk'ün kurduğu cumhuriyeti Pontus Rum, Ege Yunan, Islâm Kürdistan'ı, Büyük Ermenistan projeleri ile bölmek veya federasyon isteyen Süryani ve Yezidiler, Müslüman kimliği ve galip devletlerin destekleri ile güçlenip, askerlik, vergiyi kabul etmeyiz, sarık, cubbeden vazgeçmeyiz bahaneleri ile 26 isyan yaptılar. 

1925 Süryani Yahudi, Gregoryen Ermeni Şeyh Sait, 1936-38 Dersim Gregoryen Ermeni Seyit Rıza isyanları bastırıldı. İki önder halkını" DEVLETI YIKMAK İÇİN ELAZIĞ ŞEHİR MEYDANINDA YEMİN ETTİRDİ.
İsyancıların torunları 


İsmet İnönü bu isyanlarla iliskili olduğu icin görevden alındı Büyük Ada'ya sürgün edildi.
Bu olaylar yüzünden demokratik rejim kurulamadı, Misak-i milli haritası hayal oldu.

8- Atatürk'ten haberli-habersiz yüksek maaş ödeyerek ordu ve bürokrasiyi yanına çeken İsmet Inönü, ABD, İngiltere destekli 10 Kasım 1938 darbesini yaptı.

9- 12 Mayıs 1939 Ingiltere-Türkiye Kredi anlaşması ile İNGİLİZ mandası olduk. Bundan sonra Atatürk devletin hafızasından silinmeye başlandı.

10-Müslüman kimlikli gayrimüslimler devlet idaresini ele geçirdiler.

11-1950 Amerikan Mandacı sömürge hükümeti yani Bagratuni Hıristiyan Adnan Menderes hükümeti döneminde, 2.Abdülhamit'in 3 kere yaptığı Ermeni Sürgünleri, 1915 Ittihat ve Terakki Ermeni tehciri, 1925 sonrası Atatürk'ün sürgün ettiği vatan haini, Türk ve Müslüman soykırımcıları gayrimüslimler geri getirildi, malları iade edildi.



12-Türk ve Müslüman adları verilerek iş adamı , bürokrat, milletvekili, bakan, büyükelçi yapıldı.

13-Başsız kalan ve bunların İslâm diye anlattığı dinlere giren Türk milleti bunlara köle oldu.

14-179 yıl Türk ve Müslüman Soykırımı yapan, Türk askerinin karnında Mecidiye altını arayan Yemame'li Beni Temim Sabi-Suryani Yahudileri de bu Süryani ve Yezidiler ile ortaktı.



15-Akp ve RTE devleti bunlara satmak, 40 milyon Türk ve Osmanlı Müslümanlarına soy kırım ile görevlidir. Tbmm muhalefeti de iktidarı korumak için tayin edilmiştir.


15- Uyarılarım bunlardı ve belgelemek için de yüzlerce sayfa yazı yazdım.

2013'de kızımın ölümü sonrası yavaş, ağır tempo devam ediyorum.
Çünkü tüm bilgileri devlete, topluma ulaştırdım.

Ben, para, şöhret,siyasal dernek ve parti kurmak, vekil olmak için değil, Devlet Kurumlarını uyarmak için yazdım.
Uyardım.
 
Görevini yapan kurum çıkmadı. Herkes paşa paşa Silivri koloni hapishanesine gidip yattı.

Iktidar, muhalefette ümit yoktur, ortaktır.
Görev halktadır.
Halk da kendisi bilir.

Tacı haine giydiren milletin kanı dinmez dedik, anlayın bari.

Alaeddin Yavuz

29 Eylül 2023 Cuma

BAŞINA GÜVERCİN SIÇMIŞ KİŞİ VE GÜVERCİN KUTSALLIĞI

#GÜVERCİN, KUMRU, ÜVEK SEMBOLİZMİ

Eski Sümer, Hint, Fars, Mısır, Etiyopya dinlerinde KUŞ TANRILAR ve TANRIÇALAR vardır.



Kuzey Hindistan'da Kuşhanlar devleti, Kuş adıyla anılan bölgeler ve toplumlar vardır.

M.Ö 1800lerde depremler, yıldırımlar ile  yıkılan Harappa medeniyeti halkı olan Sabiler, Can'lar (ing-Jains) Avrasya, Batı ve Kuzey Afrika bölgelerine kadar yayılmışlardır.
Onların taşıdığı Kuştanrılar dinleri de Etiyopya, Sudan, Mısır ülkelerine de yerleşmiştir.

Bunların en masum görüntüye sahip olanları da Güvercin Tanrıçalar'dır.



Sümer'lerin şeytan kuş tanrısı An-zu kuşu, Ateş Kuşu, İmdigut kuşu gibi adlar alarak, zaman içinde yumuşak karakter görünümleri ile anlatılıp çizilmiş, Zümrüt-ü Anka Kuşu gibi kurtarıcı, yardımcı karakterler kazandırılmıştır.

Sümer tanrıçası İnanna Kumru'yu sembol hayvanı seçmiş, Akad, Babil'de İştar, Asur'da Astorte, Fenike-Filistin'de Astarte, Ürdün'de El Lat, Greklerde Afrodit'in sembol hayvanları olmuşlardı.

Biz Türklerin kültürlerinde de Zümrüt-ü Anka kuşu olarak, barış getiren savaş kuşu, haberci olarak yer almıştır. 



M.Ö 1800-2000lerdeki Harappa felaketi ile ortaya çıkan Arami-Sabi göçleri ile, Sabi Şiva dini ile tanışan Türkler de Sabilerin dişi şeytanı Er Ruha'nın, Inanna- İştar tanrı kavramının Sabi uyarlaması olması nedeniyle, onun Kumru sembol hayvan  seklinden Sabi toplumu olan Farslar ve birlikte yaşayan Türkler tarafından Simurg, Zümrüdü Anka kuşları türetilmiştir.

Güvercinler ile Kumrular genetik olarak  aynı tür kuşlardır.

Evcil olanlarına GÜVERCİN, yabanıl olanlarına ÜVEK, KUMRU denilirse de köy Türkçesinde tümüne Güvercin denilirdi.

1920'li yıllarda doğan annemde kumrulara GÜVERCİN derdi.

Şehire gelince ticari mal olan çeşitli güvercinler gördüm ve kumrulara da ÜVEK denildiğini, güvercinlerin de paçalı, tepeli, taklacın gibi adlarla anılan çok çeşidi olduğunu gördüm.

Araştırmacılar, güvercinler ile Kumruların aynı türler olduğunu kabul ettiklerini görüyoruz.

Bunun yanında büyük imparatorluklardan küçük devletlere ve aileler arası haberleşmelere kadar Güvercinler haber taşıyıcı olarak kullanılmıştır.

Bütün saraylarda, resmi binalarda KUŞÇU adıyla anılan posta güvercini yetiştiren ve örgütleyen ustalar vardır.

Güvercinlerin bilinen insanlık tarihi boyunca, 5000-15000 yıl arası insanların yaşamlarında yer aldıklarını, arkeoloji kazılardan, tarihi yaziki belgelerden, dinlerden öğreniyoruz. 

Güvercinler binlerce yıldır birçok farklı nedenden dolayı yetiştirilmektedir.

Antik İran, Mısır, İsrail, Yunanistan, Çin ve Orta Doğu ve Asya'daki diğer birçok yerden elde edilen kayıtlar, güvercinlerin yiyecek, dini törenlerde, sporda kullanılmak üzere ve tarihte özellikle haberci olarak kullanılması için yetiştirildiğini kanıtlıyor.


Hint, Sabi, Yahudi dinlerinde Güvercinler kurbanlık hayvanlar arasında yer alırlar.

Hint mitolojisinde güvercinlerin Tanrı Vişnu, Şiva'nın habercileri olduklarına inanılırdı. 
Barış, sevgi ve bağlılığı temsil ederlerdi.




Hint Yok edici tanrısı ve Sabilerin tanrısı Şiva, karısı Parvati'ye ölümsüzlük hakkında bilgi vermek için onu Keşmir'deki Amarnat tapınağına götürür. 
Kopta yani bir güvercin gizlice konuşmaları dinler, ölümsüzlük sırlarını öğrenir.

Hepimizin çok aşina olduğu bu sıradan küçük kuşun, dünyadaki hemen hemen her kültürde en asil ve olumlu sembollerden bazılarını temsil etmesi ilginçtir.

Güvercin annelik ve kadınlıkla ilişkilendirilmiştir. 

Örneğin Sümer ana tanrıçası İştar sıklıkla elinde bir güvercin tutarken tasvir edilir.

Eski Fenikeliler aşk ve bereket tanrıçası Astarte'yi güvercinle ilişkilendirdiler.

Çin'de güvercin tarihsel olarak sadakati ve uzun ömürlülüğü simgeliyordu.

Ortaçağ Avrupa'sında şeytanların ve cadıların kendilerini kuşa dönüştürebileceklerini ancak güvercinlere dönüştüremeyeceklerini iddia edeni batıl inançlar vardı.

Bu da güvercinin saflığını akla getiriyordu.

Mezopotamya'da (bugünkü Irak ve İran çevresindeki bölgeler) bulunan tabletlerin yanı sıra Mısır hiyeroglifleri, güvercinlerin M.Ö. 3000 civarında her iki medeniyet tarafından da evcilleştirildiğini gösteriyor.

Sonunda, zamanla, hedef bulma içgüdülerini iletişim amacıyla nasıl kullanacaklarını öğrendiler. 

Örneğin Mısırlılar yeni bir firavunun yükselişini halka duyurmak için güvercin salıyorlardı.

Aynı geleneği binlerce yıl sonra Yahudiler kutsal kitaplarında, Sümer metinlerinden aldıkları Tufan Efsanesine yazmışlardır.

Dört kitabın temeli Tevrat, tufan bitimini tespit etmek isteyen Nuh peygamber'in tufanın sularının çekildiğini tespit etmesi için karga ve güvercin salmıştır.

Zeytin dalı getiren güvercin kurtuluşun, yaşamın remzi olmuştur.

Tevrat'ın yazılmasından 1300 yıl sonra gelen İnciller de Allah-Baba Tanrı İsa'nın babası Kutsal Ruh'un remzi olarak güvercin tekrar kutsanmıştır.

Güvercinler ile Kumruların aynı kuş olduğu inancı Hıristiyan Metodist kiliselerince de kabul görür.

İsa, Yahya tarafından vaftiz edilirken Kutsal Ruh- Baba üzerine inmiştir.

Kanada Posta Kurumu
 bu inanç gereği Güvercin
Sembollü para bastırdı


(Mat. 3:16-17: “... ve Kutsal Ruh, güvercin gibi bedensel bir biçimde O'nun üzerine indi”).

Inciller arasındaki bölünmeyi sona erdirmek için gelen İslam'ın Tebliğci peygamberi Muhammet, kendini öldürmek isteyen kendi kavminden kurtulmak için davet aldığı Yesrib(Medine) yolunda gizlendiği Sevr mağarası girişine bir güvercin gelip yuva yapmış, örümcek de girişi ağ ile kaplayarak peygamberi korumuştur.

Güvercinler böyle kutsallik kazanınca bokları da kıymete biner.

Başa Güvercin Sıçması.

Kuzey Hindistan Tibette, başına güvercin sıçan rahip, en büyük din adamı Dalay Lama seçilirmiş.

Çin imparatorunun biri, saray bahçesinde otururken başına güvercin sıçmış.

Bunu ilahi işaret sayan imparator, orduyu toplayıp düşmana saldırmış. Ani saldırıya direnemeyen, tedbirsiz düşmanlarını ordusuyla tümünü yok etmiş.

Böyle olayların güvercin Sıçmasını kutsallaştırdığına inanılır.

Her ne kadar da batıl inanç olsa
da, 100 yıllık demokrasiden sonra
Orta Çağ Şeriat rejimine geçmeye hazırlanan İLK DEVLET'in vatandaşları olarak, nesini YADIRGAYABİLİRİZ?

Ülkemizde bu mitolojilerin harman yeri olarak, Millî Piyango kurumunun sembol hayvanı olarak GÜVERCİN seçilmiştir.


Bu kadar mitoloji, efsaneye on binlerce
yıl inanmış atalarimizin torunlarıyız.

Bunca dini, tarihi bilgilerden sonra Başına GÜVERCİN SIÇILMIŞ (veya SEÇİLMİŞ) KİŞİ neden Milli Piyango bileti almasın?😂😂😂

Alırsa niye TUHAF karşılansın?

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz..

28 Eylül 2023 Perşembe

#MÜSLÜMAN MİNTANI DA ADI DA YOKTUR

 MÜSLÜMAN KIYAFETİ, MİNTANI YOKTUR, OLMADI DA.

Kuran yeni bir kıyafet, yeni kişi adları bildirmedi. Sadece eski dinlerde olumlu değişiklikler yaptı.


Bu nedenle Müslüman kıyafeti ve adı yoktur.
Müslüman kıyafeti, Hint, İran, Yahudi kıyafeti olan sarık cübbe, çarıktır. 

Müslüman adı olarak Hanif Süryani adlarını peygamber önermiştir. Çünkü Mekke Nasturi kilisesi baş keşişi olan amcası  Varaka bin Nevfel, azatlı rahibe yeğeni Hatice onu bir Süryani Hıristiyan olarak yetiştirmişti.

Suriye, Harran, Urfa, Mardin Süryanileri, Gregoryen Ermeniler, Mecusiler giyim ve ad olarak Müslümanlara örnektir.

Şeytan bile Müslüman mintanı giymiş der, Kazım Karabekir.
Kendisi Gregoryen Ermenidir veya devşirmesidir.

Kuleli Askerî lisesini yetim Ermeni çocuklarına yurt ve eğitim yeri yaptı.

Onları orduya doldurdu ve Gürbüzler Taburu kurdu. Atatürk cimhuriyetini İngilize, NATO'ya onlar sattı.

Atatürk ilk muhalefet partisini ona kurdurdu.

O da ideoloji olarak Bitlis Süryani Ermeni papazı Kürt Islamcısı Said-i Kürdi'nin İslâm ve Türk düşmanı Muhammed Efgani Mısır Dürzi-Vehhabi dinini seçti.




Atatürk'e 6 Ermeni kız evlatlık verdi.

Sabiha Gökçen de Atatürk hakkında İsmet Inönü ve öteki darbecilere muhbirlik yapan ajan oldu.(Atin Org okuyun)

Kendi de,Atatürk'e yapılan 41 suikasttan bazıları içinde yer aldı. Atatürk af etti.

Müslüman peygamberi Muhammet kendine inanan müminlere, küçücük Süryani Mescidi dışında, medrese, manastır, camii, ad, kılık kıyafet bırakmadı.

Bunlar sonradan dini bozan Yahudi Sabilerin, Hıristiyanların çıkardıkları sözde İslâm mezheplerince, cemaatleri ve tarikatlarınca çıkarıldı. Din bozuldu.

Müslümana özel bir kılık kıyafet hiç olmadı.

Muhammet, Tevrat'ta tarif edilen sarık, cübbe, Iran Şalvarı kıyafetlerini hiç giymedi.

Süryani sarığını peygamber oluncaya kadar Amcası ve Mekke Nasturi kilisesi baş keşişi olan Varaka önerisi ile giydi. Süryani-Sabi dininin kutsal kıyafetiydi. Yahudiler onlardan aldılar.

Asla uzun papaz, keşiş, haham sakalı bırakmadı.

Müslüman mintanı hiç bırakmadı.

Kuranda kadın erkek kıyafeti tarif edilmez. Örtünmeyi emreden (kadina) Nur 31, Ahzap 59 dışında kıyafet tarif edilmez.

Oysa,Tevrat keten elbiseler, sarık, Şalvar, cübbe, efod en ince ayrıntısına, ipinin pamuklu, ipek olması, altın işlemesine kadar tarif eder. Hepsi İran ve Sabi kıyafetidir.



Mecusi Sabiler=Süryaniler, Nasturiler, Keldaniler, Mecusiler, Hintliler, Gürcüler, Ermeniler Müslüman kıyafeti sanılan Sarık, Çarık, Cübbe, Şalvar giyerdi.

2. Mahmut, 200 yıl önce bu kıyafeti yasaklayıp, fes, ceket, pantolon, ayakkabı kıyafetini emredince " din elden gidiyor diye isyan eden gene bu gayrimüslimlerdi. Müslüman görünürlerdi.

Ermeni, Rum, Gürcüler Türklere soykırım yaparken de sarık, Çarık, cübbe şalvar giyerdi.

Aslında Müslüman, kâfir, putperest kıyafeti giyerdi.

İslâm şeriatı diye 200 yildir Gregoryen Ermeni Aziz Klementin Incili Tevahid i Kidan'ın Aziz Gregor yorumu Hıristiyanlık öğretiliyor.

Sorgulayın dinleri birazcık.


Müslüman MİNTANI, ADI yoktur.

Müslüman adı Süryani Nasturi adlarıdır.

Olay budur.

Aladdin Yavuz