"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

29 Mart 2014 Cumartesi

SEÇİMLERDE ATATÜRK'ÇÜ VE MİLLİ MERKEZDE BİRLEŞELİM


Devrimci uyanış her günü büyümekteyse de henüz ortak bir parti altında toplanmayı başaramamıştır. Emperyalizmin Atatürk' döneminden beri yaptırdığı baskılarla sindirilen devrimci uyanış hiç bu kadar gelişmemişti. Ama şimdi ortak değerlerde birleşme konusunda çalışmak gerekir.

İçinde bulunduğumuz şartlarda ise buna zaman yoktur. AKP hükumeti 2014 seçimlerinden de galibiyetle çıkarsa,gelecek yıl İran tarzı bir Yahudi şeriat rejimi içinde kendimizi bulacağız.

Devrildi devrilecek.

12 YILDAN BERİ VATANSEVERLERİN BÜTÜN GAYRETLERİNE RAĞMEN VE ŞU AN DA HALKA, AKP'NİN HAİNLİĞİNİ BİLE ANLATAMAZKEN, EMPERYALİZMİN DESTEĞİ OLMADAN BUNLARDAN KURTULUŞUN OLANAĞI YOKTUR.

DEVRİMCİ UYANIŞ BÜYÜMÜŞTÜR AMA DAĞINIKTIR.

AYNI DİRENİŞİ GÖSTEREN FACE, TWİT ARKADAŞLARI BİLE BİR ÇOK KONUDA HEM FİKİR DEĞİLLERDİR.

BU HALDE YILLARDIR SİNSİ-AÇIK KOALİSYONLARLA DEVLETİ YÖNETEN GÜÇLERİ TAHTTAN İNDİRMEMİZ SADECE HAYAL OLUR.

MUHALEFET PARTİLERİ GERÇEĞİ BİLDİKLERİNDEN HÜKUMET SORUMLULUĞU ALMAKTAN KAÇINMAKTADIRLAR.

İKTİDAR PARTİSİ BİLE DEFALARCA "BUNLARA HÜKUMETİ TESLİM ETSEK BIRAKIR KAÇARLAR" DERKEN YALAN SÖYLEMEMEKTEDİR.

MUHALEFET PARTİLERİNİN BÜTÜN SATIŞÇILIKLARINA, KÜRESEL SERMAYE VE İŞBİRLİKÇİSİ FETOŞ GÜLEN CEMAATİ VE PKK İLE GİZLİ-AÇIK İŞBİRLİKÇİLİKLERİNE RAĞMEN, 30 MART 2014 YEREL SEÇİMLERİNDE AKPKK KOALİSYONUNUN DÜŞÜRÜLMESİ İÇİN, "ATATÜRK'TE BİRLEŞELİM" ADLI GÜÇ BİRLİĞİNE DEVAM EDİLMELİDİR.

ÖNCE AKP'DEN KURTULACAĞIZ SONRA CEMAAT'TEN VE ÖTEKİ İŞBİRLİKÇİLERDEN.

BUNU GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN DE SEVMEDİKLERİ HALDE, "YALNIZCA BİZLERİ BÖLMEK AMACIYLA" SOLCU VE ATATÜRKÇÜ YAYINLAR YAPABİLEN AKP-CEMAAT ORGANLARI KADAR İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAMIZ ŞARTTIR.

30 yıldır Kürtler ayrılma psikozuna sokulmuş, onlarla diğer azınlıklar da buna hazırlanmışken, ortada da silahlı terör ordusu ile hala Irak'ta ve Karadenizde ABD-NATO donanmaları gezinirken, emperyalizmin onayı olmadan muma bile üfletmezler adamı.

Beceren varsa beri gelsin.

CHP'de bu şartlara göre siyaset yürütmektedir.

AKSİ HALDE FACEBOOK'TA BİRBİRİMİZLE KALIRIZ.

VATANSEVER HAREKET BİRAZ BÜYÜĞDÜ DİYE KİMSENİN HOYRATÇA HAREKET ETME, DAVAYI AKAMETE UĞRATMA HAKKI YOKTUR.

BU GÜN ANITKABİR BÜTÜN SPORSEVERLERİN AKININA UĞRAMIŞTIR. HALKIN BU ÇABALARINI BOŞA HARCAMAYA KİMSENİN HAKKI YOKTUR.

GAZA GELMEDEN, HAVALARA GİRMEDEN, İŞBİRLİKÇİLER KADAR MANTIKLI DAVRANARAK DEVLETİ KURTARABİLİRİZ.

AĞLAR KALIRIZ KENDİ HALİMİZE!


AKPKK KOALİSYONUNUN ORTAK HEDEFİ

Biz önce uyanışı beyinlerde sağlayacağız.

Bunda başarı sağlandı sayılır.

Şimdi taktik sorunumuz var.

Tayyip ne diyordu? 
Demokrasi amaç değil araçtır.

Bizde FETOŞ-CHP-MHP VE ATATÜRK'TE BİRLEŞMEK DE BİZİM İÇİN BAĞIMSIZLIĞA GİDEN YOLDA ARAÇTIR.

TAM BAĞIMSIZLIĞA GİDEN YOL...

ZULÜMLERİNİN ÜSTÜNÜ DEMOKRASİ, 12 YILDIZLI AB, 50 YILDIZLI ABD BAYRAKLARIYLA ÖRTEN, SÖMÜRGECİ, KÖLECİ, IRKÇI EMPERYALİZMİ ÖNLEMENİN TEK YOLU "ANTİEMPERYALİST EZİLEN MİLLETLER TOPLULUKLARI" OLUŞTURMAKTIR.


ZULÜM ÖRTÜLERİ



ZULÜM ÖRTÜSÜ

Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc