"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

24 Mayıs 2020 Pazar

TAYYIP ERDOĞANA NEDEN ALLAH DİYORLAR?

ERDOĞAN ALLAH MI?

Recep Tayyip Erdoğan alışıldık bir siyasi karakter değildir.


"Türkiye, dini bir şeriat rejimine geçsin, tarikat, cemaat savaşlarına mahkûm olsun, ekonomi, siyasi alanda iflas etsin, Batı dünyasını tehdit edebilecek, çağdaş eğitim, sanayi , teknoloji, bilim ülkesi olmaktan uzak kalsın, bizim için tehdit olmaktan çıksın" amacıyla iktidar edilmiş bir partidir.

800 yıldır Islâm ve Türk egemenliğini yıkmak isteyen Kutsal Ittifak Haçlı ülkelerinden para, siyasi destek alarak isyan etmiş, Süryani, Yahudi, Rum, Arnavut, Sırp, Yemame-Necran Yahudi, Süryanileri ve Arap Rumlarindan olusan bir eşkıya örgütlenmesidir.

1745'de başlatılan ilk Vehhabi isyanı ile Yemame Necran Yahudi, Suryani ve Rum Arapları Kutsal Ittifak Haçlı koalisyonu ile birleşmişlerdi. Bunlara Irak Yezidileri, Suriye, Mısır Durzileri, Gregoryen Ermeniler, Nasturi, Keldani, Süryani Hristiyanlar, Yahudiler ve Vehhabi dinini benimseyen Arnavutlar, Çerkezler, Çeçenler, Kırım Tatarları da katılmışlardı.

Bunların hepsi, Hilafeti Türklerden almak isteyen Müslüman kılıklı Vehhabiler (ne Osmanlı ne Atatürk bunları Müslüman saymadı, Vahdettin bile.
Vahhabilik dini, peygamber Muhammet'in Müseylemet ül Kezzap dediği Yemame'li Rahman ile Necranli (Şimdiki Riyad bölgesi) kadın peygamber Secaa'nin birlikte peygamberlik ettiği şimdiki Kuveyt, Basra, Kufe şehir bölgeleridir.

Halife Ebubekir zamanında kılıçla Islam olmuş gibi yapmışlardır.
Bakara 62,Hac 17 ayet tefsirlerinde E.H.Yazir dini bölen bütün cemaatleri, tarikatları, mezhepleri bunların çıkardıklarını yazar.

Bu gün de Diyanetin ortak hareket ettiği 50 cemaat, 600 tarikat bunlardandır.

Hepsi 19.yy da, Osmanlı padişahlarının tehlikeli görmedikleri, ama Osmanlının dibine kibrit suyu döken Abd'nin misyoner örgütü ABCFM(American Board Comission For Missionarry) örgütü sayesinde Amerikan Protestan dinine geçmiş, Türk ve Müslüman soykırımı yapmış cemaatler ve tarikatlardır.

Atatürk bunların kellelerini kestirdiği için, Ismet Inönü de kestiği için onlardan nefret ederler.
Çorum-Iskilipli Atıf, şapka giymedi diye idam edilmedi. Sadece il ve ilçelerde geçerli olan yasaya göre cezası  125TLydi. O işgal devletleri ile işbirliği yapmak, vatana ihanetten idam edildi.

1946'da Abd dünya egemeni olunca, 1943 Kahire toplantısında Ismet Inönü' ye şeriat devleti talimatı verildi.
Ismet paşa bunlara iktidar vermemek için Libya'dan Yahudi Ticani öğretisini getirdi. Ama tutmadı. 1946'da Pembe Köşk Muvaazasını, Celal Bayar, Menderes ile imzaladi,  Chp iktidara oynamadı, 1947 de Nato muracaatini yaptırdı,  15 Mayıs 1950'de DP ile bu kriptolar Nurculuk akımı kurucusu Saidi Kurdi Süryani Yezidini dinin başına getirdiler.

1961 de Saidi Kurdi öldü, Vatikana Azîz olarak gömüldü.

Aynı yıl Almanya işçi istedi ve bütün işçiler bu kriptolardan seçildi. Kökten dincilik ve Kürt Solu Almanyada egitildi, 1975 sonrası gönderilip sag-sol olayları çıkartıldı. Gregoryen Ermeni Islam tarikatı olan Arvasilik akımına bağlı Kenan Evren, Turgut Özal ABD tarafından devletin başına geçirildi.

1967'de de Abd Cia ajanı, 1961 darbesini yapan, Abdulaziz'in 1864'de sürdüğü Kayseri Pınarbaşı Gregoryen Ermenilerinden olan Kıbrıs Ermenisi Hüseyın Feyzullah, namı değer takma adı Alpaslan Türkeş Ckpmp'yi kurdu, başsız kalan Nurculuk Arvasi Işıkçı Erzurum Ermenisi Feto'ya teslim edildikten sonra da 1971 muhtırası ile Abd muhalifi olmuş Ismet Inönü partiden alındı, yerine Merzifon Ermenisi B.Ecevit getirilmişti.

1980 darbesi ile hepsi hikayeden tutuklandı,  yasaklandı,  serbest bırakıldı. 03 Kasım 2002 genel seçimlerine kadar Evren-Ozal Ermeni anlayışı devleti bu günlere hazırladı.

2002 genel seçimleri ile 1999'sa Agit toplantısı için Turkiyeye gelen Bill Clinton'un emri ile Erdoğan, dava atası olan Iskilipli Atıf Rumunun memleketi olan Çorum cezaevinden alınıp Kırklareli Vize cezaevine nakledildi ve kisa sürede  serbest bırakıldı.

21.yy. haçlı seferine ülkemizi Haçlı üssü yapacak hükumetin temelleri boylece atıldı.
2002 Kasım seçimiyle iktidar olan Akp'nin yasaklı önderi Erdoğan, Aralık ayında Abd başkanı psikopat yavru G.W.Bush tarafından hic bir resmi sıfatı olmadığı, hatta devlet memuru olma nitelikleri bile olmadığı halde Abd'ye davet edildi, birlikte basın açıklaması yapıldı.

Kamu oyu oluşturuldu,  Deniz Baykal destek verdi, Erdoğanın yasakları kaldırıldı ve devlet ona altın tepside ikram edildi.
Bundan sonra ülkemize gelen Yavru Bush, ona "-Ben olsam burada otururum" diyerek Topkapı Sarayını gösterdi.

Zaman içinde  Erdoğan, Dünya Lideri, Mesih, Peygamber, Allah gibi sıfatlarla anıldı.

Hükümetini daima kökenleri Osmanlı ve cumhuriyete isyan eden Nasturi, Süryani, Ermeni,Yahudi, Rumlardan seçti.

Iktidarı, doğu kiliseleri teke şeytan dinine bağlı sayılan azınlıklardan, muhalefeti de onların solcu görünen Hınçak partili Seyit Rıza ekolünden Kemal Kilicdaryan ile kurdu.

Osmanlıyı yıkan Vehhabi, Hınçak, Taşnak,  Yahudi, Rumları  iktidar ve muhalefeti almış devleti tasfiye ediyor.
Birbirleri ile kapışarak da bizleri aldatıyorlar.
Işte tiyatrolar;

Erdoğan Mushaf-ı Reş' E göre Allahtır. O Allahlık ediyor,Muhalefet de kötüden demokrasi havariligi yapiyor;

"ÖZEL, Erdoğan ezanları mitingi nedeniyle geç okutuyor"
AKP ile CHP arasında yeni bir polemik ortaya çıktı. CHP'li Özgür Özel, 'Erdoğan'ın ezanları miting nedeniyle geç okuttuğunu' belirtirken, iktidardan sert tepki geldi.
17 Haziran 2018 Pazar 10:50
16 Mayıs 2015 11:51

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün (15 Mayıs 2015) Kırıkkale’de yaptırılan Nur Camisi ile 71 tesisin toplu açılışını yaptı. Erdoğan, açılış nedeniyle 50 dakika gecikmeli okunan ezanın ardından aynı camide cuma namazını kıldı.

Erdoğan’ın bu ilk bekletmesi değil
* 6 Şubat’ta Bursa Ulu Cami’de Erdoğan’ın geç gitmesi nedeniyle 12.25’te okunması gereken ezan 12.35’te okundu.
* Erdoğan, Başbakanlığı döneminde 2007’de Denizli’de cuma namazı için Ağalar Cami’ne geç gittiği için ezan 15 dakika geç okundu.
* Erdoğan, 2002’de Başbakan değilken Ankara’nın Siteler semtindeki Keresteciler Camii’ne 7 dakika geçikmeyle gitti. Ezan Erdoğan’ın gelişiyle okundu.
* Ezanın geç okunması geleneği sadece Erdoğan için işlemedi. Sivas’ta Başbakan Ahmet Davutoğlu, 14 Şubat’ta cuma namazı için Ulu Cami’ye geç gittiği için cemaat 7 dakika beklemek zorunda kaldı.

‘Kul hakkı yediler'
Ayşe Sucu (İlahiyatçı)
"Cemaat arasında esnaf, hasta, yaşlı var mı, bunları düşünmek gerekir. Bu bekletilme, kul hakları içinde değerlendirilebilir. İbadet mahfiyet (gizlilik) gerektirir. Kameralar altında yapılan ibadette ne kadar mahviyet, ne kadar samimiyet vardır. İslamiyet, gösterişe riyaya kapalı bir dindir. İbadette riyaya asla yer yoktur. Riya karıştığı an ibadet, ibadet olmaktan çıkar."
İhsan Özkes (CHP’li vekil)
"Namaz vaktini geciktirerek dini kendilerine göre uyarlıyorlar. Cemaatin de namazlarını vaktinde kılamamalarına neden oluyorlar. Onların hakkı yeniyor. En makbul namaz vaktinde kılınan namazdır. Din-iman-cami- Kuran gibi dini söylemleri yapan insanların bunu yapması gerçekten ‘dini tekelimizde görüyoruz, din vesayetimiz altındadır’ demektir."

‘Padişah uygulaması’
İhsan Eliaçık (İlahiyatçı)
"Osmanlı döneminde de benzer uygulamalar padişahlar için yapılıyordu. Bu bir saltanat geleneğidir. Ezanın güç sahibi için bekletilmesinin kökleri Muaviye’ye kadar gider. Cumhurbaşkanı’nın yaptığı saltanat geleneğinin devamıdır. İktidar sahibi geliyor diye ezanı geciktirmek padişahlık kültürüdür. Tasvip edilemez. Camilerin bu duruma alışması gidişatın kötü olduğunun bir göstergesidir."
İştar Gözaydın (Prof. Dr.)
"Dinin siyasete alet edilmesidir. İbadetin bir saati vardır. İbadet saatlerini siyasete uyarlamak büyük bir saygısızlık. Bu tamamen dinin siyasete alet edilmesidir. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın görevi ibadetlerin hangi saatlerde yapılacağını tespit etmektir. Geciktirilmesi söz konusu olamaz."
Yezidi ve Durzilerin kitabı Kuran-i Kerimi Mushaf-ı Reş der ki; "Allah, yüz yılda bir insan şeklinde görünür, bir ülkeyi yağmalamada bize önderlik eder."

Erzurumlu Ibrahim Hakkı,Maarifetnamesinde "Namaz vakti gelince cennet horonunun ötüşüyle bütün huri, gılman ve müminler, Allahın huzurunda namaza dururlar."

Nur, Sabilik, Yezidilik, Süryanilik, Nasturilik Hristiyan mezheplerinde ŞEYTAN'in adıdır.
Erdoğan Şirk ehli Allah mı değil mi?
Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz