"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

6 Kasım 2013 Çarşamba

TAYYİP ERDOĞAN'IN FÜTURSUZLUKLARI VE ÇÖZÜMÜ


TAYYİP ERDOĞAN'IN FÜTURSUZLUKLARI VE ÇÖZÜMÜ

Başbakan sigara içki yasağından üç-beş çocuğa,üç parçalı dört yılllık eğitime, halkın apış arasından içkisine sigarasına kadar her şeyini değiştirmekte gösterdiği kararlı terbiyesizlikleri,fütursuzlukları bitmek tükenmek bilmiyor.
Başbakanın akıl, mantık gözetmeksizin afaki açıklamalarına bir yenisi daha eklendi ve memleket buna kilitlendi.
Bir açık öğretim mezunu ve yatılı İmam Hatip Lisesini kazanıp ta gitmemiş biri olarak yurt yaşamını tecrübe etmiş biri olmadığımı belirtirim. Ama yurt yaşamını tecrübe etmiş hem üniversite hem de yatılı okul mezunu sayısız arkadaşım ve tanıdığa sahip olmanın yanında İstanbul gibi bir dev köyde göreve başlayıp aynı şehirden emekli olmuş birisi olarak yurtlar ve öğrencilere sağladıkları yaşam hakkında en azından görüş sahibi olabilecek ehliyette olduğumu belirtirim.

Başbakanın ifadesinde  geçen "kız ve erkeklerin birlikte kaldıkları yurt dönemine son veriyoruz." sözü asla gerçek olmamış büyük bir yalandır. Hiç bir öğrenci yurdunda böyle bir ortam olmamıştır ve de olamaz.
Ha işin aslı biraz ortaya çıktı.

Bazı öğrenciler yurtlarda yer bulamadıklarından, tek başlarına da ev kiralamaya güçleri yetmediğinden güvendikleri erkek arkadaşlarıyla ev kiralamışlar, bu da hükumete bir şekilde aksetmiş görüntüsü hakimdir. Bu konu da hükumet sorunu değildir ve böyle olayların doğurabilecekleri tüm olasılıklar Türk Ceza ve Medeni kanunlarından okul ve  öğrenci yönetmeliklerine kadar düzenlenmiştir. Yeni yasa yapmaya değil uygulanması terk edilmiş maddelere işlerlik kazandırılsa başbakanın çıkarttığı gürültüden daha fazla gürültü çıkartacak düzeyde olduklarını da söyleyebilirim.

Finlandiya'da protestocu kadının hali
Başbakan da bunu Amerikan dolarının 2.03 Tayyip Lirasını geçmişken birisi çıkıp ta Finlandiya Cumhurbaşkanının önünde "Dünyanın sürekli gelişen ekonomisi ve yakın gelecekte "ilk altı büyük devletten birisi" olacağı yalanını ya da hayalini anlatırken, "Bu nasıl ilk yirmi ekonomi ülkesi? Amerikan doları ve enflasyon, Türk lirasından altı sıfır atmanıza rağmen çift rakamlı değerlere ulaştı, üniversite mezunları da liseliler de, eğitimsizler de iş bulamıyor, işsizlik aldı başını gidiyor, siz ise sadece hayal pazarlıyorsunuz! Bu mu sizin devlet adamlığınız?" şeklinde sormasın diye mi yoksa hem gündemi bulandırmak hem de "şeriat devleti" yasalarının da "hazmettirme projesi" kapsamında olduğunu düşünmek her halde en doğru tespit olur.
Daha geçen yaz "her şeyi hazmettire hazmettire yapacağız!" vaatlerini unutmadık.
Evet, başbakan ve AKP'si bir yandan gerçek gündemin üstünü örterken diğer yandan da şeriat yasalarını tek tek hazmettirmektedir.

Başbakanın yaptığı Mason loacalarından aldığı görevlerini yerine getirmeye verdiği özendir. Asla halkın ahlaki değerlerine sahip çıkmak değildir. Öyle olsaydaı hükumet olur olmaz TBMM'de görevli sekreterlerinin kocalarına avanta vermemek için "Zinayı" yani evli olup evlilik dışı cinsel ilişki ve yaşam sürmeyi suç olmaktan çıkartmazdı. Öte yandan Yezidi, Zerdüşt Kürtler ile Süryanilerin, Gürcülerin, Sabilerin yaygın olarak yaşadıkları "çocuk evliliklerini" teşvik edecek 4+4+4 Eğitim Yasasını çıkartması, Mısır ve Suriye'de bu dinlerden dönme olan "Selefileri", onların terör örgütleri olan DEl Nusra, Müslüman Kardeşler'i desteklemesi da bununla birlikte düşünülebilir.

İsrail'de Mehadrin (Harem-selamlık)Otobüsü
İsrail'de siyah "ÇARŞAF-PEÇE" giyen, Etiyopya'dan 1974'te getirilen Beytül Şems (Güneş Evi) mezhebinden doğan Haredim Tarikatı Yahudilerinin kadınların erkeklerin ayrı oturdukları "Mehadrin Otobüsü" ile kız ve erkek öğrencilerin ayrı okullarda okutulduğu "çarşaf-peçeli" eğitim görmektedirler.
 Bu Yahudiler öteki mezhep olan Hasidikler tarafından dışlandılar ve iç çatışmlara sebep olanları geçen yıl hükümetçe yurt dışına sürülmüşlerdi.
Kanada'ya sürülen Haredim/Şemsi Yahudileri

Başbakan gerçek bir Müslüman değil, Tevrat'ın emirerlinden çıkmış, putperest Sabi dinine geri dönmüş Şemsi, Yakubi Yahudilerinden olup Siirt'e yerleşenlerinden veya aynı inanç geleneklerine sahip aynı bu Yahudiler gibi namaz kılan Süryanilerden olması daha mantıklıdır. Benim tespitlerim bu yöndedir (Gürcistan Azınlık Raporu 2003 çeviri yazım). İsrail'de bunların kadınlarına "Tapınak Fahişeleri" denilmektedir ve sokaklarda da böyle taşlanmaktadırlar. Yeterli delil için "Sabetay Sevi'den Burkalı Yahudiliğe" başlıklı yazımı okuyabilirsiniz. Burada dilimize çevirdiğim hatırı sayılır oranda çeviri yazı ve haber ile resimler vardır.
AKP+Nurcular+Gülenciler+Rumlar+Ermeniler ortak dini inançlarını ve kıyafetlerini Müslüman ve Türk dünyasına kabul ettirmek için bu takiye örgütlenmesinin içine girmişlerdir ve en büyük işbirlikçileri Yahudi, Sabi,Süryani Mason locaları ile Vatikan'dır. Yavaş yavaş halkın dini ve milli değerlerini eritmekte, inanç ve kimliklerini dönüştürmektedirler.
Selefiler (Müslüman sayılan putperestler) şeriat yargısı yapıyorlar.

Tayyip'in yandaşları  Selefilerin Müslüman düşmanlıkları.


Başbakanın temsil ettiği kültür cinsi sapıklığın en yoğun yaşandığı kültürdür. Yüce Türk Milletinin onun ahlaki görüş ve değerlerine ihtiyacı yoktur ama ondan acilen kurtulmaya da ihtiyacı çoktur.
H.A.Coş
Her gün mantıklı veya mantıksız olsun başbakanın diline dolayıp sorun ettiği bir konu anında yasallaşmakta, yasası düşünülmeden valilerce gayri ihtiyari olarak uygulamaya geçirilmektedir. Bu gün yalama Adana Valisi
Coş efendinin çoşkunluğu buna en yakın örnektir ve bu yönde tüm siyasi ve basın mensuplarınca eleştirilmiştir. AKP bu şekilde toplumu sürekli germektedir. Birlikte ev kiralayan öğrenciler konusu da benzer çarpıtmanın ürünüdür.

Yani, düşünmeye gerek duyulmadan afaki söylenilmiş ve Avni Coş gibi iktidara sadık bürokratlarca nazari yasalaştırılmış bütün bu saçmalıklar, armutu andıran kafatasına sahip başbakanın armudi kafasının ürünüdür. Armut suludur başbakanın da beyni suludur,suyla ikitdara gelmiş ve memleketin her yerindeki derelerin bile sularını yabancılara sattığından da suyla gidecektir.

Adı "Adalaet" olan partisi adaleti kendi yandaş çevresine layık görüp "Kalkındırmış", zulmü ise kendinden olmayan halkına ve komşu devletlere reva görmüştür.
Adaleti ve Kalkınması kendisine, yandaşlarına olan bu başbakan ve işbirlikçi partisi halktan gereken cevabı elbet alacaktır.

ÇÖZÜM:
DELİ RAPORU YAZACAK HEKİM ARANIYOR


Yedi yıldır yazılarımda oldukça sık tekrar ettiğim bir konu "yerli ve yabancı işbirlikçilerin" üstün gayretleri ve aldatmacalarıyla günümüzün başbakanı ilan edilmiş kişiliğin(!) çok geç olmadan bir deli raporu ile görevinden uzaklaştırılıp sadece ülkemizin değil Ortadoğu coğrafyasının da "Üçüncü Dünya Savaşına" sebep olacak bir işbirlikçinin durdurulması ve ondan sonra böyle fesatlığa düşebilecek şaşkınların da umutlarının karartılması içindi.
Ama bu çağrım bu güne kadar bir kaç siyasetçi ve okuryazarlar tarafından dile getirildiyse de yeterince ilgi görmedi.
Ta ki başbakanın haftanın başından beri sürekli tekrar ettiği "Öğrenci Yurdu" açıklamasına eleştiri getirirken kendisini tutamayan CHP milletvekili Haluk Koç tekrar edinceye kadar.
Sayın Koç bu gün açıkça "Doktor arkadaşlarımı göreve çağırıyorum!" ifadesini kullandı.
Daha geç olmadan bu raporu yazacak hekimlere ve o raporun gereğini yerine getirecek yargı ve bürokratların can siperane çıkışlarını hasretle bekliyorum.

Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc06.11.2013 Çarşamba