"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

12 Ocak 2022 Çarşamba

İSLAMDA SARAY YOKTUR

KRALLAR NEDEN SARAY YAPAR?

Hint Şiva dini mezhebi Sabilerin Allah'ı Hayy ( Yaşam) tanrı, Büyük ve Küçük Köpek takımyıldızları bölgesindeki NUR/IŞIK KRALLIĞININ TANRISIDIR. Bu yüzden diğer adı da MELK-İ Dİ NURA= IŞIK KRALI'dır.(GİNZA D RABBA KİTABI)
Bu olayı Tevrat Yaratılış Kitabı "IŞIKOĞULLARI" BAŞLIĞI İLE ANLATIR.
 
Muhammet de peygamberlik öncesi Sabi dinine geçmiş, Süryani Hristiyanlığın Ahnaf kolundandır. (Bakara 62 tefsiri E.H Yazır)
Kuran Hayy(Yaşam) tanrıyı Ayet-el Kürsi (Bakara 255 Allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum... diye anar.)

Necm Suresi ﴾49﴿ Şi‘râ yıldızının rabbi de O’dur. (Şira yıldızı, Yunan kültünde SİRİUS'tur.) Büyük Köpek takımyıldızının en parlak yıldızını Allah'ın yeri olarak verir.

Allah'ın " insan şeklinde Nur/IŞIK varlığı olması, ışıktan sarayda yaşaması esasından hareketle İslam dışı dinlerde "KRALLAR Allah'ın oğlunun soyundan geldikleri, dinin temsilcisi oldukları iddiasıyla AYDINLATILMIŞ, ALTIN VARAK KAPLAMALI SARAYLAR İNŞA EDİP, İÇİNDE YAŞAMIŞLARDIR.
Hz. Muhammed'in doğduğu gün bir depremle Mecusi/Zerdüşt Sasani kralı Hüsrev'in sarayının yıkılmasını " İLAHİ İŞARET" sayan peygamber SARAY YAPTIRMAMIŞTIR ve BÜYÜK BİNALAR İNŞA ETMEYİ de YASAKLAMIŞTIR. 

4 Halife buna uymuş, dini bozan Yezid ise kuralı tanımamış, saray inşa edip içinde yaşamıştır.

PONTUSLU SARAYLININ İSLAMİ YALANLARI

1- "Muhammed ümmetiyim" der. Muhammet doğduğunda Sasani başkenti Tizpon'da Kisra sarayları yıkılmıştır. Peygamber SARAY YAPMAMIŞTIR. TAKİP EDEN 4 HALİFE DE YAPMAMIŞTIR.

Pontuslu Atatürk ormanına intikam için Bizans sarayı dikmiştir. Hem de ruhsatsız, imarsız, kaçak. Milletin tepkisine rağmen.


2-Muhammet, davaarkadaşlarından oluşan bir danışma kurulu vardı. Hiç bir kararı tek başına vermemiştir. 

Hatta arkadaşları vahiyleri bile "kendi fikrin mi Allahın emri mi" diye tekrar Allah'a sordurmuştur, Nahl 67 ayetini, hac ayetlerini Ömer'in sordurması gibi.

Oysa Pontuslu saraylının hiç bir sözünü kimse sorgulayamamaktadır. Ayrıca kendisini de, Allah ilan ettirmiştir.



3- Pontuslu saraylı "Muhammed ümmeti olarak Mustafa Kemal'in laik rejimini rejimine savaş açmıştır, yıkmaya yemin etmiştir. 1996 Siirt konuşmasında tekrar etmekten mahkum olmuştur.


Oysa Peygamber, her gün Hristiyan, Yezidi, Zerdüşt, Yahudilerin dini önderleri ile görüşerek, onların halkına yaşama hakkı vermiştir. Danışma meclisi kurup ortak karar alan ilkel parlamenter rejimi yani laik devleti uygulamıştır.

Pontuslu Rum saraylı, Yezid Muaviye gibi bunu iptal etmiştir.

Geçen yüzyılın en son İSLAM-HAÇLI SAVAŞI olan I.Dünya savaşında Atatürk, ÇANAKKALE'DEN GALİP ÇIKMIŞ, BÜTÜN İSLAM DÜNYASI VE SÖMÜRGE ÜLKELER BAĞIMSIZLIK ÜMİDİNE KAPILMIŞTIR.

HALİFE PADİŞAH, " ÇANAKKALE ZAFERİ İLE PEYGAMBERİ VE MÜSLÜMAN DÜNYASINI ŞEREFLENDİRDİĞİ İÇİN" GAZİLİK VE KAHRAMANLIK MADALYASI VERMİŞTİR.



"DİN SAVAŞINI KAYBETTİNİZ, HRİSTİYAN OLUN" DİYEN GALİP DEVLETLERE KARŞI KURTULUŞ SAVAŞI BAŞLATMIŞ, MÜSLÜMANLARIN, MÜSLÜMAN GÖRÜNEN HRİSTİYAN DİN ADAMLARINCA ALDATILMALARINI ÖNLEMEK İÇİN, SELÇUKLUDAN SONRA İLK KEZ TÜRKÇE KURAN VE TEFSİR YAZDIRMIŞ, HALKA ÜCRETSİZ DAĞITMIŞTIR.(Online ücretsiz okumak için tıkla "http://www.kuranikerim.com/t_elmalili_index.htm")

AYNI DÖNEMDE, PONTUS'UN POTAMYA- PİLİHOZ HRİSTİYAN-YEZİD KÖYÜNDEKİ DEDELERİ RUS VE TAŞNAK ORDUSUNDA SAVAŞARAK MÜSLÜMAN, TÜRK KANI DÖKÜYORDU. BUNA 1921, 1925 PONTUS İSYANLARI İLE DE DEVAM ETMİŞLERDİR.

PONTUSLU SARAYLI VE YOLDAŞLARI, MÜSLÜMAN VE TÜRK DÜNYASINI DİNLE, SİYASETLE ALDATIP, HAÇLILARLA BİTLİKTE SOYAN, YAĞMALAYAN GAYRİ MÜSLİM HARAMİ, HAŞHAŞİ ÇETELERİDİR.

PONTUSLU SARAYLI VE YOLDAŞLARI da YEZİD'İN YOLUNA GİRMİŞ, KAFİR, MÜŞRİK OLMUŞTUR.
İSLAMDA SARAY YOKTUR!

TAKDİR ETMESENİZ DE GERÇEK BUDUR.


Alaeddin Yavuz





RTE hakkında geniş bilgi için basından ve kitaplardan derlemeler;

11 Ocak 2022 Salı

AKP'NİN HDP'Lİ TERÖRİST VEKİL TEZGAHINA KANAN SALAKTIR.

ŞU PAYLAŞIMA, YAZILANLARA ŞAŞIP KALDIM.


Neymiş HDP'li milletvekili teröristle evli teröristmiş.

Hdp kapatılmalı, milletvekili tutuklanmalıymış...

Günaydın...

Tüm HDP'nin ve bir çok iktidar- muhalif partinin benzer milletvekilleri var.


Atatürk sonrası devlet, 1760-1938 arası 178 sene Osmanlı ve cumhuriyete Haçlılarla bir olup ikisinin de yıkımına neden olmuş Süryani, Yezidi, Rum, Arap, Yahudi, Yunan, Musevi Ermeni, Gürcü, Kırım Tatarı... kripto siyasetçi ve diyanetçilerce ortak yönetiliyor. Hiç mi okumadınız?

Belki de onlardansınız.

Bizi işletmeyin.


Yav Akp'ye iyi çalışıyorsunuz. Bunun Millet vekili tahkikatını AKP emrindeki polis, jandarma, Adalet bakanlığı, yapıp AKP'Lİ TBMM başkanı onaylamışsa suçlu kimdir? AKP.

Hiç mi işe girmediniz, hiç mi okul, ehliyet, pasaport müracaatı yapmadınız, adliyeden temiz kağıdı çıkartmadınız, hiç mi polis, jandarma GBT raporu istemediniz? Bunlardan birini yapan biri şunu bilir.

Devlet dairesine çaycı olmaya kalksan lise mezunu ve yukarıdaki adlı idari kayıtların temiz olması gerekir. Milletvekili olmak için ilki okul bazen ilk okul tasdiknamesi yeterliydi eskiden ve adli sicil kaydı da kimsenin şeyinde değil. 


20 yıldır hepsi devre dışı. Saraylı izin verdi mi her şey olur. Bir daireye, 500.bin $a vatandaşlığı, satan, Yunana 18 ada ve

Ege kıtasahanlığını bedava veren adam bunların tahkikatını nasıl vermiştir sizce? Üstelik bu resim AKPKK Açılım sürecinde çekilmiş. S.Demirtaşın da tüm Hdp'nin, Doğu Perinçek de var. Buna şaşanlara şaşıyorum.

20 yıldır Akppkk hdp ortak çalışıyor. Şimdi seçin geliyor. Bunları öne çıkartıp gene oy isteyecek. Siz de vereceksiniz, terör ebedi sürecek.

Bunları göremiyorsanız bu ülke hatta dünya dışında olmanız gerekirdi.

Siz bu arada neredeydiniz?

Marsa mı gittiniz?.

Yuttunuz algıyı, üfleyin bakalım çalgıyı...

Alaeddin Yavuz

10 Ocak 2022 Pazartesi

MÜZİKLİ EĞLENCE YERLERİNE BASKILARA HALK NİYE SAHİP ÇIKMIYOR?

MÜZİKLİ EĞLENCE YERLERİNE BASKILARA HALK NİYE SAHİP ÇIKMIYOR?

İstanbul'da göreve başlamış, emekli olmuş, tercüman Turizm polisi olarak, emniyetteki görevimde, Emniyetin tüm birimlerinde, Devlet Güvenlik Mahkemeleri ve Asliye, Ağır Ceza mahkemeleri yoğunluklu olarak çevirmenlik, mihmandarlık yapmış, bu tür eğlence yerlerini de seven, buralarda eğlenmek isteyen yabancıları götürmüş, müşterisi olan biri olarak tespitlerimi yazıyorum;


1-Bu tür yerlerin çoğu PKK, mafya, mafyavari kişi ve kurumlarca işletilir,

2- Fiyatlar yerine göre astronomik, ilçelerde de herkesin karşılayamayacağı derece fahiştir.

3-Konsumatrislik hizmetleri fiyatı üçe, beşe katlar.

4-Fuhuş yapılır, müşteri serhoş olduktan sonra adisyona eklemeler yapılarak dolandırılır,

5-Dolandırılan müşterilere belediyenin hiç bir koruması yoktur. Polis de "Sarhoşun mektubu okunmaz" deyip başından atar. Yerli sıradan vatandaş veya bürokrat, siyasi, asker, polis de yabancı da olsa hak arayamaz. Adları kötüye çıkmasın diye mağdurların çoğu şikayetçi de olamaz, sineye çeker.
Bu da zaman zaman yaralamalı, ölümlü kavgalara, silahlı iş yeri basmalarına sebep olur. Yani, terör üretirler.

Turistlerin %99'u hak arasa da bu eylemleri sonuçsuz kalır. İçlerinde sigortadan para almak için yalan yere şikayetçi olan da vardır.

6-Dayakla, silahla para tahsilatı yapılır. Hepsinin silahlı, dövüş sanatları bilen korumaları vardır. Suç ve suçlu üretirler.


7- Eğlence yerleri sürekli zarar gösterip vergi kaçırırlar, çünkü çok rüşvet dağıtarak ayakta kalırlar.

8-Kamuoyunda bu mağduriyetler nedeniyle bu yerlere karşı her kesimden nefret oluşmuştur.

9- Bu bulanık, karanlık ortam, köktendinciliğin "içki bıraktırma işi yapan" Menzilciler gibi ruhbanların prim yapmasına ortam sağlar. Bu yüzden Menzil cemaatine girmiş çok insan tanıdım. Arkadaşlık ettikleri içinde bile böyleleri oldu.

10-Bu işletmelere baskı yapan hükümet halktan tepki görmez, destek alır.

11-Müzikli eğlence yerleri yaşamak istiyorlarsa, halkı kazanacak faaliyetler yapmalıdır. Tabii bu işler için çok geç kalınmıştır.

12-Soygun, gasp, fahiş fiyat, fuhuş,uyuşturucu satıcılığı, mafya kurumları olarak çalışmalarındansa kapatılmaları yerindedir.

Ben de bu şartlar değişmedikçe sahip çıkmıyorum.

Tespit ve görüşlerim bu kadardır.

Takdir etmeseniz de olur.

Alaeddin Yavuz

KAZAKİSTAN VE TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR

KAZAKİSTAN TÜRKİYE BENZERLİKLERİ-FARKLARI;

Kazakistan Rusya'ya bağlıdır. 1992 sonrası bağımsızmış, geçin. ABD kendi safına çekmeye çalışıyor. Olaylar AB-D kaynaklı.

Türkiye, 1947 Nato müracaatı ile Amerikan-İngiliz mandası olmuştur, 1952'de resmileşmiştir. AB-D ülkelerinin istihbarat +sermaye kurumları tüm bürokrasiye egemen olmuşlardır. Amerika-A.B tüm hükümetleri o zamandan beri tayin etmektedir. 

Bizde, AB-D tarafından, halkın güvenini kaybetmesi, AB-D'nin 21.yy. Ortadoğu işgal projesini tamamladığından işlevi kalmayan RTE iktidarı KK ile değiştirilmek isteniliyor.

Türkiye ve Kazakistan, RUS-ÇİN-İran koalisyonunu yıkmak, AB-D egemenliğini kurma faaliyetlerinde; Radikal İslamcı ve Rusya karşıtı oluşumlardan oluşturulmuş ÇAKMA TÜRK BİRLİĞİ Kurumu ile iç savaşlar, anarşi, terör yaratarak hedef ülkeleri zayıflatmak, yıkmak istemektedir.

Türk Birliği tezgahına aldanan Türkler, bu yolda yürüdükçe TÜRK DİYE BİR ŞEY KALMAYACAKTIR. Ancak, onları YÖNETEN kriptolar halkı bu çizgiye çekmekte zorlanmayacaktır. Bizim KK koalisyonuna mecbur edilmemiz gibi örnekler yaşanacaktır.

Çarlık Ruslarının Yahudi ve Müslüman Türkleri 200 yıl soykırıma uğrattığı kıyım düzeni tekrar hortlayabilir. Irkçı Rus partileri Kazakistan topraklarının yarısında hak iddia ederek ilk adımı atmışlardır.

Kazakistan'da Muhalifler kazanırsa, Kazaklar bağımsız olmayacak,EFENDİ (ABD) değiştirmiş olacak, halk yine sefil olup evlatlarını AB-D çıkarları adına savaşlarda kurban verecek, çünkü Rusya da AB-D de Tek Adam rejimi ile çalışıyor.

Türkiye de muhalefetin iktidarı ile Uygurlu Rabia, Güney Azerbaycan, Kazak muhalif hareketlerin desteklenmesi, Azerbaycan-Ermenistan-İran ve Rusların Kafkaslardan atılması, Polonya+Ukrayna+Kırım-Rusya çatışmaları sorunlarına bulaşırken,  Federasyonlara bölünme siyasetleri ile AB-D kolonisi ülke çizgisinde yer alacaktır.

AKP ve örgütlerinin iç karışıklıklar yaratması da ikramiye olacaktır.

Bunlara ek, Türkiye hükümetlerini tasfiye ederek, doğrudan emperyal siyaset yürütmek için Nato işgali projesi de bir yanda duruyor.

İŞBİRLİKÇİ devşirilmemiş devşirmelerce yönetilmek böyle bir şey işte.

İki ucu boklu değneğin ortasında kalmak.

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz

9 Ocak 2022 Pazar

CUMHÛRİYETİ 27 YILDA 18 HÜKÜMET KURDU.

 Cumhuriyet rejimini 01 Kasım 1923-20 Mayıs 1950 arasında 18 HÜKÜMET kurmuştur.

Kökenleri, Osmanlı ve Türkiye cumhuriyetini 1760-1938 arası 178 yıl her savaşta, başta, Prusya/Almanya, Rus Çarlığı ve kurdukları Kutsal İttifak Haçlı Hristiyan ülkelerinden aldıkları siyasal ve maddi destekler karşılığında sırtından kurşunlayan Süryani ve Yezidiler ile aynı dinde olan Musevi Ermeniler, Gürcülerin Müslüman görünenlerinin devamı olan 1950 Adnan Menderes hükümeti ve ardılları sağ partilerin iddia ettikleri gibi TEK HÜKÜMET hiç bir zaman olmamıştır.

Ama, 1950, 20 Mayısından bu güne ( 08.Ocak 2022) kadar CHP ve Dsp sadece 7 yıl tek ve koalisyon olarak hükümetlerde yer almışlar, 65 yıl işbirlikçi, Müslüman maskeli,Türk milliyetçiliği yapan Ermeni, Süryani, Gürcü, Rum, Arap Hristiyan Bagrat Musevileri yönetmiş ve yönetmektedirler.

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ 1923-50 ARASI 27 YILDA 18 HÜKÜMET KURMUŞTUR. 20 YIL ABD MEMURU PONTUSLU RECEP TEK BAŞINA YÖNETMİŞTİR.



B
una yönetmek yerine, Haçlı devletleri ile birlikte soymak, köleleştirmek demek daha yerinde olacaktır.

Şimdi tablolara bakalım;


 






Gördüğünüz gibi, 99 yıllık cumhuriyet tarihinde, çok şikayet ettikleri kurucu hükümetler 27 yılda 18 hükümet değişmiş, 1950-60 arası A.Mrnderes 10 yıl ve RTE trk başına aralıksız 20 yıl iktidar sürmüş, devleti batırmış, rejimi tehlikeye atmış, bütün halkın lanetini toplamış bir hükümet olmuştur.
Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz