"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

26 Eylül 2015 Cumartesi

YAZILARIM KONUSUNDA KARIMA HAKSIZLIK MI EDİYORUM?



Karım diyor ki;
Alaeddin, dedeleriniz Asya’dan gelmiş, Balkanların fethine katılmış, yüzyıllarca İslam’In kılıcı olmuş.
Yetmemiş.
Devlet satılmış, düşman galip gelmiş, dedelerin Çanakkale’ye yerleşmiş. Daha 16 yaşlarındayken askere alınmışlar. Biri Polonya Galiçya’ya kadar gitmiş, oradan Çanakkale’ye desteğe gelmiş, gazi olmuş.
Diğer aynı yaşta asker olmuş, Kafkasya, Irak, Suriya, Yemen ve devlet teslim olmuş, sayısız ölüm tehlikesine karşın büyük cesaretle yürüyerek  en azından 4000 km. yol gelmiş.
-Devlet ne vermiş?
-Fakirlik.
-Annenin teyzesi Kara Fatma, Çanakkale’den Sakarya’ya kadar her yerde düşmanla kadın halinle savaşmış,  Yunan karakollarını basmış, onca kahramanlığından sonra bu gün onun yerine bir sürü sahte KARA FATMA  türemiş.
Bu gün onun çocukları bile onun soyundanız demeye korkarken, kendilerini saklarken, sen neyin kovalıyorsun?

Baban gündelik yevmiyeci olarak 86 yıl fakirlik çekerek yaşamış, sizi fakirlikle ekmek sahibi etmeye çalışmış.
Ağabeyin asker sen polis olmuşsun. Yıllarca devletin bütün pislikleriyle uğraşmışsın.
Elinde ne var?
Üç kuruş emekli maaşı.
Bir kızımız vardı, bu devleti, bu millet onu yaşamdan bıktırdı, öldü,
Sen demiyor muydun?
Biz sadece kızımızı ziyaret için çıkıyoruz evden 

-Bu devlete çocuk yapılmaz! Diye.
Onun doğruluğunu kızımızı kaybedince anladım.
Biz şimdi ölünceye kadar acımızı yaşayacağaız ya da bir şekilde öleceğiz.
Bu millet bu devleti besliyorsa sen niye yazıyorsun?
Bu millet seni Nurcu edip, öğrendiğin dinle onlarınkisi tutmayınca seni dinden kuşkulandırıp dini araştımaya sevk etmedi mi?
-Sen, bu araştırmaların yüzünden daha lise öğrencisiyken dinden çıktığını söylemiyor musun?
-Sen, 19 yaşında, fırında çalışırken seni altı yere bomba atmaktan bu devlet seni tutukllayıp içeri atmadı mı?
-Sen vatan millet için en iyisini düşünüp isterken, hiç bir çıkar gütmeden bunu yaparken bu devlet seni “vayan haini komünist” ilan etmedi mi?
-Bu yüzden polislikte bütün sınavlarda başarısız yapmadılar mı?
-Sen gene bu millet için yazarken bu millet senin çocuğunu eğitimden sokağa yaşamdan koparacak her şeyi yapmadı mı?
-Bİz, 18 yaşında kızımızın acısını yaşamıyor muyuz?
-Öyleyse bırak şu yazıları.
-Dedelerinden bizlere ölüm biçenler de ölsünler, bırak Tayyip Erdoğan ve daha kim varsa bunlara kıyameti yaşatsın.
-Sana ne?
-Bırak, biz karı-koca evladımızın acısıyla yaşayalım, ne paramız var ne pulumuz ne de evladımız kaldı, bir çocuğumuzu hayattan soğutan, her gün asker, polis, sivil gencecik çocukları tabutlara dolduran, kendi çocuklarını kışlanın yanından geçirmeyen ama millete “siz evlatlarını kaybederek kurban bayramını erken idrak ettiniz” diye utanmadan söyleyen bu devlete, bunlar asessiz kalan bu millete yazı mı yazılır?
-BIRAK!!!
- BU MİLLET LANETİN EN BÜYÜĞÜNÜ ZATEN “TACI HAİNE GİYDİREREK ASIRLAR ÖNCE HAK ETMİŞ” DİYEN SEN DEĞİL MİSİN? SENİ DİNLEYEN Mİ VAR!!!

-Karım son üç yıldır bani bu şekilde uyarıyor. Yavaş tavaş hak vermeye başladım.
-Ben de insanım.
-Uyanmayan, aymayan insanlar için uğraşmaya, kendini harap etmeye değmez çünkü: -Fahişeleşmiş, köleliği benimsemişlere özgürlüğün, doğruluğun, adaletin, onurun, şerefin, millet olmanın gururunun ne olduğunu anlatamazsın. Sen anlattıkça, işini kaybetmekten korkan köle gibi, saldırır  öldürürler.
-Bu güne kadar öldürülen aydınların benden farkları neydi ki?
-Bu millet onları öldürmedi mi?
-Her gün her türlü tehditleri saldırılar yapan bu millet niye öldürmesin ki?
-Hem yorumlarla hem de ulusal tv kanallarından bu tehditlerini yapmadılar mı?
-Yaptılar.
-Karımı dinlemeyi düşünmeye ciddi olarak başladım.
 Bunlar bana çocukluğumdan beri, beni seven, büyüklerim, arkadaşlarım, kardeşlerim, meslektaşlarım ve hizmet verdiğim halk tarafından da söylenenlerdir.
Bu görüş halkın büyük kesiminde yaygın olarak vardır.
Takdir okuyanlarındır.
 
Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

21 Eylül 2015 Pazartesi

2015 KASIM SEÇİMLERİ HAKKINDA VATANSEVERLERE TESPİTLERİM


Geçen hafta Vatan partisinden Serkan Bolluk'un Ulusal Kanal'da yaptığı açıklamada;

"Biz CHP'ye birleşme önerisiyle gittiğimizde, karşımıza iki Kobanici kadın çıkardılar. Bize, 'bulunduğumuz coğrafyanın bu günkü şartlarında PKK'nın silah bırakması söz konusu değildir. ABD istemedikçe PKK'nın ve bölgede terörün bitmesi söz konusu değildir.Akan kanın durması için, acilen çözüm sürecine dönülmelidir" dediler. Bu durumda bizim onlarla birleşme şansımız kalmamıştı."


Yakın zamana kadar, "açılım, çözüm süreçleri nedeniyle "ver kurtulcu" olmak ve teslimiyetçilikle AKP'yi suçlayan Y-CHP, bu gün, "PKK'nın silah bırakması mümkün olamaz, Özerk Kürdistan'ı tanıyalım da kan dinsin" diyerek aynı konuyu savunur hale gelmiştir.

CHP, Ulusalcıları tasfiye etmeye başlamasından bu yana sürekli PKK-HDP ile birlikte hareket etmeyi tercih etmiş, son 07 Haziran 2015 genel seçimlerinde de HDP'ye resmen çalışmıştır. Genel başkanları Kemal Tenekedaroğlunun kendi memleketi Tunceli'den seçilememesini, PKK'nın HDP'sine şehri teslim etmelerini bile dert etmemelerinin arkasında 22 Kasım 1938'de bastırılan son dersim isyanı suçlularının Elazığ meydanında ettirdiği "İntikam Yemine" bağlı olduklarına yorarsak kimse bizi suçlamasın.

Bu konuyu 2007'lerde "Dersim yemini ve Atan'nın Ölümü" başlıklı yazımda yayınlamış, o dönemler özellikle AKP tarafından bu çok kullanılmıştı. Sanki Şeyh Saitlerin adamları 1925 ve öncesinde aynı meydanda yemin etmemişler gibi.

Tüm bunları bilip yazdığım halde, bunların Amerikancı solculuklarına rağmen, AKP'nin çizdiği karanlık tablonun her gün daha da kararması yüzünden, CHP için bir çözüm önerisi yazmıştım.

Halen Habertürk'e ait "blogcu.com" da bulunan "keykubat blogcu.com" blogumda, "CHP ALEVİ PARTİSİ Mİ?" başlıklı yazım ve öncek, yazılarımda yaptığım "Eğer gericiler emperyalistlerle pazarlık yapıyorsa siz de pazarlık yapın iktidara geli ve ülkemizde demokrasiyi koruyun ve yerleştirini PKK içinde hakim olan Dersim kökenli solcuları ikna ederek de bölünmeyi önleyin, akan kanı dindirin. Zaten çoğunuzun bunlarla göbek bağı var." önerime sıcak baktılar ve önce Deniz Baykal'ı indirdiler, bir dümenle Kılıçdaroğlunu getirdiler.

Ancak PKK'yı yola getirmek yerine kendileri PKK'nın yoluna girdiler ve CHP'yi, Ermeni dinler ve mezhepler koalisyonu partisi haline getirdiler.

Yıllardır, tehlike gördükleri Gülen cemaati ile ortak oldular.

F.GÜLEN'in evlenmeyen çilekeş rahibi Devlet Bahçeli de, Ermenistan tarzı siyaset yürüterek olaya kısmen dahil olmuştur. Şöyle ki, Ermenistan bütün geçimini Avrupa ve ABD'de yaşayan diyaspora Ermenilerinden ve bu ülkelerden gelen mali desteklerden sağlarken, askeri ilişkilerde daima Rusya yanında saf tutmayı tercih etmektedir. Devlet Bahçeli de, siyasi portresini çizerken AKP''ye muhalif, en ağır eleştirileri yapan, Gülen cemaatine yönelik operasyonlara karşı çıkarken, her sıkıştığında AKP'yi tereddütsüz destekleyen haliyle ülkemizde adını "istepne parti" ye çıkartmıştır.


Bu durumda, Y-CHP+F.GÜLEN CEMAATİ+PKK-HDP+MHP Ermeni dinler ve mezhepler koalisyonunu temsil eder hale gelmiştir.

AKP' de, Ortodoks Hristiyanlar ve Ortodoks Yahudiler/Musevilerden oluşan Rum Koalisyonunu temsil etmektedir.

Her ikisi de devleti bölmek ve iktidarı da kapmak derdindedir. 2023'e kadar iktidarı kim kaparsa, yeni dünya düzenine göre şekillenecek Ortadoğu'da da malı götüren olacaktır.

Asker-Polis ölümleri, doğu ve güneydoğuda özerklik adıyla yürütülen Rum koalisyonu AKP'nin elinden gücü alma çabalarının ürünüdür.

Bu bağlamda Gülen cemaati açılım da yaptı. Ülkemize dayatılan şeriat rejiminin, demokratik, katılımcı, baş örtüsünü dayatmayan (F.Gülen teferruat olduğunu açıklamıştı. Şimdi Gülen kanallarından hiç birinde bayan sunucuların baş örtü kullanmadıklarını görüyoruz.

Oysa Süryani rejimi dayatan R.T.E'nin TRT'sinde dahi, Siirt Süryani'si Emine Erdoğan hanımın giydiği Süryani rahibe kıyafeti ve başörtüsü taklit edilmektedir. Geçen ay Pasifik Okyanusu ülkelerine seyahat eden cumhurbaşkanı, hatırladığım kadarıyla Malezya'da yaptığı konuşmada "Din ve mezhep bağlamında değil, sadece İslam bağlamında bir şeriat" tanımı yapmıştır. Ama Süryani rahibe kıyafetine devam)

Y-CHP'nin Ermeni koalisyonu, İ.Eliaçık Hocayı da Diyarbakır'daki bu konferansa davet ederek, yeni Ermeni Şeriat rejiminin (Işıkçı Gülen İslami Rejimi) korkulacak bir şey olmadığı da kamuoyuna bildirilmiş oldu.

K.Kılıçdaroğlu'nun "Tıpış tıpiı gelip bize oy vereceksiniz" tahdidini bu seçimlerde de "Bizden başka şansınız yok, bize oy vermeye mecbursunuz"a taşımasının arkasında bunlardan başka bir şey yoktur.

10 Kasım 1938'de ölmesi sağlanan büyük kurucu Mustafa Kemal'den sonra 1950'ye kadar bu Ermeni koalisyonun "demokrat biraz sol görünümlü ama İngilizci kesimi" iktidarı kaptılar. 1946'da İngiliz ve ABDlilerin emirleriyle, İsmet paşa Celal Bayar ve Menderes'e yeni siyasi oluşumu hazırlattı ve kendi ikameti olan Pembeköşk'te meşhur "Pembeköşk Muvazaası (Şikesi)TIKLA" adıyla bilinen anlaşma gereğince daime bu kesimin hükumet olması sağlandı.

1943'te İsmet paşanın Churcil'İn, "Mustafa da öldü artık şu Kürdistan'ı kuruver" isteğini "Kürtler devlet yönetecek olgunluktan yoksun Türklerin arasında 80 yıl eğitilmeleri gerekir" diyerek devletin ömrünü 80 yıl uzatmıştır.
DİYARBAKIR'DA CHP'NİN KARŞILANMASI

Bu günler o seksen yılın bittiği günlerdir.

TBMM partileri yenilenmedikçe yani Tacı haine giydirmekten vazgeçmedikçe kanlarınız akmaya devam edecektir.

Devletin bölünmüş haliyle "federasyon dayatması" AKP'den değil CHP*'den gelmektedir. Zira 13 yılda AKP ortamı hazırlamış, kotarmak ta hep birlikte yapacakları iştir.

Yıllardır yazdığım gibi, iktidar partilerini tespit eden güçler, muhalefeti de belirlemişlerdir ve bu işbirliği içinde TBMM partilerince alınacak konsensüs kararıyla devletin sona ermesi sağlanacaktır.

Siz istediğinize oy verebilirsiniz.

Emperyalizmin güdümünde bölünen bir devletin akan kanları durdurmaktan çok yeni menfaat kavgalarını başlatıp akan kanları arttıracağı, emperyalistlerin bu hizmetlerinin karşılığını, kendileri için kan dökmelerini isteyerek sürdüreceğini benden iyi onlar bilmektedir.

Geçmişteki turnaların bir yerlerinizi tırmalamalarını durdurup, içinde bulunduğumuz yüzyılın şartlarına göre düşünerek bölünmekten kaçınmanızı, bölünmeyi doğuracak her türlü federasyon oluşumlarından da kaçınmanızın aklın gereği olduğunu kabul etmeniz gerekmektedir.

Herkese sağ duyu sahibi olmayı dilerim.

Takdir sizindir.

TBMM'YE BUNLARI SOKARSANIZ DAHA ÇOK KAN
DÖKECEKSİNİZ!

Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

2012'de akp devleti bölmüş, anayasasını yapmış
bize tiyatro oynuyorlar;
OKUYUNUZ;http://www.democraticprogress.org/wp-content/uploads/2012/11/DPI-Roundtable-Constitution-Making-in-a-Divided-Society-TURKISH.pdf