"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Aralık 2021 Pazartesi

RTE İSLAM ŞERİATINA GÖRE Mİ YAHUDİ ŞERİATINA GÖRE Mİ KONUŞUYOR?

 R.T.ERDOĞAN "NAS" DERKEN YAHUDİ ŞERİATINI MI KAST EDİYOR?

R.T Erdoğan'ın söylediği NAS SURESİ aslında, CİN SURESİDİR, Kuleuzu adıyla da bilinir, büyük ve küçük olarak iki ayrı suredir.
 
Konusu faiz de değildir, aksine cin, şeytan görme veya bunların etkileri altında bulunduğunu düşünen kimse biliyorsa bunu okur, bilmiyorsa cinci hoca okur:).

Çocukluğumda yatsı vakti dağdaki sayada sağılmış sütleri eşek sırtında güğümlerle getirirken, karanlıkta, rüyada korktuğumda çok okuduğumu bilirim.

Oysa cinleri korkutup kaçıracak bir kelimesi bile yoktur.
Aynı, ne ölüden, ne diriden ne de bayramdan bahsetmediği halde cuma,  cenaze ve bayram ilanlarında okunan Sela gibi.

NAS SURESİ 114...

Kul e'ûzü birabbinnâs
Melikinnâs
İlâhinnâs
Min şerrilvesvâsilhannâs
Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi
Minelcinneti vennâs

114-NAS:
1 - De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine,
2 - İnsanların hükümdârına,
3 - İnsanların ilâhına,
4 - O sinsi vesvesecinin şerrinden
5 - O ki, insanların göğüslerine vesveseler fısıldar.
6 - Gerek cinlerden, gerek insanlardan."

İşte gerçek Nas...









Bu ifadelerde faiz ile ilgili bir kelime görene aşk olsun...

Elmalılı Hamdi Yazır tefsirine de baktım, seçtiğim en anlamlı, özet tefsir/açıklama şöyledir;
"- Bu sûrede ise sığınılan "Rabbi'n-nâs, meliki'n-nâs, ilâhi'n-nâs" üç sıfatla zikrolunuyor, kendisinden sığınılan ise bir şerdir. Demek ki bu şer, bu âfet önceki âfetlerin hepsinden büyük, hepsinden tehlikelidir." Faiz ile ilgili hiç bir tespit yok. İsteyen tıklayabilir.

R.T.Erdoğan'ın yandaşı konu ile ilgili olarak Kuran'da geçen faiz ayetlerini sıralamış;

FAİZ AYETLERİ
Bakara Suresi, 275. ayet:
 

Faiz (riba) yiyenler, ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi, çarpılmış olmaktan başka (bir tarzda) kalkmazlar. Bu, onların: "Alım-satım da ancak faiz gibidir" demelerinden dolayıdır. Oysa Allah, alış-verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de (faize) bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim (faize) geri dönerse, artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır.
Bakara Suresi, 276. ayet: Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkar kafirlerin hiçbirini sevmez.
Bakara Suresi, 278. ayet: Ey iman edenler, Allah'tan sakının ve eğer inanmışsanız, faizden artakalanı bırakın.

Bakara Suresi, 279. ayet: Şayet böyle yapmazsanız, Allah'a ve Resulüne karşı savaş açtığınızı bilin.
Eğer tevbe ederseniz, artık sermayeleriniz sizindir. (Böylece) Ne zulmetmiş olursunuz, ne zulme uğratılmış olursunuz.
Al-i İmran Suresi, 130. ayet: Ey iman edenler, faizi kat kat artırılmış olarak yemeyin. Ve Allah'tan sakının, umulur ki kurtulursunuz.

Nisa Suresi, 161. ayet: Ondan nehyedildikleri halde faiz almaları ve insanların mallarını haksız yere yemeleri nedeniyle (öyle yaptık.) Onlardan kafir olanlara pek acıklı bir azap hazırlamışızdır.

Rum Suresi, 39. ayet: İnsanların mallarından artsın diye, verdiğiniz faiz Allah Katında artmaz. Ama Allah'ın yüzünü (rızasını) isteyerek verdiğiniz zekat ise, işte (sevablarını ve gelirlerini) kat kat arttıranlar onlardır."

Aşağıda Tevrat ayetlerinde de FAİZ'in Kuranla ters düşen hükümleri olmadığını göreceksiniz.

Romalılar, ticareti sevmelerine rağmen gezgin tüccarlar olan kervancıların fahiş fiyatla mal satmalarını, alacaklarına faiz eklemelerini sevmedikleri için tüccarlara protokollerde pek yer vermezlerdi. Ama, yağma, talan işlerini hak görürlerdi.
Bu nedenle kervancılık asil soy olan Romalılardan çok Tebaa'ya aitti.

Faiz ve içki yasaklarının Kuran, Tevrat ve Ortodoks İncillerinde ortak yasak olması yüzünden, Müslümanların gayrimüslimlerce aldatıldıkları en önde gelen konulardır.

Her Müslüman veya Hristiyan şu tarihi olayları ve gelenekleri aklından çıkarmasın;
Tarih boyunca dogu-batı savaşları ekonomik nedenlerle olsa da, halkı savaşa iknada ve savaşta askerleri coşturmada olduğu kadar, galip tarafın kaybedene KENDİ DİNİNİ KABUL ETTİRMEKLE de sonuçlanmasına dikkat edilmelidir.
1.Dünya savaşı (1914-18) da din savaşıydı ve İSLAM kaybetmiştir.
Atatürk ve İnönü sonrası yani, 1950 sonrası diyanetin başına getirilen Bitlis'li Saidi Kürdi Nurculuğu ve onunla hareket eden cemaatlerin hepsi, 1096 1.Haçlı Seferinden beri Haçlı ordularıyla ortak hareket eden, Gregoryen Ermeni, Nasturi, Süryani, Yezidi, Dürzi, Bagrat, Bagratuni Ortodoks Doğu Kiliseleri
Hıristiyanlarıdır.

İslamı karakterler ve ortak yasakları kullanarak Müslümanları Babil Talmud Şeriatı temelinde Hristiyanlaştırmaktadırlar.
Saidi Kürdi 1961'de ölünce Vatikan'a gömülmüş, yerini alan F.Gülen de oraya gömülmek istediğini söylemiştir.
Ak Sarayı inşa ettiren RTE, sarayını Papa Fransis'i davet ederek vaftiz ettirmiştir.

Her Müslüman ve Hristiyan ilk önce TEVRAT, İNCİL VE KUR-AN'IN HER MİLLETİN KİTAPLARI OLMADIKLARINI, SADECE YAHUDİ VE ARAPLARIN KİTAPLARI, TANRILARININ DA ONLARA AİT OLDUKLARINI BİLMELERİ, GEREKİR.

BUNUN EN GERÇEK KANITLARI DA TEVRAT VERMEKTEDİR;

Bu ayetlerdeki emirler sadece Yahudiler arası ilişkilerde geçerlidir. Yahudi olmayanlar bunlardan yararlanamaz.

Çünkü Tevrat tanrısı "Yahweh-Adonay-Elohim-Ben", İbrahim ile "sünnet olma" karşılığında anlaşma yaparak İbrahim Soyunun, Yahudilerin Allah'ı olduğunu söylemiştir;

12
Avram'a Çağrı

1 RAB Avram'a, “Ülkeni, akrabalarını, baba evini bırak, sana göstereceğim ülkeye git” dedi,
2 “Seni büyük bir ulus yapacağım,

Macaristan Milli Galerisinde Jozsef (Yusuf) Molnar'ın Hz. İbrahim'in Ur'dan Kenan'a yolculuğunu simgeleyen 1850'de yaptığı tablo.


15
Rab'bin Avram'la Yaptığı Antlaşma

1 Bundan sonra RAB bir görümde Avram'a, “Korkma, Avram” diye seslendi, “Senin kalkanın benim. Ödülün çok büyük olacak.”

17
Sünnet: Antlaşma Simgesi

1 Avram doksan dokuz yaşındayken RAB ona görünerek, “Ben Her Şeye Gücü Yeten Tanrı'yım” dedi, “Benim yolumda yürü, kusursuz ol.
7 Antlaşmamı seninle ve soyunla kuşaklar boyunca, sonsuza dek sürdüreceğim. Senin, senden sonra da soyunun Tanrısı olacağım. 
8 Bir yabancı olarak yaşadığın toprakları, bütün Kenan ülkesini sonsuza dek mülkünüz olmak üzere sana ve soyuna vereceğim. Onların Tanrısı olacağım.”
9 Tanrı İbrahim'e, “Sen ve soyun kuşaklar boyu antlaşmama bağlı kalmalısınız” dedi, 
10 “Seninle ve soyunla yaptığım antlaşmanın koşulu şudur: Aranızdaki erkeklerin hepsi sünnet edilecek. 
11 Sünnet olmalısınız. Sünnet aramızdaki antlaşmanın belirtisi olacak
12 Evinizde doğmuş ya da soyunuzdan olmayan bir yabancıdan satın alınmış köleler dahil sekiz günlük her erkek çocuk sünnet edilecek. Gelecek kuşaklarınız boyunca sürecek bu.

Bu tabloda İbrahim anlaşma gereği kabinesindeki özgür-köle, ergen-çocuk tüm erkekleri sünnet ettiriyor.

LEVİLİLER 25 
Şabat Yılı

1 RAB Sina Dağı'nda Musa'ya şöyle dedi: 2 “İsrail halkına de ki, ‘Size vereceğim ülkeye girdiğiniz zaman, ülke RAB için Şabat'ı kutlamalı."

Levililer 25;38 Ben Kenan ülkesini size vermek ve Tanrınız olmak için sizleri Mısır'dan çıkaran Tanrınız RAB'bim.

55 Çünkü İsrailliler benim kullarım, Mısır'dan çıkardığım kendi kullarımdır. Tanrınız RAB benim.’ ”

Yahudi olmayan milletler, Allah'ı sadece YAHUDİLERİ SEÇİP KUTSAMIŞ, BAŞKA MİLLETLERDEN NEFRET EDEN Yahudilik dininin mezhepleri olan Hristiyanlık ve İslam'a girerek DİN VE SİYASETLE ALDATILAN, YOL GÖSTERİCİLERİNİ, DANIŞMANLARINI KAYBETMİŞLERDİR!

Nasıl mı?
Süleyman peygamberin ÖZDEYİŞLER kitabı söylesin sizlere;
Süleyman peygamberin özdeyişleri kitabı;

11;14 Yol göstereni olmayan ulus düşer,
Danışmanı bol olan zafere gider."

Atatürk öldü, cumhuriyet, Türklük ve İslam da bitti.
İslam diye Tevrat, İncil dindarlığı yaşatılıyor bizlere.

Günümüz İsrail devletinde Yahudilerin kendi dilleri İbranice, Aramice, Arapça dilleri din eğitiminde önemli yer tutar. 

Kuran'da hiç bir ayet yoktur ki İncil, Tevrat ve Cinze(Sabilerin din kitabı) kitaplarında veya Avesta'da bahsi geçmesin ve Kuran Alfabesi sandığımız Arami Kufe Alfabesiyle yazılmış olmasın.

Kur-an Kalem Süresinin ilk dört ayetine, Tevrat'ın Yaratılış kitabının Ademin Yaratılışı bölümlerine baktığımızda, Adem ve hava her tür teknolojinin olduğu, insan, hayvan şekilli tanrıların göklerdeki yıldız sistemlerinde imparatorluklar sahipleri oldukları medeniyet içinde, dünyamızdaki konaklayanlara kölelik etmek için yaratıldıkları açıktır.

Bu yüzden faizi 200 yıllık kapitalist sistemin ürünü veya Kuran mucizesi sanan varsa acilen bu cehaletten kurtulsun.

İşte bir wikipedia alıntısı;
"Faiz kelimesinin İbranicesi neşeh'tir (נשך), anlamı lokma'dır; borç verenin elde ettiği kazanca ise marbit/tarbit (מרבית/תרבית) denir. Neşeh, faizin düşürülüp verilen borcun önceden kesilen faizine denir; marbit/tarbit ise, verilen borcun üstüne eklenen faizdir. ... Talmud, Hezekiyel'in faizi kınaması üzerine odaklanır."

Yandaşlarının trilyonluk borçlarını ve faizlerini silerken Yahudi şeriatına göre mi hükmediyor?

Çünkü, aşağıdaki şirketlerin hepsi Bagrat Musevi Ermenilere, Süryanilere, Bagratuni Gürcü kökenlilere, Mezopotamya Sabileri Yahudilere ve onların soyundan gelenlere aittir. Hepsi Türk ve Müslüman kimliği kullanan kripto yani gerçek kimliğini gizleyen, Haçlı işbirlikçileri gayrimüslimlerdir. 
Haçlıların TÜRK dedikleri de bunlardır.



Mısır'dan Çıkış/Exodus; 22;25Halkıma, aranızda yaşayan bir yoksula ödünç para verirseniz, ona tefeci gibi davranmayacaksınız. Üzerine faiz eklemeyeceksiniz"


Levililer 25. Kitap.
36 Ondan faiz ve kâr alma. Tanrın'dan kork ki, kardeşin yanında yaşamını sürdürebilsin. 
37 Ona faizle para vermeyeceksin. Ödünç verdiğin yiyecekten kâr almayacaksın."

Hezekyel 18
Faizle para vermez,
Aşırı kâr gütmez.
Elini kötülükten çeker,
İki kişi arasında doğrulukla yargılar.

13 Faizle para verir, aşırı kâr güder.
Böyle biri yaşayacak mı?
Hayır, yaşamayacak!
Bütün bu iğrençlikleri yapmıştır, öldürülecektir.
Onun kanından kendisi sorumlu olacaktır.

17 Böyle biri elini kötülükten[a] çeker,
Faiz almaz, aşırı kâr gütmez,
Kurallarımı izler,
İlkelerimi uygularsa,
Babasının günahı yüzünden ölmeyecek,
Kesinlikle yaşayacaktır.

Zebur/Mezmurlar; 
15;4 Aşağılık insanları hor görür,
Ama RAB'den korkanlara saygı duyar.
Kendi zararına ant içse bile, dönmez andından.

15;5 Parasını faize vermez,
Suçsuza karşı rüşvet almaz.Böyle yaşayan asla sarsılmayacak."

Tevrat ve İncil'de olan bu faiz ayetleri Kuran'da bu kadar açıklamalı hâliyle neden yok?

RTE'nin yandaşlarının borçlarını ve faiz borçlarını silmesi "Yedi yılın sonunda tüm borçlar affedilmelidir." diyen Levililer 25;1-2-3-4-8-28 ayetlerine göre mi silinmektedir?

25
Şabat Yılı

1 RAB Sina Dağı'nda Musa'ya şöyle dedi: 
2 “İsrail halkına de ki, ‘Size vereceğim ülkeye girdiğiniz zaman, ülke RAB için Şabat'ı kutlamalı. 
Altı yıl tarlanı ekeceksin, bağını budayacaksın, ürününü toplayacaksın.
4 Ama yedinci yıl toprak dinlenecek. O yıl Şabat Yılı olacak, RAB'be adanacak. Tarlanı ekmemeli, bağını budamamalısın.
Özgürlük Yılı
8 “ ‘Yedi yılda bir kutlanan Şabat yıllarının yedi kez geçmesini bekleyin. Yedi kez geçecek Şabat yıllarının toplamı kırk dokuz yıldır.
28 Ancak toprağını geri alacak parayı bulamazsa, toprak özgürlük yılına kadar onu satın alan adama ait olacak. O yıl toprağı elinden çıkaracak, satan adam da toprağına kavuşacak."

YAHUDİLERİN TOPRAĞI ALLAH'A AİTTİR, TEMELLİ SATILAMAZ!!!

Levililer 25;23 “ ‘Tarlanız temelli olarak satılamaz. Çünkü bana aittir. Sizse yabancısınız, konuğumsunuz.

Yahudi, toprağını satamaz ama, Müslüman kılığında Türkiye Cumhuriyetini halkıyla beraber satar. 
Sattı mı sattı.

Savaşmadan Yunanistan'a RTE'nin verdiği Ege adalarımız ve kıta sahanlığımız.


İşte, yazı başlığına konu olan, Hz. Musa'ya indirilen Tevrat'ın ilk BEŞ KİTABIN 5.Fişi, YASANIN TEKRARI Kitabının 23. Bölümünden iki ayet ;

19-Kardeşinize para, yiyecek ya da faiz getiren başka bir şey ödünç verdiğinizde, ondan faiz almayacaksınız

20 Yabancıdan faiz alabilirsiniz ama kardeşinizden almayacaksınız. Böyle yapın ki, mülk edinmek için gideceğiniz ülkede el attığınız her işte Tanrınız RAB sizi kutsasın."

Yahudi ve BAGRATUNİ Yahudi şirketlerinin neden borçlarının ve faiz borçlarının silindiğini anladınız umarım.


Tevrat ve Kuran ayetlerinin biribirlerine ne kadar benzediklerini, bir Yahudi veya Hristiyanın ortak ayetleri kullanarak Müslüman görünüp ülkemizi nasıl sattıklarını anlattım. 
Sözün tamamı AHMAĞA söylenir derler ya, gerisi size kalmış.

Alaeddin Yavuz