"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

15 Aralık 2010 Çarşamba

WIKILIK MI TILKILIK MI

WİKİLİK Mİ TİLKİLİK Mİ?
Resim yazısı tamamen Obama'yı hedef almaktadır.
Wikileaks olayı faşist Neo-con operasyonudur.
"Resimde,Hukuk ve Şeffaflık Başkanlığının Mihenktaşı olacaktır."Yazılı.
27 Kasım 2010 günü yazdığım “Büyük Savaşın Ayak Sesleri” başlıklı yazımda son birkaç yılın önemli olaylarını birkaç cümle ile özetledikten sonra,Avrasya kıtasının doğusunda ve batısında meydana gelen bloglaşma ve zıtlaşmaları göz önüne sermiştim.Son olarak da Wikileaks (Vikiliıks okunur) belgelerinin İsveç’te göz altına alınmasının ardından açıklanan bir çok ülkeyi birbirine sokacak gizli belgelerin 15 gün içinde ifşa edilmesinin Türkiye’nin 2011 seçimlerini beklemeden bir karışıklığa sokulabileceğine ve savaştan uzak durulması için çabalar gösterilmesine işaret etmiştim.

Sonunda belgeler açıklandı ve aynen yazdığım gibi “Amerika’ya küsme” teşebbüsünde bulunan ne bizden ne de başka bir yerden kimse çıkmadı.Hatta Amerika’ya çatmayı bırakın bizim iktidar ve muhalefet birbirine düştü.Sanki belgeleri muhalefet üretmiş gibi bir hava oluşturuldu.

Oysa,vatansever bir meclis,her ne kadar siyasi emelleri doğrultusunda bunu kullansalar da diğer yandan gizli bir oturumla bu olayın “olası etkilerini” en azından benim yazım kadarıyla tartışabilselerdi daha iyi olurdu.
Bunu da görmediğimiz gibi,muhalefetin bütçe görüşmelerinde başbakanın önünde “gene çaktınız” gibi ifadelerle şamar oğlanına dönüşmeleri de iğrenç görünmektedir.

Çünkü yaptıkları hiçbir eleştiri ve suçlama “halkı gaza getirecek,arkalarından sürükleyecek,iktidara taşıyacak” özellik arz etmemekte,kendilerin güvenenlerin de boyunlarını bükmektedir.
Bırakın halkı gaza getirmeyi,konuşmalarını önlerindeki yazılı kağıttan okumakta bile zorluk çekmektedirler.Sanki yılların bürokratı,profesörü değiller de,kahvehaneden konken masasından kaldırılmış amele gibi heceleyerek ya da resmen yanlış okumaktadırlar..

Resimdeki "Sızdırma-kızdırma" 
edebiyatı ile hedef gene Obama'dır.
"Sadece Politikacıları kızdırırım" yazılı
Wikileaks belgelerinin Amerikan derin devletinin bilgisayarının resmen boşaltılırcasına dünyanın en saygın ve büyük basın-yayın organları eliyle dünya kamuoyuna yayılması,ilgili İnternet sitesinin sahibinin “cinsel taciz-tecavüz” iddialarıyla suçlanmasını takiben izini kaybettirip İngiltere’de ortaya çıkarak yargılanmasını birkaç gün tutukluluğun ardından serbest bırakılması izledi.

Jullian Assange yani malum sitenin sahibi,Amerikan derin devletinin bilgisayarlarını boşaltan “büyük bir anarşist” havası ile dünya medyasında boy gösterirken benim gibi eski emekli polisleri maalesef kandıramadı.
Bizde Tayyip Erdoğan’ın Minareden süngü,kubbeden miğfer,camiden kışla edebiyatı sonucu “irtica” suçlaması ile cezaevine konulup takip eden 10 yıl içinde AB-D’nin en büyük ortağı olarak iktidara taşınması olayındaki “mağdur” edebiyatı bu olayda da kendisini göstermiştir.
ABD her zamanki “mağdur” edebiyatı ile yeni projelerinin kahramanını yaratmaktadır.

03.Ekim 2002 seçimleri ile iktidar olan AKP’nin başbakanının malum B.O.P Projesinin eş başkanı olması ve buna dayalı olarak 11 Eylül 2001’den beri yürütülen “Şer Ülkelerine Demokrasi Götürme Savaşı”,köktendinci Hıristiyan faşist Bush’un ABD halkını,köktendinci İslamî faşist AKP’nin yazılı ve görsel basına yaptıkları sınırsız gözdağı-yıldırma eylemlerinden oluşan sansüre,savaş kayıplarının eklenmesi ile küresel sermaye ABD’nin başına B.Obama gibi köle eskisi bir kurnazı getirerek gergin ortamı yumuşattı.
11.Eylül 2010
18.00-21.00 arası Dünya Kuran Yakma Günü
ABD faşizminin hız kesmesi,Afganistan ve Irak’tan çekilme sinyallerini,AKP’nin Fas’tan Filipinlere, Yemen’den Kazakistan’a İslam Birliği yani “Hilal Blogu” oluşturma çalışmaları,muhalif olan Ergenekoncuların “Avrasya Modeli Teorilerini” de kapsayıp eritirken AB-D ülkelerinde de bu gelişmeler “Haçlı Blogu” oluşması şeklinde kendisini gösterdi.

Hz.Muhammed’in “Pedofili-sübyancılığını” içeren karikatürlerle hızlanan İslam düşmanlığı Almanya’da bir Lise öğrencisinin derste “Türk Olduğu için” helaya gitmesine izin verilmemesine kadar uzadı.

Diğer yandan ABD’de Obama’nın Amerika’da doğmadığına dair belgeler,Afganistan’a gidecek Albayların muhtıra mektupları ile “Obama=İslam’ın koruyucusu=Hıristiyan düşmanı” resminin çizilmesi de Beyaz Saray önünde Kuran yakma eylemleri ile tamamlandı.
Sizce Obama daha nasıl Hain ilan edilebilir?
"New York'a istemezseniz Beyaz Saraya yaparız"
Amerika’ya Haç’ı götüren İspanyolların El Pais gazetesinin,Wikileaks belgeleri nedeniyle “Obama’nın İstifasını” isteyen bu günkü yazısını okuduğumda ise işin sırrı da ortaya çıktı.

Köktendinci Hıristiyan Faşist küresel sermayenin işbirlikçisi Neo-con’cu yapılanma,başlarına Alman faşisti-C.İ.A Ajanı eskisi Papa 16.Benedictus gibi AB-D’de bir “Beyaz Adam” istiyordu.
Türkiye’de AKP, Hilal Blogunu kurarken ,küresel sermayenin, oluşan AB-D karşıtlığı gazı alması için başa getirdiği Barrack Obama da Haçlı Blogunu oluşturmada üstüne düşeni yaptı.
Artık AB-D Haçlı Blogunun başına Haçlı Şövalyesi bir Beyaz Adam geçmeliydi.
İşte Wikileaks buna zemin hazırladı.

Yoksa, kıytırık,namı duyulmamış bir adam  birden ABD’nin derin devlet belgelerini bilgisayarları boşaltırcasına ele geçirecek de,yedi düveli birbirine sokacak da sağ kalacak?
Bu olacak iş değil,çok daha basit işler için ABD istihbaratının aldığı canların sayısı toplansa yeni bir devlet kurulur,ne diyorsunuz siz?

ABD başkanı B.Obama’nın istifasını isteyen yazının bir İspanyol gazetesince yazılması,başından beri,Irak-Afgan işgalinden Ilımlı İslam Projelerine kadar  İspanya’nın her işin içinde olması,1492’de Amerika’nın keşfinin ardından dünyanın işgalinde 1568 Manş denizindeki Armada Savaşı ile önderliği İngiltere’ye kaptırmasına kadar sürmüş olması da göz önüne alındığında, küresel sermayenin İspanya’ya verdiği önemli rol ortaya çıkmaktadır.
Wikileaks dümeninin,”Hileci Tanrı’nın Çocuklarının” İncil şeriatına dayalı yeni dünya düzenini kurmak için son operasyonu olduğuna dair hiçbir kuşku bırakmamaktadır.

Hileci Tanrının Çocukları,”Milliyetçilik ve Demokrasi” dümenleriyle 20.yüzyılda yeryüzünde “sol-eşitlik-emeğin kutsallığı” adına her şeyi kazıdıktan sonra,21.yüzyılı da AB-D+Rusya+Çin işbirliğinde mitolojik Mu İmparatorluğunu andırır köleci yeni bir Dünya İmparatorluğu kurmakla geçirecekleri işaretini vermişlerdir.Bu birleşme görünmektedir ve savaş,İslam ve Hıristiyan olmayan ülkelere karşı yapılacaktır.

Wikileaks, “Hileci Tanrının Çocuklarının” kurnaz bir tilkiliğidir.
Yutulmamıştır.
Çare ise imkansızdır,çünkü hedef ülkelerin başında ülkesini düşünen devlet adamları yerine işbirlikçi köleler vardır.
Tehlike halklar açısından büyüktür,çünkü “işçilik-memurluk,emeklilik,sağlık,sosyal devlet” gibi değerler bir anda bitecek yerini “sınırsız-sorumsuz” bir köleci dünyaya hızla bırakacaktır.
Son,asıl hedef "Köleleştirilecek"
halklardır.
"Grev"
Dünya çapında gelişen öğrenci-emekçi direnişleri de bir zaman sonra yerini köleliğe rıza göstermeye bırakma eğilimindedir.Çünkü,buna tepki gösterecek derecede halklar henüz tahrik edilmemişlerdir.Edildiklerinde ise direnecek güçleri kalmayacak gibi görünmektedir.

Wikileaks (Vikiliks),emekçi hakları köleleştirmeye dönük büyük bir tilkiliktir.

Ama dünya emekçi halklarının birlikte direnişleri ile başaramayacaklardır.Mevcut direnişler her ülkenin emek kurumlarınca iyi değerlendirilmelidir.Uluslararası Emek Kuruluşları Birliği sağlanırsa başarmaları olanaksızlaşır.

keykubat