"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

18 Mayıs 2023 Perşembe

GELECEĞİMİZ BOK İÇİNDE

Ülkemizin Siyasal Özeti.


Yıllar önce sevilen yazdığım bir fıkra vardı.

Baba ilköğretim öğrencisi oğluna sosyal bilgiler dersinde devleti öğretir.

-Bak oğlum, ben devletim, geçiminizi sağlarım.

-Annen hükümet, devletin kurumlarını işletir, sizi idare eder.

-Sen halksın, ikimiz de senin için çalışırız.

-Peki ya kundaktaki kardeşim?


- O da geleceğimiz oğlum der ve yaptığından emin olarak içkisini yudumlamaya devam eder.

Anne ev işlerini yapar, çocukları yatırır.

Gece yarısı bebek çığlıklar atarak uyanır, gelen giden olmayınca öğrenci çocuk yanına gider, bakar kardeşi altına yapmış.

Annesine gider, odasında sevgilisi vardır, sesler gelir, cevap vermez, babası derin uykudadır.

Çaresiz o da çığlık atarak babasını uyandırır.

Baba sorar;

- Ne oldu oğlum niye bağırıyorsun?

- Ne yapayım baba?

-Devlet uyuyor, hükümet ihanet içinde, halk çaresiz, geleceğimiz bok içinde."

Bize uyarlarsak, AB-D NATO ÇETESİ devleti RTE'ye teslim etti. Uykuya yattı.

Hükümet 21 yılda devletin anayasal, adalet, ekonomik, siyasal yapısını işlevsiz kıldı. Çalışan ve emeklilerin kazanılmış haklarını aldı. Kendi seçmenlerine maaş bağladı, emekli, çalışan maaşları eridi.

Kamu kurumları satıldı, kapatıldı, sanayi, zirai üretim, hayvancılık yok edildi. Ülkeye milyonlarca göçmen dolduruldu, halk ev, otomobil almayı hayal edemeyen, temel gıda maddelerini anlamayan, kirasını ödeyemez hale geldi.


Eğitim bozuldu, dini gerici eğitim, çocuk evlilikleri, çocuk fuhuşu, uyuşturucu yaygınlaştırıldı.

HER yemeğe konulan soğan, sarımsak patates almak bile zengin işi oldu.

Muhalefet seçimlerde halkı sattı, oylarına sahip çıkmadı, hükümet devleti yandaşları ile yağmalayıp iflas ettirdi. Türedi zenginler ve hükümet paralarını yabancı ülkelere kaçırdı. Ülke ekonomisini çevirecek para kalmadı.


Iktidar ve muhalefetten umduğunu bulamayan, her seçimde boş vaatlerle aldatılan halk çaresiz kaldı.

Ülkenin geleceği zeki ve varlıklı gençler ülkesinin geleceğinden ümidini kesip yurt dışına kaçtı.

Geleceğimiz bok içinde kaldı

16 Mayıs 2023 Salı

NEDEN ULUSAL BAĞIMSIZLIK SİYASETİ GÜDEN PARTİLERİMİZ YOK?

NEDEN ULUSAL BAĞIMSIZLIK SİYASETİ GÜDEN PARTİLERİMİZ YOK?

1745'de Yemame'de başlayan, 1918'e kadar süren Ingiltere destekli Vehhabi isyanları,


1760-1923 arası 243 yıl süren Rus ve Gürcü Çarları destekli başlayan Süryani, Yezidi isyanlarına ek olarak Rus Çarlığının yayılmacı savaşları sonucu, askerlik ve vergiden muaf bırakılan gayrimüslimlerin devlet icinde devlet olmaları zayıflayan Osmanlı, Rusya, Ingiltere, Abd ve diğer batılı devletlerin baskıları ile sadrazamlık, vezirlik, beylerbeyi, kadılık, paşalık görevlerine getirilen işbirlikçi isyancı önderlerinin devleti yıkma siyasetleri sonucu 30 Ekim 1918 Mondros Ateşkes Anlaşması ile son bulmuştur.

23 Nisan 1920'de TBMM'nin kurulusu ile, tam bağımsızlık, ulusalcılık, çağdaş demokratik, anti emperyalist bağımsızlık siyaseti Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılmış,10 Kasım 1938'de ölümü ile son bulmuştur.

12 Mayıs 1939 Ingiltere- Türkiye Kredi Anlaşması ile Ingiliz idaresine sömürge olarak girişimizi, 1815 Viyana Kongresinde Ingiltere'nin, 900 yıllık Kutsal Ittifak Haçlı Birliği kurumunu tanımadığını, kendini Dünyanın Egemeni ilan ederek bitirmesine rağmen, bu olay yokmuş gibi Ingiltere Kredi Anlaşması Abd,Fransa, Italya ve Almanya ile tekrar edilerek ülkemiz Haçlı Sömürgesi ilan edilmiştir.

1947 Nato başvurusu ile aynı sömürgeci yapıya tekrar köle edildik.

Kendileri için plan yapamayan milletler, başkalarının kendisine yaptığı planlara razı olurlar tespitime uygun, sömürge ülke olarak varlığımızı sürdürüyoruz.


Bu da, Atatürk sonrası iktidar edilen Osmanlıya Şeriat ve ayrılıkçılık için isyan eden Süryani, Yezidi, Ermeni, Rum ve diğer gayrimüslim ve faşist Hınçak- Taşnak yapılanmaları, İSLAMCILIK ve TÜRK IRKÇILIĞI esaslı siyasetleri ile uyutulan halkımız, köle ücreti ile çalıştırılmaya, devlet de bu yapıların Haçlılarla birlikte soyulması ile sürmektedir.

Iktidarlari uğruna devletimizi sömürge, koloni, halkımızı köle eden bu kripto yapılanma yıkılmadıkça bu sefalet, cehalet, kölelik düzeni sürecektir.

TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ!

Alaeddin Yavuz

Sosyal medya tespitlerim;

Fanatik Partizanlığın Tek Nedeni!


İnsanımız siyasî parti önderlerine ilâhi bir varlıkmış gibi bağlanıyor, onlar için kendini yırtıyor.

İktidardan düşünce de, yeni öndere köpek gibi bağlanıyor.

Aslında o da böyle siyaset yaparak kendini güvenceye aldığına inanıyor.

Sosyal Devlet ilkesinden partili olunca yararlandırılarak partilere köle edilen toplumdan başka davranış beklenmez.

GECENİN SON SÖZÜ!

Yarınki seçimler yasadışıdır. Bunu onaylayan tüm muhalif partiler, adaylar SUÇ ORTAĞIdır.

14 Mayıs 2023 Seçimleri Yorumum

AKP %35,16 sonuç ile 2002'nin 1 PUAN üstünde oy aldı. İktidar olanaklarını her türlü kullanmasına, sonuçların YSK'ya teslimini engellemesine, muhalif kanalların TELE1 hariç tümünün korkudan A.A verilerini kullanmasına neden olmasına rağmen C.B. seçimlerini ikinci tura kalmasını engelleyemedi.

Eşit şartlarda seçim olsaydı bunların yarısı kadar sonuç alacağı ortada.

Iktidar erkini kullanarak yaptığı baskılar ile 11.000 sandığa yaptığı gereksiz itirazlarla gerçek oyların sonuca eklenmesini engellediği hesaba katıldığında AKP bitmiştir.

İkinci tur seçimlerde, " yenilebileceği görüldüğünden daha düşük oy alacağı kesindir.

Ychp,%25,37 oyuyla tek başına 4 partiyi meclise sokmuştur. Bu 4 partinin önceden yazdığım gibi bir oy bile ittifaka kazandırMadıkları görülmüştür.

MHP, %10 oyla düşüş yaşamıştır.


İyi Parti, %9,8 oyla düşüş yaşamıştır. Meral hanımın palavraları ışe yaramamıştır.

Yeşil Sol ittifakı: %8,7 oydan daha fazla almasına rağmen engeller nedeniyle bir çok oyu ziyan olmuştur.

YRP; %2,5 oyla sürpriz artış yapmıştır.

TİP; RTE'den kurtulmak için YCHPye oy verenler yüzünden oy kaybı yaşamıştır.

RTE: %49,5 oyu iktidar erki ile yazılmış sonuçtur. Benim vicdanımda kaybetmiştir. İkinci tura giderse %30-35 alır. Çünkü kazanç, İŞ, güç kaybı korkusuyla aldığı oylar da eksilecektir. Yıkılabilecegi görülmüştür.


Kayıplarına rağmen seçmenine itidal önermesi, cihat ılan etmeyip sonucları hazmetmeye hazırlaması ülke barışı için çok kıymetlidir. Torunlarını sevmek istediğini göstermistir. Bu yönüyle tebrik ederim.


K.K; %45'lik sonuç, RTE takdirinin sonucudur. Seçimin tek galibidir. Ülkemize bir demokrasi tarihi yazdırmıştır.

Sinan Oğan; %5 oyuyla, RTE- K.K arasında bulunmaz hint kumaşı olmuştur.

Atatürk, cumhuriyet sözleriyle aldığı oyları, şeriat-saltanat diyen RTE'ye yamarsa, ülkeye bin yılın ihanetini yapmış olacağı gibi, RTE çevresinde ondan çok olduğu için Perinçek kadar karizması olmayacaktır.

Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

"ADAM KAZANDI!" DEME SIRASI AKP'DE. 

RTE'nin açıklama yapması bekleniyor. Ancak kesinlik kazanmadı. BALKON ÇÖKTÜ! Çünkü.

Halkımızın Seçimle Verdiği Uyarı.

İktidara- Cemaatlerini, tarikatını, saçma fikirlerini istemiyoruz, düşün yakamızdan,

Muhalefetin 5 ortağına- Size güvenmiyoruz, duşun yakamızdan.

Dünyaya- Bize dayattığınız çağ dışı rejimleri, iç savaş senaryolarını ret ediyoruz,bizi rahat bırakın.

Bizim kültür düzeyimiz çoğunuzdan yüksektir, barış içinde birlikte yaşayacağız!

YCHP-AKP SEÇİM İTTİFAKLARI

Bu seçimler,21 yıl iktidardan kaçan bir muhalefeti zorla iktidara taşıyan seçmenlerin romanıdır.

Alaeddin Yavuz