"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

26 Eylül 2011 Pazartesi

SOMALİDEN ÜLKEMİZE KÜRESEL OYUNLAR


Ülkemizi de içine alan küresel sermayenin asırlardır sürdürdüğü işgal, sömürme ve kölecilik düzenlerin küçük bir parçası olan bu ülke hakkında biraz bilgi ile yazıya başlayalım;
Somali Cumhuriyeti, Somali dilinde Jamhuuriyadda Soomaaliya adlı bir devlettir. Efsanevi antik Punt ülkesi olarak da bilinir. Antik çağda Hindistan’dan başlayan baharat yolu üzerinde olduğundan çok zengin dönemler yaşamıştır.

Orta çağ boyunca Doğu Afrika boynuzu olarak bilinen Arap yarımadasının güney batı ucunun tam karşısında Afrika kıtasının bir boynuz gibi çıkıntı yaptığı coğrafya üzerinde Ajura İmparatorluğu, Adal Sultanlığı, Varsangali Sultanlığı, Gobron Hanedanlı adlarıyla devletler kurmuştur.

19.yy.da İngilizler ve İtalyanlar ülkenin sahil bölgelerinde üstünlük sağlayarak ülke halkını sömürmeye başladılar. Muhammed Hasan Abdullah önderliğinde çıkan direniş hareketleri kurulan Derviş Devleti sayesinde işgalciler bir süre püskürtüldülerse de sonunda hakimiyetlerini kaybetmişlerdir. 

Ülke İngiliz ve İtalyan Somali’si adlarıyla bölünmüştür.

20.yy.da 1969 yılına kadar İtalyan- İngiliz çekişmesine sahne olmuştur. 1969’da  Muhammed Said Barre iktidarı ele geçirerek Somali Demokratik Cumhuriyeti adı altında bir dönem Sosyalist bir idare kurduysa da sömürgeci devletler 1992 yılında bir BM kararıyla bunun icabına bakıvermişlerdir.
Köleciliğin 15.yy.da başlaması

1991’de sonuçlanan iç savaş sonucunda ülke Somilan ve Puntland olarak tanınmamış iki ayrı özerk bölge haline getirilmiştir. Puntland’a bağlı ayrılıkçı yapılanmayı temsil eden El Şebap örgütü ülkenin güney kısmını elinde tutmakta ve ABD- AB işbirlikçiliği içinde ticaret gemilerini kaçıran fidye isteyen bir eşkıya çetesidir.

Bizim de kaçırılan gemilerimiz, esir alınan gemi mürettebatlarımız ve taşıdıkları mallar karşılığında işbirlikçi Somali korsanlarına ödediğimiz fidyeler hiç de az değildir. 2008 yılında bu bölgeye askeri kuvvet göndereceğimizi yazmamdan iki buçuk ay sonra aşağıda linki olan yazım Genelkurmayca 50 kez kopyalanmış ve bölgeye donanmamız NATO işgal gücü olarak gitmiştir. Halen de periyodik olarak bu görev sürmektedir.
19.yy.Afyon savaşlarıyla İngilizler Çin'i işgal ettiler.
Savaş tazminatı köle olarak  On binlerce  Çinli'yi
Kanada ve Amerika'ya götürüp
 Demiryolu inşaatlarında çalıştırdılar.
ABD Çinlilerinin ataları bunlardır.

Malum, Roma’nın Cermenlerce işgalinin ardından Vatikan ile Germen (Alman) İmparatorluğu İ.S.950’lerde Avrupa’yı birleştirmek amacıyla Kutsal Roma German (Cermen) İmparatorluğu kurulmuştu.

Osmanlı’nın Avrupa’da söz sahibi olmasının ardından, doğuya uzanan ticaret yollarının kendilerine kapanması yüzünden bütün Avrupa devletleri haçlı Seferleri ile birleşmişti. Tüm Avrupa krallarına Germen kralı taç giydirirdi ve Avrupalı bir devlet bir yeri keşfettiğinde ya da fethettiğinde hemen bir başka Avrupa ülkesi de yanında belirir ve onun elde ettiği haklara ortak olurdu.
15.yy.da Ümit Burnu ve Amerika’nın keşfini takip eden keşiflerde Avrupa’nın dünyayı işgali bu işbirliği sayesinde olmuştur.
Ümit Burnu'nun Keşfi-Hindistan'ın işgali

Bizde de Kanuni’nin Fransızlara verdiği Kapütilasyonlar onun ölümünden 10 yıl kadar sonra İngilizlere zamanla bütün büyük Avrupa devletlerine tanınmış ve Cumhuriyetin ilanı ile son bulmuştu. AKP hükümeti sayesinde 2003 sonrasında tekrar eskiye dönüş başlamıştır.
Bu örnekten sonra bütün Afrika’nın Avrupa’nın sömürgesi olması 15.yy. keşifler çağında Portekizlilerin Gana’yı keşfiyle başlamıştır. Buradan insanlık dışı muameleler içinde silah zoruyla gemilere doldurulup getirilen Zenciler Avrupa zenginlerinin tarlalarında, bahçelerinde, madenlerinde, evlerinde,  ücretsiz köle olarak, ordularında köle askerler olarak çalıştırılmışlardır.

Haçlı seferlerinden Viyana kuşatmasına oradan Çanakkale, Irak, Yemen, Habeşistan (Etiyopya), Sudan, Süveyş kanal savaşlarına kadar bizim karşımıza çıkarılan askerler de bu köle zencilerdi. Biz Avrupalılarla savaşıyorduk ama savaş esirlerimiz Müslüman Araplar ve Zenciler oluyordu.
Nelson Mandela’nın dediği gibi “Avrupalı bize geldiğinde elinde İncil vardı, şimdi ise bizim elimizde İncil onların ellerinde ise topraklarımız, vatanımız var!”
30.4.1860'a ait Gemilerle taşınan Afrika'lı köleler.

Olay budur. Afrika’yı bu hale sokan batı sömürgeciliğidir. Amerika dahil dünyanın her yerinde bu insanları evlerinden, ocaklarından koparıp ellerine, ayaklarına, boyunlarına prangalar vurarak götüren, her hizmetlerinde kullanan, gece yataklarında uyurken eşlerine, kız ve erkek çocuklarına bile tecavüz etmekten geri durmayan kan emici batılılar, kendi ülkelerinde yaşayan kölelerine özgürlüklerini çok pahalı faturalarla 20.yy. içinde vermişlerdir.
Buna rağmen halen Avrupa ve Amerika’da kökleri 600 yıl öncesi getirilen kölelere dayanan batılı siyahlar, beyazların girdikleri alışveriş merkezlerine bile girememektedirler.
B.O.P Eşbaşkanı Suudi Abdullah'ın açıklaması

Brezilya, Arjantin gibi ülkelerde ise zencilere bir de Kızılderililer eklenmiş, bir alışveriş merkezinde asansörden inen bir genç kızı beyaz gençler “asansörü meşgul etmekle” suçlayarak dövmüşlerdir.

Kızın babasının siyaset gereği Brezilya’da bir ilin valisi çıkması üzerine kızın açtığı dava bütün Brezilya’ya örnek olmuş ve kız hakkında “Külkedisi prenses” diye kitaplar yazılmıştır. Bu ola daha beş on yıl önce yaşanmıştır. “Brezilya’da Melezarası Irkçılık ve Sosyal Adalet ”  konu başlıklı yazımda bu olayın anlatıldığı kitabın önemli kısımlarının Türkçesi yer almaktadır.

Daha bundan iki, üç yıl önce ABD’nin bir eyaletinde siyah gençleri Amerikan polisleri sokak ortasında pompalı tüfekle keklik gibi avlıyordu.
Bu gün ülkemizin de bir türlü kurtulamadığı malum AB-D destekli terör örgütü Asya’da bu Afrika ülkelerini de içine alacak genişlikte bir insan kaçakçılığı işini de yürütmektedir. Avrupa’da sosyal haklar nedeniyle bir işçi sosyal hakları dahi AB-D’li işverene 4 veya 5 bin ABD doları gibi bir maliyete sebep olmaktadır ki bu da batının rekabet şansını düşürmektedir.

Oysa kaçak olarak AB-D ülkelerine sokulan bu aç ve her işe gönüllü sefiller ise ne verilirse kabul etmek zorundadırlar. Pasaportları işverenlerin ellerindedir istedikleri an polis çağırıp sınır dışı ettirebilirler.

İşte böyle merhametsiz bir sömürü çarkı içinde dünya ve Afrika milletlerini sömüren AB-D küresel sermayesi yeni hazırladığı Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi adı verilen sömürgeci, soyguncu siyasetlerine ülkemizin başbakanı RE.T.E ve partisi AKP’yi de ortak etmiş ona “eşbaşkanlık” vermiştir.

İşte bu proje şimdi Etiyopya’dan Somali, Tanzanya gibi güney doğu Afrika topraklarına kadar uzanmıştır. Bu projenin eş başkanı olan Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye bu ülkelerin açlarını da doyurmakla görevlendirilmişlerdir. 
Bir Mısır gazetesinde Yeni Dünya Düzeninde İslam!

Ama 2001’de Afganistan, 2003’de Irak, 2011’de NATO’nun Libya işgallerini takip eden ve halen Yemen, Bahreyn ve Suriye’yi de  işgalle tehdit eden  bu sömürgeci projenin kaymaklarından bu eş başkan ülkelere “cereme “ ve  Standart &Poors gibi uydurma ekonomi derece kredilendirme kurumlarınca “hak etmedikleri” şekilde ekonomilerinin iyi gösterilmesi, 50 milyar ABD doları ticaret hakkı dışında bir şey vermemektedir. 
Davos One Minute Dümeni
Ayrıca bu miktarda ticaret yapma hakları da “ ham madde ve işlenmiş madde ithalatlarının da kendilerinden yapılma” şartlarını dayattığından her yıl cari açıkları dış borçlarını kabartmaktadır.

Bu konuda AKP hükümetinin başı eşbaşkan R.Tayyip Erdoğan’ın İsviçre Davos toplantısında Müslüman ülkelere “kahraman” görünmesine neden olan o meşhur düzmece  “One minute” olayının perde arkasını Şimon Peres (Peres Öç demektir.) aynı dönemde Oxford üniversitesinde yaptığı bir açıklamada şöyle açıklamıştı;
Hürriyet Gazetesinin Haberi;
Müslümanlar ya Türkiye ya İran diyecek

A.A.

Yeni Dünya Düzeni'nin Kardinal Halifesi (!)
Fetoş Hataylı rahip  Maroviç ve
Dünya Kiliseler Birliği başkanıyla.
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Müslüman dünyasının diğer ülkelerle ilişkilerinde Türkiye ve İran'ın farklı modeller sunduğunu söyledi.

Peres, Oxford Üniversitesi'nde yaklaşık bin öğrenciye hitaben yaptığı konuşmada, Müslümanların, İran'ın tahakküm, Türkiye'nin işbirliği ekolleri arasında tercih yapmak zorunda kalacağını söyledi.

Şimon Peres, İsrail'in Ortadoğu'da barışı bulmak için Mısır, Ürdün ve Lübnan ile müzakerede bulunduğunu belirtti.

ABD'nin yeni seçilen başkanı Barack Obama'ya destek verdiğini söyleyen Peres, "Siyah bir insanın üst düzey bir göreve getirilmesi insan haklarının büyük bir beyanıdır" diye konuştu.

Bu arada Peres'in konuşması sırasında bir grup öğrenci konferans salonunun dışında protesto gösterisi düzenledi. "Nükleer silah geliştiren biri kendine 'barış adamı' diyemez" yazılı pankartlar taşıyan öğrenciler, "Özgür Filistin" ve "İşgal suçtur" sloganları attı.
İngiltere ziyareti cuma gününe kadar sürecek olan Peres, Başbakan Gordon Brown ile de görüşecek.”

Bu haberden sonra bir Türk gazeteci ile yaptığı röportajda Ş.Peres, “Ortadoğuda gelecek Türkiye’nindir. İsrail Türkiye’nin yanında olacaktır”. Böylece meşhur “One Minute”  olayının çakma olduğu da ortaya çıkmıştı.

İşte Atatürk’ün ölümünün ardından 12. Mayıs 1939 İngiltere- Türkiye kredi antlaşmasının” imzalanması ve bunun I. Dünya Savaşının galibi dört batılı ülke ve Almanya ile tekrar edilmesi sonucunda İngiliz mandası olduğumuzdan beri ülkemiz Kıbrıs konusuna bile ABD’nin Yunanistan’da 1947’deki işgalinin ardından solu bitirmek, milliyetçiliği yaratmak  için  İngiltere’nin itirazına rağmen Kıbrıs dümenini çıkartmıştı. Bu günkü Türk- Yunan Düşmanlığının nedeni bu proje yüzündendir. 

Başlangıçta İngiliz toprağı olduğunu 1924 Lozan antlaşması ile onayladığımız Kıbrıs hakkında İngiltere korkusu ile “Kıbrıs sorunumuz yoktur” diyen Türkiye ve Yunanistan ABD’nin ısrarı, İngilizlerin sessizliği ile olaya sokulup düşmanlıklar, ölümler kol gezmeye başladığında 1955 olmuş, 1956’da da meşhur “6-7 Eylül olayları tezgahlanarak Rumların Yunanistan’a sürgünlerine sebep olan Beyoğlu’nda Rum dükkanlarının yağmalanması tezgahlanmıştı.
İşte Somali de sosyalist idarenin ABD askeri operasyonları ve destekleri ile yıkılıp ülkenin ikiye ayrılmasının ardından ülkede anarşi hakim olmuş, işsizlik yokluk kol gezmeye başlamıştır.
Hatta resmi sayılmayan anarşist, soyguncu işbirlikçi çetelerden oluşan sözde hükümetler bu ülkenin bazı insanlarını kasıtlı olarak bir deri bir kemik kalıncaya kadar aç bırakarak dünya basınını çağırmakta ve yardım toplamaktadır.

Malum keşiflerden sonra ticaret yolları üzerinden çıkan ülke fakirlediyse bu sefil durumlara da ABD-AB ülkelerinin sömürgecilikleri sayesinde gelmiştir.
Somali'de yaratılan sunni sefillik

Bu ülkenin insanları inanç olarak Müslüman, Hıristiyan ve yerli kabile dinlerine sahiptirler. Her türlü şeyleri yiyebildikleri gibi hala insan yiyenlerinin de olduğu söylenir. Bu kadar çeşitli (!) yiyecekleri sorunsuz tüketebilen bu insanların böyle “bir deri bir kemik kalmaları da işte böyle bir siyasetle mümkün olabilmektedir.

Korsanların el koyduğu bir gemi
21.yy başında ABD-AB desteği ile ticaret gemilerine korsanlık yapmalarına izin verilen bu ülke insanları başlarına geleceği bilmeden bu işe girmişler, 19. Kasım 2008’de bu korsanlık işi üzerine yaptığım dış basın taraması sonucu yazdığı “Korsanlık ve B.O.P İlişkisi” başlıklı yazımdan 2.5. ay sonra ülkemizde bölgenin “sözde güvenliği” bahanesiyle işgaline katılmıştır.

Gemilerimiz üç aylık dönemler halinde görev yapmaktadırlar.
Somali ve bölge ülkelerindeki açlığın, sefilliğin nedeni oraya toplarıyla, korsanlarıyla, ellerinde İncilleri olan rahipleriyle giren, soyan ve insanlarının ırz ve namuslarını gözetmeden köleleştirip soyanlar sorumlularıdırlar.

Bunların bizlere “baktırılması”, işbirlikçi hükümetlerimizce halkımızın merhametlerinin sömürülmesi ile toplanan bağışlarla ülkemizde ve bu ülkelerde “türedi işbirlikçi zenginler” üretilmesi yanlıştır. 

Bu bağışlar gerçekten bu aç insanlara hiç gitmeyecektir. Bizdeki “Anne beni okula gönder” tarzı kampanyalarla toplananların Kürt Yezidi, Mason dini karışımı olan Nurcu Kürt köy ağalarının, şıhlarının ve pirlerinin elinde toplanarak sermaye sahibi edilmeleri gibi bu da mason zenginleşme düzeninin bir parçasıdır.

19. yy.da ABD de çocuk okutmak ve fakirleri korumak bahanesi ile Tapınak Şövalyeleri Mason örgütünün bir kolu olarak kurulan “American Knights of the Protection- Amerika’nın Koruyucu Fedaileri-Şövalyeleri”  yani ülkemizdeki uzantıları olan Nurcuların kurduğu Anadolu KaPlanları”   ve siyasi partileri olan AKPnin kökleridir.
25.11.2011 Yeniçağ Gazetesi

Bizdeki bitmeyen terör oyunu gibi onlarda da açlık ve korsanlığın uzun bir zaman süreceği görünmektedir.
Ta ki NATO Haçlı Ordularınca dünyanın yeniden işgali ile insanlığın köleleştirilmesine kadar!
Her gün ülkemizdeki ve diğer hedef dünya devletlerinde ve bu işlere karıştırılmak için zorlanan batılı ülkelerde uçak kazalarından bombalara ve terör olaylarına kadar öldürülen masum insanların, ziyanların, açlıkların, işsizliklerin ve her türlü sefaletin sorumlusu küresel sermaye ve yerli işbirlikçileridir.
Takdir okuyucunundur.
Saygılarımla!

Keykubat/adilyargic.
Dünyaca okunan bir derginin bayrağımızı
böyle resmetmesini siz neye yoruyorsunuz?
Gerçek payı yok mu?

Bu ülkelerle ilgili geçmiş yazılarımın linkleri;