"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

9 Ekim 2008 Perşembe

Sayın DEVLET BAHÇELİ ve AKP

Sayın DEVLET BAHÇELİ ve AKP


09.10.2008

1983 yılından beri Türk Milleti, evlatlarını “Askerlik Görevi” ve bir yudum ekmek uğruna asker ve Polis etmeleri bahanesi ile kurban etmekten artık bıkmıştır.Bu iş ne olacaksa olmalı ve bitirilmeli demektedir.Siz “sloganları duymuyor musunuz?

Aktütün Karakolu’nun tartışması bitmeden,Polis Servisi,o daha açıklanamadan Lice haberleri geldi.

Ömer Hayyam’ın dediği gibi siz “Devletliler” verdiğiniz kararlarla “İnsan Kanı içenlersiniz.”

Bu gün de olan budur.

Bakın Ömer Hayyam,yüzyıllar öncesinden siz devlet adamlarına ne diyor?

Ferman sende, ama güzel yaşamak bizde:
Senden ayığız bu sarhoş halimizde.
Sen insan kanı içersin, biz üzüm kanı:

İnsaf be sultanım, kötülük hangimizde?

Bu dünyadan başka bir dünya yok, arama;
Senden benden başka düşünen yok, arama!
Vaz geç ötelerden, yorma kendini:
O var sandığın şey yok mu, o yok arama!

Buraya kadar sözüm bütün devlete.

Buradan aşağısı sayın Devlet Bahçeli’ye;

Etrafınızdakilerin sizlere hangi bilgilere dayanarak, hangi bilgileri vermelerinden sonra sizin bu “TAMPON BÖLGE” önerisini gündeme getirdiğinizi anlamak inanın mümkün değil.

Ben 1990-1993 yılları arasında Tunceli’de şark hizmetini yapmış emekli bir Polis Memuruyum.

Her gün,radyo,Tv.ve medyadan şehit haberleri gelmesinden bana gına geldi.Size gelmedi mi bilmem.

İki yıldır yazıyorum ve durmadan Şehitlerimiz ile ilgili yazmaktan bana gına gelse de severek bu millete bir katkım olur diye yazmayı sürdüreceğim.

Ama Şehitler biliyorum ki sinsi bir plan dahilinde sizin de benim de ölümümüzden sonra da devam edecek gibi görünmektedir.

“Kürt Milliyetçiliği” artık hem dini hem de faşist yapılanma olarak birlikte sürdürülmekte, kasıtlı “Kürt Nüfus Artışı” ve “Türk Yurdunun işgali” bazı çevrelerce inatla sürdürülmektedir.

Öyle ki,en sol geçinen CHP ve diğer sol yapılanmalar içindeki Alevileri de AKP toplantısına katılan Alevileri “DÜŞKÜN” ilan ettiklerine tanık olduk.Bu ciddi bir “Feodal Hıyanet Yapılanmasının sonucudur.

Çünkü Kürtler,Feodal Özgürlük” aramaktadırlar,bireysel değil.Çünkü,Bireysel özgürlük zaten fazlası ile ülkemizde mevcuttur.

Sizi bu “Tampon Bölge” önerisine kim ikna etti bilmiyorum ama ben görüşümü söyleyeyim.

Amerika’nın 1991 I.Körfez harekatından sonra oluşturduğu “Çekiç Güç” de bir tampon bölgeydi ama o da Amerika’ya bile yetmedi ve sonunda işgale gerek duydu ve bir Saddam, yandaşları yanında yaklaşık,sayılabilen 4 milyon kelle aldı,8.milyon savaş mağduru yarattı. Bunlara rağmen ekonomisini de sıfırladı.


Tampon bölge tespit etmek bizim gibi siyaseti Amerika ve Avrupa birliği ülkelerinden çizilen, bağışlayın,osuruğu bile yönlendirilen devletlerin yapacağı iş kesinlikle değildir.

Bunun daha çıkmadan çok yönlü içerden ve uluslararası bir eleştiriye kurban gideceğini görememeniz akıl alır iş değildir.

1996 yılına gelindiğinde terörün büyük ölçüde bitirilmesinin ardında Polis Özel Harekat Timlerinin rolünü ve inancını hiç ama hiç kimse inkar edemez.Ederse şerefsizdir.

28 Şubat olayının ardından,Polise karşı eziklikten mi,gerçekten vatansever bir grubun ordu başına geçip biraz da sizlerin desteği ile 2002 yılına kadar işi sıfıra indirmeleri gözümüzden kaçmamıştır.

Terör ile “Terör Yöntemi” ile baş edilir.Düzenli ordular,düzenli ordular karşısında savaş verirler ve bütün yapılanmaları bu kurala göredir.

Türk ordusunun terör ile savaşabilmesi için teröristler gibi “hiçbir yasal sınır ve sorumluluk içinde “ olmamaları gerekir ki bu işte başarılı olsunlar.

Oysa,bırakınız orduyu,Jandarma ve Polis Teşkilatlarımızın tüm yetkileri sizlerin de destekledikleri, neye hizmet ettiği belli olmayan AB projeleri kapsamında sıfırlanmıştır.

Böyle terörle mücadele olmaz.

Sizden beklediğim,Sayın Osman Pamukoğlu Paşa’nın önerisi olan “Seyyar Özel Harekat Timlerinin TAM YETKİLİ” olarak görevlendirilmeleridir.

Size bu yakışırdı.

Sizin Osmaniye’de sevilen bir aileden geldiğinizi,Türk olduğunuzu meslekdaşım olan bir hemşehrinizden öğrenmiştim.Sizi bu yüzden iki yıldır yazdığım yazılara hiç hedef yapmamamın bir nedeni de budur.

Ama,siz,kendince haklı nedenleriniz (!) olsa da bence yanlış yoldasınız.AKP’nin MHP Şubesi gibi çalışıyorsunuz.

Ben zaten “sol” kökenli,vatansever bir Türk’üm.Sizin grubunuzda bulunan bir çok vatanseverin benden “TEK FARKLARI DİNDAR VATANSEVER “ olmalarıdır.

O insanlara duyduğum saygıdan ötürüdür ki asla MHP aleyhinde de bir yazı yazmadım.Siz bu “TAMPON BÖLGE “ önerinizi lütfen,”SERBEST YETKİYE DAYALI TOPAL OSMAN USULÜ” bir yapılanmaya yönlendiriniz.Topal Osman’ı tanımıyorsanız benim blogumda naçizane bilgiler (gerçekten) bulabilirsiniz.Bu da sizin gibi “Üniversite” kariyeri olan birine yakışmaz.

Onu da yapamazsanız hiç olmazsa dediğim gibi “TAM YETKİLİ,MUHARRİK ÖZEL HAREKAT TİMLERİ”ne rağbet gösteriniz.

Tabii ki gerçekten vatanseverseniz.Yoksa,benim yazı yazmama gerek kalmadan gerçek “ÜLKÜCÜLER” sizi oradan alacaklar.

Yoksa bu millet sizi de mi kaybetti beyefendi?

Bu arada tüm şehitlerimize Tanrı'dan rahmet,yakınlarına ve görev arkadaşlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum.

Keykubat.


Daha önce mi yazsaydım acaba? :))

7 Ekim 2008 Salı

ŞEYTANIN ORDUSU KİMLERDİR?

MÜSLÜMANLARA NEDEN ŞEYTANIN ORDUSU DENİR?

Yaklaşık iki yıldır yazdığım yazılarda sürekli olarak ciddi bir “Haçlı seferinden “ bahsedip,11.Eylül 2001 İkiz Kule Operasyonunun ardından Bush’un “CRUSADE-Haçlı seferi” diyerek başlattığı,İslam dünyasını hedef alan kampanayı gözler önüne sermeye çalıştım.

Bazı okuyucularım bu yüzden bana hakaretler de ettiler.Yahu hep yazdım yine yazıyorum.

“Yahudi ve Hıristiyanlar “Kuran’ı sizden iyi bilirler.250 yıldır Kuran’a da her türlü müdahaleyi de yaptılar.

Halen de “Ilımlı İslam ve Dinler ararsı Diyalog” dümenleri ile bunu sürdürüyorlar.

Alın size hem Kuran alimlerinden hem de İncil’den ayetler.Artık kararı kendiniz verin.

Bu işin dinlisi dinsizi,Türk’ü Kürdü yok.Hepimiz aynı kefedeyiz ve hedefiz.

Buyurunuz,işte neden İslam dünyası YECÜC-MECÜC ve Şeytanın ordusudur ve Hz. Muhammed’e neden “Şeytanın peygamberi” demektedirler?;

Kadıköy eski Müftüsü Ahmed Mekki Üçışık’ın 1967’de yazdığı,1980’de Hüseyin Hilmi Işık tarafından hazırlanan,Işık Kitapevi yayını “Tam İlmihal” adlı kitabın 3.sayfası.2. paragrafında:

Kuran-ı Kerim’de 114 Sure ve 6660 ayet vardır.” Demektedir ve ayetlerin azlığı veya fazlalığı hakkında da Bostanül Arifin adlı kitapta geniş bilgi olduğu vurgulanmaktadır.

Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın Marifetname’sinin Cilt 1.S.18.Paragraf.-2,7.satırında:

Bütün cennetlerin derecelerinin toplamı 6666 derecedir.Kuran-ı Kerim’in bütün ayetlerinin toplamı kadar demektedir.

İncil Vahiy-Karadan çıkan Canavar (Dabbet-ül arz) bölümü Ayet 18-“İşte bilgeliğe çağrı. Aklı olan hesap etsin canavarın sayısını:Çünkü bu sayı insanı simgeler.Sayısı ise 666.’dır.

Demektedir.İnsanları kendine tapmaya,şeytanın ordusuna katılmaya zorlayacak,tapmayanları cezalandıracağı,tapanları da işaretleyeceği belirtilen bu canavar İncil ayetine göre sayısı 666’dır.

İşte Hıristiyanlar bu yüzden Hz.Muhammed’i “Şeytanın uşağı,Müslümanları da Yecüc Mecüc ordusu olarak kabul ederler.

Tüm Yahudi ve Hıristiyanları"Müslüman etmedikçe" de Müslümanlar hakkında bu yargıları değişmeyecektir.

144 İncil'in İ.S.333’de İznik Konsülünde alınan karar gereğince “4”’e indirildiği tarihten 238 yıl sonra Hz.Muhammed doğmuş,278 yıl sonra peygamber olmuştur.

Her iki kitapta da kıyamet alametleri Kuran,Tevrat-İncil harmanlamasına göre yapılmıştır. Merak eden alsın okusun.Hz.Muhammed’in ve kitabı indiren Allah’ın, Maide Suresi 68-De ki: "Ey kitap verilenler, siz Tevrat'ı, İncil'i ve Rabbinizden size indirileni uygulamadıkça hiçbir şey değilsiniz." Diyerek Tevrat,İncil ve Kuran’ı birlikte okumayı şart koştuğu halde bu konuya dikkat etmemelerinin sebebi anlaşılır gibi değildir.

Yahudi ve Hıristiyan dünyasının Hz.Muhammed’i de Kuran’ı da “Şeytani” kabul etmelerini sağlayan sadece bu “666” rakamıdır.

Özellikle Cumhuriyet döneminde Kuran ayetlerinin,6200 veya 6400,96 olan Sure sayısının “114” olarak düzenlenmesinin ardında “Biz şeytani değiliz” demek dışında ne olabilir?

İşte bu yüzden G.W.BUSH ve Papa “ Ortadoğu’da Yecüc-Mecüc” derken,tüm Müslümanları kastetmektedirler.

Çünkü Arapların da,Türklerin de “Hilal ve Ay yıldız” İslam öncesi de sembolleridir.

Ve;

03 Eylül 1914'de Kardinal Giacome Della Chiesa “15.Benedict” adı ile Papa seçildi ve I.Dünya Savaşı başladı.
Savaş sonunda dünya siyasi haritası İncil Vahiyler bölümünde,kıyametten önce belirecek meleklerin anlatıldığı bölüme göre yapılandırıldı.

Avrupa'da başında 12 yıldızlı melek'i temsilen Avrupa Birliği,Kuzeyde elinde orakla insanları biçecek olan melek ile SSCB yani Sovyet Sosyalis Cumhuriyetler Birliği,bir ayağı denizde, diğer ayağı karada olan melek ile de Amerika yani ABD yapılanması oluşturulmuştu.

CIA ajanı olduğu iddia edilen Alman asıllı Cardinal Joseph Alois Ratzinger de 15 Nisan 2005'de 16.-(XVI.) Benedıctus adıyla papa seçilmesinin ardında da Armageddon Savaşlarının başlatılma çalışmaları olduğu inancındayım.Önceki Benedictus,Armageddon öncesi dünya siyasi haritasını belirleyen savaşı başlatmış,91 yıl sonra gelen papanın da "16.Benedictus " adını tercih etmesi gözden kaçırılmayacak kadar önemlidir.O da muhakkak bir şeyleri başlatacak olan kişi olmalıdır.

Siz BOP’tur toptur peşinde umutlanırken adamlar tezgahlarını kuruyorlar.

Kürtler büyük ihanet içindedirler.

Kürtler ise İslam dünyasının kendi içinden düşmanları içinde en hain işbirlikçileri olarak çoktan damgayı yemişlerdir.İstedikleri kadar namaz kılıp taat etsinler.Saçma Kürdistan mücadelesi dedikleri ihanet ve fesatlıklarını yaparken arkalarında ABD ve AB ülkelerini görmeyen kaldı mı ki?

Ayetler ve Kürtlerin işbirlikçileri açıktır ve ortadadır.

Kürtler ya Hıristiyan ya da Musevi olurlarsa bu ihanetlerine bir “kısmi bir haklılık” kazandırabilirler. Bu bile onları Selahaddin Eyyübi ile düşman etmeye yetecektir.

ABD Başkan adayı Mc.Cain’in yardımcı seçtiği o “Palin” denen kadına iyi dikkat edin.Tüm Ortadoğu ve Müslüman dünyasının yaşayacağı nice acıları o belirleyecek dediğime de siz gene inanmayın ama araştırın.

Keykubat.

6 Ekim 2008 Pazartesi

AKTÜTÜN ve BBG'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

AKTÜTÜN ve BBG’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ve hükümetinin Büyük Ortadoğu ve Genişletilmiş Kuzey Afrika Projesinde EŞ BAŞKAN olduğunu,ne yazık ki halkımız 03.Kasım 2002 Genel seçimlerinden sonra öğrenebildi.

-28 Temmuz 2004 , " Demokratik ortak olarak Geniş Orta Doğu ve
Kuzey Afrika Projesi içinde bu projenin eş başkanları arasındayım.”

-4 Ocak 2007, " Biz Genişletilmiş Orta Doğu ve Kuzey Afrika
Projesini bunun için kabul ettik. Türkiye, İtalya ve Yemen' ile eş başkanlık
görevi üstlendik. "

Yukarıdaki açıklamalar Başbakanımıza ait açıklamalardır.Bu eş başkanlık olayı,Etiyopya’dan Mısır’a,Türkiye’den Pakistan’a ,oradan da Pasifik okyanusundaki Endonezya,Malezya gibi Müslüman ada ülkelerine kadar uzanan bir coğrafyayı içine almaktadır.

Tüm bu bölgeler,projede “Eş Başkan” konumu olan devletlerin idarelerine ABD ve AB koalisyonu adına verilecektir.

Yeni dünya düzeni budur.

Görünüşte de eş başkan olan ülkelere refah getireceği inancı olduğu sanılabilir.Hükümetçe desteklenmesinin ardındaki gerekçe de bu gösterilmektedir.

Ama,11.Eylül.2001’de,ABD,Newyork kentinin ikiz kulelerinin Bush’un korunması işini yapan,Bush’un kardeşinin ortak olduğu güvenlik şirketince düzenlenen bir operasyon olduğunu Michael Moor 9/11 adlı belgeselinde kanıtladı.Üstüne birkaç tane daha belgesel de yaptı.

İkiz Kule operasyonunun ardından ABD Başkanı G.W.BUSH canı yanmış,Amerikan başkanı pozları ile “CRUSADE-Haçlı Seferi” kampanyasını hemen başlattı.

Bu kule operasyonun ardından,Bush’un petrol ortağı Suudi Ladin ailesinin bir ferdi,Usame Bin Ladin de mali kriz yaşayan Afganistan’ın Taliban örgütüne para desteği ile girdi.Onun bahanesi ile Afganistan işgal edildi.Rusya’dan ülkeyi kurtaran Özgürlük savaşçısı Taliban, Halil Karzai’nin babasının bir komploya kurban gitmesi ile alakalı gösterilip,”Terörist “ilan edildi.Karzai de o ülkeye devlet başkanı sıfatı ile İrlanda’da alınan bir karar sonrası götürülüp konduruldu.

Aynen Şah sonrası İran’a kondurulan Humeyni gibi.

2004’de Mısır’ın Şarm El Şeyh kentinde G.W.BUSH, Fransa Cumhurbaşkanı Chirac’tan “Ortadoğu’da Yecüc-Mecüc var,kıyamet şartları oluştu.İlahi savaş için bana yardım et” dedi.

Bir yandan da “refah projesi” olarak gösterilen bu BOP projesi kapsamında harita içindeki ülkelerde yoğun bir “köktendincilik kampanyası” başlatıldı ve halen sürmektedir.

Şimdi de Türkiye’ye Fethullah efendi aynı şekilde getirilecek ve Amerika ve Avrupa’nın yapılandırdığı “Yeni Ilımlı İslam”’ın Halifesi olacak avuntusu ile birileri avutulmaktadır.

Bütün bunlar,bir refah projesinden çok,Haçlı Seferi’ne çıkacak ABD-AB koalisyonunun kamuoylarını birbirine düşman eden kampanyalara ve “Rakip İslam Birliği” yaratılmaktan başka bir şeye yaramadı.

ABD ve AB medyasında önce “Fight For Fatherland” yani “Baba’nın ülkesi için Savaşın”(*) sloganı ile başlayan Haçlı kampanyası,“Jesus is a lamb of the God.To fight Jesus Go to Irak” kampanyasına dönüştü.Yani “İsa Tanrı’nın kuzusudur.Onun adına savaşmak için Irak’a gidin” kampanyası.

İnanmak istemeyen Googgle’da bu cümleler ile tarama yapabilir.

İslam dünyası içinde yine ABD ve AB için en tehlikeli üç ülke Türkiye,İran Pakistan’da da sürekli terör eylemleri,hükümet krizleri,dış baskılar aldı başını gidiyor.

Yani ortada refah falan yok.Haçlı Seferinin şartları,ortamı oluşturuluyor.

İstihbarat destekleri,insansız uçaklar,termal kameralar hiçbir işe yaramıyor ve evlatlarımız çatır çatır katlediliyor.

Bu esnada,çağdaş evliya çelebi Başbakan Türkmenistan’da,Milletvekilleri saç ektirme kuyruklarında,Genelkurmay başkanı böbrek taşı kırdırmakta,Cumhurbaşkanı da yeni restore ettirdiği Çankaya köşkünde.

Ben,şark hizmetimde de defalarca,yani üç yıl ortalama haftada iki kez taciz atışı altında kaldım.

Gece her ne halt oluyorsa,ne helikopter,ne uçak hiçbir şey hareket edemez.Türk Ordusu kılını kıpırdatıp ta bir kere bu taciz atışlarına bu güne kadar hiçbir müdahalede bulunmamıştır.

Teröristler taciz atışı yapar,araziden faydalanarak kaçarlar.Ölen ölür,aileleri,bütün millet feryadı figan eyler ama değişen bir şey olmaz.

Bir şey desen “Aman,orduyu eleştirme,birlik bozulur” mübarek ordu değil,sanki,en adi camdan yapılmış çay bardağı.Suyu dökerken daha dağılıyor.

Bir genel kurmay başkanı terör örgütünü “BBG evi gibi izlediğini” söylüyor.Adam emekli oluyor,bir takım araba bilmem ne ilişkileri gündeme geliyor.Yeni gelen bölge halkına gidip mesajlar veriyor.Ama,öğlen vakti,BBG evinde elektrikler kesiliyor ve tüm kamera ve mikrofonlar devre dışı kalıyor.

Gene yardım çağrılarına sağır kalınıyor.Öğlen vakti hiçbir yardım ulaşamıyor,göğüs göğüse savaşlar oluyor.Aileleri,tüm millet yaslara bürünüyor,gözyaşları sel olmuş akıyor.

Ardından aynı nutuk;

“KANLARI YERDE KALMAYACAK”


Kalmıyor zaten,tabiat şartları temizliyor ve toprağa karışıp toprak oluyorlar.Bir şey olduğu yok.

Birileri artık hesap vermelidir.Bazıları sırça köşklerinden çıkarılıp hak ettikleri yerlere sokulmalıdır.

İki yüz yıldır kışkırtılan Kürtleri tekrar kışkırtıp 1980’lerde dağlara sürenler,gizli projelere imza koyanlar, karşılığında kendi vatandaşımıza sadece “ölümlerin en pisini “ layık görenler hesap vermelidir.

Veremi gösterip sıtmaya razı etme dönemi bitmiştir.Verem ciğerleri kaplamış,hasta,ölümle yüz yüzedir.Kaybedilecek bir şeyin olmadığı en idraksiz dimağlarca bile algılanmaktadır.

Ya da,tüm bunları haklı gösterecek olan, devletin başındakilerin bilip de halkın bilmediği o sır neyse bu halka açıklanmalıdır.

Artık,balık tutan emekliler de klavye başına çökmeye,cenaze namazlarına katılmaya,devlet hakkında fikirlerini açıklamaya başladılar,gençler bir önder bir hedef beklemektedir.

Vatansever iş adamlarımızı bu ülkeyi korumak için, sürdürülmekte olan planlı “Türk Soykırımına” karşı bazı yapılanmalar oluşturmaya davet ediyorum.

Şu mesaj sizlere bir şeyler anlatmıyor mu acaba?

“*Yazan:* kurdkawa *Tarih :* 2008-10-04 10:31:53 *Puan :* Bu Karakolu yakin bir gelecekte kaldiracaklar. Gerilla yeni özgür alanlar elde edecek ve buda bu Karakol olacak.. Sinir boyu Karakollar yok edip, biraz daha iceriye girmek ve irkci mogol it ordusunun yüzünü yavas yavas Altinova geri döndürmek lazim.

Haydi onurlu kürt halki, özgür olmak istiyorsaniz, her aile bir Gerilla göndersin ve kurtulus da o kadar yakin olacak. “

Bence ordu da hükümet de bu ülkeye hizmet etmemektedir.Bu kanaat artık kesinleşmiştir.

Yoksa,etini kemiren sırtlanı seyreden ceylan masumluğu sizce daha mı caziptir beyler?



Keykubat



(*)Baba’nın ülkesi Türkiye’dir.İlk 7 Hıristiyan kilisesi ülkemizde kurulmuştur.Onlara göre Şeytan peygamberi Muhammedilerin işgali altındadır.Yani,İslam dünyası Yecüc-Mecüc ülkesi,orduları da Yecüc Mecüc ordularıdır.

Terör örgütlerinin başında bazı dönme Hıristiyanları boşuna işaret etmiyoruz.