"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

21 Ocak 2022 Cuma

DEVLET HUZUR EVLERİ ZENGİNLERİN BELEŞE SON KONAKLAMA YERLERİ DEĞİLDİR.

KAMU HUZUR EVLERİ ZENGİNLERİN SON KONAKLAMA YERLERİ DEĞİLDİR.

Devletin Huzur evleri, sosyal devlet ilkesi gereğince, sahipsiz, fakir, barınmaya, tedaviye muhtaç, kimsesizlerin kimsesi olmalıdır.


Kim yazdıysa (Bilgi Deposu.com) bu tespiti saçmalamış. Huzur evlerine parası, yüksek değerli mülkü, kalın banka hesap cüzdanı olmayanlar alınmıyor.

Devlet kurumu olan İstanbul Maltepe huzur evinde eşim 15 yıl çalıştı. Yıllarca bu insanların dertlerini dinledim.

Bir evladın iyiliği anne ve babasını huzur evine yatırıp keyfine bakmak olarak yorumlanamaz.

1990'larda ünlü, emekli bir profesörü, ABD'de yüksek maaşla çalışan oğlu, Maltepe Huzur evinin kapısına arabadan atıp gitti.

Adamın yüksek emekli maaşı, evi olmasaydı kabul edilmesi mümkün değildi.

Hiç fakir yok mu? Var ve onlar da özel şartlarla torpil kişi ve kurumların araya girmeleriyle mecburen kabul edilmiş olanlar.

Huzur evleri, ebeveynlerine bakmayan şımarık züppe zenginlerin evlatlık görevlerinden kurtulma aracı değil, gerçekten, yoksul, bakıma, tedaviye muhtaç, kimsesizlere kimse olan kurumlar olmalıdır.

Huzur evlerinin diğer parçası Çocuk Esirgeme Kurumları da, "12 erkek çocuk yapacağım" diye onlarca çocuk yapıp, bakamadığı çocuklarını devlete baktıran Müslüman kılıklı Yahudi, Musevi, Yezidi toplumlarının arpalığı da değildir.

Sosyal devlet budur.

Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir" diyen kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk de bunu kast etmiştir.

Gerisi boştur.

Alaeddin Yavuz

19 Ocak 2022 Çarşamba

HİRANT DİNK ERMENİ CEMAATİNİN GARİP KULU

 HİRANT DİNK (1954-2007)


Babası özellikle 1916-17 Rus işgali döneminde en çok Müslüman Türk soykırımının yapıldığı Sivas Gürün'den Malatya'ya göçerek izini kaybettirmiş Hınçak-TAŞNAK çetecilerden, annesi de Sivas Kangallı Ermenidir.


En vahşi Türk katliamları Sıvas Gürün ile Maraş Zeytun, Van Ak Damar Eçmiyazin episkoposluğu bölgelerinde gerçekleştirilmiştir.


1916'nın ikinci yarısından sonra Yıldırım Orduları komutanı Mustafa Kemal Atatürk Rusları bölgeden çıkarınca, bu çeteciler Malatya, Maraş ve yakın çevre illere göç ederek gizlenmişler, kimliklerini değiştirmişlerdir.


Ebeveyni, Hırant 7 yaşındayken (1961) İstanbul'da boşanınca İstanbul- Eminönü - Gedikpaşa Ermeni yetimhanesine terk edilmiş, bu kurumca eğitilmiştir.


Böyle kurumların İslami devşirme modeli olan Bitlis'li Süryani-Yezidi Said-i Kürdi Hristiyanlığının İslam soslu Nur Cemaati önderi olan Fetullah Gülen tarafından, 2008'de ABD emriyle başlatılan AB-D Ortadoğu proje siyasetlerine karşı olan TSK ve bürokratlar ile diğer muhaliflerin tasfiyeleri için kurulan kumpasta Fetö Ermeni cemaatince öldürülerek Ergenekoncuların tasfiyesine zemin hazırlamakta araç olarak kullanılmıştır.


Ermeni Cemaatinin  ona verdiği hayatı, cemaatin hedefleri uğruna öldürülerek ödemiştir.


Ermeni, Süryani, Yahudi Ensar cemaati yurtlarında tecavüz edilen çocuklar için Mehmet Metiner'in yaptığı;

"- Oğlan bizim kız bizim, size ne oluyor" yorumu ile son aylarda cemaat yurtlarında vahşice öldürülen ve intihar eden iki gencin babalarının ağız birliği etmişçesine çocuklarını değil cemaati savunmaları Hirant'ın ölümünü açıklamak için de kullanmak doğru tercih olacaktır.


Hirant Dink de cemaate borcunu canıyla ödemiş bir köledir. Bu yüzden her türlü cemaatler ve tarikatlar kapatılsın istiyoruz.


Hirant'ın Ergenekon kumpasında kullanılmak üzere öldürülen bir köle olduğunu, o zamanki Tsk ve derin devletin böyle bir faaliyet yapma lüksünün olmadığını açıklayan tespiti kapatılan keykubat.blogcu.com blogumda o zaman da yapmıştım.


Bu gün de tekrar ettim.

İlginize, bilginize.

Saygılar.

Alaeddin Yavuz


https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hrant_Dink


18 Ocak 2022 Salı

HZ ADEM KURANA GÖRE CAHİL VE SÖZÜNÜ TUTMAYAN, ALLAH'A KARŞI GELMİŞ BİRİDİR

SEZEN AKSU'NUN "CAHİL ADEM" TESPİTİ CAHİL İSLAMCILARI GALEYANA GETİRDİ.

Adem'in yaratılışında CAHİL olduğunda tüm İslam tefsir, hadis yazarları ile Yahudi ve Hristiyan din bilginleri hem fikirdir. Doğrudur da. (Tevrat Yaratılış Kitabı 3. Bölüm, ayetler 1-20 arası okuyunuz)


Nuh da cahildir, vahiy ile bilgi verilir. 

İbrahim de cahildir.

Musa Kekemedir. 
İsa Nasturiler ve İslama göre peygamberidir, vahiy alır. 
Vatikan İncil'ine göre Allahtır, konuşarak, sözle 12 havarisine İncili öğretmiştir. 

Bu yüzden "öğretmen" anlamlarına gelen Emmanuel, Muallim, Rab Tanrı adlarıyla anılır.

Muhammet Ümmi'dir. Buyurun;


Hz. Muhammed ÜMMİ PEYGAMBER. Araf Süresi 7;157 ayet; 
"- Onlar, ellerindeki Tevrat’ta ve İncil’de yazılı buldukları o elçiye, o ümmî peygambere uyarlar..."(Diyanet Meali)

ÜMMİ NE DEMEKTİR?

Ümmi, " Annesinden doğduğu gibi kalmış, hiç bir şey öğrenmemiş, zır  cahil demektir"
Çünkü peygamber veya Allah ilan edilmenin temel şartları o zamanlar böyleydi.

RTE bile bu yüzden KİTAP OKUMAM, DANIŞMANLARIMA OKUTUR, ÖZETİNİ DİNLERİM demedi mi?

19.yy da Bahaullah'ın Allah olmadığını "Sen sular seller gibi okuyup yazıyorsun, senden Allah olmaz" diyen Süleymaniye  Yezidileri değil miydi? ( Bahailik, Rum Suresi E.H.Yazır tefsirlerinde yeterli bilgi var)
Hz. Muhammed'e DELİ denilmesi;

Kalem Suresi Ayetler; 1,2. "Nûn.(1) (Ey Muhammed) Andolsun kaleme ve satır satır yazdıklarına ki, sen Rabbinin nimeti sayesinde, bir deli değilsin."

Bunlara rağmen bir çelişki de Allah "Kalemle yazmayı" öğretendir;

Allah'ın KALEM ile öğretmesi;

Alâk Suresi Ayet 1;Elleżî ‘alleme bil-kalem(i)

Abdulbaki Gölpınarlı Meali

"Öyle bir Rab ki kalemle öğretmiştir."

Ama E.H.Yazır'a bir çok tefsirciye göre de "kalemle, kağıtla okuryazarlık öğretilen  Âdem, Kuran'da verdiği sözü tutmayan, sözünde kararlılık olmayan, tevbe edip duran,Allah'a karşı gelmiş  biridir. 

TAHA SURESİ 121,122
121﴿ Nihayet ikisi de o ağaçtan yediler. Bunun üzerine mahrem yerleri kendilerine göründü, üstlerini cennet yaprağıyla örtmeye çalıştılar. Böyleceü Âdem rabbine karşı gelmiş ve yolunu şaşırmıştı."

﴾122﴿ Sonra rabbi onu seçkin kıldı, tövbesini kabul etti ve doğru yola yöneltti."

Allah onda YETERLİ KARARLILIK yani AKIL BÜTÜNLÜĞÜ GÖREMEDİK" diyor.

Bu durumda Adem, CAHİL veya SÖZÜNDEN DÖNEN KALLEŞ olmuyor mu?

Taha Süresi 115;
"Biz daha önce Âdem’den söz almıştık, fakat o unuttu; biz onda yeterli bir kararlılık görmedik. "

Taha 121'de "Rabbine karşı geldi, tövbesini kabul ettik" diyor.

Bunlar eğitimli insana yakışan işler midir?


Şimdi, elinizi vicdanınıza koyun, din tüccarlığı, siyasi hamaset yapmadan konuşun;

Adem, cennette üniversite vardı da okumadı mı?

Hani, Süryani kilisesi ilahi okuyuculuğundan gelme İbrahim Tatlıses'in dediği gibi;
Cennette Oxford vardı da Adem ile Havva mı gitmedi?

Peki onbinlerce yıl sonra gelen son peygamber Muhammet niye Ümmi?

KÖLE/KUL OLARAK YARATILDIKLARINDAN GEREK GÖRÜLMEMİŞ OLMASIN?

Adem de sonunda Aden/Adn Cennetinde bahçıvan olarak yaratılmamış mıydı?

Demek ki bir bahçıvanın okur-yazar olmasını yaratan tanrısı gereksiz görmüş, cahil bırakmış ise, bu dört kitapta aynı ise, cahile KUTSAL kitap da, cahil diyorsa gerisine köşesine oturup susmak kalır.
Ayrıca Adem ve Hava'nın boyları 5,5 metre gibidir. Bizim değil, Tufan öncesi Nuh kavminin anne ve babalarıdır. Kuzey Hindistan Harappa Aramilerinin Puranalarında geçmektedir. (M.Ö.5000-1500arası) adıyla bilinen dini kitaplarında yazdığına göre onların atasıdır. (Blogumda HİNT PURANALARINDA EN ESKİ ADEM KÜLTÜ çeviri yazımı okuyunuz. )
Akıl sahiplerine saygılar.

Alaeddin Yavuz 


Hint Puranalarında Adem Kültü çeviri yazı

BU GÜN İSLAM DİYE BİR DİN YOKTUR

MÜSLÜMANLAR TEK KİTAPLIDIR.

Diye eleştiriler yapılıyor.

Ama, İslam coğrafyasında Müslümanları yöneten Siyasal İslamcı siyasi ve ruhban kesimi 1745'den beri İslami karakterler üzerinden, İslam öncesi dinleri İSLAM DİYE SUNAN gayrimüslimlerdir.


Bizim Tek Kitapçılar aslında 60 kitaplı Süryani Hristiyanlığı mezheplerine bağlıdırlar. 


Yezidi, Dürzi, Süryani, Nasturi, Keldani, Babil, Kudüs Talmudu inananları MS 250'lerde hepsini birleştiren Mecusilik dininde birleştiler.Bu dinin ruhbanlarına UKKALLAR,halkına CUHHALLAR(cahiller) denir.

Okuryazarlığın yasak olduğu bu kesim, ruhbanlarının maddi ve cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorundadırlar.
Bu yüzden cuhhallar hep fakir, seçkinler ise zengin olurlar.
Örnek AKP düzeni.
Örnek, birlikte çalıştığı Yezidi BAE, SUUD AİLESİ, LÜBNAN HARİRİ AİLESİ, MISIR İHVAN yanında Ürdün, Filistin, Mısır Dürzilerini inceleyin.
İslam da Süryani İncili üzerine kurulmuştur.

Peygamber Muhammed'in Muhacirlerini kabul eden, Etiyopya kralı Necaşi'nin okuduğu Ahramca ve Geez dillerinde yazılmış Aziz Klementin İncilini tanıtan İsrail internet sayfası
https://www.istockphoto.com/tr/foto%C4%9Fraf/eski-etiyopya-incil-gm694941638-128462327

Tevhid ilkesini, Etiyopya İncili Tevhidi Mushafı Kidan'dan,

Şeytanın Ademe secde konusu gibi bir çok konuyu Cinze Rabba'dan, çekirdek Aile Ensesti ve Eşcinsellik yasaklarını, Yahudi Kral peygamberlerini, köleliğin önlenmesi konularını Vatikan İncillerinden almış, Mecusilik-Vatikan Hristiyanlıklarının ortasını bulan bir kitap olarak yazılmıştır.(ISLÂM ROMA Tezgahı mı? Yazım)

Osman Kuranı Sasani coğrafyası halkları geleneklerine göre yeniden yazmış, HALİFE YEZİD döneminde Muhammed İslamı iptal edilmiştir.
8.yy sonrası Roma, Bizans yenilgileri ile İslam Vatikan İncili yönünde düzenlenmiştir.

Video size Radikal islamı anlatıyor. Üşenmeyin, izleyin.

I.Selim (Yavuz) döneminde ilk kez BAĞIMSIZ İSLAM yazılmış Buhari hadis kitabı ve Sünnî Hadis kitapları buna göre düzenlenmiştir.

İslam Roma Tezgahı mı? Yazımın seslendirilmiş hali.
İslam,  Sasani coğrafyasını yağmalamak ve Roma tebası yapmak için üretildi, bu gün de öyledir. 


Akp'nin görevi AB-D +Vatikan'ın düzenlediği dini İSLAM olarak vermek.


Osmanlı ülkesinde gayrimüslimlerin askerlik, vergiden muaf kılınarak Rus Çarlığı ve Kutsal İttifak ülkelerinin korunmasına alındığı 1774 Küçük Kaynarca Anlaşması sonrası bu kült çökmüş, Avrupalı ve Amerikalı ABCFM (American Board Comission for Foreigner Missions) misyoner derneklerinin 19. yy. boyunca düzenledikleri Mecusilik ve Vatikan temelli Hristiyanlık mezhepleri Amerikan-Avrupa Ortodoks Hristiyanlığına göre düzenlenmiş bu mezheplerin etkisine girmiştir.


Atatürk ve Rıfat Börekçi ekibi, Hz. Ayşe'nin peygamber ile 18 yaşında evlendiğini yazarak pedofilinin iptal edildiği, erkek çocuklarla gılman-Vildan geleneğine son veren, kız ve erkek çocuklarının birlikte, ücretsiz eşit eğitim hakları veren, küçükleri koruyan, cariye ve kölelik kurumlarını kaldırıp, cumhurbaşkanı ile EŞİT kılan, ergen kadın ve erkeği yargı önünde, mirasta, seçme ve seçilme haklarının verildiği medeni hukuk yasaları ile çağdaş bir İslam kurduysa da 1946 sonrası Yeni Doğu Kiliseleri Hıristiyanlığı Cemaatler ve Tarikatlar ile bu İslamı silmiştir. 

1917 Süveyş Kanal Savaşı yenilgisi ile İslam'ın son Hilafet kurumunu temsil eden Osmanlı yenilmiştir.
I.Dünya Savaşı bir HAÇLI SEFERİ olduğundan, 30 Ekim 1918'de Mondros Ateşkes Antlaşması ile yenilgiyi Hilafet makamı kabul ettiğinden, galip taraf olarak Hristiyanlık dinini Müslümanlara dayatmıştır, kimse de itiraz etmemiştir.

Taaa ki, 1923'de Türkiye Cumhuriyetinin ilanı sonrası, Hilafetin yerine Diyanet İşleri Kurumunun kurulması, Mustafa Kemal Atatürk'ün cebinden masraflarını ödeyerek, Selçuklu'dan sonra ilk kez Türkçe Kuran meali ve 36 cilt Tefsir yazdırdıktan sonra haçlılara;
"- Ben, 'Ölürseniz Şehit, kalırsanız Yazısınız, Allah Allah' diyerek ölüme sevk ettiğim şehit ve gazilerimizin ve de ailelerinin hatıralarını YOK SAYARAK HİRİSTİYAN OLUN DİYEMEM. Türkçeye çevirttiğim bu dini kitapları Türk milleti okuyacak, sizler de dininizi anlatacaksınız, halkımız sizi kabul ederse sorun yok" demesi ile Hristiyanlaştırılma siyaseti durmuştur.

Ölümünden 11 yıl sonra Adnan Menderes, 1760'tan beri Osmanlıya isyan eden Bitlis Süryani,  Yezidi, Gregoryen Hristiyan mezheplerinin İslam Maskelisi NUR CEMAATİ önderi,  İngiliz ajanı Said-i Kürdi Deliüzzaman'ı İslam Uleması diye camilerde vaaz verdirerek, Müslümanların Hıristiyanlaştırılmasına tekrar geçilmiştir. 
Bu sahtekârın Vatikan'a AZİZ olarak gömülmüş olabileceğini söyleyen kült araştırmacısı Aytunç Altındal, açıklamasından kısa süre sonra ölmüş, öldürüldüğüne dair ailesinin açıklamaları vardır.


Vatikan'a gömülmek istediğini aynı Nur cemaatinin 1967'den beri imamlığını yapan Fetullah Gülen de dile getirmiştir.

İnsanı en çok aşağılayan, insanlık onurunu yok sayan,cinsel ve mülklere tecavüzleri hak gösteren, Sümer, Hint, Fars, Arami, Mısır, Grek dinlerinde, bunların ürünleri olan Yahudilik, Hristiyanlık, İslam dinlerinde bu yüzden adalet yoktur.

Menzil şeyhi Abdülbaki Erol Süryanisi Gavs'ın imamı, bu ailenin köleleri olduklarını itiraf ediyor.


ARTIK İSLAM DİYE BİR DİN YOKTUR.




A L D A T I L D I N I Z!!!


Alaeddin Yavuz 

16 Ocak 2022 Pazar

ISLÂM MEZHEPLERİ, CEMAATLERİ BÖLÜCÜLÜK SAYAR, BÖLENLERE DE KAFİR DER.

 KUR'AN BÖLÜNMÜŞ DİNİ DİN,BÖLENLERİ MÜSLÜMAN SAYMAZ!


1980'lerdeki Diyanet başkanları ülkemizde 600 kadar tarikat ve cemaat olduğunu söylerdi.

Akp diyanetleri bunu 400'e indirdi.


ABD geçenlerde bir açıklamasında dünyada 80.000 İslami tarikat ve cemaat olduğu açıklandı.

"İSLAM"adının
Sabi din kitabı
CİNZE d Rabba 
Kitabındaki kökeni
Hayy(Yaşam veren)
Tanrının sancaktarı 
olan meleğin adıdır.

Şimdi İSLAM DEĞİŞMEMİŞ TEK DİNDİR' diyenler bir daha düşünsünler;

Enam Süresi 159. AYET;

"Dinlerini bölüp gruplara ayrılanlar var ya, senin onlarla hiçbir alâkan yoktur. Onların işi ancak Allah’a kalmıştır. Sonra Allah onlara yaptıklarını bildirecektir."

Al-i İmran ailesi 
İbrahim peygamberin 
kurduğu Hanif dine
ve Ginza d Rabba
kitabı okuyan
Ürdün nehri çevresinde 
yaşayan Sabilerin
Ibrahim'den gelen
babalarının soyudur.
İslam da bu kitabın
HAYY tanrısının
sancaktarı olan meleğin
ve onun görevini üstlenen
her bir SABİ'NİN adıdır.

Ali İmran 105: Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra PARÇALANIP AYRILIĞA DÜŞENLER GİBİ OLMAYIN. İşte onlar için büyük bir azap vardır. (Diyanet meali)



Müminun 53: Ama insanlar, ARALARINDAKİ İNANÇ BAĞINI KESEREK KENDİ ARALARINDA PARÇA PARÇA OLDULAR. Her grup kendilerinde bulunan ile sevinip böbürlenmektedirler.( Bayraktar Bayraklı meali)

Rum 32: DİNLERİNİ PARÇALAYAN VE GRUPLARA AYRILANLARDAN OLMAYINIZ! Her grup, kendilerinde olan ile böbürlenmektedir.( Bayraktar Bayraklı meali).

Şura 13: DİNİ DOSDOĞRU TUTUN VE ONDA AYRILIĞA DÜŞMEYİN! diye Nûh a emrettiğini, sana vahyettiğini, İbrâhim e, Mûsâ?ya ve İsâ ya emrettiğini size de din kıldı. Fakat senin kendilerini çağırdığın şey (İslâm dini), Allah a ortak koşanlara ağır geldi. Allah, ona dilediğini seçer. İçtenlikle kendine yönelenleri de ona ulaştırır. (Diyanet meali)

Enam 153: İŞTE BU, BENİM DOSDOĞRU YOLUM. ARTIK ONA UYUN. BAŞKA YOLLARA UYMAYIN. YOKSA O YOLLAR SİZİ PARÇA PARÇA EDİP, O?NUN YOLUNDAN AYIRIR. İşte size bunları Allah, sakınasınız diye emretti. (Diyanet meali)

Kuran Şeyh, Pir, Gavs gibi Ruhbanlıkları da yasaklar.

Hadid 27;"...Kendilerinin icat ettikleri ruhbanlığa gelince, biz onlara bunu emretmemiştik; sırf Allah’ın hoşnutluğunu kazanmak için yapmışlardı, ama buna hakkıyla riayet etmediler. Biz de içlerinden iman edenlere mükâfatlarını verdik, ama çokları yoldan çıkmışlardır."

Enam 94 "...Hakkınızda (yaratılışınızda) ortaklarımız sandığınız şefaatçilerinizi de yanınızda görmeyeceğiz. Andolsun, aranız açılmış, (tanrı) sandığınız şeyler sizi bırakıp gitmiştir."

Kuran, dini mezhep, cemaat ve tarikatlara bölmeyi, bölüp de kendini Gavs(Güneş), Şeyh(Dinen iyi olan),Pir(Aramice vajina, gökleri doğuran kutsal gök ana, en büyük din önderi, her şeyin doğrusunu bilen...) gibi sıfatlar taşıyanların kendilerine bile faydalı olmayacaklarını açıklamıştır.

Nurcuymuş, Fetöcüymüş, Menzilciymiş, atın bu sapıkları başınızdan.

Hepsi sapkın Babil Talmudu Yahudi ve Hıristiyanlarıdır. Hiç biri İslam da değildir.
Köklerini araştırdığınızda, DEVŞİRİLEMEMİŞ DEVŞİRME ŞATANİSTLER OLDUKLARINI GÖRECEKSİNİZ.
TOPU, ŞEYTAN İBADETİNİN ANA VATANI OLAN, MEZOPOTAMYA KÖKENLİDİR.

Resme bakıp aldanmayın, 270 yıllık İslama haçlı müdahalelerini öğreneceksiniz.

Emir Allah ve kitabından.

Aklınızı kullanın.

Alaeddin Yavuz