"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Kasım 2012 Pazar

SERRA YILMAZ DOGRU DEDI


SERRA HANIM DOĞRU SÖYLEDİ

Benim yazılarımı ilk defa gören birisi benim çok koyu Türk Milliyetçisi ve ırkçı birisi olduğum kanaatine varır. Yazılarım bu izlenimi vermeye muktedirdir.

Çünkü böyle yazıyorum.

Neden?

Çünkü ülkemde Kürtler KÜRDİSTAN, Ermeniler, ERMENİSTAN, Yezidiler, YEZİDİ ARAP VE KÜRT DEVLETLERİ, Sabiler (her dine dönen sapıklar) Sabi Arabistan’ı, Mihri ve Vehhabi Çerkezler ÇERKEZİSTAN, Yahudi Kırım Tatarları Tataristan gibi devletler kurmak istiyorlar. Her etnik veya dini farklılık “Vatikan’ın kuyruğuna” takılıp devlet olma peşine düşmüş!

Bütün bunların hepsi Nuh peygamberin oğlu “SAM=SAMUEL” peygamberin soyundan oldukları iddialarıyla SİYONİZM adını verdikleri Yahudilerin üstünlüğüne dayalı küresel mason sermayesinin kültünden geldikleri iddiasındadırlar ve resmen açıkça “YAHUDİ DÜNYASI” yani sadece Yahudilerin yaşadığı bir dünya siyasetinin köleliğine girmiş, bunun askeri olmuşlardır.

Böyle bir ırkçılık olunca ben de garibim, “YERYÜZÜNÜN TEK SAHİBİ VE HÂKİMİ OLAN TÜRKLERDİR” tezimden yola çıkarak “TÜRKÇÜLÜK” yaparsam ve onların da çeyrekleri kadar “FAŞİSTLEŞMEDEN” bu siyaseti sürdürürsem yanlış mı yapmış olurum?

Ben ce ben doğru yoldayım. Şunun şurasında karşılıklı faşistleşip gidiyoruz yani!

Değil mi?

Eğer insanlık ailesinin bir kısmı “DİN KÖKENLİ IRKÇILIK” yapar, bunu dünya siyaseti haline getirir ve karşılarına da “MECÜC=CÜCE ŞEYTANLARAIN SOYU TÜRKLER” (Kuran Kehf Suresi, Tevrat Danyal Suresi) diyerek Türk milletini yani Nuh’un en sevgili oğlu, dünyanın her yerini bahşettiği yiğit, güçlü, (Senin tanrın masum insanları tufanla yok etti. Onda adalet olmadığı için ona tapmam! Diyen) onurlu YAFES(=Geniş, yeryüzünün hâkimi) soyunu ŞEYTANIN ORDUSU” diye oturtursa ben niye Yafes=TÜRK SOYU’nun milliyetçiliğini yapmayayım?
Haliyle TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ” de yapıyorum. 

Bu da hoşuma gidiyor::))

Siyonizm siyasetinin baş temsilcisi ve eski C.I.A ajanı olduğu iddia edilen 16. Benedictus adıyla Katolik Hıristiyan dünyasının ruhani önderi olan Alman soylu PAPA Ratzinger’in kilisesinin 1000 yıllık işbirlikçileri olan Sabi, Yezidi Kürt, Süryani Arap ve Ermenilerin iktidarı olan AKP’yi yüceltmek için iki yıl önce ülkemize geldiğinde PAPA 16. BENEDİCTUS’un tercümanlığını yapan Levanten sanatçı kızımız Serra hanım o zamandan bu yana, yandaş televizyonların ve yazılı basının sürekli öne çıkardığı bir kişilik haline getirildi.

Ben üzerine biraz gidince bu hanım hakkında yayınlar kesildi. Çünkü ne kadar vatansever, dindar-dinsiz, milliyetçi-komünist "antiemperyalist" varsa hepsi de cephe aldılar bu tepkiler sayesinde onun önü böylece kesilmiş oldu.
Şimdi sizlere sorarım;

Bir doğruya kaç defa “YANLIŞ” dersiniz?

Düşündünüz mü bilmem ama ben beş on dakika düşünmeye gayret ettim ve şu sonuçları çıkardım;

1-“Sana şeker vereceğim!” gibi bir teklif karşısında doğruya “YALAN” dersiniz! (Zararının dokunmayacağı düşüncesiyle)

2-“Hatırım için bir kere deyiver!” önerisine karşın diyebilirsiniz. (Aynı gerekçeyle)

3-“Ha bu son olsun bir daha istemeyeceğim!” önerisi ile doğruya “YALAN” diyebilirsiniz. (Aynı gerekçeyle)
4- Aldattığınız kişi sonunda gırtlağınıza dayanır ve;

-“Hani bana söylediklerin doğruydu! Sen niye uygulamıyorsun? Yapmazsan kelleni alırım!” dediğinde ise;

-“Yahu ben onları işte şöyle, böyle şeyler için demiştim. Sen de inanmasaydın! Bunlar yanlış ve saçmadır!” dediğinizde ise vakit geçmiştir. Artık size kimse inanmaz.

Serra Yılmaz Tıkla
Umarım Serra Yılmaz hanımın söylediği doğru bu kadar geç olmamıştır.

Nedir Serra Hanım’ın bu doğrusu?

Şudur, arz edeyim;

Serra, hanım yaşadığı Hıristiyan mahallesinden çıkıp da Türklerin ve Müslümanların da uğrak yerlerinden birisi olan bir hastaneye gitmek zorunda kalmış.

-Eeeee ne var bunda?

-Olmaz mı efendim, Serra hanım hastanede beklerken bir “çarşaf-peçe-türban” veya her neyse kıyafetli bir bayan üzerine doğru gelince korkmuş ve;

-“Baş örtülü simsiyah bir öcü gördüm!” demiş. Çok çok korkmuş.

-“Eeee başka ne olmuş?

-Bu öcülerin böyle dolaşmalarının toplum ve insan sağlığına verebileceği korkuları, zararları keşfetmiş ve onların 40 yıldır mücadelesini verdikleri “Örtünme ve dinlerini yaşama Özgürlüklerinin”, 12 Eylül 1980’lerde işkencede ölen vatanseverlerin yanında solda sıfır olduğunu ima eden tepkiler vermiş.

-Hadi yaaa? Demeyiniz aynen böyle olmuş.

Vatikan’ın papası geldikten sonra, Papa ile 1000 yıldır işbirliği yapanların soylarının hükumeti olan IRKÇI İŞBİRLİKÇİ kripto Yezidi, Sabi, Süryani Kürt, Ermeni ve Arapların iktidarı olan Nurcu-Fethullah’çı AKP’ye övgüler düzen konuşmalarını Kürtçü Haberturk kanalından yapan hanım bu tonton hanım değil miydi?

-Oydu!

-Şimdi ne oldu?

Şimdi, 29 Ekim 2012 Ankara- Anıtkabir yürüyüşü oldu. Bir buçuk- iki milyon vatansever tüm engellemelere rağmen sokaklarda kükredi, anarşiye, teröre bulaşmadan vatan bayrağını eline alıp, yediden yetmişe hükümete ve Serra hanımın yandaşları “kripto Grek (YUNANLI) işbirlikçilere” posta koydu.

Herkes toprağına sahip çıktı. 

Emperyalizme meydan okudu. 

Gelmiş geçmiş en büyük, en teslimiyetçi hükumet olan AKP’nin artık ülkede “1- NUMARA” ya da İngilizce ile “NUMBER ONE” olmadığını gösterdi.

-Eeee bu ne demek?

-Bu da artık AKP’nin son kullanma tarihinin dolması demektir.

İşte Serra, hanım bunu işaret etti ve Papa’nın dilini anlayabilen, onunla iletişimi kurabilen bir kişi olarak AKP’ye böylece dedi ki;

-“SİZ ARTIK BİTTİNİZ! BABAMIZ PAPANIN KANAATİ BUDUR!” Demiştir.

Buna;

29 Ekim 2012 önce ABD genelkurmay başkanı İngiltere ziyaretinde; “RE.T.E’nin Ortadoğu önderliğinin yara aldığını” ifade etmesi;

Almanya ziyaretinde Angela Merkel’in soğukluğu, Alman basınının resmen “Hastiiir” çekip ardından “Savaş Kışkırtıcısı” manşetlerini kullanması ve Berlin’de Alevi protestolarıyla RE.T.E’yi karşılaması” Da eklenince;

Ben böyle düşündüm.

-Ya siz?

keykubat /adilyargic/ adilyargicc