"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

9 Aralık 2023 Cumartesi

#BATIL İNANÇ BATIL INANÇLA KALDIRILAMAZ

 BATIL INANÇ, BATIL İNANÇLA KALDIRILAMAZ.


Her gelen yeni egemen devletin dayattığı yeni dine zorlanan toplumlar kılıç zoruyla dayatılan dine bağlılıklarını kanıtlamak zorunda bırakılmışlardır. 

İnsanların eski dinlerini terk ettiklerine başkalarını inandirmak için, o dinin kutsallarına küfür etmek, canlıysa öldürmek, değilse kırıp yakmak zorunda bırakılmışlardır.




Bu da yeni batıl inanışlar ortaya çıkarmış, gereksiz yere hayvan katliamı, kadının cinsel tahrik nedeni diye aşağılanıp recm edilmesi, tarihi eserler olan heykellerin, resimlerin, ikonaların kırılması, örtülerek yok edilmesi olan vandalizmi yaratmıştır.

Sümer, Hint, Mısır tanrıları,insan, manda, inek, yılan, kertenkele, kartal, akbaba, şahın şeklinde görünen ve esas yapıları insan şeklinde olan boyları 70, 50, 5 metre ile 50 cm ve sivrisinek kadar küçülebilen cüce cinler olarak kabul edilirdi.



Onların yasalarını çiğnedikleri için toplumdan atılan, ceza çekmesi için yeraltı dünyasına gönderilenlere de Titan, "T" harfinin Latince gibi dillerde peltek "S" okunması, "İ" harfinin "Ay", "A" harfinin Ey okunması ile Seytan, Şeytan, Satan şekline dönüşmüştür.

Melek Aramice Melk=Kral, imparator sözünden dilimize MELİK, MELEK olarak geçmiştir.

İslâm öncesi Allah da Melek olarak söylenirdi ki Kuran da buna itiraz etmez ve Allah her zaman BİZ 1. Çoğul takısını kullanır.

Her işini melekleri yani cinleri, seytanları ile yapmıştır.

Böyle şeytanlar ve cinler olan Sümer tanrıları köpeği kanatlı, tüysüz yaratmıştır.


Türk Karahan yaratılış destanında da, Karahan'ın yarattığı insanı korumak için emanet ettiği köpek de kanatlı ve tüysüzdür.

Mısır tanrıları kediyi cinleri, görünmeyen köle şeytanları kovmak, onlardan korunmak için yaratmıştır.
Mısır kedisi çok özel
yaratıktır.



Evliya Çelebi Mardin Yezidilerinin siyah köpeğe taptıklarını yazar.

Mısır kedileri, kediden üretilme aslan, kaplan, leopar, vaşak gibi hayvanlara ibadet eden Şatanist kabileler hala var.

Tanrılar, tanrıçalar da kadın olarak kabul edilirdi. (Necm Süresinde Allah'ın 3 kızına ibadet işlenir. Yezidiler, Dürziler hala bunlara ibadet ederler.)

Sağ altta Teke Şeytan Hub-El=Tahıl Tanrısı 
Sol altta Ba'al-Ba'el-lah adlarıyla tapınılan Tanrı El-Al'ın oğludur.
Üstte 1975'de Ebla kazılarında İtalyan arkeologların buldukları Nebati medeniyeti Sabi kalıntısı Teke Şeytan tapınağında 50cm boyundaki Ba'Allah-Hubel- heykelciği.

Temmuz olarak da bilinir.
Yahudiler Yahweh-Elohe- Allah ve Adonay da derler.

İslâm dini bunları yasaklayınca bu dini terk ettiğini kanıtlamak için bu varlıkları öldürmeleri istenilmiştir.

Bu yüzden, kedi, köpek ve kadın düşmanlığı, dindarlığı kanıtlamanın şartı, namaz bozan varlıklar olarak dinde yerini almıştır.

Bir batıl ilkel inancı ortadan kaldırmak isterken, başka bir batıl inancı yaratmak da sadece SALAKLIKTIR. 
VE dinlerin de bozulmalarına sebep olduğundan ötürü tarihin en büyük yanılgısıdır da.




Bu yüzden EĞİTİM ŞART diyoruz, okuryazarlığı dinden çıkma sayan İslâm öncesi dini geleneklere bağlı sarıklı, cübbeli hahamlara, papazlara, bunların babadan oğula geçen feodal toplum kalıntıları kabile tanrısı olarak hürmet gören şeyh, pir olarak kendini tanıtımlarına inanmayın, güvenmeyin.


Kendilerini Tanrı-Allah  gören bu kimseler, dünyayı yöneten büyük devletlerin yöneticilerine de Yeryüzünün Hakimi Ulu Tanrı olarak ibadet ederler.



Eger fakir bi ülkede yaşıyorsalar, sömürgeci büyük devlerle iş birliği yaparak ülkelerinin sömürge olmasına, kendileri kukla devlet adamı olmak, birlikte yaşadıkları milletleri yağmalatmak için yardım ederler.



Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

6 Aralık 2023 Çarşamba

#NAMUSLU TAVUK YUMURTASI SATIYORUZ???

Tavuğun Yeri, Kümesinin Eşiğinin İç Yanıdır.😂

Gezen Tavuk, orospu tavuk algılandı.

Antik Sabiler ve Yahudiler büyük, küçükbaş hayranlarıyla, yabanıl ve kümes hayvanlarıyla evlenir nikah kıyardı.

Aslında bu hala sürüyor da.

Orospu tavuk tutmadı, "tavuğun yeri kümesinin eşiğinin iç yanıdır" ilkesine göre yaşayan, çarşaf peçeli, tesettürlü tavuk mu istiyor vatandaş?

Sanki tavuktan nesil üretecek Ensest Hint, Arap, Ermeni ırkçısı mübarekler.

Aslında aynen öyleler.😂😂😂

Arana motorlarında verilen hayvanlarla evlilik resimleri.




Alaeddin Yavuz