"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Mayıs 2022 Cuma

TÜRKIYE CUMHURIYETININ TASFİYESİNE VE TÜRK SOYKIRIMINA HAZIR OLUN

21.YY. TÜRK VE MÜSLÜMAN SOYKIRIMI ILE YAĞMASINA HAZIR OLUN.

Devlet şahıs devleti oldu. Herkes is, prestij,kendi zenginligini korumak adına siniyor. Ama, 2023 seçimleri evveli veya sonrası gelişecek Vehhabi soykırımı başlayınca herkes sadece ölecek ve malları yağmacılara kalırsa kimse şaşırmasın.



19.yy boyunca ve 1.Dunya Savaşı sonu 1918'lere ve 1923 cumhuriyetin ilanına kadar, Kirim'da Rus, Yahudi, Tatar, Balkanlarda, Kafkaslarda, Anadolu'da Rus işgalleri ile coşan Romen, Bulgar, Grek, Sırp, Hırvat, Arnavut; Kafkaslarda Vehhabi Çerkez, Çeçen, Abaz, Gürcü, Ermeni, Yezid, Süryani; Arap yarımadasında Suudi Vehhabi, Irak, Suriye, Mısır'da Yezidi, Dürzi isyanlarının sonucu yapılan Türk-Müslüman soykırımı ve yağmalarına hazır olunuz.


Kıyılmaz mallarınız, onlara dayalı prestijli mevkileriniz, makamlarınız, şişkin banka hesaplarınız, güzel eşleriniz ve çocuklarınız ülkemize doldurulan bu Yahudi, Musevi, Rum güruhların hedefidir.


Ben olmasın diyorum ama, 1989-90'lardan 2000'li yıllara kadar yabancı siyasi ve bürokratlar bu konuda beni uyarmıştı.




Bu aşırı göçler, Atatürk ve TÜRK adlarının silinmesi, devletin tasfiye edilmesi, Müslümanların Islam adlı sapkın Masonik Hint, Babil dinine sokulması, cehaletin ve sefaletin pompalanarak halkın HAÇLI memuru cemaatlere muhtaç edilmesi v.b. olaylar da bu uyarıların gerçekleşeceğine işarettir.


Olacakmış gibi herkes tedbirini alsın.
Takdir aklı olanındır.



Alaeddin Yavuz




































18 Mayıs 2022 Çarşamba

ISLAM NEDIR NE DEĞİLDİR MÜSLÜMAN KIMDIR KIM DEĞİLDİR

SUUD AILESI BENI TEMİM (TEMİM OĞULLARI) YAHUDİLERIDIR.

EYÜP SABRI PAŞA, MIRAT ÜL HAREMEYN 1892 Haliç Tersanesi Matbaası.

Ingilızce basımı.

Tevbe Suresi 28 ayet tefsirinden okuyunca gerçek ortaya çıkıyor. Ama Akp diyanetinde bunlara rastlamak imkansız. Çünkü Adnan Menderes Saidi Nursisinden  Akp Fetö ve Menziline hepsi Yahudi, Musevi Bagrat Hıristiyanlarıdır. Şimdi oku;" Bu seneden sonra Mescid-i Haram'a yaklaşmasınlar. Yani bu ilanın yapıldığı iş bu dokuzuncu hicri seneden sonra onlar Mescid-i Haram'a yaklaşmaktan menedilmişlerdir. Siz müslümanlar da bu yasağı uygulanmasından sorumlu tutulacaksınız. Öyleyse onları Mescid-i Haram'a yaklaştırmayınız. Harem-i Şerif'in içine girmek ve orada herhangi bir hizmet ve görev yapmak şöyle dursun, hatta yaklaşmasınlar bile. Harem-i Şerif'in sınırından içeri adım atamasınlar bile. Bu mutlak hükme göre, hiçbir sebep ve maksada ve hatta seyahat ve elçilik veya muhakeme için de Harem dahiline sokulmamaları gerekir. http://www.kuranikerim.com/telmalili/tevbe.htm

Muhammed Mekkeye yakın Necran bölgesinde Ezd kabilesindendir. SUUD AILESI ise Yemame bölgesindedir. Yemameli RAHMAN ile kadın peygamber Secaa'nin Muhammede GEL BİRLİKTE PEYGAMBERLİK YAPALIM dediği peygamberlere inanan Süryani,  Yezid Yahudilerdir. Şimdiki Kuveyt ve güneyidir Yemame. Rad Süresi 13.ayeti bunların peygambere yolladıkları Rabia ve Emir adlı iki suikastçı için inmiştir. Hz Ebubekir döneminde kılıçla dine girdiler. Peygamber ölünce Ebu Sufyanla anlaştılar. Dini mezheplere bölme buradan başlamıştır. Amacım, Islâm nedir ne değildir.

Müslüman kimdir  kim değildir? Bu farkı göstermek için çalışıyorum. Yemame Arapları, Suriyede yaşayan ilk Hıristiyan Incil'i Pşitto'yu yazan Arami- Süryaniler,  324'de Vatikan Hıristiyan olunca, Tevratı 4 Incil'i kendi devlet ilkelerine göre yazar. Süryaniler dinin sahibi oldukları için bu incilleri ret ederler. Roma soykırım uygulayınca kurtulanlar Sasani idaresindeki Irak, Kuveyt, Yemame  Yemen bölgelerine sığınırlar. Orada da Yahudi görünerek gizlenirler. Zamanla asimile olurlar. Ebubekir zamanında Islam Ortodoks- Katolik dinlerini birleştiren Roma Tebaa=Köle dini gelince, Yemame, Necran, Bahreyn, Bae, Umman, Yemen Islamı böyle doğar.

Oysa Abbasiler,  köleci Emevi Arap Yezidilik dinini yıkmış, Mürcie mezhebi Araplarının özgürlükçü çabaları ile Türkleri KÖLE  olmaktan çıkarmış, Nizamülmülk, Türkleri özgür bırakıp Hassa ordusu yapmıştı. Köleci, üstün ırk olduğuna inanan Sabi-Arami- Süryani ve Yahudi ırkları Bizans ile işbirliği yaparak Abbasileri ( peygamberin amcası Ebu Talip'in büyük oğlu Abbas soyundan gelenler) yıkmaya Ismailiye dini ile yıkmaya başladılar. Türklere MEVALI- AZADLI KÖLE  adı bu dönemde verilir. Bu şu demekti; Azadlı yani ÖZGÜR BIRAKILMIŞ KÖLE, Müslüman olmanın şerefini yaşayacak ama, cihat savaşlarinda şehit olursa sevabı Araplara yazılacaktı. Bunun için Araplara DIN VERGISI yani, RÜŞVET  verirse , Araplar ona dua edecek, ve Araplar gibi cennete girebilecekti. Arap idaresindeki Türkler bunu sevinçle karşıladılar ve Iran,


Anadolu'da kurulan bütün Türk devletleri, 1914-18 Çanakkale savaşları sırasında,  meşe ağacı kabuklarını, inek derisi çarıklarını  yerken, Araplara SURRE ( RÜŞVET) ALAYLARI  ile, kıymetli  taşlar, altın, gümüş,  yiyecek,  yiyecek ve hayvan sürüleri vererek, cephede ölen askerlerimiz ŞEHİT SAYILSIN diye vergi ödemiştir. 

Dinen bu gün Hacca, Umreye giden Osmanlı halifelerinin son ferdî 6.Mehmed Vahdettin ve Emevi halifelerine ve 4 halifeye karşı gelmiş, kâfir ve müşrik olmuştur. 

Ben, Müslümanları " Islam'dan önceki tüm dinler bozulmuştur,  bozulmamış tek din Islam'a girin, kurtulun" diyen, Kuran'i anlamaya davet ettim.

Bu gün Islam 80.000 tarikat ve cemaatten ibarettir. 

Hıristiyanlık 38.000 kilise yani mezhep ve tarikattır. 38.000 ayrı Hıristiyanlığın hangisi doğru diye araştıran bir Hıristiyan,  her tarikata 1 bir gün incelemek için ayırsa 97 yıla ihtiyacı vardır.

Gerisini 156 ulkede 80.000 tarikat olan Müslümanlar düsünsün.

Işte bunlara bakarak gel bana NIYE MÜSLÜMAN DEĞILSIN diye sor. Değilim işte, hiç bir geçerli nedeni yok. Sizce var mı?

Alaeddin Yavuz 

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ, BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ARKADASLARIYLA SAMSUNA BANDIRMA VAPURUYLA ÇIKIŞI, KURTULUŞ SAVAŞIMIZIN BAŞLANGICI KUTLU OLSUN.

Kurtuluş savaşımız ve Osmanlının 
1745-1919 arası yaptıgı tim savunma
savaşlarında, Haçlılar ile ortak olanlar
bunların dedeleriydi.
Haçlılar,  Müslüman görünen bu
kölelerini başımıza idareci tayin
etmektedir.
Osmanlı'nın CIHAT KOMUTANI
Mustafa Kemal Atatürk ve
cumhuriyetinin tarihi isbirlikci
düşmanları bunlardır
.

KURTULUŞ SAVAŞI, ÜLKEMIZI ISGAL ETMİŞ, INGILTERE, FRANSA, ABD, JAPONYA ÜLKELERİNE ( ITALYANLAR KURTULUŞ SAVAŞIMIZDA BIZE ÇOK YARDIMCI OLDULAR. SONRA FRANSIZLAR). ABD ISE YUNANISTAN'I ZORLA BIZE SALDIRTMIŞTIR.

ISBIRLIKCILERI ORTODOKS HIRISTIYAN ŞERİATINA DAYALI PONTUS DEVLETI KURMAK ISTEYEN RIZE'DEN ADAPAZARI'NA RUM ÇETELERİ, HINCAK, TAŞNAK ERMENİ ÇETELERİ, SIIRT, BITLIS, HAKKARI, MARDIN, URFA SÜRYANİLERİ, YEZIDILERI, IC ANADOLU, MARMARA VE EGE RUMLARIDIR.


BU GÜN BUNLARDAN PEK ÇOĞU ATATÜRK CUMHURIYETININ KOLELIGIN KALDIRILMASI, 16 YAŞ ALTI COCUKLARIN ZORUNLU EĞITIME MECBUR EDILEREK ÇOCUK EVLILIKLERININ ÖNLENMESI, INSAN TICARETININ, ENSEST AILE IÇI EVLILIKLERIN YASAKLANARAK, AŞİRET GELENEĞİNE SON VERILIP KARI- KOCA VE COCUKLARDAN OLUŞAN CEKIRDEK AILELERIN KURULMASI, HERKESE IŞ VE EMEKLILIK HAKKININ VERILMESI GIBI INSANI KAZANIMLARINI BENIMSEDIKLERI IÇIN ATATÜRK CUMHURIYETINE VE CUMHURIYETIN KAZANDIRDIĞI ÖZGÜRLÜĞÜNE, ŞEREFİNE SAHIP ÇIKMAKTADIRLAR.

ONLARI VE CUMHURİYETE, KAZANIMLARINA SAHIP ÇIKAN HERKESE BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.



19 Mayıs öncesi Istanbul Atatürk Hava Alanını yaktıran,
yıkılan Pontus hayallerinin öcünü alan Rize'li Pontuscu torunu. 



Ya Allah,
Bismillah,
Allahuekber
Bu üç slogan (Arp- telbiye)
Islamdan 3000 yıl önce de vardı.
Bunu Yahudiler, Hıristiyanlar, Satanist 
Yezidiler, Durziler de söyler.
Müslümanlar gibi ibadet ederler.
Müslüman ibadetleri her dinde vardır.


Dinle aldatıp halkını sefalete mahkûm ederken, kendini altın saraylarda safahata boğanlar sizin düşmanınızdır.

Alaeddin Yavuz  

ERDOĞAN GİDERSE NASIL GİDER?

  R.T ERDOĞAN GIDER MI?


Bu 'Erdoğan gitmeyecek, seçim yok' diyen arkadaşlar, 2003 1 Mart teskeresi, 2008 Gurcistan savaşından telefonlarını kapatıp,  tatile çıkarak arazi olması, 2011'de Libya ve Suriye'ye doğrudan orduyu yollamaması, ABD'nin sadık  kulu Fetö ve teşkilatının tasfiyesi, YPG/PKK ile Kuzey Suriye Kurdistani oluşumunu iki koridor ile kırması, Avrasya siyasetini şüpheli bulması ve son başkanlık seçiminde Donald Trump'i desteklemesi, Joe BİDEN yanlılarını VATAN Haini ilan etmesi gibi kırıcı olaylar yüzünden Joe  Biden'in Erdogan'i değiştirmek istediğini bilmiyorlar. 



Erdoğan'dan beklediği yardım gelmeyince,
Putin'in küfürleri yüzünden kravatını yiyen
Gürcistan kukla başkanı Saakaşvili 

Erdoğan'ın Ukrayna'ya SIHA ve F16 filosu vermesiyle Biden biraz yumuşadıysa da, sülalesi Amerika devletine tarih boyunca imza atmış, derin devlet hizmetkarı olması yüzünden buzlar erimiş değil. 

Az önce Tele1 tv de Haldun Solmaz paşa Biden -Erdogan görüşmesi sağlanırsa ilişkiler yumuşayabilir, yorumunda bulundu. 

Atatürkçü bildiğimiz paşalar da hala,Erdoğan rejiminden medet umuyorlar.

Muhalefetin, Erdoğanın terk ettiği, Fetö, Eyaletlere bölünme, çarşaflı, sarıklı Ychp gibi projelere bel bağlaması kemik seçmen kadrosu dışına taşmasını engelliyor ve iktidarı tehdit etmiyor.

Bu sayede Erdoğan yıllardır secimleri alıyor. 

Erdoğan kazanamayacağı seçime girmez' tespiti doğrudur,  muhalefeti, sert muhalefete sevk ederek halkın gazı alınıyor ve kontrol dışı siyasi oluşumları bu yolla engellemektedirler . 

Yani muhalefetten ümit yok, Çünkü Erdoğan onları seçti. 

Ama Abd değiştirmek isterse, muhalefet aday olur. 

Özellikle K.kılıçdaroğlu, ABD çıkarlarına hizmet ettiği için itiraz etmeyeceğini düşündüğü  böyle bir oluşumu, sistemli olarak geçen 10 yılda HINÇAK-TAŞNAK örgütü temelinde kurdu. 

Iyi partiyi de CHP milletvekilleriyle mecliste o tuttu. 

Gidecek adam Amerikan Başkanlık Sarayınin
WHITE (AK) HOUSE ( EV, SARAY) adıyla saray inşa eder mi? 156 devlette tarikat ve cemaat yapılanması örgütler mi? Kendini şimdiden  HALİFE 
ilan eder mi?

Erdogan'i iktidarda tutmak için oluşturulmuş, sert muhalefet yaparak halkın 2023 genel seçimlerine yoğun katılımını sağlayarak, eskisi gibi, oylara sahip çıkmayarak Erdoğan'ı PADİŞAH yapmakla görevli K.K, Joe BİDEN nedeniyle, Ychp+Iyi Parti temelinde, ciddi alternatif bir hükümet adayıdır.

Bu yüzden Erdoğan derin endişeler içindedir.

2023 seçimleri, ülke bir iç-dış savaşa doğrudan girmedikçe yapılacaktır. 

Ama, gene 1,SMS mesajıyla mı iktidar değişimiyle mi sonuçlanır göreceğiz.

Bunu da bir kenara yazın. 





Alaeddin Yavuz