"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

30 Mart 2022 Çarşamba

TEBLİĞCİ MI TACİZCI MI?

 ANAYASAYI, CUMHURİYET REJIMINI KORUMAK ICIN HALKIN GÖZÜNÜN IÇINE BAKARAK SEREFI ÜZERİNE YEMİN ETTİKLERİ HALDE YEMİNLERINI ÇIĞNEYENLER SEREFSIZDIR.

Bunları devlet parasiyla gezdirip, mevcut kıyafet kanununa ve Tekke ve zaviyeler yasalarına rağmen teşvik edip koruyan, gezdiren bu serefsizlerdir.

Bu şerefsizlerin kıyafetlerini İncil ve onunla okunan Tevrat tanımladığı halde batılılar, kadin, erkek sünneti, sarık, cübbe, şalvar-don gibi kıyafetleri giymez ve ibadetleri yapmazlar.

Tevrat ve Incil'de KIYAFET YÖNETMELIĞİ

Mısır'dan Çıkış Kitabı 28:1,2,3,4 ayetler 

Exod.39

  1. 28 ] ve ince ketenden sarık , ve ince ketenden başlıklar, ve ince ketenden keten pantolonlar,

Lev.16

  1. 4 Kutsal keten giysiyi giyecek, keten pantolon giyecek, keten kuşak kuşanacak ve keten sarık takacak ; bunlar kutsal giysilerdir. Vücudunu suyla yıkayacak ve sonra onları giyecek.

iş.29

  1. 14 ] Doğruluğu giydim ve o beni giydirdi; adaletim kaftan ve sarık
    gibiydi .

Isa.3

  1. 23 ] gazlı bezler, keten giysiler, sarıklar ve peçeler.

Hezek.44

  1. 18 ] Başlarında keten sarıklar ve bellerinde keten don olacak; terletecek hiçbir şey giymeyecekler.

Zech.3

  1. 5 ] Ben de "Başına temiz bir sarık taksınlar " dedim . Bunun üzerine başına temiz bir sarık geçirdiler ve ona giysiler giydirdiler; ve RABBİN meleği yanında duruyordu.


Bu Yahudi kıyafetlerinin hiç birisi Kuran'da geçmez. Ama Yahudi ve Arami Araplar kendi tanrılarının kıyafetlerini bize İslam adıyla dayattılar. 

Oysa bunlar Yahudilerden eski olan Harappa'lı Sabi/Aramilerin din kitaplarında ve Hint dinlerinde Brahma, Şiva, gibi erkek tanrıların kıyafetleriydi. 

En soldaki resim Suudi krali Abdullah. Bakın sarık kullanmıyor, Hâle benzeri bir örtü tutucu giyiyor.

Matta Incil'i 6;5 ayet, olur olmaz her yerde namaz kılan,gösteriş için ibadet eden bu sarıklı,  cübbeli kendine TEBLİĞCİ diyen sapıkların Müslüman  değil, batık Hint Dwarka medeniyetine ait olduklarını iddia eden, iki yüzlü Nasıra Yahudileri olduklarını bildiriyor;


Matta 6;5 Dua ettiğiniz zaman ikiyüzlüler gibi olmayın. Onlar, herkes kendilerini görsün diye havralarda ve caddelerin köşe başlarında dikilip dua etmekten zevk alırlar. Size doğrusunu söyleyeyim, onlar ödüllerini almışlardır."

Islam peygamberi Muhammet'in peygamberliğinden 610 yıl önce yazılmış Matta Incil'ine göre Hz. Isa da bunlardan çok çekmiş ve uluorta yerde ibadeti kaldırmıştır.

Kur-an Maun Suresi de de benzer sözler içerir;

4. Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki,
5. Onlar namazlarını ciddiye almazlar.
6. Onlar (namazlarıyla) gösteriş yaparlar.

Bunların Müslüman olmadıklarını hala anlamayan var mı hâlâ?


Neymiş, halkı taciz etmiyormuş,  hocaymış,  tebliğciymiş.
Dini tebliğ ile görevli peygamber Hz. Muhammet'ti, 1400 yıl önce tebliğ etti, Kuranı bıraktı

Okullarda ana okulundan üniversiteye mecburi 15 yıl din dersi okutulan, camiye gitmeyeni isten atmakla tehdit eden 1950'den beri 72 yıllık devlet geleneğine rağmen hala dini öğrenememiş  bir insan olabilir mi?

Kendine TEBLIĞCI diyen terbiyesiz,ukela, hangi bilginle sen bu insanlara din tebliğ etmeye kalkıyorsun?

Senin eğitimin yok bir kere, olsa o putperest kıyafetini giymez, kısa sakal bırakan peygamberin gibi kısa sakal bırakırsın, öyle Hint, Zerdüşt, Yahudi, Hiristiyan din adamları gibi sakal bırakmazsın.

1400 yıllık Müslüman ülkede hala Islam tebliği yapmaya gerek duyuyorsan ya sen Islam diye başka bir dini tebliğ ediyorsun ya da bu halk bu dini istemiyor demektir.

Sadece ülkemizde 600 tarikat, 57 Müslüman, 196 ülkede 80.000 tarikat olduğunu bir kaç ay önce ABD dış işleri bakanlığı sözcüsü açıkladı.

Bunca bölünmüşlük varken sen, hadsiz cahil, cinsi sapık, kendinden olmayan, senin gibi inanmayanı "kardeşiniz, evladınız , ana, babanız olsa öldürün" diyen (  Tevbe 23-28) dinin nesine inanayım?

Tevbe Suresi Diyanet Meali 

Sarık cübbe giymeleri bile antik çağ dinlerinin putlarının kıyafetleridir. 

Bakara 62. ayet tefsirinde Elmalılı Hamdi Yazır Peygamberlik tebliği öncesi Hz. Muhammet'in, Sabilerin (Süryani Hıristiyanlar) Ahnaf kolunda olduğunu, bu yüzden peygamberlik döneminde 4 kere sarık bağladığını yazar. Onun da nedeni Sabileri, Yahudileri Islama davet siyaseti yapmasındandır.

Kuranda yeri olmayan sarık, Tevrat peygamberi Balam ve eşeğinin Allah ile görüşmesinde bir kere geçer. Sabilerin Din Kitabı Ginza d Rabba'da kısa kısa 8 sarık suresi vardır.
Antik Sabiler ve Din kitapları yazımı yandex ile arayıp okuyabilirsiniz.


Sarık temel din kitabı Ginza d Rabba olan Nasturi, Süryani, Keldani ve Mecusi Hiristiyalarında mecburiydi. Bunlardan Müslüman olanlar, peygamberin de 4 kere sarık bağlamasıni gerekçe gösterip eski dini geleneklerini sürdürmüşlerdir.

Ama, Davut peygamber soyu Hıristiyanları olan Bagrat Ermeniler, Bagratuni Gürcüler, Irak Sabileri Mandacıları, Laleş Yezidileri, Suriye, Lübnan, Filistin, Mısır Dürzilerinde Sarık kutsaldır. Çünkü Cinze kitabı veya Tevrat okurlar. Ama Suudi Arabistan'da kimse sarık giymez, ama Ginza ( Cinze) kitabında sarık yerine Hale de tanımlandığından baş örtüleri üstüne Hâle koymaktadırlar. Çünkü onlar hiç Müslüman olmamış  Yemame, Necran Süryanileri/ Sabileridir. 

Roma Vatikan Incilini ret ettikleri için soykırım başlayınca, Sasani idaresindeki Kuveyt bölgesi Yemame'ye ve Necran'a göçmüş, Yahudilere karıştıklarından Yahudi olarak da anılırlar. Cinze kitabında Hale'nin temsili olarak BEYAZ veya YEŞİL  sarık önerilmiştir. Afgan, IRAN üzerinden gelen Müslümanların SARIKLI olmalarının sebebi Sabilik, Mecusilik ve Hint dini ve mezheplerinin etkileridir.
Ama Kuran bahsetmemiştir.



Kuran cihat ayetleri Tevrat'tan alınmadır.

Siz, dindar olmadan önce insan olmayı,  yeryüzünde sizden başkalarının da yaşama hakları olduğunu kendinize tebliğ edin.

Tebliğinizi de sizi de istemiyor, defolun Ingiliz, Amerikan işbirlikçileri, cehalet abideleri demektir.


Senin bana tebliğ hakkın varsa benim de sana tebliğ hakkım var. 


Kardeşim, gel ben de sana demokratik cumhuriyeti, eşitliği,  insan haklarını,  köleliği emreden dinin özgürlük düşmanı olduğunu, çocuk evlilikleri ile halkın eğitimden koparılarak cehalete boğulduğunu, devlete millete kötülük ettiğinizi, dinlerin tüm yaşamı düzenleyemedikleri gibi, insanlık dışı ilkelliklerini, antik çağların tanrı krallarının emirleri olduklarını, cemaatlerde yaptığınız tacizlerin, tecavüzlerin, fakir, fukaranın insan haklarını ellerinden almak oldugunu, hak etmeden aldığınız vergilerimizden oluşan devletin paraları ile tebliğcilik  yapmakla fakir fukaranın ekmeğini gasp ettiğinizi, ülkemize ve insanliga aspirin kadar faydanız olmadığını, haçlıların  köleliğini yaptığınızı, sarık, cübbe saçmalığının Kuran'da olmadığını,  tebliğcisiyiz dediginiz Islâm dinininde bu antik cağ tanrılarının kıyafetlerine yer verilmediğini  senin yaşam tarzının sadece sülüklük olduğunu, senin ruh hastasi ve sapık olduğunu  tebliğ ediyorum.


Tebliğleri bu sapıklıklardir.


Yahudi Rabbileri bile artık foter
takım elbise giyiyor.
Işletin kafayı biraz, eskimez.

Haydi buyur.

Koy fikrini zikrini ortaya görelim.

Alaeddin Yavuz

Tebliğleri Bunlar işte.


29 Mart 2022 Salı

EĞİTİM ÇÖKTÜ, İŞ VATANSEVER MEDYAYA DÜŞTÜ

MUHALİF VE VATANSEVER GÖRSEL, YAZILI MEDYANIN HALKIMIZA ÖĞRETMESİ GEREKEN BİLGİLER.


Mustafa Kemal Atatürk'ün soyadını, Recep Tayyip Erdoğan'ın soyadını bilmeyenler gerçekte SOYADI nedir bilmiyorlar.

Türkiye'nin başkentini bilmeyen yarışmacı aslında BAŞKENT nedir bilmiyor.

Öğretilmesi gereken temel bilgiler;

Ad, soyad, ev adresi, iş adresi, devlet, başkent, il, ilçe, büyük şehir, vali, kaymakam, belediye, belediye başkanı, coğrafi bölgeler, tarım, hayvancılık, sanayi, sanayi tesisleri, bu alanlarda üretim, ticaret, ithalat, ihracat, iç pazar...

Demokrasi, eşitlik, sosyal devlet, sendika, toplu sözleşme, emeklilik, ücretsiz sağlık ve eğitim hakkı, çocuk evliliklerinin eğitimsiz toplum yaratma tehlikeleri, şeri devlette eşit eğitim, seçme, seçilme hakkı neden yoktur, şeri rejimde kölelik kurumları nasıl çalışır, kölelik insanlık suçu mudur?


Özgürlük, ekonomik bağımsızlık ve bireyin sosyal devlette ekonomik bağımsızlığı nasıl sağlanır, birey devlet ilişkileri, bireyin devlet karşısında hukuken eşit olması ne demektir...

Komşu ülke, Osmanlıdan çıkma devletler ve ayrılış nedenleri, Çanakkale,zaferi, Süveyş kanal yenilgisi, 1.Dünya Savaşı Haçlı Seferi miydi, Suudiler, Suriye Dürzileri neden haçlılarla bir olup Süveyş kanal savaşında Osmanlıya saldırdılar, 1760-1938 Süryani, Yezidi, Dürzi isyanları, 10 Kasım 1938 sonrası devleti ele geçiren dini-etnik bakiyeler devleti şu anda tasfiye mi ediyorlar....

Bunları halkımıza herkesin anlayacağı kolay dille öğretilmesi gerekir.

Bunları bilmeyen insanların mevcut programlar ile kazanılması, anlamadıkları için mümkün değildir.
Takdir ilgililerindir.
Alaeddin Yavuz

27 Mart 2022 Pazar

MÜSLÜMANLAR NEDEN PUTLARIN KIYAFETLERINI GIYER?

PUTLARA, IKONLARA TAPINMAYAN MÜSLÜMAN NEDEN PUTLARIN KIYAFETINI GIYIYOR?

NEDEN PUTLARA iBADET EDENLER GIBI;

Üç ayları ve Ramazan(Hintçe=Ramadan) orucu tutuyor?


Neden, putperestlerin namazını(Hintçe Namas=Selam) kılıyor?


Neden onların kandillerini kutluyor?


Hanif Sabiler Ibrahim peygamberden beri 4500 (Suriye Sabi kutsal metinleri-Ebla, Ugarit tabletleri, Kumran Papirusleri) yıldır zaten böyle ibadet ediyordu.

Kuran Bakara Suresi 2;62 ayet Elmalılı Hamdi Yazır tefsirinde, "-Hz. Muhammet peygamberlik öncesi Sabi dinindeydi, Sabilerin Ahnaf kolundaydı ( Süryani Hiristiyan)bu yüzden onlar gibi 4 kere sarık bağlamıştır, sakalını hep kısa kesmiştir" diye yazar.

Bu yüzden Yezid, Dürzi,  Yahudi imamları, rabbileri, Hiristiyan rahipleri gibi uzun pis sakallı bir tek halife, padişah, din adamı yoktur.

Madem bu kadar Islam öncesine dönecektik o zaman, Islama ne gerek vardı?





Insanlar, kimlikleri değiştirilmiş antik cağ tanrılarına Hıristiyan, Müslüman adlarıyla ibadet ettiriliyor.

Dinler halkı ceza ve ödül veren bir tanrı olduğuna ikna ederek KANDIRIR,

Cehennem, ebedi ahret yaşamını kaybetmekle KORKUTUR,

Bunları sağlayınca KÖLELEŞTIRIR.

Böylece, ahiretini kurtarmaya odaklanıp ibadetle, şükürle meşgul olan halk, devleti eleştiremez, devlet adamları rahat eder.

Ruhbanlar da devlet de halkı her şekilde kullanır.

Uyanın biraz???

Alaeddin Yavuz 



Islâm cinsel üreme organlarına ibadet geleneğini kaldırmıştır. Ama,  Araplar kendi kültürlerine bağlı kalıp Islamın getirdiklerini yok sayıp eskisi gibi, cinsel ve dinsel yaşamlarını sürdürmüsturler.