"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

17 Aralık 2021 Cuma

ERDOĞAN'IN YİRMİ YILLIK SIFATLARI

BOP Eş başkanı,

Yahudi cesaret madalyalı,

Dünya lideri,

Kürtlerin Başkanı Serok Erdoğan,

Yüzyılın peygamberi,

Mesih, 

Allah,

Aya dört şeritli yol yapan mühendis,

Göktaşı madenciliğini kuran adam,

Görünmez uçak yapan adam, uçak hâlâ görünmedi,

Ekonomiyi uçuran adam, 

Dolar, dolar dolar, boşalır,

Altı ay sonra;

Dolar hep doldu hiç boşalmadı ve;

Ekonomik kurtuluş savaşı veren adam oldu.

Bahçeli ile 2022 Haziranında erken seçim kararı almışlar,

Dolar her gün 1₺ doluyor, bu gün 16;50'yi, Avro 18:50'yi, Kraliçe 20₺yı geçti.

Böyle giderse seçimlerde Dolar 216₺ Samsun cigarası olacak.

Son sıfatı da, "döviz fiyatlarını uçurarak devleti, milleti batıran adam" olacak.

Takdir sizindir. 

Alaeddin Yavuz 



16 Aralık 2021 Perşembe

ERDOĞAN'IN SOSYAL MEDYA EN BÜYÜK TEHDİT???

R.T.E SOSYAL MEDYAYI EN BÜYÜK TEHDİT OLARAK GÖSTERDİ.

2003'de Deniz Baykal'ın destekleri ile seçim yasakları kaldırılan RTE, her eve bilgisayar, notebook kampanyası düzenlemiş, şahsen kendisi il il ev ev gezip bunları dağıtmıştı.

Her türlü basın özgürlüğünü güvenceye alacağını vaat etmiş, ama kısa,sürede o zamanki hotmail, yahoo gibi sosyal medya sayfalarında muhaliflere karşı yenilgi üstüne yenilgi almaya başlayınca o zamanlarda internet yasaklarını başlatmıştı.

Örnek olarak 2003-1 Mart tezkeresini sadece benim tüm gazate, blog, siyasal partilere "keykubat.blogcu.com; keykubat" rumuzuyla yaptığım İSRA SURESİ 16. AYET (İsra Suresi:“16- Bir ülkeyi yok etmek isteyince onun şımarık güçlerine ve zenginlerine emir veririz, onlar yoldan çıkarlar.Artık o ülke helak olmayı hak eder.”) kampanyam sonuç vermiş, Amerikan ordusunun ülkemizde konuşlanmasına izin verilecek tezkerenin görüşülmesinde Tbmm açılış konuşmasını yapan AKP Gnl. Bşk.Yardımcısı İSRA SURESİ 16.AYET ile söze başlamış, iktidar-muhalefet ortaklığı ile bu tezkere geçmemişti. Tabii bu vatansever Akplilere de milletvekilliği ilk genel seçimden itibaren ebediyyen yasaklanmıştı.

Bundan sonra 2005'de Lgtbi derneklerini AB-D emirleri ile RTE ilk kez yasallaştırmış, üniversitelerde temsilcilik açmasını sağlamıştı. Yine ben keykubat.blogcu.com ve Milli gazete ile başlayan muhalefet, Akp'li vatanseverler, Ulusalkanal,Yeniçağ'ın  çabaları ile terk edilmişti. Şimdi Millet ittifakı bunun savunucusu oldu. Şaşırmadım,  eskiden de öyleydiler.

Bu yazımın sayfa resmi

Küçükleri evlilik, fuhuştan, köle olarak alınıp satılmaktan koruyan, 18 yaşına kadar okula giderek çağdaş insan olarak yetişmelerini sağlayan cumhuriyetin insan haklarına uygun maddelerinin, tekke ve zaviyeler kanunlarının, kız ve erkeklere karışık, ücretsiz eğitim yasalarının yok sayılarak, köy okullarının kapatılıp, taşımalı eğitim sistemine, eğitimin ve öğrenci yurtlarının cemaatlere ve tarikatlara teslim edilerek buralarda çocuk fuhuşu, tecavüz, şiddet, ölümlerle sonuçlanan iğrenç olayların kamuoyuna duyurulması da,sosyal medya sayesinde olmuştur.

Amerikan ve ortağı 22 haçlı Nato ordularının Afganistan, Irak, Libya'da işledikleri iğrenç insanlık dışı suçlarda sosyal medya sayesinde insanlığa bu ülkelerin askerlerince sosyal medya ile duyurulmuştu. SOSYAL medya ile insanlığı köleleştireceklerini hesap edenler kültürel savaşı kendi icatları sayesinde kaybetmişlerdi. Hâlâ önü alınamayan bu yenilgiler, sosyal medyanın yasaklanmasına kadar sonuçlar doğurmuştur.

İşte en son RTE örneği;



İsra Süresi 16'da geçen, "bir ülkeyi halkıyla yok ettirecek her tür yoldan çıkmışlığı yapan şımarık güçleri, şimdi de sosyal medya yasakları ile suçlarını mübah göstermeyi, İslam ve Türk dünyası milletlerini de açlığa, köleliğe, fahişeliğe  mahkûm ederek insanların geleceklerini çaldıklarını gizleme derdinde olanlardır.

2003 Mart tezkeresinden  beş yıl sonra bu günleri bu hükümet sayesinde  yaşayacağımızı yazdığım yine İsra 16 ayet konulu ÜLKEMİZİN ŞIMARIK GÜÇLERİ başlıklı yazımı merak eden okuyabilir.

Yıllar içinde resimleri hacklenmiştir. Blog da hassas içerik engelli tek blogdur. İşte linki; https://keykubat.blogspot.com/2008/08/lkemizin-imarik-gleri.html

Takdir insanlarındır.

Alaeddin Yavuz 

İki Erdoğan videosu en çok izlenen videolardan biridir.

Halka kim tutarsız davranıyor, gerçek dışı bilgiler veriyor, izleyin.

Kabataş, Dolmabahçe iftiralarını yapan kişi, sosyal medya yasağı getiren kişidir.


12 Aralık 2021 Pazar

YA DEVLET BAŞA SEDAT PEKER BELGESELİ

Sedat Peker Belgeseli. Ya devlet başa! 

Demişler de Kuzgunların  devlet denilen leşe konup nasıl yediklerini dile getirmemişler.

Videoda üç önemli karakter var;

Sedat PEKER,  videoda söylediğine göre 1864 veya sonrası Rusların sürdüğü, İngiltere için savaşan Vehhabi Çerkez, Çeçen veya Abaza göçerlerden.

1864'de Abdülaziz'in Kıbrıs'a  sürdüğü Pınarbaşı Ermenilerinden, ALPASLAN TÜRKEŞ gerçek  adıyla Hüseyin Feyzullah Gregoryen Hıristiyan CIA ajanı, son Osmanlı halifelerimden Abdülhakim Arvasi soyunun kurduğu Musevi Bagratuni Işıkçı Arusi cemaatine mensup, İngiliz Kıbrıs Büyükelçisinin ricası, Fevzi Çakmak'ın  torpili ile Harp Akademisine sokulup, ardından 8 yıl Amerikan Harp Akademisi okutulup gönderilmiş, Adnan Menderes'i asan darbeyi yapmış, TÜRK-İSLAM Amerikan  Turancılığını partileştirdiği MHP üyesi.

İsmail SAYMAZ, o da Rize MHP kökenli bir kripto olduğunu videoda söylüyor. İkisi de, 60 yıl Rus idaresinde kalmış, Süryani, Yezidi Hristiyan, Osmanlıya geçince isyan edip Pontus Irkçılığının merkezi Rize'li.

BÜLENT ARINÇ; 1760'tan beri Rusya korumasında Osmanlı ve Cumhuriyete isyan etmiş, Süryani, Yezidi memleketi  Siirt'in ARINÇ ilçesinden Osmanlı ve devamı Türkiye Cumhuriyetine CEBERRUT DEVLET diyen, İngiliz kölesi, Amerikan aşığı, demokratik, laik cumhuriyet düşmanı  Bülent Arınç, soy adını aldığı Siirt,Arınç ilçesinden Manisa'ya göç ederek kendini  gizlemiş şeriatçı Süryani Ermeni.

10 Kasım 1938 İsmet İnönü-Fahrettin Altay İngilizci darbesi ile bu etnik bakiye devleti işgal etmiş, Atatürk  ve TÜRK-İSLAM adıyla devletin kötü gösterilip bölünmesi için günümüzdeki ortam hazırlamışlardır. 

1947 sonrası tamamen ABD-CIA-DERİN NATO, sağ-sol, Alevi-Sünni, Pkk terörü, Hdp, ne emrettiyseler. yapmışlardır.

Son görevleri de Türk, Atatürk,  cumhuriyet adını silmek, köleci, ensest, ilkel bir sömürge toplumu yaratmaktır. Aşağıdaki resim yazılarda Türk Yunan İmparatorluğu, Ortadoğuda Zor İlişkiler adlı kitap yazarları bu projenin mimarlarıdır.

Halkımızın böyle kumpası algılaması beklenemezdi elbette. Kötü devlet de iyi devlet de, anarşist-terörist de onlardı.

Şimdi videoyu izleyebilirsiniz

Ya devlet başa ya kuzgun leşe?

Kuzgun leşi yiyiyor. Devlet başa diyenler de, leş yerken, leşin başından kovulan leşçiler mi devlettir?

Takdir sizindir.


Alaeddin Yavuz