"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

3 Aralık 2021 Cuma

NUREDDİN NEBATİ

 NUREDDİN NEBATİ


Ekonomist olmayan ekonomi bakanı.

Benim adım da ALAEDDİN (Dini yücelten- Bende ters gelişmiş, Ateistim) aynı ama Fars kültüründen gelir.

Nur, Sabilerin din kitabı GİN Z D RABBA (Cin Z d Rabba= Öğretmen Z Cini) kitabının Ay Tanrısı HAY'ın diğer adı MELK-İ Dİ NURA adından olduğu kadar, Sümer dinindeki Tanrı Marduk ile savaşan Tiyamat(Dünyamız) efsanesinin Sabi Babil dinine uyarlanmış hali Manda di Hayya(Marduk) ile savaşan dişi şeytanı, güneş tanrıçası Er Ruha'nın adıdır. Urfa da Rıha, Roha adlarını bu şeytandan alır. Nur(İlahi ışık Aramice)-ed(Et-mek Türkçe)-din (Farsça Tanrı emirlerine göre yaşam ilkeleri)

19.yy. da Bahaullah Mazenderani'nin kurduğu İngiliz imali Bahailik dininin Mısır ve İran dinlerinde ortak sıfatlara sahip cüce şeytanı (iki karış boyunda, bir kulağını yatak,diğerini yorgan yaparak uyuyan cin) Baha'nın da adı NUR'dur. 
İran şeytanları Zervanilik, Ehrimen dinlerinden Ermeni dinine de geçen güneş tanrıçası, İnanna, İştar, Aştorte, Afrodit, İsis, Er Ruha tanrıçalarına karşılık gelen Anahita'nın da adı NUR'dur.*

Nureddin=Dini Nur eden.

Peki NEBATİ nedir?

Marketten aldığımız yağlar üzerinde yazar üzerinde NEBATİ (Bitkisel) YAĞ yazar.

Bir anlamı bu. Diğeri, Ürdün( Aramice Nehir)-Şeria nehri çevresinde Sabilerin yani Aramilerin kurduğu devletin adıdır. Kuran Alfabesinin mucitleridir.

M.Ö.7.yy.da Asur kralı 2.Tiglat Plaser, tanrısından aldığı vahiy gereği, işgal edilen kavmi kümes hayvanlarına kadar soykırıma uğratma geleneğini terk ederek, Nebati Aramileri Urfa-Hakkari arası dağlara sürmüştür. Zamanla eşkiyalığa alışan bu kavimler HARAMİ adıyla anılmaya başlar. Süryaniler bu dağlara TUR(DAĞ) ABDİN (KÖLE) DAĞLARI derler hâlâ.

40 Haramiler efsanesi bu vatandaşlarımıza aittir.(Kaynak-Edward Lepinsky Arameans and Their Religions- Joseph Campbell Tanrıların Maskeleri Batı Mitolojisi)

Demek ki Nureddin bey bir Haramidir.

Fetöcüler de meşhur Pers Prensi filmindeki güzeller güzeli büyücü prenses de Haşhaşi'dir.

Bu memleket niye gün yüzü görmüyor? Anladınız mı?

Bir taraf Harami, diğer taraf Haşhaşi. İki ucu boklu değnek.

Kurtul kurtulabilirsen.

Saygılar.

Alaeddin Yavuz

*(Kynk-İslam Öncesi Arap Tanrıları; Mitolojiden Günümüze Ermeniler; SÜMERDEN İSLAMA CİN VE ŞEYTAN KÜLTÜ-Zetdüştlük, Zervanilik, Bahailik, Yahudilik, Sabilik; gibi yazılarıma blog arşivlerinden ulaşabilirsiniz)




23 Aralık 2021 tarihinde bir haramiliği basına yansıdı.

















1 Aralık 2021 Çarşamba

AKPLİ VE TÜRKÇÜ İSLAMCILARLA HER TÜRLÜ TARTIŞMANIN YOLLARI KAPANMIŞTIR.

AKP'LİLER İLE, TÜRKÇÜ İSLAMCILARLA İSLAMI TARTIŞMANIN YOLLARI KAPANMIŞTIR.

İslam şeriatının üç temel kaynağı vardır;

Kuran ayetleri, Allah'ın sözleri kabul edildiğinden esası oluşturur.

Hadisler, bazı ayetlerin herkes tarafından aynı anlaşılmasını sağlamak için peygamberin yaptığı açıklamalardır.



Yezidilerin kutsal kitabı Kuranı Kerimi Mushaf-ı Reş ayeti.



Kıyas, ayetler ve hadislerin günün şartlarına göre yorumlanarak yazılmış hukuk maddeleridir.

Ek olarak;

İcma, bir İslam ülkesinde bu yolla yapılmış hukuk maddelerinin, başka ülke veya başka zamanın şartlarına göre yorumlanarak yapılmış hukuk maddeleridir.

Tefsir, Kuran ayetlerinin inmelerine neden olan olayların anlatıldığı, ayetlerin herkesçe ortak anlaşılmasına ışık tutan açıklamalardır.

Siyer, peygamberin, dört halifenin hayatlarını, İslam öncesi yaşamlarıyla kıyaslayarak İslamın neleri kazandırıp, bozuk olan neleri değiştirdiğini işleyen anılardır.

Akp'li ve Türkçü İslamcılar bunların tümünü inkâr ettiklerine tanık olduğumuz için, dinen kâfir, müşrik olmuş ama İslamcılık yapan bu türlerin nasıl türedikleri ciddi olarak bir akademik araştırma konusu yapılmalıdır.

Arap geleneklerinin Kuran emri olmadığını anlatmaya çalışan Mustafa Öztürk hoca bile bunların saldırılarından bıkıp yurt dışına göçtü.

Ancak, mevcut 1400 yıllık İslam külliyatını ret eden bu oluşumların hangi dine ait olduklarını 400 din okumuş biri olarak ben bile tespit edemedim.

Eden varsa beri gelsin.

Allah akıl fikir versin...

Alaeddin Yavuz


28 Kasım 2021 Pazar

#HZ İBRAHİM KARISINI İKİ KEZ SATMIŞTIR.

Tevratı ben yazmadım. Tevrat Yaratılış Kitabı (Genesis) İbrahim Bölümünden sayfa resimleri çekilerek ayetler verilmiştir.

3,400 yıllık Tevrat'ı ben yazmadım. TEVRAT OKU diye google'a yazın, okuyun. Ben yüzlerce kez okudum, yüzlerce yazı yazdım.

Siz de okuyun...


İslamda ALLAH, Tevrat'ta Yahweh, Elohim, Adonay adlarıyla anılan Allah, sadece YAHUDİLERİN ALLAH'IDIR.

Mısırdan Çıkış/Exodus,Levililer kitapları ve 40 kitabın hepsinde bunu görebilirsiniz.

Her milletin bir dini ve bir büyük tanrısı vardır. Bu da mitolojiye, dinler tarihine aykırı değildir.



Siz de okuyun, araştırın, yazın.
Takdir sizindir. 
Alaeddin Yavuz 





DÖRT MELEĞİN ADLARININ ANLAMLARI

DERS= DİN DERSİ.

KONU= DÖRT MELEĞİN ADLARININ ANLAMLARI.

KURAN'DA GEÇEN MELEK MİKAİL NE DEMEKTİR?

Tevrat'ta Yahudi adı MİKAH olarak da geçer.

İngilizce MİCHAEL, Fransızca MİCHEL şeklinde geçer.

Aşağıdaki wikipedia makalesinde İbranice (İbrahim=Yahudi dili) MİCAH/MİKAH/MİKA adılı "Tanrıya benzeyen, Tanrı gibi olan" şeklinde açıklanmıştır.

"İL" Aramı, İbrani, Arap dillerinde bir adın diğerlerinden farklı olduğunu göstermek için İngilizce'de THE gibi belirteçtir.

Ancak ad, sıfatı takiben geldiğinde TANRI/ALLAH anlamına gelir.

Cebr-a-il= Şiddet, cebir Tanrısı,

İsraf-il= İsraf Tanrısı, Yok edici Tanrı, Şiva, kıyameti koparacak tanrı.

Azra-il= Canları alan Tanrı. Ölüm Tanrısı.

Mika-il= Allah'a benzeyen Tanrı, yani Allah da olabilir.

Gerisini siz araştırın.

Alaeddin Yavuz

RTE AİLESİ KİLİSE İBADETİNDE

 İnsanların dini inançları ve ırkları kimseyi bağlamaz.


Çünkü hiç kimse doğmadan önce ailesini, ülkesini, dini,etnik kimliğini seçemez.


Ama hiç kimsenin, kendi dini etnik Müslüman olmayan kimliğini gizleyerek,1,8 milyar Müslümanı SİYASAL İSLAMCILIK yaparak aldatmaya hakkı yoktur.

Aldatıyorsa da aldatmasa da siyasi ise,halkı yönetme hırsı varsa, dini ve etnik kökeni sorgulanır. 

Halkın kendini yöneteni tanımak hakkıdır.
Bu durumda "şahsi sır" hakkı olamaz.


Başbakan olunca Bulgaristan Kircaali Ortodoks Hristiyan kilisesini ziyaret etti.

Türk ve Müslüman katliamı merkezi olan Eçmiyazin-Aktamar Ermeni Episkoposluğunu Van gölünde restore ettirdi, Ermenistan'dan cemaat getirip ayın yaptırdı.

Trabzon Sümela manastırı müzeydi,Rusya'dan,  Gürcistan'dan cemaat getirip ayın yaptırdı...

Atatürk ormanına saray yaptırdı, mevlit okutmak yerine Hristiyanlığın ruhani önderi Papa Francis'i getirip vaftiz ettirdi...

Sizce yanlış mı ifade ediyorum?

Alaeddin Yavuz 

Bu videonun aslı buymuş. Ama halife olduklarını iddia,eden bir ailenin bir Ermeni kilisesinde törene katılıp ayin gereklerini yapması daha güvenilmez yapar.