"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

29 Ağustos 2024 Perşembe

#AZERBAYCAN ADINI OĞUZ YURDU OLARAK DEĞİŞTİRSİN.

AZERBAYCAN ADINI OĞUZ YURDU OLARAK DEĞİŞTİRSİN.

Çünkü Hazar/Azer şeytanına ibadet öncesi Sabilerin kolu olan Medler öncesi Sabilerin Manda'nın erkeği olan Boğa=Öküz ibadetine geçmişlerdir.

Yunanlılar da bölgeye Amuderya ve Siri Derya nehirlerle verdikleri Oxus=Öküz bölgesi demişlerdir.

Öküz adı bile batıya Türkçe'den geçmiştir.
Bu Türklerin Sabi dini ile tanıştığı belki M.Ö 2000 yıllarına uzanır.

Harappa medeniyetinin 100 yıldır süren kazılarında çıkan Sabi dini metinleri olan Purana'larda Türkler Mlecchasslar yani, meleklere, ruhlara ibadet eden, dili anlaşılmayan kavimler arasında sayılır.
Bu metinlerde TÜRK adı yoksa da YAKUTLAR adı vardır.
Yunanlılar da Sabi dininde okan millettir. 

Türkler her zaman "En Erkek Millet" olmadılar. Sami toplumlarının dinlerinden gönüllü veya yenilgi sonrası haklarına düşeni aldılar.

Ben de Oğuz kökenli biri olarak söylüyorum.

Hiç olmazsa, bir kulağını yatak, öteki kulağını yorgan yaparak uyuyan cüce şeytan Azer ibadetçileri olarak anılmaktan iyidir.

13 yaşında saçmalıklarını okuduğum Saidi Kürdi bile Türkleri böyle olmakla itham etmiştir.

Ermeniler dev Ehriman şeytanına ibadet edip, adını onlardan aldığından kendini üstün saymış olabilir.

Azerilerin " Bize Azeri demeyin..." kampanyaları aşağıda linklerini verdiğim araştırma yazılarımdan sonra başladı zaten.

Yani, beni okuyorsunuz, o zaman dinleyin lütfen.

1-https://adilyargic.blogspot.com/2021/11/turklerde-kutsal-boga-kultu-ve-oguz.html

2- https://adilyargic.blogspot.com/2012/08/buyuk-iskenderden-rum-baharina.html

Bunda art niyet yoktur, yalnız, Ermeni Said-i Kürdi gibilerin alay etmesine son vermek gerekir.
Kuran, İbrahim'in baba adını AZER olarak verdiğine göre, kendini İslâm Mesihi olarak ilan eden bu Şatanist de Azer şeytanına köle olduğunu düşünmemiş bir gerzektir.

Takdir sizindir kardeşlerim.

Alaeddin Yavuz.
Emekli Tercüman Polis Memuru

28 Ağustos 2024 Çarşamba

#CAMİİLERİN ŞEHİRLEŞMEYE KATKISI VAR MI?

 ALEKO ARBAŞ GENE SAÇMALAMIŞ.


"Şehirlerin medenileşmesinde en büyük pay camilerdir"
Öyleyse, Müslüman ülkeler niye medeniyetten uzak toplumlara sahipler.

Camilerden önce medeniyet yok muydu?

Camiilerin veya tapınakların şehirleşmeye katkıları tartışılabilir.

Ama, bunu yalnız Camii ile açıklamak taraflı, yanlı bir açıklamadı, evrensel olmaz.

Bir devlet görevlisi konuştuğunda sözü her toplum için geçerli tespit olmalıdır.


Medenî adı zaten, Arapça Medine=Şehir sözünden gelir.

Medenileşmek de Şehirleşmek, Arapların göçer Bedevi yaşamını terk edip şehirlerde yaşaması demekti.

Hicaz Arapları , Roma'nın VERGİ TARHI koymadığı, esircilik, yağmacılık ile geçinen sefil putperest kabilelerdi. Roma imparatorları ile Sasani imparatorları Hubel ve Allah dedikleri tanrının üstündeydi , yeryüzünün en büyük Tanrısı olarak onlara ibadet ederlerdi.



628'de Sasani ülkesi yıkılınca, Araplar yağmacılıklarının karşılığını aldılar ve 721 yıl Roma'ya isyan eden Ortodoks, Mecusi Arapların ve Zerdüşt Farslara hükmetme hakkına kavuşup DEVLET sahibi olunca bu geçmişlerini sildiler ve kendilerine yeni din kitabı, yeni tarih yazdılar.







Binlerce yıldır gelişmiş, dünyayı yöneten toplumlara ahlak, medeniyet dersi vermeye kalktılar.

200 yılda bittiler.

Medine şehri de adını böyle bir utanç geçmişini temizlemek için verildi.

Medine sehrinin eski adı Yesrib'ti. Yesrib=Ateşin Yeri demek olan Şiva ibadeti yapan, ateşperest putperestlik merkezi demekti.

Muhammed'in bu geçmişini silmek için verdiği Medine=Şehir adı ile bu şehri biliyoruz.

Muhammet Medine'de CAMİ yaptırmadı ki.

Peygamber'in mezarı ile birlikte korunan Süryani mescidi şeklinde yapılmış küçük bir ibadethane olan kutsal mekanı 1300 yıl sonra yıkıp, alışveriş merkezli, Mescidi Nebevi adıyla, zemin katları, bahçeleri alışveriş merkezi, put ticarethaneleri barındıran, putperest Sabi tapınağı Satürn mabedi gibi dev bir cami yapan Vehhabiler oldu.

Oysa Hz Muhammet böyle tapınak önermedi, sadece bir kaç mahalle veya köyün cemaatini alacak büyüklükte bu yerlerin ortasına Cuma Camileri önerdi.

Vehhabiler, dev camiler inşa ederek bokunu çıkardı.

Elbette, ateşperest, putperest Irak Mandean Sabileri oldukları için yaptılar.

Bu gün İslâm,  namaz, iruc, ezan, hac, umre geleneklerini uygulayan Tevhid dini Etiyopya Tevhid İncili okuyan Ermenilerin mezhebine evrilmektedir. 



Takdir, okuduğunu anlama, kıyaslama yeteneğine sahip olanlarındır.

Alaeddin Yavuz 

26 Ağustos 2024 Pazartesi

TÜRKLER SAMİ DİNLERİNİ TERK ETMEDİKÇE ÖZGÜR OLAMAZLAR!

BÜTÜN TÜRKLER, SAMİ DİNLERİNİ TERK ETMEDİKÇE ÖZGÜR OLAMAZLAR.

Türkler binlerce yıl dünyayı adaletle yönettiler.

Bu yüzden, yoldan çıktığı için Atilla istilası yiyen Roma bile " Türkler tanrının kırbacıdır " dedi.

Türklerin Sami dinlerine girmeleri, yani, Sabi, İran'ın Şatanist dinlerine, Yahudilik, Hıristiyanlık, İslâm dinlerine girmeleri Türk birliğini bozmuş, köle, sömürge olmasını sağlamıştır.

Her milletin tanrısı, dini vardır. Türklerin de tanrısı Tengri, dini de Tengri dinidir.

Müslüman Arapların dini, Iran'ın Yezd şehrinde doğmuş Yezidilik dini ile Beyaz Hintli olan Sabilerin Sabi-Mandeizm denilen dinlerin, Mısır, Yunan uyarlamalarından ibaret harmanıydı.

Onlar da, sayısız tanrıları olmasına rağmen, ilk yaratıcı tanrıları, HAYAT= YAŞAM adıyla andıkları HAY(AY)-HAYY-HAYAT'a "O BIR OLAN TANRI" derledi. Kitapları Cin Z D Rabba böyle yazar.



Kabe'de Aramı, Mısır, Pers, Grek, Etiyopya Sabiliği dinleri harmanı dinlerinde 180 put vardı. 180 tanesi de Taif'teki El Uzza tapınağında vardı.




En büyüğü Hubel'di. Tanrının adının boş yere anılması yani, ayinsiz kurbansız, adaksız, kuru kuruya anılması felaket getirdiğine inanıldığından (Tevrat'ta da, İncilde de bu uyarı var.) Araplar Hubel'e "El Lah= İlah" derdi.

Yahudiler ve Sabiler, Elif harfini E ile okur, Ellah-İlah der, Yahudiler ve Sabiler Alef=A sesiyle okudukları için Al Lah derdi.

Bu durum M.Ö 2.300'lerde Nebati metinlerinde İnanna-İştar'ın Yakarısı duasında geçmektedir.

Süryani Hıristiyanların internet sitesinde de bunu bulup yazılarıma 15 yıl önce koymuştum.

Araplar, Hanif Sabilik ardılı Hıristiyanlık ile, (M.S 611) Lailaheillallah- Allah'tan başka tanrı yoktur demeye M.Ö 2000'lerde başladılar.

Mısır Amonhotep (M.Ö 13O0) Amon Birdir, Amon=Amin demeye başladılar.

Putperest Ezdi ve Mezopotamya Sabilik dini olan, yıldızlara Allah, Tanrı diyen Maniheizm dini merkezli Sabi=Şiva ve Yezidilik harmanı Mecusi dinine bağlı Hicaz (Hayber, Medine, Mekke, Taif) bölgesi Arapları Islâm ile 359 tanrıyı melek yapıp Hubel'i Allah adıyla BİR'lediler.

Çünkü Roma Hıristiyan olmuş, kendi geleneklerine göre İncil yazmıştı.

Sasani İran'ı Roma'dan 100 yıl önce Hiristiyanlik dinini Mecusilik olarak her milletin dini geleneklerine uygun, her milletin dilinde, 7 kitap olarak Yazı O tebliğ etmişti. Yani, hem İran hem Roma Hıristiyanlık Tek Tanrı dini baskısına rağmen Araplar Çok Tanrılı dinlerinde ısrar ediyordu.


Herakles'in emriyle, bu iki İncil ile Yahudi Talmud, Mandeizm dinlerini birleştiren İslâm, Mecusi Alfabesiyle yazıldı.

Bu gün bildiğimiz İslâm bu Islâm değildir, ilk Kuranlar Hz Osman, Muaviye, Yezid zamanında yok edilmiştir.

Bu gün okuduğumuz Kuran, 9.YY Bağdat İslâm Üniversitesinde düzenlenmiş Kuran'ın defalarca değişmiş halidir.

Bu günkü Kuran Alfabesi Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman dönemlerinde son şeklini almıştır.

Türkler, 19.yy'da, Batılıların baskısı ile dağlardan asker zoruyla indirilerek yerleşik yaşama geçirilerek Ortodoks Hıristiyanlık İslâm diye tarikatlarca öğretilerek yobazlaştırılmıştır.

Bu akım bu günde Etiyopya Tevhid Incilinin Ermeni uyarlamasına İslâm adıyla devşirilmekredir.


Arap Vehhabi Recep Tayyip Erdoğan rejimi,
kendi soydaşlarından ASKERLİK, VERGİ yükümlülüğünü KALDIRMIŞ, bunları 1774'den beri olduğu gibi TÜRK MİLLETİNE yükleyerek,
Türk milletini KÖLE etmiştir.



Sonuç: Bütün Türkler yukarıda sayılan Sami dinlerini TERK ETMEDİKÇE ÖZGÜR OLAMAZLAR!


Alaeddin Yavuz

Not; Kazakların yaptığı TOMRİS filmini, ÖZGÜRLÜK nedir bilmeyen izlesin.