"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

27 Ağustos 2022 Cumartesi

DİNLER VE ISLAM YAĞMACI SÖMÜRGECIDIR.



DINLER VE ISLÂM BARIŞ DEGIL, IŞGAL, YAĞMA, TALAN DINLERIDIR.


Dinde zorlama yoktur ( Bakara 256) ayeti, Mekke'de, 613'de Herakles Sasanilere yenilince indi. 628'de Sasaniler yerle bir olunca, Şubat ayında Herakles Ebu Süfyan ile Şam'da görüştü. 


Muhammet Hayber kalesini fethetti. Iran yanlısı olanlar katledildi. 630'da Mekke kuşatması için Tevbe Süresi indi. 1( Müşriklere ultimatom) ile başladı, 5 ( Müşrikleri gördüğünüz yerde öldürün) ,9, 15 ve "Müslüman değilse, anneniz, babanız, kardeşiniz, akrabanız, hemşeriniz de olsa öldürün" (Tevbe 23) ayeti indi.

Mekke anlaşma ile alındı.

Sonra Iran etkisinde olan bölgelerin işgal ve yağması başladı. "Yeryüzünde din Allah'ın oluncaya kadar savaşın" (Bakara 190 ve 193) indi. Ama bu ayetler fetih, cihat yani, yağmacılık, sömürgecilik ayetleri oldu.

Sasani imparatorluğu coğrafyası savunacak ordusu olmadığı, taht ve mezhep savaşlarına sokulduğu için kolayca 635'de işgali tamamlandı.

Kuran, köle diniydi, değiştirilip ( Halife Osman) egemen toplum dini yapildi.

661'de Herakles ölünceye kadar Roma ile barış sürdü.

Birden süper güç olan Emevi Yezidi ailesi Vatikan ve Avrupa'ya gözü dikti.

663'de Ebu Sufyan'in ölümü Emevileri etkilemedi.

Ispanya'ya uzandılar ve işgal ettiler.

Bir de saray yaptılar, adı El Hamra= Şarap sarayı.

Vatikan buna çok kızdı ve entrikalar başladı.

Mevali Türkleri harekete geçirmek için Hanefi mezhebi kuruldu.

Türklerden bir cacık çıkmadı.

Vatikan destekli Selçuklu akınları, " Kavmi Necip" dedikleri Araplara zarar vermeyince Vatikan bozuldu.

Doğu Roma'ya güç verdi, Konya'ya yerlestirilen Mecusi Turkleri de alarak, 850'de Roma Mezopotamya' ya kadar girdi ve Urumiye gölüne adını veren katliamları yaptı.

Tüm Müslümanları öldürüp göle gömdü, gölün suyu cesetten görünmez oldu.

Selçuklular pasif kalınca, önce sivil maskeli Haçlı seferleri başladı Abbasi Islam coğrafyası dağıldı. Bölge S.

Eyyubi ile tekrar Islam eline geçince Vatikan büyük paralar harcadı ve Cengiz Han'i ortaya çıkardı.

Vatikan'ın yüreğinin yağlarını eritecek olaylar yaşandı, Mevali Türkler de bu soykırımdan nasiplerini aldı.

Timur akınları ile Anadolu'dan Afganisyan'a Türk hakimiyeti kuruldu.

Osmanlı ile bu ortaklık bozuldu ve uzun yıllar Vatikan kontrollü Osmanlı Türk kültürünü budadı.

Sonunda, Surre alayları ile din vergisi ödedikleri Arabistan Süryani Yahudi Yemame, Necran Araplarının 1745'de başlayan Siyasal Islamcı, işbirlikçi isyanları ve Mezopotamya, Kafkasya, Anadolu Yezidi, Süryani isyanları ile Osmanlı da yıkıldı.



Kur'an'dan 2000 yıl önce Tevrat Çıkış, Yasanın Tekrarı, 1-2Krallar gibi bir çok bölümlerinde bu yağma, talan, sömürgeci, soykırımcı, kölecilik ayetleri vardır. 

Dinlerin bu köleci, işgalci, yağmacı, sömürgeci emirleri yüzünden tarih boyunca yüzlerce devlet yıkıldı, yağmalandı, yüz milyonlarca insan öldürüldü, özgürlüğünü kaybetti, tecavüz edilen, alınıp satılan köleler oldular.



Bu gün de küresel sermaye insanlığı bu çağlara geri döndürmek için, ülkemiz dahil tüm dünyada yetiştirdiği ve seçtiği devlet, siyaset, eğitimci insanlarıyla büyük gayretler göstermektedir. 

Yaşadığımız salgın hastalıklar, siyasal ve ekonomik krizler, iç savaşlar hep bu proje yandaşları ile muhaliflerinin savaşlarından başka bir şey değildir. 

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz 

Radikal, Kökten dinci Islâm Tezgahı ile Islam ülkelerini ebedi köleleştirme siyasetleri.



23 Ağustos 2022 Salı

DEVŞİRME SİYASETÇİLER DEVLETİ BATIRDI

DEVLETİ DEVŞİRME SİYASETÇİLER BATIRDI.


Bu traktörleri bir avuç bozuk paraya aldım diyen adamın kurduğu devletin parası.


Rahmetli babama sormuştum;

-Baba, senin zamanında nüfus azdı, eşekleri bile devlet memuru olarak maaşlı ise alırlardı, sen niye olmadın da sefillik çekiyorsun şimdi?

- Ah be oğlum, devletin bu kadar kötüye gideceğini nasıl bilebilirdim ki? Bir gün ise giderdik, akşamı yevmiye peşin ödenirdi. Bir günlük yevmiye bize ailece 15 gün yeterdi. Kim devlet memuru olup da amir memur kahrı çekmek isterdi ki?

Evet, o zamanlar para da emek de kiymetliymiş.

Şimdi, para pul, insan kul oldu.

Alaeddin Yavuz

22 Ağustos 2022 Pazartesi

AY MI DÜNYANIN, DÜNYA MI AYIN UYDUSU?

 AY MI DÜNYA MI BÜYÜK?

Dünyamız, Ay'dan 3 kat büyükse, Ay'dan bakınca dünyamızın daha büyük olması gerekmiyor mu?


Oysa biz, çıplak gözle bile Ay' ın kraterlerini görürken dünyamızın Ay'dan bu kadar küçük göründüğüne dair resim ve videolar, gerçek mi yoksa, son 10 yıldır dayatılan Roma inancı olan Düz Dünya teorisi ile bağlantılı bir siyaset nedeniyle mi böyle veriliyor, yoksa gerçek uydu dünyamız mıdır,  takdir sizindir.





Aydan Dinya resimlerini bu videodan sldim.

Alaeddin Yavuz 

Derin uzaydan çekilmiş Ayın dünya çevresindeki dönmesi. 

5 yıl önce çekilmiş Nasa verisi gerçek görüntüymüş.

https://scitechdaily.com/this-is-real-nasa-camera-a-million-miles-away-shows-moon-crossing-face-of-earth/amp/