"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

29 Nisan 2019 Pazartesi

ÖZ KIZINA TECAVÜZ EDEREK İŞKENCEYLE ÖLDÜREN SUUDİ VAİZ FAYHAN EL HAMDİ MAHKUM EDİLDİ

Suudi Vaiz Fayhan El Gahmdi Kızının Ölümü Üzerine Hapsedildi
Sebastian Usher BBC News Haberi;
07 Ekim 2013

Bir Suudi vaiz, beş yaşındaki kızını dövmek, işkence ederek ölümüne sebep olmaktan sekiz yıl hapse ve 600 kırbaç cezaya mahkûm edildi.
Suudi mahkemesinin serbest bıraktığı sanılan Fayhan El Hamdi olayı, bu yılın erken döneminde dünyada baş haber olarak yer aldı.
Eylemciler, yetkilileri bu tür olaylara karşı baskı yapmaya davet etmek için kızının adıyla “Ben Lama’yım” adıyla kampanya başlattılar.
El Ghamdi’nin Suudi dini kurumlarca din âlimi olarak tanınmadığı açıklandı.
Çocuk Yardım Hattı, Lama Al Ghamdi’nin uğradığı istismarın detaylarını ölmeden önce 10 ay kaldığı hastanede verdiği ifadelerinden açıkladılar.
Kaburgaları kırılmış, tırnağı yırtılmış, başı yarılmıştı. Sopa ve elektrik kablosu ile dövülmüştü. Hatta yanığa da maruz kalmıştı.
Bu istismar, babasının annesinden ayrılmasından sonra babasının yanındayken olmuştu.
İmaj başlığı, Lama’nın ölümüyle tetiklenen kadın ve çocuklara karşı şiddetin suç sayılması kampanyasını ifade etmektedir.
Bildirildiğine göre, El Ghamdi, kızının bekaretini kaybetmesinden şüphelenildiği için karşılık olarak istismar edilip dövülmüştür.
Lama’nın annesinin inkar etmesine rağmen babasının kızına tecavüz ettiği sanılmaktadır.
Tecavüz olayının üzerine eylemciler yılın ilk yarısında, Lama’yı dövdüğünü itiraf etmesine rağmen serbest gezmesine izin verildiği için eylemleri yoğunlaştıracakları sanılmaktadır.
Davaya bakan yargıcın, şeriat hükümlerine göre bir babanın çocuğunun ölümüne tamamen hükmedemeyeceğini söylemiştir.
Eylemciler, şahsın serbest bırakılması halinde annenin kan parası alabileceğini belirtmişlerdir.
Haber bütün dünyada manşet haber olmuştur.
Haklar eylemcilerinin ailede baba erkil gelenekler ve aile gizliliği hakkındaki Suudi Arabistan’daki sıkı yasal maddelerin çocuk istismarları hakkında bir ışık olabileceğini söylemektedirler.
Suudi yetkililer karşılık olarak “çocuk istismar yardım hattı” kurduklarını açıkladılar.
Şimdi, aynı dava hakkında aynı yargıçtan bir karara ulaşıldı.
Kampanyada yer alan eylemcilerden Aziz El Yusuf, BBC’ye, “Fayhan Al Ghamdi’nin müebbet hapis almamasına şaşırdığını” söylemiştir.
Ama Lama’nın annesinin, önceden “asla almayacağım” dediği kan parasını kabul ettiği bildirildi. Hayatta kalan çocuklara yardım etmek için bu parayı aldığını açıkladı. Müebbet hapsi kabul etmediğini söyledi.
Daha uzun süre mahkûmiyet isteyen eylemcilerden Manal El Şerif BBC’ye, “cezanın yeterli olduğuna inanmadığını” söyledi.
“Ben Lama’yım” kampanyasının yarattığı uluslararası baskılar ile yetkililerin önceden bildirilmeyen “aile içi şiddet hakkında” yeni bir Suudi yasası yapma noktasına getirildiğini hissettiğini belirtti.
Her ne kadar yeni uygulamalar olsa da bunların uygulamaları hakkında endişeleri olduğunu da ekledi.
Türkçeye çeviren
Alaeddin YAVUZ

GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ CATHY O'BRİEN'IN ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI



Saudi preacher jailed over daughter's death
By Sebastian UsherBBC News
7 October 2013
A Saudi preacher accused of torturing his five-year-old daughter and beating her to death has been sentenced to eight years in prison and 600 lashes.
The case of Fayhan al-Ghamdi made headlines around the world earlier this year when it was suggested that a Saudi court might let him walk free.
Activists began a campaign named after his daughter, "I am Lama", to press the authorities to prevent that happening.
Al-Ghamdi is not recognised as a cleric by the Saudi religious establishment.
Child abuse helpline
The horrific details of the abuse that Lama al-Ghamdi suffered were revealed in medical records from the hospital where she was treated for 10 months before she died.
Her ribs were broken, a fingernail was torn off and her skull crushed. She had been beaten with a cane and electric cables. She had also suffered burns.
The abuse had happened while she was with her father, who was separated from her mother.
Image caption Lama's death triggered a Saudi Twitter campaign to criminalise violence against women and children
It was reported that al-Ghamdi had suspected his daughter of losing her virginity and had beaten her and molested her in response.
It was even suggested that he had raped her himself, although this was denied by Lama's mother.
The outrage over the case intensified earlier this year when activists suggested that he might walk free, despite having confessed to having beaten Lama.
The judge in the case suggested that one reading of Islamic law meant a father could not be held fully accountable for the death of his children.
Activists warned that it looked like he might be released if the mother accepted blood money.
The story grabbed headlines across the world.
It shone a light on child abuse in Saudi Arabia where rights activists say strict codes of family privacy and a patriarchal tradition make it a serious problem.
The Saudi authorities set up a child abuse helpline in response.
Now, a verdict has been reached in the same court and with the same judge.
One of the activists involved in the campaign, Aziz al-Yousef, told the BBC that she was disappointed that Fayhan al-Ghamdi did not receive a life sentence.
But Lama's mother had in the end accepted the offer of blood money, despite having once said she would never take it.
She said she needed it to help support her surviving children. That ruled out a life sentence.
Another campaigner who fought for a longer sentence, Manal al-Sharif, told the BBC that she did not believe the penalty was enough.
But she does feel that the I am Lama campaign - with the international pressure it brought to bear on the authorities - was instrumental in leading to the recent introduction of an unprecedented new Saudi law against domestic violence. However, she added that she still has deep reservations over how effectively this will be enforced in practice.





ABD'Lİ RABBİ ÖZ KIZINI ABD DIŞINA GÖTÜREREK YILLARCA TECAVÜZDEN MAHKUM OLDU.

13 Eylül 2011
Kendi kızına tecavüz eden Hasidik Rabbi Tekrar Mahkum Edildi


Rabbi İsrael Weingarten, kendi öz kızını düzenli olarak uluslararası sınırların dışına götürerek ensest tecavüz etmekle alakalı beş maddeden mahkum edildi.
Orijinal yayınlanma tarihi 12 Eylül 2011 Saat 23;29
Rabbi İsrael Weingarten tekrar 30 yıl hapse mahkum edildi.
Haber Analizi; Hasidik Rabbi, çok küçük yaştan evden ayrılma çağına gelinceye kadar kendi kızına tecavüz etti
Shamaya Rosenberg Failed Messiah com.

Federal hapishanede 30 yıl hapse mahkum edildi

Fakat, dava maddesi, suçun ABD sınırları dışında uluslararası topraklarda işlenmesi yüzünden temyiz edildi ve bu yüzden tekrar karar verilmesi için yargılama isteğinde bulunuldu ve yargıç Glesson bu gün tekrar mahkum etti.
Bu gün yeni karar elimize geçti.
Gerçekte, Yargıç Glesson, Weingarten’i her biri 10 yıla karşılık gelen 5 maddeden, sonraki 3’ü, ilk iki maddeyle alakalı olarak toplamı 30 yıl hapse mahkum etti
Bu gün, Yargıç Glesson, her biri 10 yıldan kalan 4 maddeden, sonuncusu 3 maddeye bağlı olan maddelere göre toplam 30 yıla tekrar mahkum ederek esas olarak aynı şeyi yaptı.
Yargıç Glesson, New York Monsey’de Kol Yaakov Yeshiva’daki Ba’al Teshuva öğrencilerinin baba figürü,Talmud ve Yahudi şeriatının akıllı öğrencisi “sapık yırtıcı” adıyla bilinen Rabbi Leib Tropper ‘a benzeterek Weingarten’i Talmud Hahamı olarak çağırdı.
Weingarten’in kızına tecavüz etmek için yaşadığı Avrupa, ABD ve özetle İsrail’deki Satmar toplumlarının uyarılarına rağmen polise dönmedi ve kızı da koruma altına alınmadı.
Bu günkü mahkumiyetine rağmen Monsey, İsrail, İngiltere ve Belçika’daki Haredim rabbileri Weingarten’in hakkında verilen kararı bozmak için çabalarını sürdürmektedirler.
Niçin?
Çünkü, İsrael Weingarten on yıllık sürelerle kızına tecavüz etmişti ve Ultra Ortodoks Hasidik Yahudilerde buçuk yoktu.
Başka deyişle bu tecavüz ve istimar edilmiş kadın Haredim Yahudiliğini terk etmeyi seçmiş, Haredim rabbiler babasını korumak için olayların üstünü örtmüş, bir çok “gedolim” haredim yahudileri gibi babasına karşı şahitliğini dikkate almamışlar, onu korumamışlardır.
Diğerlerine göre de onun şahitliğini saymamak için kadın olması yeterliydi.

İki grup rabbiye göre, Weingarten’in statüsü, Rabbi Baruch Lanner’s kiruv’un Ortodoks cemaatinde iş verenlerine karşı işlediği suçların örtülmesi gibi, işlediği suçlar görmezden gelinerek “Talmud Hahamı” olarak kayıt edilmiştir.
Çağdaş/Merkeziyetçi Ortodoks Rabbiler, Lanner olayının tekrar yaşanmaması için gerçekten adım atmışlardır.
Bu adımlar mükemmel olmadığından Lanner olaylarının icraacıları Ortodoks sosyal yaşamında rollerini oynamaya devam etmektedirler. Her şeye rağmen bu kaldırım adımlarının atılmış olması gerçektir.
Haredim topluluğunun çocuk istismarlarını örten bir toplum olduğu da doğru değildir ve bazen katilleri temsil eden bu rabbilerin, mağdurlar adına dava açmakta önderlik ettiklerine de rastlanılmaktadır.

Bu olayda bile tüm deliller Weingarten’in aleyhineyken, mahkumiyetini temyiz etmesindeki başarısızlığında da, haredim rabbiler, cinsel istismar mağdurunun tacizcisini korunmasına karşın cezalandırmışlardır.

Dilimize çeviren
Alaeddin Yavuz

SEPTEMBER 13, 2011
Hasidic Rabbi Who Raped His Own Daughter Resentenced


Rabi İsrael Weirgarten Virginia hapishanesinde
Rabbi Israel Weingarten was originally convicted on 5 counts related to the systematic rape of his minor daughter and transporting this daughter across international borders to commit incest and rape.
Originally published at 11:29 pm, 9-12-2011

Rabbi Israel Weingarten Re-sentenced To 30 Years In Prison

News Analysis: Hasidic rabbi raped his own daughter from when she was very young until she was able to flee her home at adulthood
Shmarya Rosenberg • FailedMessiah.com

Rabbi Israel Weingarten was originally convicted on 5 counts related to the systematic rape of his minor daughter and transporting this daughter across international borders to commit incest and rape.
He was sentenced to 30 years in federal prison.
But one count was later overturned on appeal because both legs of that particular trip were outside United States territory and therefore outside of US jurisdiction, and the case was sent back to the trial judge, Judge Gleeson, for resentencing.
Today that new sentence was handed down.
Rabbi İsrael Weingarten, küçük kızını, tecavüz etmek için düzenli olarak uluslar arası sınırların dışına götürdüğünden ve düzenli olarak ensest tecavüz etmekle ilişkili beş ceza maddesinden mahkum edildi.

Originally, Judge Gleeson had sentenced Weingarten to ten years for each of the 5 counts, with the latter two to be served concurrently with the first three, for a total of 30 years.
Today, Judge Gleeson did essentially the same thing, giving Weingarten 10 years for each of the remaining 4 counts, with the last 10 to be served concurrently with one of the first 3 counts, for a total of 30 years in federal prison.
Judge Gleeson called Weingarten – who was known as a talmud chacham (a wise student of Jewish law and the Talmud) and who recently served as a sort of father figure for the ba'al teshuva students at Rabbi Leib Tropper's Kol Yaakov yeshiva in Monsey, New York – a "vicious predator."

Despite years of warnings in the various Satmar communities Weingarten lived in – in Europe, the United States and, briefly, Israel – that Weingarten was raping his daughter, Weingarten was not turned in to police and his daughter was not protected.

Even today after his conviction, leading haredi rabbis in Monsey, Jerusalem, England and Belgium continue to support Weingarten and efforts to have his conviction overturned.

Why?
Because the daughter Israel Weingarten raped over the course of a decade and a half is no longer hasidic or ultra-Orthodox.

In other words, because this raped and abused woman chose to leave haredi Judaism after all the years these haredi rabbis covered up for her father and failed to protect her, her testimoney about her father's rapes is not deemed trustworthy by many of these haredi 'gedolim.'

For others, the mere fact that she is a woman is enough to disqualify her testimoney.
And for both groups of rabbis, Weingarten's status as a noted "talmud chacham" trumps whatever crimes Weingarten committed, just like Rabbi Baruch Lanner's kiruv, outreach, trumped his crimes according to his bosses at the Orthodox Union.
Modern/Centrist Orthodox rabbis have made real steps toward making sure nothing like the Lanner Case happens again.
Those steps are imperfect, and many of Lanner's enablers still play leading roles in Orthodox communal life. But real, concrete steps have been taken nonetheless.
But this is not true of the haredi community, where active coverups of child sex abuse are ongoing and victims are persecuted and intimidated by leading rabbis – an, sometimes, by thugs representing those rabbis.

Even here, with all the evidence against Weingarten, his conviction and the failure of his appeal, haredi rabbis are once again punishing the victim of sex abuse while protecting and supporting her abuser.

Yahudi çocuklarının ebeveynlerinin tecavüzlerine katlanmalarının temelinde bu Tevrat ayetinin olduğu iddia ediliyor;


Ebeveynini dinlemeyen oğula Recm
Söz Dinlemeyen Oğul
Tevrat Yasanın Tekrarı 21
Yas.21: 18 "Eğer bir adamın dikbaşlı, başkaldıran, annesinin ve babasının sözünü dinlemeyen, onların tedibine aldırmayan bir oğlu varsa,
Yas.21: 19 Annesiyle babası onu tutup kent kapısında görev yapan kent ileri gelenlerine götürecekler.
Yas.21: 20 Onlara şöyle diyecekler: 'Oğlumuz dikbaşlı, başkaldıran bir çocuktur. Sözümüzü dinlemiyor. Savurgan ve içkicidir.
Yas.21: 21 Bunun üzerine kentin bütün erkekleri onu taşlayarak öldürecekler. Aranızdaki kötülüğü ortadan saldıracaksınız. Bütün İsrailliler bunu duyup korkacaklar."

Sizce çocuklar korkmakta haksız mıdır?

İşte çok kutsanan Yahudi Arapların gerçek kişilikleri tarih boyunca böyleydi.
“Bütün peygamberler neden Yahudilerden çıkar?” sorusunun cevabının “vazgeçemedikleri ensest, biseksüel sapıklıkları olduğuna” tanık oldunuz.
Tevrat, İncili, Kur’an peygamberleri Yahudilerin kralları ve din büyükleridir. Ahlaki yapılarını her yönüyle gördük. Bu gün bile bu sapkın geleneklerinden vaz geçmemişlerse, peygamber diye bu günkü ahlaka göre savunulmalarına gerek olmadığı gibi, saldırılmalarına da gerek yoktur. Muhammet pedofilik gibi saldırılar aslında tanrı sayılan İsa/Christ/Jesus’un da aynı sapkınlığa batmış toplum ürünü olduğunu kabul etmiş olduğunuz anlamına gelir.
Yahudilerin babaları İbrahim, İshak, İsmail,Yakup, Musa, Davut, Süleyman,Hristiyanların Allah’ı İsa, Müslümanların peygamberi Muhammet hepsi bu geleneklerin yarattığı cehennemde yetiştiler.Kur’an üç ayetin birinde Arapları boşuna sapıklıkla itham etmiyormuş.
Müslümanların Kur’an bile okumadıklarını bildiklerinden, peygamberiniz pedofilik sapık diye alay ediyorlar. Bir Müslüman bu yazdıklarımı bilse cevaplarını verir de buna sabredecek kadar olgun olanlar bu işi yapabilir.Artık, tebliğci peygamberden kusursuz tanrı yaratmak, toz kondurmamak bahanesiyle her eleştiriye saldırmaktan vazgeçilmeli, olaylar çağlarının gerçeklerine göre değerlendirilmelidir.

Böylece insan putlar yok olacak, akıl hakim olacaktır. Artık aydın Müslümanlar da, deistler, agnostikler, ateistler de artmış haldeler, hem de tarihte olmadığı kadar.

Takdir sizindir.


AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc
GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ CATHY O'BRİEN'IN ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI

Askeri Yahudi Din Adamı Rabbi, Kızına Tecavüzle Suçlanıyor.

Askeri Yahudi Din Adamı Rabbi, Kızına Tecavüzle Suçlanıyor.

Kızının şikayeti üzerine açılan davada, baba suçlamaları inkar etti. Polis, Rabbi’nin erkek oğullarından birini de kullandığından şüpheleniyor
Eli Senyor.
Published: 09.05.08, 13:47 / Israel News

Yüksek dereceli bir askeri Rabbi15 yaşından beri, son sekiz yıldır kızına taciz ve tecavüz ettiğinden şüpheleniliyor. Ek olarak polis, adamın diğer çocuklarına da saldırdığından Cuma günkü mahkemeye kadar göz altında tutmak istemektedir.
Yapılan açıklamalara göre, adamın kızının Shfela Sub Dıstrict Police Station’a (Şfela Polis Karakolu) gelerek babasına karşı dava açmak için gelmesiyle polis haberdar olmuştur. Görünüşe göre kızın aldığı terapi yardımının etkisiyle cesaretlenip polise müracaat etmiş.
İfadesinde, 15 yaşından itibaren babasının kendisine taciz ve tecavüz etmeye başladığını, bu zaman içinde evde yalnız kaldıklarına defalarca babasının taciz ettiğini söylemiştir.
Şikayeti takiben polis babayı tutuklamış, yakalanan baba kendisine karşı yapılan suçlamaları yanlışlık olarak açıklamıştır.
Kızın ifadesini esas kabul eden polis, babayı tutuklayarak gece boyunca nezarette tutmuştur. Kız, ifadesinde ayrıca babasının erkek kardeşlerinden birini de mağdur ettiğini söylemiştir.”

Türk ve Müslüman kimliği adı altında yapılan çocuk evlilikleri, tecavüzleri, recm gibi her türlü pis geleneğin kripto, Müslüman gibi namaz kılıp oruç tutan Yahudiler ile Yahudiliği din olarak benimsemiş, soy olarak Yahudi olmayan Musevilerce işlendiğine apaçık bir delili okudunuz.

Bize “ahlak din dersi vermeye kalkan, sarıklı cübbeli din manyaklarının özünde ne kadar sapık ve ırkçı” olduklarını bu haber aklı olanlara kanıtlamıştır.
Ne sapık dinleri ne de sarık, cüppelerinin İslam ile bağı olmadığı gibi çağdaş bilimsek hukuk ve ahlakla da bağı yoktur. Okuryazarlığın, düşmanı, cehaletin aşığı olan bu sapıklar da sapıklıkları da ülkemiz ve dünyada devlet eliyle ortadan kaldırılmalıdır.

Haberin İngilizcesi ve linki;
Military rabbi suspected of raping daughter

Major arrested after daughter files complaint. Man denies claims, police suspect he also
assaulted one of his sons
Eli Senyor

A military rabbi, holding the rank of major, has been arrested under suspicion of raping and
molesting his daughter for the last eight years, since she was 15. In addition, police suspect
that the man may have assaulted another one of his children and plan to ask the court to extend
his remand on Friday.
From the few released details, the man's daughter arrived at the Shfela Sub District Police
station and asked to file a complaint against her father. It appears that the daughter had
gained the courage to complain to the police after going through therapy.
In her statement, the daughter said that her father began raping her when she was 15, and
molested her on several occasions when the two of them where at home together.
Following the complaint, police arrested the father. He denied the charges against him and
called them false.
Police accepted the daughter's version of events, as it was consistent, and decided to hold the
father for the night. In her statement, the daughter claimed that one of her brothers had also
been victimized by their father.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3592551,00.html

Dilimize çeviren ve yayınlayan
Alaeddin Yavuz

Geçmiş yazılarımda da delillendirerek yazdığım, Sabiliğe dönmüş, kadınları çarşaf-peçe, burka, erkekleri sarık, cübbe giyen, her şeyiyle Sünni Müslüman gibi ibadet eden, şeytana tapınan Beyt el Şems yani Güneş evi-Şemsi Yahudiler bunlardır. İngiliz dilinde bunlara “Ultra Orthodoks Jews-Aşırı Ortodoks Yahudiler” köktendinci, şeriatçı, cinsi ve dini sapıklar bunlardır.

Tevrat’ta ne yasaklandıysa hepsinin harfiyen tersini yaşayan bu sapık kavimler gerçekten yeryüzünde yaşamamalıdır.
Yazı ve yorumları içinde olan çevir haber yazıda, kendileri dışındaki milletlerden bu kadar nefret eden, bu kadar paranoyak, en az 2600 yıldır başka milletlerin merhametleri ile hayatta kalabilmiş, sapık, lanetli, cüzamlı, kendi kız ve erkek evlatlarının ırzına geçen ve kendi ırzına da geçtiren, ensest sapık, biseksüel Yahudi Rabbisi’nin ölümüyle gündeme gelmiş bu yazıya ekleyecek tek söz, “ne kadar Yahudi varsa yeryüzünden temizlenmelidir.” Bu bütün insanlığın vazgeçilmeyecek bir görevidir.”
Her türlü şansı kendileri kapattığından başka ne denilebilir ki?
Yok olun yeryüzünden...

Yahudi çocuklarının ebeveynlerinin tecavüzlerine katlanmalarının temelinde bu Tevrat ayetinin olduğu iddia ediliyor;


Ebeveynini dinlemeyen oğula Recm
Söz Dinlemeyen Oğul
Tevrat Yasanın Tekrarı 21
Yas.21: 18 "Eğer bir adamın dikbaşlı, başkaldıran, annesinin ve babasının sözünü dinlemeyen, onların tedibine aldırmayan bir oğlu varsa,
Yas.21: 19 Annesiyle babası onu tutup kent kapısında görev yapan kent ileri gelenlerine götürecekler.
Yas.21: 20 Onlara şöyle diyecekler: 'Oğlumuz dikbaşlı, başkaldıran bir çocuktur. Sözümüzü dinlemiyor. Savurgan ve içkicidir.
Yas.21: 21 Bunun üzerine kentin bütün erkekleri onu taşlayarak öldürecekler. Aranızdaki kötülüğü ortadan saldıracaksınız. Bütün İsrailliler bunu duyup korkacaklar."

Sizce çocuklar korkmakta haksız mıdır?

İşte çok kutsanan Yahudi Arapların gerçek kişilikleri tarih boyunca böyleydi.
“Bütün peygamberler neden Yahudilerden çıkar?” sorusunun cevabının “vazgeçemedikleri ensest, biseksüel sapıklıkları olduğuna” tanık oldunuz.
Tevrat, İncili, Kur’an peygamberleri Yahudilerin kralları ve din büyükleridir. Ahlaki yapılarını her yönüyle gördük. Bu gün bile bu sapkın geleneklerinden vaz geçmemişlerse, peygamber diye bu günkü ahlaka göre savunulmalarına gerek olmadığı gibi, saldırılmalarına da gerek yoktur. Muhammet pedofilik gibi saldırılar aslında tanrı sayılan İsa/Christ/Jesus’un da aynı sapkınlığa batmış toplum ürünü olduğunu kabul etmiş olduğunuz anlamına gelir.
Yahudilerin babaları İbrahim, İshak, İsmail,Yakup, Musa, Davut, Süleyman,Hristiyanların Allah’ı İsa, Müslümanların peygamberi Muhammet hepsi bu geleneklerin yarattığı cehennemde yetiştiler.Kur’an üç ayetin birinde Arapları boşuna sapıklıkla itham etmiyormuş.
Müslümanların Kur’an bile okumadıklarını bildiklerinden, peygamberiniz pedofilik sapık diye alay ediyorlar. Bir Müslüman bu yazdıklarımı bilse cevaplarını verir de buna sabredecek kadar olgun olanlar bu işi yapabilir.Artık, tebliğci peygamberden kusursuz tanrı yaratmak, toz kondurmamak bahanesiyle her eleştiriye saldırmaktan vazgeçilmeli, olaylar çağlarının gerçeklerine göre değerlendirilmelidir.

Böylece insan putlar yok olacak, akıl hakim olacaktır. Artık aydın Müslümanlar da, deistler, agnostikler, ateistler de artmış haldeler, hem de tarihte olmadığı kadar.

Takdir sizindir.


AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ CATHY O'BRİEN'IN ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI


FİLİSTİNLİ PSİKOLOG BABANIN ÖZ KIZINA TECAVÜZÜNÜ ANLATIYOR.

Bir de Filistin raporu;

Gazze Çocukları Cehennemde Yaşıyor; Bir Psikolog, Cinsel İstismarın, Uyuşturucunun ve Ümitsizliğin Zirve Yaptığını Anlatıyor

Muhammet Mensur, Gazze mağdurları olan Filistinlilerin yaşadıkları kabuslar, cinsel saldırılardır.
Ayett Shani haberi11 Kasım 2017

Bana em mail gönderebilirsiniz..

Muhammet Mensur, Galile’de Mash’had kasabasında bir psikolog, 49 yaşında, İnsan Hakları gönüllü doktorlarından. 

Yeri Jaffa Cafe. Saati; Pazar 08;00

Onlarca yıldan fazladır Gazze Şeridine psikolojik yardım sağlamak için ziyaretler yapıyorum.
Ben, daha çok, cinsel istismara, saldırılara uğrayan çocuklar ve cinsel davranışlar üzerine bir travma uzmanıyım.
Verilen insani yardımların bir parçası olarak çocuklara uzman travma terapisi ve eğitimi veriyorum. İki üç ayda bir, Gazze’nin içine ve dışına gönüllü olarak maddi kazanç beklemeyen bir insani yardım doktoru olarak girip çıkıyorum. 1990’larda, araştırma yaptığım zamanlarda altı ay kadar orada da kaldım.
Gaza ambargosundan önce çok iyi bilgilendiniz de yani.
Elbette.
Bir ay kadar önce yaptığınız ziyaretten, bazı şeyleri değiştiren edindiğiniz duyguları anlıyorum. Yeni eğilimleri ayırt edebiliyorsunuz.
Evet. Bu ziyaretimde çocuklar arasındaki cinsel istismarlar hakkında çok sayıda zorluklarla da karşılaştım. Bunlar her zaman beklenen olgulardır ama bu ziyaretimde ve Ağustos ayındaki önceki ziyaretimde farklı boyutlara ulaştı. Olumlu olarak büyüdü. Jabalya göçmen kampında cinsel istismarların rapor edildiğini gördüm. Çocuklar “5” ile “13” yaşları arasındaydı.
Cinsel istismarla ne demek istiyorsunuz?
Tecavüz amaçlı dokunulmuş olan her şeyi.
Bunları yapanlar kimlerdir?
Yetişkinler ve aynı yaştaki ve daha yaşlı ötekileri veya aile içindekilerdir.Anne, baba, amcaları.

Gördüğüm bir olayda, akli dengesi yerinde olmayan 12 yaşında bir kızın annesi kızının bana çok asabi davrandığını söyledi.
Her zaman yaptığım gibi elimi yüzüne yakın bir yerine koyduğumda hızla kendini geri çekti ve çok korkmuş göründü.
Annesine daima böyle olup olmadığını sorduğumda, evet öyle dedi. Ona odadan çıkmasını ve kızla konuşacağımı söyledim.

O bana, babasının onu istismar ettiğini söyledi. Elbette istismar” demedi, “onunla uyuduğunu” söyledi.
Benim için tamamen şok ediciydi. O konuda konuştukça tüm vücudum titredi
Ona ne dedin?
O babanın kızına dokunması yasaklanmıştır. Ona kendisini nasıl savunacağını öğretmeyi denedim. Faydası olmayacağını biliyordum.

Ve anneye söyleyemezdiniz...
Hayır. Eğer , onun söylediği öğrenilirse bu kızı daha büyük tehlikeye sokabilirdi. Genellikle, çocukların aile içi istismara uğradığında anneler sessizdir.

Annenin zaten bildiğinden emindim. Aklıma gelmişken çocukta en çok travma etkisi yaratan olay budur, “annenin sessiz kalması” ihaneti.
Bir sessizlik komplosu. Seksin tabu olduğu daha muhafazakar toplumlarda bu olaylar daha karmaşıktır. Muhafazakarlık, profesyonelleri arasındakilerde akıl hastalığı şeklinde bulunmuştur. Cinsel istismarlarda cinsellik hakkında konuşmazlar. Meslektaşlarımın cinsel istismar olaylarından çıkarımlarında sessizlik vardır.
Şaşırtıcı.
Mesleğin mensubunun ve ikincisi ihanetin sessizliği.
Ve, çocuk istismarlarına maruz kalanların konuşabilecekleri biri, dönebilecekleri bir yön olmaması altı çizilecek olaydır.
Hiç kimse yok.
Gazze’deki cinsel istismarların oranını biliyor musunuz?

Hayrı, düzenli yapılan bir araştırma yoktur. Fakat,cinsel istismar ve ihmal şartlarında yaşayan çocukların durumu çok yaralayıcıdır. Fakirlik ve travma el ele gider.
Bir keresinde bir fahişe ile çalışan bir terapist ile karşılaştım. Bana, saldırganın kimi seçeceğini bildiğini söyledi. Evde hangi kızın kimsesiz olduğunu bildiklerini anlattı.

Doğru. Saldırganlar istismar edecekleri kimseyi tanımlamakta ustadırlar ve bu yüzden Gazze’de çocuklar gerçekten yaralanabilirler. Hatta 14, 15 çocuklu yoksulluk içindeki ailelerin korkunç yaşamları vardır. İnsanların çoğu çalışmazlar ve para kazananlarda ise ortalama gelir 1.000 şekel yani 285 ABD dolarıdır.Akli ve fiziki olarak ebeveynler çocuklarını destekleyebilecek yetenekte değildir. Kendi depresyonları, travmaları içine gömüldüklerinde çocuklarına ihtiyaçları olanı sağlayabilecek halde değillerdir.
Kesinlikle.

Açlığı gördüm. Boş, yetersiz evleri ziyaret ederim. Elektrik olsa bile buzdolapları kapalıdır, çünkü içinde hiçbir şey yoktur. Çocuklar bana iki gün aç bir gün tok yaşadıklarını söylediler.
Bizimle çalışan ve düzensiz beslenme üzerine çalışma yapan Refik Masalha adlı bir nörolog vardı. Gazze’de bir çocuğun ayda bir et, belki haftada bir tavuk yediğini onu da 15 çocuğun birlikte bir tavuğu yediklerini anlatmıştı.

Filistin anayasası küçüklere taciz cezası ölümdür der. Önceden idam edilmiş olanlar vardır.
Ölüm cezası aile dışından tecavüzlerde şarttır.
Çocukların çocuklara yaptığı saldırılarda durum nedir?

Cinsel istismara maruz kalmış bir çocukta esas unsur istismarın arzu edilebilir olmasıdır. Dışarıya yansımış, yanlarında kimsenin olmadığı bir istismarda inkar eder ve acıyı içinde tutar veya hoşlanılabilir tarafına odaklanır. Böyle bir çocuk daha büyük zarar görmeye ve diğer çocuklardan zarar görmeye daha eğilimlidir.
Mağdur, saldırgan oluyor.

İstismarcının tamamen hakimiyeti altında kalarak istismara uğramış bir çocuğun temel meşguliyeti nasıl egemen olabileceğini düşünmektir. Öteki çocukları istismar etmenin en iyi yolu kendi kontrolunu gözden geçirmektir.
Bu saldırganlıkları size kim söylüyor? Mağdurlar mı, saldırganlar mı?

Saldırganlar. Ona saldırganlık demezler. Bana öteki çocuklara ne yaptıklarını söylerler. Onları açıklayarak anlatabilmek için size söyleyeceğim ilk şey, onlarında istismar mağdurları oldukları için diğer çocukları istismar etmektedirler.

Biz, yetişkin erkeğin yetişkin öteki erkeğe istismarlarını veya oğlan oğlana istismarları konuşuyoruz.

Evet.
Onlar homoseksüeller mi
Hayır?
Neden?

Dilimize çeviren
Alaeddin Yavuz

Kızının ve oğlunun ırzına geçen askeri Rabbi haberini okuyalım şimdi de;
Araplar aynı zamanda Sodom ve Gomora halkıdır ve Allah’ın meleklerine bile tecavüze kalkışmışlardır, Kur’an’dan okuyalım;
Kamer Suresi 54:37;
54:37- “Ve Lut’un konukları olan meleklere tecavüz etmeye kalkıştılar. Biz de onların gözlerini silme kör ederek “Şimdi tadın azabımı ve uyarılarımı tadın dedik”.

Tevrat’ta aynı olay;
Yar.19: 4 Onlar yatmadan, kentin erkekleri -Sodom'un her mahallesinden genç yaşlı bütün erkekler- evi sardı.
Yar.19: 5 Lut'a seslenerek, "Bu gece sana gelen adamlar nerede?" diye sordular, "Getir onları da yatalım."

GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ CATHY O'BRİEN'IN ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI


Gaza Kids Live in Hell:

A Psychologist Tells of Rampant Sexual Abuse, Drugs and Despair

Mohammed Mansour, who treats Gaza's victims of sexual assault, describes the dystopian nightmare that Palestinians are living
By
Ayelett Shani
Nov 11, 2017
Formun Üstü
Formun Altı
SendSend me email alerts

Talking to: Mohammed Mansour, 49, lives in Galilee town of Mash’had; psychologist, volunteer in Gaza with Physicians for Human Rights. Where: A Jaffa café. When: Sunday, 8 A.M.

For more than a decade you’ve been making frequent visits to the Gaza Strip, as a volunteer who provides psychological assistance.

I’m an expert in trauma treatment, and more specifically of children who have undergone sexual assault or who display abusive sexual behavior. As part of the humanitarian assistance given, I treat children and train professionals to provide trauma therapy. I go in and out of Gaza, under the auspices of the Physicians for Human Rights nonprofit, every two to three months. In the 1990s I even lived there for half a year while I was doing a research study.

So you’re well acquainted with pre-embargo Gaza, too.
Of course.

And I understand that it’s your feeling, from your last visit, about a month ago, that something has changed. You discern a new tendency.

Yes. In this visit I encountered a large number of cases of sexual abuse among the children. That’s a phenomenon that has always existed, but in this visit, and also in the previous visit, in August, it suddenly reached far larger dimensions. It’s become positively huge. More than one-third of the children I saw in the Jabalya [refugee] camp reported being sexually abused. Children from ages 5 to 13.

What do you mean by “sexual abuse”?
Everything from being touched to rape.
Who are the perpetrators?

Adults and other children of the same age or older, or someone in the family. Parents, brothers, uncles. In one case I saw, the mother of a mentally disabled 12-year-old girl told me that the girl was behaving very irritably. Every time I put my hand close to her face she flinched sharply, she looked really frightened. I asked the mother if she’d always been like this, and she said yes. I asked her to leave the room and I spoke to the girl. She told me that her father was abusing her. She didn’t say “abusing,” of course; she said he sleeps with her. It was utterly shocking, even for me, and I am used to such stories. My whole body trembled when she talked about it.
What did you say to her?

That a father is forbidden to touch his daughter. I tried to teach her how to defend herself. I know it won’t necessarily help.

And you can’t tell the mother.

No. That would only put the girl at even greater risk, if people know that she told. In general, when children are abused within the family, the mother knows and is silent. I believe that this mother also knew. By the way, that is the most severe trauma for the child: not the abuse, but the mother’s betrayal.

A conspiracy of silence. It’s even more complex in such a conservative society, where everything related to sex is taboo.
Conservatism is also found among mental health professionals. They don’t talk about sexuality, about sexual abuse. If one of my colleagues encounters children who have been sexually abused, he is silent.

Appalling.
That silence, by members of the profession, is the second betrayal.
And the bottom line is that children who have suffered sexual abuse have nowhere to turn to, no one to talk to.
No one.
Do you know the rate of sexual abuse of children in Gaza?

No. There is no systematic research. But children who live in conditions of neglect are more vulnerable to sexual abuse. Poverty and trauma go hand in hand.

I once met a therapist who works with women in prostitution. She told me that the assailants know whom to choose. They know which girl has no one waiting for her at home.

That’s right. The assailants are adept at identifying whom they can abuse, and from this point of view the children of Gaza are indeed vulnerable. Almost every family has 14 or 15 children, and they live in terrible poverty. Most people don’t work, and those who do, earn pennies – the average salary is 1,000 shekels a month [$285]. Mentally and physically, parents are simply not capable of supporting their children. They are immersed in their own depression, their own trauma. And most of the Gaza’s residents are suffering from depression and trauma, they can’t provide their children with even the most basic needs.
There’s starvation.
Definitely. I’ve seen the starvation. I visit meager, empty homes. The refrigerator is off even during the hours when they have electric power, because there’s nothing in it. The children tell me that they eat once a day; some eat once every two days. A neurologist who works with us, Rafik Masalha, did a study on nutrition. A child in the Gaza Strip eats meat an average of once a month and chicken maybe once a week, and we’re talking about one chicken for a family of 15 children.

Palestinian law stipulates the death penalty for assaulting minors. There have been precedents: People have been executed.

The death penalty stipulated in the law applies to abuse outside the family. In cases of intra-family abuse, it’s up to the victim to prove it. No child will dare to talk about abuse like that. A child of 6 whose mother abuses him sexually, or a girl who is abused by her father and her brothers, will not inform on them – especially as many children who are sexually abused don’t know that they are undergoing abuse. They don’t know that this is what’s happening to them. They don’t know and they don’t even invest energy in an attempt to understand what it is.
What about attacks by children against other children?
For children who endure sexual abuse, there is an element in the abuse that is pleasurable. Children who endure protracted sexual abuse, without anyone working with them on their trauma, deny and repress the pain involved, and focus on the pleasurable part. A child like that is prone to even greater harm, and prone to harm other children.
The victim becomes the assailant.
A child who is abused sexually is under the total domination of the abuser, whose main occupation is how to dominate. Abusing other children is the ultimate way to restore control to himself.
Who tells you about these assaults? The victims or the assailants?
The assailants. They don’t call it assault at all. They tell me what they do to other children. The first thing I do is explain to them that they [themselves] have undergone abuse, and that what they are doing to other children is abuse
We are talking about abuse by male adolescents against other male adolescents, or by boys against boys?
Yes.
Are they homosexuals?
No.
Then, why?
https://www.haaretz.com/middle-east-news/palestinians/MAGAZINE-gaza-kids-live-in-hell-a-psychologist-tells-of-sex-abuse-drugs-and-despair-1.5464038?fbclid=IwAR2lhQkWXYaVqnK880XdogD_ZABkJjcqBirntUBJ28LHtlIE7UAHJ8Kz0yk

ON ÜÇ ÇOCUĞUNU EVE KAPATIP YILLARCA TECAVÜZ EDEN YAHUDİ TURPİN AİLESİ

TURPİN AİLESİ 13 ÇOCUĞUNA OKUL EĞİTİMİ VERMEMEK, İŞKENCE ETMEKLE SUÇLANDI

California (Kaliforniya) polisi David ve Louise Turpin’in dehşet verici istismarları içeren hayatları hakkında dehşet tanımlayan dağ gibi sorular hazzırladı.
Guardian Memuru 
17 Ocak 2018 Çarşamba. İlk yayınlama 17 Ocak 20181 04;50 GMT. Paylaşım 2.259

Kaliforniya’da Turpin ailesine ait evde karıkocanın 13 çocuğuna okul eğitimi vermemek ve işkence etmekle suçlandı, hükumet memurlarından resmi eğitim gözetmenlerinin de çocuklar hakkında hiçbir takibat yapmadıkları iddia edildi.
David Turpin, doğu Los Angeles Perris’teki Sancastle Gündüz Okulu adlı evinde çocuklarına evde eğitim verdi. 2016...2017 eğitim döneminde 6.; 7;8.;9.;10.; ve 12. sınıflarda birer kayıt yapıldı.
Kaliforniya polisi kötü beslenmiş ve zincirle bağlanmış 13 kardeşi kurtardı
Daha fazla oku

Yetkililer kayıt edilen çocuklardan daha fazlasına ait hiçbir işaret yoktur dediler.
Yetkililer,17 yaşındaki kızın pencereden atlayarak 911’i araması, polise yönlendirilmesi ile öteki yaşları iki ile 29 arasında değişen, kötü beslenmiş, bir mobilyaya zincirlenmiş olarak bulunan 12 kız ve erkek kardeşin istismarlarının örtüsünün açıldığını belirttiler.

Turpin ve eşi Louise Anna Turpin, işkence etmek ve çocukların hayatlarını tehlikeye atmaktan “9” milyon ABD Doları kefaret ödemeye mahkum edildiler.

Riverside eyalet Serif Müdürlüğünden yüzbaşı Greg Fellows, Salı günü, “Bu gün size neler olduğu hakkında bilgi vermeye gelecektik” diyen ailenin motivasyonundan şaşkınlığına düştüğünü söyledi.
Fakat, ikametten kaçarak kendileri için gerekli yardımı alabilmek, yetkililerin dikkatlerini buna çekebilmek için genç kızın yaptıkları hakkında sizi bilgilendirmek isterim

İnceleme heyetindekiler evdeki şartlar dehşet vericiydi dediler. Hatta annenin orada polisin bulunmasına şaşırdığını bile eklediler.
Ek olarak, “düşünebiliyor musunuz, 17 yaşında ve 10 yaşında görünen, yatağa zincirlenmiş, kötü beslenmiş, bundan dolayı yaralanmış. Bunu sadece İŞKENCE olarak tanımlayabiliyorum”.
Olay Turpinlerin nasıl bu çocukları okuldan kaçırdıkları ve yetkili gözlerden sakladıkları hakkında soruları tetiklemiştir.

Çocuk istismarlarını engelleme uzmanı ve Çocuklarla Koalisyon’un kurucusu olan uzmanlardan biri Sherryll Kraizer, çocukların gözetimcilerden saklanmasının ev okuluna kayıt edilmeleri sayesinde çok kolay olduğunu söyledi. Bunlardan en ilginç olanı, Turpin’in kendi ev okulunu kurması ile çocukların kimse tarafından görünmemesini sağlamıştır dedi.
Riverside sosyal hizmetler müdürlüğü müdürü Susan von Zabern “bu araya girebilmek için ilk fırsattı” dedi.
Kaliforniya’da özel okullara devlet eğitim kurumlarınca yetki belgesi verilmemektedir, bunları gözetecek bir yetkili kurum yoktur. Okullar sadece yeminli yetki belgelerini, personellerini ve idarecileri hakkında bilgileri vermekle yükümlüdürler.
Bu kadının kitabının Türkçe sayfasından size bir
sayfa vereceğim
Bu kitap sayfası ve bu haber, bütün 3.300 yıllık Yahudi tarihi boyunca BEBEK ÖZ EVLATLA
VE BAŞKA BEBEKLER, ÇOCUKLARLA EVLİLİK VE ZEVK İÇİN
,CİNSELLİĞİ KANITLIYOR
OKUDUĞUNUZ HABERLER TAMAMEN "BEREKET TANRISI DİNLERİ"
GELENEKLERDİR. DİN TEMELLİDİR.
Kaliforniya Eğitim müdürlüğü sözcüsü Bill Ainsworth; “Bu trajedi ile resmen hasta olduk ve çocukları emniyete alarak yatıştırdık, yetkililer tahkikatlara devam ediyor” dedi.

Ainsworth, tam gün eğitim veren okullar, devlet okullarındaki gibi korumacı gözetim muafiyetinden çıkarılmalı, devlet kayıtlarına geçmelidir, fakat eğitim müdürlüğünün özel okulların denetlenmesi ve gözlenmesinde eksikliği vardır” dedi.

Fakat, devlet itfaiye müdürlüğü tarafından yapılması gereken yıllık yangın tedbirleri denetiminde bu olaya dahil edilmelidir. Devlet ormanlarını ve Yangın koruma müdürlüğüne bağlı Perris’teki yerel yetkilileri Turpin’lerin evlerinin daha önce denetlenip denetlenmediğini hala söylememişlerdir.
Kaliforniya Özel Okullar Derneğinden icra müdürü Ron Reynolds, Özel okulların standartlara uygun olup olmadıklarına dair belgelerin ve sözleşmelerin, okullara kayıt yapılmadan önce ebeveynlerce imzalanarak düzenlenir dedi. Özel okul eğitmenleri, şüpheli durumları olan çocukları, çocuk istismarlarını bildirmek zorundadırlar dedi.
Bunları Kaliforniya’daki 1,500 okulu kapsayıp kapsamadığı sorusuna Reynolds, denetimlerin yeterli olduğuna inanıyorum, “Bizim ilk önceliğimiz çocuklarımızın kendi emniyetlerini arzu etmektir. Yasanın amaçladığı öğrencileri koruma gereğine de karşı değiliz” dedi.
Associated Press bu haberi bahşetmiştir.

Dilimize çeviren
Alaeddin Yavuz

TAHRİR EL V ESİLE C II. BÖLÜM EVLİLİK SAYFA 229


Turpin parents accused of torturing 13 children had no 'home school' oversight California police describe horrific abuse as questions mount about David and Louise Turpin’s live

Guardian staff
Wed 17 Jan 2018 07.40 GMTFirst published on Wed 17 Jan 2018 04.50 GMT
Shares 2,259
Play Video 00:50

'I would call that torture': police chief on California captivity case – video

The home in California where two parents allegedly tortured their 13 children had doubled as a private school for the siblings – but the premises received no government oversight and was never inspected by education officials.
David Turpin had been home-schooling his children at the house in Perris, east of Los Angeles, which he called the Sandcastle Day School. In the 2016-17 school year, it had an enrollment of six, with one student each in the fifth, sixth, eighth, ninth, 10th and 12th grades.

California police rescue 13 chained and malnourished siblings

Read more
There was no indication anyone other than his children were enrolled, authorities said.
Authorities said they uncovered the abuse when a 17-year-old girl jumped out of a window, called 911 and led police to 12 of her brothers and sisters aged from two to 29 years old, all malnourished and some chained to furniture.
Turpin and his wife, Louise Anna Turpin, were being held on $9m bail and could face torture and child endangerment charges.
FacebookTwitterPinterest
Media outside the Turpin home in Perris, California. Photograph: Mike Blake/Reuters
Police remain baffled by the parents’ motives. “I wish I could come to you today with information that would explain why this happened,” said Captain Greg Fellows of the Riverside county sheriff’s department on Tuesday.

“But we do need to acknowledge the courage of the young girl who escaped from that residence to bring attention so they could get the help they so needed.”
Advertisement
Fellows said conditions at the house were “horrific.” Even so, he said, the mother appeared perplexed about why the police were there.

He added: “If you can imagine being 17 years old and appearing to be a 10-year-old, being chained to a bed, being malnourished, and injuries associated with that. I would call that torture.”

The case has raised questions about how the Turpins were able to hide the alleged abuse and how the “school” escaped any oversight
FacebookTwitterPinterest
David and Louise Turpin at ceremony to restate their marriage vows in Las Vegas. Photograph: UPI / Barcroft Images
One experts said it may have been easier for the parents to shield their children from scrutiny because they were home-schooled. “One of the things that was interesting was, [Turpin] set up his own home school so the kids were accounted for and not really seen by anybody,” said Sherryll Kraizer, a child-abuse prevention expert and the founder of the Coalition for Children.
Susan von Zabern, director of Riverside county’s social service department, said it was “the first opportunity to intervene”.
Private schools in California are not licensed by the state education department and no agency regulates or oversees them. The schools are only required to file an affidavit with the state each year that lists the number of students, staff members and information about administrators.

“We are sickened by this tragedy and relieved the children are now safe and authorities are investigating,” Bill Ainsworth, a spokesman for the California department of education, said in a statement.

Full-time private schools must register with the state to record their students’ exemption from mandatory attendance at public schools, but the education department lacks the authority to monitor, inspect or oversee private schools, Ainsworth said.

They are, however, subject to an annual inspection by the state or local fire marshal. Representatives for the state’s forestry and fire protection department, the local county fire chiefs and the Perris fire department did not immediately say whether the Turpins’ home was ever inspected.

Private schools are generally regulated by parents, who often sign contracts and review standards before enrolling their children, said Ron Reynolds, executive director of the California Association of Private School Organizations. Private school employees are required to report suspected child abuse to authorities, he said.
Asked whether the organization, comprised of 1,500 private schools in California, believes oversight is sufficient, Reynolds said, “We always desire as our first priority safeguarding our children. We never resist or oppose legislation aimed at protecting students.”
Associated Press and Reuters contributed to this report.
https://www.theguardian.com/us-news/2018/jan/17/parents-tortured-13-children-no-oversight-california-home-school
Yahudi çocuklarının ebeveynlerinin tecavüzlerine katlanmalarının temelinde bu Tevrat ayetinin olduğu iddia ediliyor;
Ebeveynini dinlemeyen oğula Recm
Söz Dinlemeyen Oğul
Tevrat Yasanın Tekrarı 21


Yas.21: 18 "Eğer bir adamın dikbaşlı, başkaldıran, annesinin ve babasının sözünü dinlemeyen, onların tedibine aldırmayan bir oğlu varsa,
Yas.21: 19 Annesiyle babası onu tutup kent kapısında görev yapan kent ileri gelenlerine götürecekler.
Yas.21: 20 Onlara şöyle diyecekler: 'Oğlumuz dikbaşlı, başkaldıran bir çocuktur. Sözümüzü dinlemiyor. Savurgan ve içkicidir.
Yas.21: 21 Bunun üzerine kentin bütün erkekleri onu taşlayarak öldürecekler. Aranızdaki kötülüğü ortadan saldıracaksınız. Bütün İsrailliler bunu duyup korkacaklar."

Sizce çocuklar korkmakta haksız mıdır?
İşte çok kutsanan Yahudi Arapların gerçek kişilikleri tarih boyunca böyleydi.

“Bütün peygamberler neden Yahudilerden çıkar?” sorusunun cevabının “vazgeçemedikleri ensest, biseksüel sapıklıkları olduğuna” tanık oldunuz.

Tevrat, İncili, Kur’an peygamberleri Yahudilerin kralları ve din büyükleridir. Ahlaki yapılarını her yönüyle gördük. Bu gün bile bu sapkın geleneklerinden vaz geçmemişlerse, peygamber diye bu günkü ahlaka göre savunulmalarına gerek olmadığı gibi, saldırılmalarına da gerek yoktur. Muhammet pedofilik gibi saldırılar aslında tanrı sayılan İsa/Christ/Jesus’un da aynı sapkınlığa batmış toplum ürünü olduğunu kabul etmiş olduğunuz anlamına gelir.

Yahudilerin babaları İbrahim, İshak, İsmail,Yakup, Musa, Davut, Süleyman,Hristiyanların Allah’ı İsa, Müslümanların peygamberi Muhammet hepsi bu geleneklerin yarattığı cehennemde yetiştiler.Kur’an üç ayetin birinde Arapları boşuna sapıklıkla itham etmiyormuş.

Müslümanların Kur’an bile okumadıklarını bildiklerinden, peygamberiniz pedofilik sapık diye alay ediyorlar. Bir Müslüman bu yazdıklarımı bilse cevaplarını verir de buna sabredecek kadar olgun olanlar bu işi yapabilir.Artık, tebliğci peygamberden kusursuz tanrı yaratmak, toz kondurmamak bahanesiyle her eleştiriye saldırmaktan vazgeçilmeli, olaylar çağlarının gerçeklerine göre değerlendirilmelidir.
Böylece insan putlar yok olacak, akıl hakim olacaktır. Artık aydın Müslümanlar da, deistler, agnostikler, ateistler de artmış haldeler, hem de tarihte olmadığı kadar.

Takdir sizindir.

AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc


GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ CATHY O'BRİEN'IN ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI


İSRAİLLİ YOSEF SHUNİM ALTI YAŞINDA KIZINA TECAVÜZDEN MAHKUM EDİLDİ

İsrail Haaretz gazetesi

Mahkeme Cinsel İstismardan Bir Adamı 14 Yıl Hapse Mahkum Etti



Kudüs mahkemesi, yakın arkadaşının 6, 10, 12 yaşlarındaki üç kızını cinsel istismar etmekten Yosef Shunim’i suçlu buldu
13 Haz.2010 13.50
Kudüs bölge mahkemesi Pazar günü Beyt Şemeş’li bir adamı, küçük yaştaki üç kıza defalarca tecavüz ve cinsel istismarla alakalı olarak 14 yıla mahkum etti.

İsrail Haaretz Gazetesi
Dilimize Çeviren
Alaeddin Yavuz


Court Sentences Man Convicted of Sexual Abuse to 14 Years in Jail


Jerusalem court found Yosef Shunim guilty of sexually abusing 3 girls, daughters of close friends, who were aged 6, 10, and 12 at the time of the offense.
Jun 13, 2010 1:50 PM
The Jerusalem District Court sentenced a Beit Shemesh man to 14 years in prison on Sunday for multiple counts of rape and sexual abuse, concerning three underage girls.

The Jerusalem District Court sentenced a Beit Shemesh man to 14 years in prison on Sunday for multiple counts of rape and sexual abuse, concerning three underage girls.



Emil Salman


>> Subscribe for just $1 now

Yosef Shunim was found guilty of sexually abusing three girls, aged 6, 10, and 12 at the time of the offences, who were daughters of couple with whom he had a friendly relationship.

In addition to the prison sentence, Shunim will also be made to pay NIS 30,000 in compensation, as well as a NIS 2,000 fine and one year of suspended sentence.

The three presiding judges said in their ruling that the offences "committed by the defendant are both sever and vile," saying Shunim "took advantage of the complete trust his good friends and the victims had in him so to harm their innocence, committing a series of sexual abuses for years."

"[Shunim] committed his abuses while playing games, driving, seduction, all for the sake of relieving his impulses," the judges continued, adding that the "severity of the crimes was in their nature, quantity and duration, and specifically in targeting young girls."

The defendant's attorney, Ariel Atari, said in response to the court's sentencing that the punishment was "severe and not in proportion to the alleged offences," saying that Shunim intended "to appeal both the conviction and the sentencing to the Supreme Court."

Shlomit Ben-Yitzhak, who represented the Jerusalem District Prosecutor's Office, said that the court, in its sentencing, "gravitated toward the public's interest in handing stricter punishments to those who commit offences against minors."

Yahudi çocuklarının ebeveynlerinin tecavüzlerine katlanmalarının temelinde bu Tevrat ayetinin olduğu iddia ediliyor;


Ebeveynini dinlemeyen oğula Recm
Söz Dinlemeyen Oğul
Tevrat Yasanın Tekrarı 21
Yas.21: 18 "Eğer bir adamın dikbaşlı, başkaldıran, annesinin ve babasının sözünü dinlemeyen, onların tedibine aldırmayan bir oğlu varsa,
Yas.21: 19 Annesiyle babası onu tutup kent kapısında görev yapan kent ileri gelenlerine götürecekler.
Yas.21: 20 Onlara şöyle diyecekler: 'Oğlumuz dikbaşlı, başkaldıran bir çocuktur. Sözümüzü dinlemiyor. Savurgan ve içkicidir.
Yas.21: 21 Bunun üzerine kentin bütün erkekleri onu taşlayarak öldürecekler. Aranızdaki kötülüğü ortadan saldıracaksınız. Bütün İsrailliler bunu duyup korkacaklar."

Sizce çocuklar korkmakta haksız mıdır?

İşte çok kutsanan Yahudi Arapların gerçek kişilikleri tarih boyunca böyleydi.
“Bütün peygamberler neden Yahudilerden çıkar?” sorusunun cevabının “vazgeçemedikleri ensest, biseksüel sapıklıkları olduğuna” tanık oldunuz.
Tevrat, İncili, Kur’an peygamberleri Yahudilerin kralları ve din büyükleridir. Ahlaki yapılarını her yönüyle gördük. Bu gün bile bu sapkın geleneklerinden vaz geçmemişlerse, peygamber diye bu günkü ahlaka göre savunulmalarına gerek olmadığı gibi, saldırılmalarına da gerek yoktur. Muhammet pedofilik gibi saldırılar aslında tanrı sayılan İsa/Christ/Jesus’un da aynı sapkınlığa batmış toplum ürünü olduğunu kabul etmiş olduğunuz anlamına gelir.
Yahudilerin babaları İbrahim, İshak, İsmail,Yakup, Musa, Davut, Süleyman,Hristiyanların Allah’ı İsa, Müslümanların peygamberi Muhammet hepsi bu geleneklerin yarattığı cehennemde yetiştiler.Kur’an üç ayetin birinde Arapları boşuna sapıklıkla itham etmiyormuş.
Müslümanların Kur’an bile okumadıklarını bildiklerinden, peygamberiniz pedofilik sapık diye alay ediyorlar. Bir Müslüman bu yazdıklarımı bilse cevaplarını verir de buna sabredecek kadar olgun olanlar bu işi yapabilir.Artık, tebliğci peygamberden kusursuz tanrı yaratmak, toz kondurmamak bahanesiyle her eleştiriye saldırmaktan vazgeçilmeli, olaylar çağlarının gerçeklerine göre değerlendirilmelidir.

Böylece insan putlar yok olacak, akıl hakim olacaktır. Artık aydın Müslümanlar da, deistler, agnostikler, ateistler de artmış haldeler, hem de tarihte olmadığı kadar.

Takdir sizindir.


AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

https://www.haaretz.com/1.5133485

GELENEKSEL OLARAK ÇEKİRDEK AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURESİ CATHY O'BRİEN'IN ANNE VE BABASININ DA CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURLARI OLARAK YETİŞMELERİNİ ANLATTIĞI AÇIKLAMALARI


SEKİZ YAŞINDAKİ NAAMA MARGOLESE YE YAHUDİLER FAHİŞE DİYEREK SALDIRDI

BİZDEKİ YOBAZLAR DA YAHUDİ Mİ?

Israil TelvAviv ıle Kudüs arasında bir yerleşim yeri olan BEYT Şemes'te ( Güneş Evi), Abd göçmeni Ortodoks Yahudi kızı 8 sekiz yaşındaki Naama, giydiği diz hizası öğrenci eteği yüzünden aşırı dinci Ultra Ortodoks Haredi Yahudi velilerde okul bahçesinde yüzüne tükürüldü, insanları baştan çıkartmakla, fahiselikle suçlandi, hakaretlerle korkutuldu. Olayı hafta sonu haberleri yapan bir tv kanalı duyurdu.

Bu dinse ben yokum. BU Yahudiler dünyanın en sapık insanlarıymış, inan çocuk daha sekiz yaşında ilk okul öğrencisi. Yobaz Yahudiler okul önünde bir direğe "Bu bölgeye kadınların üç çamaşırları ıle girmemeleri 8steniyor diye levha da asmışlar.Eee paylaştık yazdık, 2200 yıllık Talmud kitapları süt emen bebekle evlenmeyi emrediyorsa bu doğaldır. Acil bir Hitler lazım bu dünyaya.
Sormadan edemedim bizdeki yobazlara ne kadar benziyorlar, sarık, cübbe Tevrat’ın da kutsalı,ayetleri var, Kuranda sarıkla ilgili tek ayet yoktur.
Aşırı Kökten Dinci gerilimin Merkezinde 8 Yaşında Bir İsrailli Kız
29 Aralık 2011

"8" SEKİZ TAŞINDA KIZ ÇOCUĞUNU KADIN GÖRÜYORLAR. ASTIKLARI PANKARTTA
"KADINLARIMIZIN İÇ ÇAMAŞIRLARI İLE GELMELERİNİ İSTEMİYORUZ" YAZMIŞLAR.
RESMEN PEDOFİLİK SAPIKLIK.

Beith Şemesh İsrail ... İsrail’de Tel Aviv ile Kudüs arasında iki km2’lik bir bölgedeki küçük bir yerleşim yeri aşırı dinciliğe karşı mücadelenin savaş alanı, aşırı dincilik örtüsü altındadır.
Adı Naama Margolese, 8 yaşında, Ortodoks Yahudi cemaatine bağlı Amerikan göçmeni bir ailenin kızı. Bir İsrail televizyon programının anlattığı hikayede Naama’nın ilk öğretim okuluna doğru yürürken aşırı Ortodoks adamların ona tükürerek, mütevazi kıyafetinin onların aşırı özenli kıyafetlerine uyuşmaması yüzünden “fahişe” diyerek incitilmesini anlattı.
Ülke hakların çiğnendiği bir ülkedir. Naama’nın resmi başlıca bütün İsrail gazetelerinin sayfasında görüntülendi. Başbakan Benyamin Netenyahu “İsrail, demokratik, batılı, özgür bir ülkedir” dedi ve İsrail’in umuma açık alanları herkese açık ve güvenli olacağını ifade etti ve bu uyuşmazlıkların üzerine odaklanılacağı günler olacaktır dedi.
Tarikatların en serti olan Ultra Ortodoks erkekler ve oğlanlar, polis ve gazetecilerin üzerine taşlar ve yumurtalar savurarak “Naziler” diye güvenlik güçlerine, kadın gazetecilere Yiddiş İbranicesinde “Yahudi olmayan kadınlar için söylenilen” fahişe demek olan “Shikse(Şikse)” diyerek saldırdılar. Çeşitli Ortodoks ve laik Yahudiler Salı günü akşamı dinci şiddeti ve kökten dinciliği protesto etmek için gösteri yapmakta olan yerel göstericilere katılmak için Beyt Şemeş’e doğru yöneldiler.

Bu, bir çok İsrailli için okuluna doğru yürüyen küçük bir İsrailli kız için değildi. Ülkenin ruhuna ve geleceğine şekil vermek için büyük çabalar gösteren, kadınları toplumdan dışlayan, cinsiyet ayrımcılığını körükleyen, ılımlı yasaları sert şekilde yorumlayarak kamu alanlarında başkalarının haklarına çekinmeden tecavüzlere karşıydı.

Geçen haftalarda ve aylarda savaş alanı genişledi ve gözle görülür olacak kadar büyüdü. Ortodoks erkek askerler şarkı söyleyen kadınların olduğu törenlerden yürüyerek çıktılar, kadın sesine dini yasaklamalara karşı kararını verenlere katılarak;

Şehir içi ve şehirlerarası yolculuklarda kadınların oturması için arkada ayrılmış “koşer” denilen koltuklara oturmaya meydan okudular.
Beyt Şemeş’te olan en tehlikeli gelişme de, M.S. 70’te Kudüs’ün yıkılmasından on yıllar önce Romalıları kovmak için ortaya çıkmış harfeketin devamı olduklarını savunan, kendilerine Sicarii ya da Hançerliler denilen aşırı Ultra Ortodokslardan Kudüs’ten gelen birkaç yüz kişilik grubun gelmesi oldu.
Kadın dedikleri Naama çocuk budur.
Bunlar resmen sapık
.
Sicarii’ler ve onların meydan okumalarıyla Aşırı Dinciliğin İsrail’de yeni yeni sertleşmesi güçlü, cesur bir şekilde geriye itilmesi şeklinde açıklanabilir. İsrail’deki koalisyon hükümeti, toplumun %10’unu temsil eden Ultra Ortodoks partilere kabalığın ötesinde orantısız bir güç vermektedir.

Ultra Ortodoks toplum, toplumdan ayrı komşulukları, şükür edilecek aşırı nüfus artışlarıyla cesaretlenmektedirler. Onların önderlerinde ılımlılaşma eksikliği gözlenmektedir.
Her durumda aşırılıkçılar, ultra ortodoks, çağdaş ortodoks, ana akım, laik veya daha esnek bir muhalefetin oluşmasını provoke ettiler. Aslında, Ultra Ortodoks öncü bir grup Naama’nın halk hikayesini halka mal etmek için en azından bir güven vermek isteyebilirlerdi.
Silver Spring’den Beyt Şemeş’e yedi yıl önce taşınmış yerel bir gösterici olan çağdaş Ultra Ortodoks olarak kendisini tanımlayan Rabbi Doy Lipman (40), “şehrimizi ve evlerimizi korumak istiyoruz” dedi

Halk nazarında Ultra Ortodoks meydan okumaya karşı kesmek için bir grup destekçisi ile parlamento ile görüşmeler yaparak geçenlerdeki protestoları düzenlemek için bir basın danışmanı tuttular. Naam’anın hikayesinin nasıl olduğunu anlattı.
Tevrat’ta anlatılan Beyt Şemeş şehri harabeleri yakınlarında inşa edilen bu şehir 1950’lerde inşa edildi ve Kuzey Afrika, Rusya, Etiyopya ve İngilizce konuşulan ülkelerden göçmenler yerleştirildi. 1990’larda komşusu Ramat Beyt Şemeş A ve B’nin inşasının tamamlanmasıyla Ultra Ortodoks nüfus patlama yaptı. Oturanların dediklerine göre Ultra Ortodokslara kulaktan 20.000 ev planlandığı söylenmiş.
Ramat Beyt Şemeş B’de binaların duvarları üzerindeki işaretler nazikçe kadınları, kızları yukarıdan aşağıya kadar düşmeli, uzun yenli ve uzun etekli bluzlar giymeye teşvik ediyor. Haredi bölgesi olan Kirya’da İsh caddesindeki Sinegog’un dışında bir işaret kadınların yaya kaldırımından karşıya geçerek yürümelerini binalara bulaşmamalarını istemektedir.
Naama’nın okulu,Orot Eylül’de yaygın İngilizce konuşanların ve en sert Ultra Ortodoksların oturduklarının gözlendiği bu bölgede açıldı. O da okula gidebilmek için önceden tembihlendiği gibi uzun kollu uzun eteğini giymiş, okula gidebilmek, basit bir eldiven alabilmek için kendisini hızla koşar halde buldu.

Ayaklanma, Naama’ya eziyet edenlerin geldiği Hazon İsh caddesinde pazartesi günü çıktı gazeteciler ve polis de katıldı. Yüzlerce siyahlar giymiş adamlar ve oğlanlar ellerinde umumi yıkanma yerlerinde bulunan kadın ve erkek sembollerinden ibaret işaretlerle sinegoglardan ve yakınlarındaki seminerlerden adeta dışarı döküldüler ve kadınların dışarıda bırakılmasını istediler. Başına aldığı bir taş darbesiyle bir polis yaralandı, toz duman içinde dağılamadan birkaç tutuklama gerçekleşti.
Ultra Ortodoks tahrikçilerden bir kaçı, dini inançlarından dolayı Ultra Ortodoks sakinleri yok etmek için kin tohumları ekiyorlar diyerek suçladılar.
Bu manada, bazıları Beyt Şemeş’in hoş görü şehri olduğundan bahsettiler ve en azından dini zeminde cinsiyet ayrımcılığını kibarca savundular.

Beyt Şemeş’e 1970’lerde New York’tan İsrail’e gelmiş olan, kendisini açık fikirli bir Haredi olarak taanımlayan 57 yaşındaki Cindy Feder, “batı toplumlarında kadınlara pek zayıf davranılıyor galiba” dedikten sonra bazı ilan levhalarındaki şeylerin kendisini hasta ettiğini ekledi.

Daha sade olan Beyt Şemeş B’de oturan, toplu taşımada cinsiyet ayrımcılığını savunan dört çocuğun annesi olan 32 yaşındaki muhafazakar bir kadın, sıkışık otobüslerde kadınların domates püresi gibi sıkıştırılmamaları için kadının onurunun korunması gerektiğini savundu.

Fakat kadın kendisini onaylamayan komşularının provoke etmelerini önlemek için sadece ilk adı olan Rivka’yı verdi ve cinsiyet ayrımcılığı ile ilgili bir anısını anlattı; Bir gece halka açık banklarda otururken yakınlardaki aşırı dinciler geldiler ve artık kadınların çocuklarıyla burada caddede oturamayacaklarını söyleyerek bankları kaldırdılar dedi.
Aron Heller
Political LiveJournal

Türkçeye Çeviren
Alaeddin Yavuz

Israeli Girl, 8, at Center of Tension Over Religious Extremism
12:19 pm - 12/29/2011
Israeli Girl, 8, at Center of Tension Over Religious Extremism

BEIT SHEMESH, Israel — The latest battleground in Israel’s struggle over religious extremism covers little more than a square mile of this Jewish city situated between Jerusalem and Tel Aviv, and it has the unexpected public face of a blond, bespectacled second-grade girl.
She is Naama Margolese, 8, the daughter of American immigrants who are observant modern Orthodox Jews. An Israeli weekend television program told the story of how Naama had become terrified of walking to her elementary school here after ultra-Orthodox men spit on her, insulted her and called her a prostitute because her modest dress did not adhere exactly to their more rigorous dress code.

The country was outraged. Naama’s picture has appeared on the front pages of all the major Israeli newspapers. While Prime Minister Benjamin Netanyahu insisted Sunday that “Israel is a democratic, Western, liberal state” and pledged that “the public sphere in Israel will be open and safe for all,” there have been days of confrontation at focal points of friction here.

Ultra-Orthodox men and boys from the most stringent sects have hurled rocks and eggs at the police and journalists, shouting “Nazis” at the security forces and assailing female reporters with epithets like “shikse,” a derogatory Yiddish term for a non-Jewish woman or girl, and “whore.” Jews of varying degrees of orthodoxy and secularity headed to Beit Shemesh on Tuesday evening to join local residents in a protest numbering in the thousands against religious violence and fanaticism.

For many Israelis, this is not a fight over one little girl’s walk to school. It is a struggle that could shape the future character and soul of the country, against ultra-Orthodox zealots who have been increasingly encroaching on the public sphere with their strict interpretation of modesty rules, enforcing gender segregation and the exclusion of women.
The battle has broadened and grown increasingly visible in recent weeks and months. Orthodox male soldiers walked out of a ceremony where female soldiers were singing, adhering to what they consider to be a religious prohibition against hearing a woman’s voice; women have been challenging the seating arrangements on strictly “kosher” buses serving ultra-Orthodox neighborhoods and some inter-city routes, where female passengers are expected to sit at the back.

The virulent coercion in Beit Shemesh has been attributed mainly to a group of several hundred ultra-Orthodox extremists who came here from Jerusalem, known as the Sicarii, or daggermen, after a violent and stealthy faction of Jews who tried to expel the Romans in the decades before the destruction of Jerusalem in A.D. 70.

Religious extremism is hardly new to Israel, but the Sicarii and their bullying ilk push with a bold vigor that has yet to be fully explained. Certainly, Israel’s coalition politics have allowed the ultra-Orthodox parties to wield disproportionate power beyond the roughly 10 percent of the population they currently represent.

The ultra-Orthodox community’s rapidly increasing numbers — thanks to extraordinarily high birthrates — may also have emboldened the hard core, as may have their insular neighborhoods. And their leadership appears to lack moderating brakes.

In any case, the extremists have provoked an outpouring of opposition from all those who are more flexible, be they ultra-Orthodox, modern Orthodox, mainstream or secular. In fact, it was an ultra-Orthodox-led group that claimed at least part of the credit for making Naama’s story public.

“We are working to save our city and to save our homes,” said Dov Lipman, 40, a local activist, rabbi and self-defined modern ultra-Orthodox, who moved to Beit Shemesh from Silver Spring, Md., seven years ago. Seizing on the public mood of rejecting ultra-Orthodox bullying, Mr. Lipman and a group of supporters have been lobbying the Israeli Parliament, organizing protests and recently hired a media consultant. He said that is how Naama’s story came out.

Built near the ruins of an ancient city of that name mentioned in the Bible, Beit Shemesh was established in 1950, first drawing mostly poor immigrants from North Africa, then immigrants from Russia, Ethiopia and English-speaking countries. With the construction of the new neighborhoods of Ramat Beit Shemesh A and B in the 1990s, the ultra-Orthodox population boomed. Residents say 20,000 more planned housing units are earmarked for the ultra-Orthodox.

In Ramat Beit Shemesh B, signs on the walls of buildings call for modesty, exhorting women and girls to dress in buttoned-up, long-sleeved blouses and long skirts. Outside a synagogue on Hazon Ish Street in the Kirya ha-Haredit quarter, a sign requested that females should cross to the opposite sidewalk and certainly not tarry outside the building.

Naama’s school, Orot, opened in September in an area with a large community of English-speaking observant Jews that borders on the strictest ultra-orthodox neighborhoods. She quickly found she had to run a miserable gantlet to get to school, even dressed in long sleeves and long skirts.

Riots broke out on Monday when the police accompanied media crews into Hazon Ish Street, the area where Naama’s tormentors are believed to have come from. Hundreds of black-garbed men and boys poured out of the synagogue and an adjacent seminary holding handwritten signs calling for the exclusion of women, illustrated with the male and female symbols used for public washrooms. One policeman was injured after being hit in the head with a rock and several arrests were made before the crowds dispersed at dusk.

Many of the ultra-Orthodox agitators blamed the news media for the unrest, saying they had come into the ultra-Orthodox neighborhoods to sow hatred and to persecute the residents for their religious beliefs.

Meanwhile, some residents insisted that Beit Shemesh was a tolerant city, but defended at least some gender separation and modesty on religious grounds.

“I think women are very poorly treated in Western society,” said Cindy Feder, 57, a resident of Ramat Beit Shemesh A, who came to Israel from New York in 1970, and who defines herself as an “open haredi,” the Hebrew term for ultra-Orthodox. She said that the objectification of women on some billboards made her feel sick.

In the more austere Ramat Beit Shemesh B, a 32-year-old mother of four defended the gender separation on public transportation, saying that it was necessary to preserve women’s honor on crowded buses that squeezed people like “tomato puree.”

But the woman, who gave only her first name, Rivka, for fear of provoking the disapproval of her neighbors, also told a story that revealed the costs of separation: one night, the extremists came and removed all the public benches from the neighborhood, so that the women could no longer sit outside with their children in the street.