"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

7 Eylül 2024 Cumartesi

#TEĞMENLERİN KILIÇLI YEMIN TÖRENİ KOMPLO ÇIKTI.

 Teğmenlerin Kılıçlı Yemini Darbe Teşebbüsü Kabul Edildi.




Devlet Bahceli; Bu olay araştırılmalıdır' dedi.


Rte; 'Siz kime kılıç çekiyorsunuz, hesap vereceksiniz' dedi.

Yandaş medya, 1960 darbesinde "Genç Teğmenler rahatsız" ifadesine dayalı darbe propagandası yapıyor.

1960 darbesi, 1956'da, ABD'nin Türkiye'ye vaat ettiği nakdi kredileri kesip, ayni, askeri lojistik, araç, gereç, silah yardımına çevirmesiyle, kalkınma projeleri duran Adnan Menderes'in İş Bankası hisseleri karşılığında SSCB'den kredi alarak projelerine kaynak sağlama çalışmasına kızan ABD'nin Alpaslan Türkeş/Hüseyin Feyzullah Ermenisine yaptırdığı darbedir.

Menderes SSCB ile randevu gününde idam ettirildi.

Oysa Menderes Abd misyoner okulu mezunu, ABD'nin zorla başa getirdiği kişiydi.


1961'de ABD, SSCB ile anlaşıp, Türkiye yi "1.derece savunulacak NATO ülkesi statüsünden çıkarma kararı" alınca, İsmet İnönü, ABD karşıtı Marksist Leninist Türk Solunu üniversitelerde kurdu. Erdal İnönü Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını eğitti. TİP'i Tbmmye soktu.

1964 Abd başkanı Lindon B. Johnson mektubuyla tehdit edilen İnönü koalisyon kurdu ve 1965'de hükümeti bırakmak zorunda kaldı.

1961'de ölen Nurculuk Mason cemaati önderi Gregoryen Ermeni Saidi Kürdi ölünce boş kalan cematin başına 1967'de Fetullah Gülen'i CIA getirdi. Hüseyin Feyzullah da CIA eliyle Mhp'yi kurup ortak çalıştırılmaya başlandı.

1970'de İsmet İnönü gazeteci Abdi Ipekçi'ye ABD askeri üslerini araştırma görevi verdi. Bu rapor basında yayınlandı.

1971 muhtırası ile İnönü CHP'den, ABD'de 2 yıl gazetecilik eğitimi almış, CIA memuru veya bağlantılı Ecevit darbesiyle alındı.
 
Orduda Fetö ve Mhp güçlendirildi. 1980 darbesine bu ikisi ortam hazırladı.

1980 Abd darbesiyle devlet Fetö ve Mhp ortaklığına teslim edildi.

1996, ABD İstanbul baş konsolosluğu ile çalışarak Afgan Yahudi Vehhabi Taliban örgütüne mücahit gönderen RTE, İstanbul B.B yapıldı. Dümenden 1998'de içeri atıldı. CIA eğitimi verildi.1999'da AGİT toplantısına gelen ABD başkanı B. Clinton emriyle 21.yy Türkiyesi için serbest bırakılması talimatı verildi. (Bunlara mihmandar polis olarak ve ABD heyetlerini şahsen ağırladığım için tanık oldum)

Bu toplantıdan sonra ABD Deniz Kuvvetleri komutanı Oramiral James Mc Loy Rte'nin tahliyesini istedi. 


Rahmi Koç Maslak köşkünde hükümet toplandı. MHP hükümeti yıktı,RTE serbest bırakıldı.

03 Kasım 2002'de Akp iktidar edildi. 2003'de Deniz Baykal desteğiyle Rte yasakları kaldırıldı.

2008'de ABD ile ters düşen generalden astsubaya, polis, yargi, üniversite, basın mensubu herkes Silivri Koloni Hapishanesine dolduruldu.

12 Eylul 2010'da RTE anayasa darbesi yaptı.RTE devlete el koydu.

2017 Anayasa darbesiyle TEK ADAM oldu.

Destekleri yüzünden Ychp ve sağ muhalefete büyükşehirlerin yerel yönetimlerini ödül olarak verdi. 2024'de de tekrar etti.

Okullarda kılıçlı öğrencilere yeminler ettiren, anayasa ve milli eğitim yasalarına uymayarak yasaları çiğneyerek dini eğitim sistemine geçti.

Bunların hiç birinin hesabını verme ihtiyacı bile duymadı , çünkü hesap soracak kurum kalmamıştı.

Bunca devlet üzerinde hakimiyetine rağmen, hatta okul birincisi teğmenin "adı bile ikra, bunlar bizim" demesine rağmen, birden bire kılıçlı yemin eden Teğmenlere "Darbeci" damgası vuruldu.


Bu tiyatro ile de RTE 15 Temmuz 2016 çakma darbesinin bir benzerini tekrar ederek, Ayasofya Kılıçlı Hutbesiyle başlayan, orta öğretim kurumlarında Yahudi rahip kıyafeti Sarık, Şalvar giydirilmiş, ellerine kılıç verilmiş çocuklara cihat yeminleri ile süren karşı devrim hareketi, Atatürk ve Cumhuriyet rejimine öldürücü KILIÇ DARBESİ yapacak.

Daha başında "Genç teğmenlerin Atatürk'e bağlılık yemini etmeleri içimi rahatlattı, ama soru şu: RTE buna nasıl izin verdi?" Demiştim.

Cevabı geldi.

Atatürk cumhuriyetine SON DARBE.



Bu çocuklar da iyi niyetle yollara döküldüler. Suriye'den getirilen IŞİD militanları kellelerini kesti.

Şimdi ise şeriatla yönetilen üç kıtadan silahlı eğitim görmüş militanlar ülkeye, orduya, polise, sağlık kurumlarına, kısaca bürokrasiye memur olarak dolduruldu.

Takdir aklı olanındır.

3 Eylül 2024 Salı

#AVRUPA KÖKTEN DİNCİLİK VE IRKÇILIKTA DOĞUYU GEÇEBİLİR.

 Avrupalılar Kökten Dinci İslamcılara Katlanamıyor.



Ama onlar, Katolik (Evrensel) Vatikan Roma İncili öncesi benimsedikleri Maniheizm İran 
Ortodoks (Doğru iman) olarak benimsedikleri Hıristiyanlık değerlerine inananlardır.

İslâm peygamberi Muhammet, dini öğretilerini ezbere okunan din temelinde kurdu.
625 yılında, şimdiki Riyad şehrinin olduğu Necd kasabasında yaşayan Süryani Hıristiyanlar peygamberden, dini öğretmesi için öğretmen istediler. Muhammed, o zamana kadar vahiy edilmiş ayetleri ezberlemiş 20 kişiyi öğretmen olarak gönderdi.


Biri Maune (Maune kuyusu) denilen, kuyuların olduğu kervan dinlenme yerinde mola verdikleri sırada, Necd'li Hıristiyanlar öğretmenleri ok yağmuruna tutarak öldürdü.

İlk defa bu olayla yazılı din kavramı ortaya çıktı. Arap Islâm tarihçilerinin kayıtlarını dilimize çevirerek yazdığı Kuran Türkçe Tefsirinde (Ayetlerin inmelerine neden olan olayların açıklandığı kitap) peygamberin sağlığında 12 adet yazılı Kuran olduğunu, bunların Halife Osman döneminde toplanarak yıkanarak yazıların silinmesinden sonra yakıldığını, Yememe Suryani Yahudilerinin de peygsmberi öldürmeleri için Rabia ve Emir adlı iki suikastçı gönderdiklerini (R'ad Suresi 13;13), peygamber'in ölümünden sonra Sabiler olarak Kuran Sebe, Neml surelerinde tarihleri verilen Süryani Hıristiyanların devleti ele geçirerek dini mezheplere bölerek dinin birliğini bozdukları bu olayları yazmıştır.

Özetle aynı, Musa, İsa sonrası bozulan Yahudi dinleri gibi İslam da aynı kaderi paylaşmış, peygamber ölmüş, din bitmiştir.

Dokuzuncu yüzyılda İslâm imparatorluğu çöküşe geçmiş, yerini Türk ve Doğu Roma egemenliğine bırakmıştır.

12.yy da Yemame (Doğu Arabistan Kuveyt, BAE arası bölge) bölgesinde ortaya çıkan Mecusi kökenli İsmailiye dininin Dürzilik mezhebi Mısır'da Fatımi Halifeliğini kurarak İslâm öncesi dine dönüş yapmıştır.
Ortodoks Doğu ve Grek kiliseleri destekleriyle kurulan Osmanlı Aile Devleti de hilafeti buradan almıştır.

Ancak Türk Ebu Hanife'nin yaptığı, aile içi ensest, eşcinsellik yasakları esaslı Katolik Inciline uygun bu mezhebin resmi devlet dini yapılması Ortodoksları Osmanlıya düşman etmiştir.

Peygamberlerin öğretmenlerini öldüren Necd/Necran adlı şehirden 1200 yıl sonra çıkan Mehmet Abdülvehhap denilen bir adam da 1741'de İngiltere desteğiyle kendi adıyla anılan Vahhabilik dinini kurdu.



Peygambere suikastçı gönderen Yemame Yahudi ve Hıristiyan Araplarından Temimioğulları (Beni Temim Yahudileri) kabilesinin destekleriyle "Türkler Mevalidir (azadlı köleler) , Islamı temsil edemezler" diyerek Osmanlı devletine 1739'da savaş açmış, 1750'lerde bölgede Diriye ve Necdiye adlarıyla iki Vehhabi Arap Yahudi devleti kurmuşlardır.

Bu gün de İslâm maskesiyle Arap yarımadası onların idaresindedir.
İlk Radical Islam yani Köktendinci İslâm, yalnız kendinden olmayan kendi halkına düşman, terörist İslâm böyle ortaya çıkmıştır.

Vehhabiler, Mehmet Abdülvehhap'tan bu güne, Vehhabi dinini benimsemeyen Arap Müslümanlara soykırım, yağma, talan yaptı. Erkek ve çocuklu kadınları öldürüp mallarını yağmaladı, çocuklarını köle olarak kullandı veya sattı. 


Osmanlı, Mekke'de hacılara hizmetle görevli yüksek memurlara ŞERİF denilen bir rütbe verirdi.
II. Abdülhamit, bu Mekke Şeriflerinden olan Eyüp Sabri Paşaya 1892'de, Vehhabilerin Müslüman değil,  TERÖRİST olduklarını anlatan bir kitap yazdırdı. İstanbul Kasımpaşa Tersanesi matbaasında Ingilizce basılan bu kitap, "Vehhabiler teröristtir, yardım etmeyin" uyarısıyla Avrupa ülkelerinde ücretsiz dağıtıldı.

Adı Mirat ül Haremeyn olan bu kitabından yerli bir çok yazar alıntı yapmıştır. 
Eski şeyhülislam olan Van milletvekili Abdulhakim Arvasi bile Saadeti Ebediyye kitabının "Bozuk Dinler" bölümünde Vehhabi dinini bu kitaptan alıntılar yaparak tanımlamıştır.



Bu gün de Taliban, El Kaide, IŞİD, Boko Haram v.b örgütlerle aynısını yapmaktadır.

200 yıldır Avrupa ülkeleri, Müslümanlarla, ortak ibadet eden, yukarıda tarihleri verilen Süryanileri, Yezidileri, Dürzileri İslâmî cemaatler ve tarikatlar olarak örgütlediler, Hıristiyanlara dini eğitim vermek için açtıkları misyoner okullarında eğitip, vatandaşı oldukları Osmanlı devletine düşman yetiştirdiler ve devlete isyan ettirdiler.

Kiliselerinde yardımlar toplayıp verdiler, ülkelerine götürüp eğitip geri gönderdiler, isyan çıkarmada kullandılar.

Çöküşe geçmiş, içten her türlü ihanet, dıştan düşmanlıklarla zayıflatılan Osmanlı bunların ihanetleriyle yıkıldı.

1961'de de "İşçi Alımı" ile ilk işçileri Türkçe bilmeyen, Müslüman olmadığı açık, Doğu, Güney, Kuzey Dogu Anadolu Rumları ve isyancıları olan Ermeniler, Rumlar, Yezidiler, Dürziler gibi bu isyancılardan seçtiler.

Ermeniler ve Yezidiler Kürt Solu, İslâm Kürdistancıları, Pkk teröristleri, diğerleri Türk ırçıkları, Şeriat manyakları olarak ülkemize gönderildiler.

Bu siyaset bütün Avrasya ve Afrika ülkelerinde aynen uygulandı.

Bu gün Türkiye Cumhuriyeti devleti bu kuklalar sayesinde 100 yıllık cumhuriyeti Hammurabi devlet rejiminden geri bir rejimin, kıtlığın, fakirliğin, dış borçların içine ittiler.

Hepsi Ortodoks Hıristiyan ve Yahudileri olan bu İslamcı kurumlar öyle güçlendiler ki, Herakles ve Ebu Süfyan sonrası, " Roma ve Avrupa'yı da biz yönetelim" diyen, Müslüman denilen Doğu Kiliseleri Süryani ve Yezidi Hıristiyanlarının torunlarıdır.

Avrupa'nın doğusu ile Afrika ülkelerini tehlike olmaktan çıkarmak için hiç verdikleri kripto kadrolar, bu gün Avrupa'yı tehdit etmektedir.






Bizim " besle kargayı oysun gözünü" öz deyişi Avrupalılar için bilmem kaçıncı kez gerçekleşmiştir.

Bu gidişle, 13.yy'da olduğu gibi çarşaf, peçe, türbana girme sırası tekrar Avrupa'ya gelmektedir.











Bir gün bu gerçek olursa, Fransız bayan Le Pen, İtalyan bayan Meloni ve Avrupa'da, dünyada basılamayan kitapları yayınlayan Leiden şehri ile özgür basının, uzun yıllar ilk parlamenter rejimin önderi olan Hollanda halkının, küresel sermayenin Avrupa Halklarını yeni bir Haçlı Seferine ikna edebilmek için yarattığı Kökten dinci terör İslamı, ekonomik krizler, salgın hastalıklar, Israil-hamas, Ukrayna- Rusya savaş senaryolarının etkileriyle kandırarak yarattığı IRKÇI kültür ortamında seçtiği  Flemenk bay Geert Wilders tohum ekicileri olacaktır.

Belki de, bu gün katlanamadıkları, Müslüman zannettikleri Vehhabi terör dini dindarları olan kişiler ve gelenekleri onlara İncil ayetleri olarak döndüğünde bal gibi katlanacaklardır.

İslâm ve Vatikan Katolik dinleri Roma imalatı dinlerdir.
Yakında Avrupa da bu yola girecektir.
Gülmek serbest, gerçek olunca daha da serbest.

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz 
Emekli tercüman polis memuru.