"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Aralık 2016 Salı

ACI VAR MI ACI???

ACI VAR MI ACI?

Özallı yılların ünlü sunucusu Reha Muhtar, Boğaz köprüsündeydi yanılmıyorsam ölmek üzere olan kazazedeye bu soruyu sormuş, gazetecilik hayatının bitmesinde bu olayın önemli etkisi olduğunu düşünenlerdenim.
Ordumuz, Irak ve Suriye'de buralardaki kayıplar bildirilmiyor, biz de bilmiyoruz. Terörle mücadelede malum örgütün yurt dışına çıkarılmasında da her gün kayıplar oluyor, 40 yıldır bunlara da alıştık. İnsanlara sorduğumda "eee onlar her gün ölüyor ne yapacağız ki, hükumet var devlet var.

Sen güzel anlatıyorsun, seni dinlemiyen beni hiç dinlemez. Amaaan sende işine bak" cevabını alıyorum. Son iki yılda sekiz oldu galiba, halkın arasında ve askeri, polis araçlarına yapılan bombalı araçlarla patlatılan bombalar ile yüzlerce insanımızı kaybettik.

Son bir haftada Beşiktaş ta Çevik Kuvvet, Kayseri'de asker taşıyan halk otobüsünde ölenler morgda, yaralılar can çekişirken, Trabzon'da katar emiri ile disko toplu stad açılışları, gangnamstar tarzı müzikler, coşku, eğlence tam gaz. Ekonomi dehasıyız dediler, 15yıl sonunda seferberlik ilan ettiler, döviz bozdurmayanı vatan haini ilan eder oldular.

Yetmez gibi "beni başkan seçmezseniz böyle kanınız akacak" tehdidi yandaş basın üzerinden, yaralılar can çekişirken, aileler kahrolurken yapılmakta, cumboşa kötü bakan şehit yakın onlu yaşlarda bir erkek çocuğunun linç edilmesi, okuldan atılması kampanyası başlatılmaktadır. R. T. Erdoğan'ı Allah ilan ederek, buna tepki vermeyen R. T. Erdoğan da Müslüman olmadıklarını kanıtlamışken, onun arkasında toplanan %50,sabah "insan tarı Tayyip, Katolik inancındaki benzeri İsa gibi ölse, AKP kaça bölünür?
Hiç düşünen var mı?
Ama kimin seyinde ki?
Gözleri, aklı böylesine körleşmiş, bunca acıya alışmış, tepki duygusunu yitirmiş bir toplum olduk.

Acı duygusu, insan veya hayvanın sigortasıdır. Önlem alınıp acı veren tehditten kurtulunmazsa bir süre sonra acı duygusu çalışmaz olur. Kendisini yiyen aslanı seyreden manda, ceylan gibi acı veren tehdidin bedeni tüketmesi seyredilir, sonra can da çıkar ve ölürsünüz. Sorun da bitmiş olur.

Ülkemiz insanı şimdi tam Reha Muhtarlık haldedir.
Acı var mı acı???

Atatürk zamanı Kürt isyanlarında 500 bin, sağ, sol kavgalarında yüzbinler, 40 yıldır iç terörde yaklaşık 60.000,Kurtuluş savaşında 20.000 insan kaybettik ve o Kurtuluş savaşına %50'si küfreden toplum olduk.
Bizden görünen hain işbirlikçi kripto cemmatler, tarikatlar, onların kurdukları ihanet hükümet ve muhalefet partilerince, basınla, okullarda öğretilen yalan tarihle kandırıldık, bölündük.
Birbirimize duyarsız olduk.
Birimizin acısından hoşnutluk duyar olduk.
15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsünden sonra hükumetle ortak olduklarını açıklayan Vatan partili İ.Hakkı Pekin paşa yaptığı açıklamada;
Şehitler sadece Türk çocuklarından
çıkıyor
“Devletin bölünmesinin engellendiğini, liyakat istemine dayalı devletin bürokratlarının tespit edileceğini, şeriat rejim tehlikesinin kalktığını ama DEVLET BÜROKRASİSİNDE TÜRKLERİN YER ALMAYACAĞINI” açıklamıştır.
Milli birlik, seferberlik ama Türklere yemede, içmede, karar almada, sermayede, bürokraside yer yok... Ama cepheye sürülmede, terörde, savaşta kıyılmada en önde...

Hani ortak tasada, kaygıda, acıda, iç dış tehditte birleşen millettik? Hani hepimiz Türktük?
Bunu öne çıkatan da benden başka kimse yok. Ama ortalık Türkçü kaynıyor benim adım bile ortalarda yok...
Kısaca Türkçülük de siyasi aldatmacada ülkemizde kullanılması vazgeçilmez bir terim.
Ne oldu bize?
Acı yok, kaygı, tasa, tehditte birleşmek yok.
Devleti yıkmıyoruz ama içinde Türk yok...
Zaten de yoktu.
O halde bizden bir bok olmaz.

AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc