"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

2 Mart 2021 Salı

HAYIRLI CUMALAR HANGİ DİNDEN GELİR?

'HAYIRLI CUMALAR' HANGİ DİNDEN GELİR?

Yahudilerin Arifesi, Arube=Arife demekti, Muhammet Cuma yaptı.(Cuma süresi tefsiri E.H.Yazır) 

Hıristiyanlarda İsa'nın, günahkar doğan insanların günahlarını çekmek için çarmıha gerilip öldürüldüğü gün. Bu yüzden HAYIRLI CUMA derler, devletler, şirketler, insanlar siyasi, ticari anlaşmalarını cuma günü yaparlar. İngilizcesi GOOD FRIDAY=HAYIRLI CUMA demektir.

Ay ve güneş takvimlerine göre gün, güneş batınca, bizde akşam EZANI okununca biter ertesi gün başlardı. Bu yüzden Perşembe gecesine Cuma gecesi denilir ve evlerde bilen varsa Kuran okur. Halen de böyledir.

Ancak İslam tarihinde Cuma günü bu kadar önemli önemli bir olay yoktur. Yahudi ve Hıristiyanlara "Aynı dinde olduklarını gösterip İslama davetten" başka amacı yoktur. Ama hiç biri Müslüman olmadı.

Ezan da,Yahudi ezanı Hazzan'dan adını alır. Türkçesini ilk ben yazdım.

Recep Tayyip Erdoğan hükümeti ile başlayan Perşembe günü ezanın ardından SELA okunması tamamen Yahudi Şabat bayramı kutlamasıdır. 


Ramazanda sabah ezanının bir saat önce okunması da Ortodoks Yahudi ve Hıristiyanların RAMAZAN ORUCUNU açma vaktidir. Onlar oruçları gece tutarlar. Faklı olsun diye Muhammet gündüze çevirmiştir.

Yahudi gibi ibadet edip onlar gibi yaşayıp kendimize MÜSLÜMAN diyoruz.

Bize nesi hayırlı bunun?

Aşağıdaki Türk Yahudileri net'ten aldığım Şabat yazısının sayfa resimlerini iyi okuyun, yalan iftira yok.

Takdir sizindir

Alaeddin Yavuz










 



28 Şubat 2021 Pazar

BIRAKIN KOMÜNİSTLER DE IKTİDARA GELSİNLER

  BIRAKIN GELSİNLER!


Roma Jül Sezar dönemi; Biz gidersek Sasaniler gelir. 

Sasaniler, M.S.250'de peygamber Mani ile köleliği kaldırmış, devletin her evlenen çifte bakacağı kadar arazi, büyük, küçük baş ve kümes hayvanları vermesini, et, süt, yumurta gibi hayvan ve hayvan ürünlerinin yenilmesini, insan ve hayvan kurban edilmesini yasaklamış, bu dini her milletin geleneğine göre, kendi dilinde yazılmış 7 kitapla bildirmişti. 

Bu kitaplar, Araplara ve başka milletlere de şimdiki Kuran alfabesi dediğimiz Aramı KUFE alfabesi ile yazılmıştı. Mecusilik dini, Süryani Hristiyanlığına İran yorumuydu. 


Roma imparatorluğu bundan 75 yıl sonra 324'de Hıristiyanlığı benimseyecekti.

Artakzerkses peygamber Mani'yi "savaşlar da kaldırılsın(MECUSİLİK ve Dinlere Yansıması nlog arşivine bakınız)" şeklinde fazla ütopik istekte bulunması yüzünden recm ettirerek öldürdükten, Pers ırkçılığı yapan Zetdüştlüğü geri getirdikten 300 yıl sonra Sasaniler yıkıldı.

Ibni Hişam El Kalbi, düzenlediği Ibni İshak'ın Siret-ül Resülullah-Peygamberin Hayatı kitabında, Salmani Farsi'nin peygamberle " Farsların da Arap sayılması karşılığında İran Hristiyanlarının kendisini destekleyeceğini bildirmiş, peygamber de kabul etmiştir. 
Pers-Roma düşmanlığının Pers kini bu anlaşmadan habersiz Türklerin Yecüc-Mecüc lanetli cin şeytan soyu olarak tanımlanıp, Tevrat, İncil, Kuran Kehf Süresine geçmesine ve İslam ordularının Perslerin ihbarları, Türklerin zayıf yönlerini Araplara bildirmesi ile Türk soykırımına neden olmuştur. Persler, binlerce yıllık yoldaşlarını satmıştır.
Türk soykırımlarına neden olmuşlardır.

Özgürlüğü tadan köleliğe dönmez. İnsanlar da Mecusiliğe bağlı kalıp Pers ırkçılığına karşı çıkmıştır. Salman-ı Farsi örneği canlı bir örnek teşkil etmektedir.

Marks bile Sosyalizmi bu geleneğe bağlı kitaplardan yazmıştır.

Hristiyanlık-İSLAM dönemi; Biz gidersek Müslümanlar gelir.

Yavuz sonrası Osmanlı; Biz gidersek Kızılbaşlar gelir.

19.yy Osmanlı; Biz gidersek İttihatçılar gelir. Sonunda geldiler ve köleliği kaldırdılar eşitliği insanlığı, dinlere de özgürlük getirdiler.

Menderes ve sonrası dönemi; Biz gidersek Komünistler gelir.

1980 sonrası; Biz gidersek komünist Pkklılar gelir.

Hâlâ aynı terane.

2000 yıldır devleti yobazlar yönetiyor, sonuç savaşlar, insan kıyımı, sefalet, kölelik.

Rusya, Çin dünyanın en güçlü en zengin toplumları arasında ilk 5 teler. Türkiye nerede?

Komünistlerin ve sömürgeci Hıristiyanların ardına takılmış gelecek arıyor.

Sefalet, yokluk, terör, her gün şehit cenazeleri.

Binlerce yıldır çok dindarız, tapınaklarda ibadet ediyoruz ama sefiliz, açız, işsiziz, gençler gelecek göremediği için yurt dışına kaçan kaçıyor, kalan ya şehit ya gazi ya da sefil niyazi.

BIRAKIN da bir kere Komünistler gelsin!

BIRAKIN Komünistler gelsin bakalım ne olacak?

Saygıyla

Alaeddin Yavuz


HDP KAPATMA TİYATROSU

 HDP KAPATMA TİYATROSU.

Hiç bir devlet, kendisini yıkmak, bölmek isteyen askeri terör ve bu terörü savunacak siyasal oluşumlara izin vermez. Veriyorsa, o devleti yönetenler o devletin düşmanları eline geçmiş demektir.

10 Kasım 1938 sonrası devleti yönetenlerin hepsi Osmanlıya ve Atatürk cumhuriyetine ayrılmak için isyan etmiş isyancıların soylarından oluşur. 


Hepsi 1916'da Kafkasya Rus Çarlık orduları baş komutanı, Rus Çarının oğlu Nikolay Nikolaviç'e " gelin buraları işgal edin, bize Ermenistan, Pontus, Kürdistan kurun" diye ortak yazdıkları dilekçeyi Bitlis Yezidi Ermenisi Saidi Kürdi eliyle Gürcistan Tiflis'e dilekçeyi göndermişlerdir. Bölge, 1917 Ekim Devrimi isyanına kadar Rus idaresinde kalmıştır. 



Çarlık ordusunun çekilmesiyle doğan boşluğu İngiltere Batum'a ordu çıkartarak Doğu Karadeniz bölgesinde Pontus Cumhuriyeti, Güney Doğu Anadoluda İslam Kürdistan'ı kurma faaliyetlerini hızlandırmıştır. 

Buna ABD bir donanma göndererek aynı coğrafyada Batı Ermenistan kurmak istemiştir. Atatürk ve arkadaşlarının ABD, İngiltere ve diğer galip devletlerin büyük elçilerini iknaları ile, 1921'de Lenin'in Gürcistan'ı işgal ederek İngilizleri çıkarması, Kuvayı Milliye ordusunun aynı yıl Ermenileri bozguna uğratması bu projeyi atıl kılmıştır.

Öyle ki Yunan işgal ordusu Ankara Polatlı'ya dayanmış, TBMM Kayseri'ye mi çekilelim, tartışması yapıyor, aynı anda Dersim Koçgiri ve paralel olarak Pontus isyanları çıkmıştır.

1925 Şeyh Sait isyanına Rize Potamya Şapka Kanunu isyanı kılıfı ile destek vermiş, bu iç Anadolu'da 50 kadar benzer kalkışmaya ulaşmıştır.

Bu gün TBMM ve devleti Rize Potamya'lı ( Güneysu) RTE ve Dersimli Seyit Rıza isyancılarından gelen Kemal Kılıçdaroğlu ortak idare etmektedir. 

1943 Kahire toplantısında davet edilen Bitlis'li İsmet İnönü'ye İngiltere başbakanı Churchil, "-Mustafa da öldü artık şu Kürdistan'ı kur" önerisi yapmış,  cevaben İsmet paşa da "-Kürtler feodal ve eğitimsizler, kurulacak devleti yaşatmaları için ez az 80 yıl Türklerle birlikte yaşamak zorundadırlar" diyerek bir erteleme onayı istemiştir.

1960 sonrası ortaya çıkan sol hareketler başlangıçta ulusalcı bir çizgi izlemişlerse de 1967'de bu birlik yıkılmış, "Türkler emperyalisttir,  onlardan solcu olmaz" diyen etnik Kürt solu öne çıkarılmış, Chp ve diğer partilerde yuvalanmışlardır. 

Ölen Saidi Kürdi'nin Nurculuk hareketi de Işıkçı devşirme Gregoryen+İslam harmanını savunan Fetö' ye teslim edilmiş, MHP de buna ortak edilmiştir.

Bu Amerikancı bölücü harekete karşı çıkan İsmet İnönü 1971'de partisinden koparılıp yerini Bülent Ecevit'e terk etmiş bunu da Kıbrıs ve sağ-sol terör olayları takip etmiştir.

12 Eylül 1980'de ABD memuru kripto Ermeni Kenan Evren cuntası döneminde Tunceli Çemişkezek asıllı Turgut Özal hükümeti, ABD,AB ve Derin NATO işbirliğinde 1984'de Sol ideoloji ağırlıklı Kürt, Ermeni, Süryani, Yezidi-Rum-Yahudi etnik milliyetçiliklerinin KÜRT MİLLİYETÇİLİĞİ şemsiyesi altında kurulan PKK, 1987'de ASALA önderinin Orly Havaalanı baskını nedeniyle Fransız ajanlarca Yunanistan Atina'da pavyondan çıkarken makinalı tüfekle taranarak öldürülmesini takiben ASALA Pkk ile birleşmiştir.

Aradan geçen 37 yılda örgüt bitirilememiş aksine gücünün zirvesine erişmiştir. 

Siyasî kolu olan HEP Erdal İnönünün Sodep partisinden 21 vekil verilerek 1991'de bölünme ile TBMM'ye sokulmuştur. Bu hareket kendisini ERMENİ TAŞNAK ÖRGÜTÜNÜN DEVAMI olarak aynı tarihlerde nitelemiştir.(Kaynaklar: Sola Açılan Haçlı Seferi ve Cumhuriyet Tarihimiz; Pkk Tarihi Başından Bu Güne" keykubat blogspot com arşivi)

Bu güne kadar da defalarca kapatılıp açılmış ve AKP hükümetleri  döneminde zirve yapmıştır.

Bunun yanında 10 kadar Sol, Sağ ideolojilerde ırkçı Kürtçü partiler de siyasal arenada yerlerini almışlardır.

Gündemde HDP'nin kapatılması var. 

03 Kasım 2002'de RTE'nin AKP partisi devleti SIFIR TERÖR ile teslim almış, 'Kürt sorunu benim sorunumdur, açılım süreci başlatıyorum' demiş, orduyu kışlaya, polisi karakola tıkmış, meydanı terör örgütüne teslim etmiş, Irak ve Suriyede iki Kürdistan kurmuştur. 



2015 yılında HEP/HDP 80 milletvekiline ulaşmıştır.


Bu gün 29 HDP milletvekili hakkında terörle bağlantılı oldukları gerekçesiyle TBMM Başkanlığına dilekçe verilmiştir. Sanki şimdiye kadar değillerdi.

Hep kapatılırsa sorun çözülecek mi? Hayır, bu ihtimale karşın kurulmuş Sol Kürtçü Partilere bakalım.






 
 Pekiyi, HDP kapatılarak ne yapılmak isteniliyor?
Bunların seçmeni Akp'ye mi oy verecek?
Böyle bir proje gündeme çoktan düşmüş bile.
İşte AKP ile birleşecek, biri yeni kurulacak Kürtçü Partilerin listesi hazır.




Ayrıca HDP ile Akp'nin Özerk Kürdistan konusunda anlaştıkları için oyların AKP VE CUMHUR İTTİFAKINA akması kararlaştırılmış, kapatma davası da sadece bir tiyatroymuş.
Böyle olursa 16 yıldır AKP'nin görevi devleti tasfiye etmektir tespitime bir adım daha yaklaşmış olacağız.
Sessizce devlet parçalanıp gidecek. Herkes sinema gibi bir şey yapmadan, mısır, çekirdek yiyerek izleyecek.
Aşağıda HDP kapatma tiyatrosu hakkında araştırmacı tarihçi Cengiz Özakıncı'nın bir tweeti.
Tespit benden takdir, tedbir  milletten.

Alaeddin Yavuz