"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

13 Kasım 2020 Cuma

TÜRKİYE CUMHURIYETINI TÜRK YÖNETMİYOR

 TÜRKIYE CUMHURİYETİ DEVLET IDARESINDE TÜRK YOKTUR. 


1-Cumhuriyetin kurucuları, devlet kurulduktan sonra kıskançlıkla Atatürk'e karşı birleşmiştir.


2- 10 Kasım 1938 Atatürk'e Türk ve Müslüman olmayan, Osmanlı ve cumhuriyete karşı yüzyıllarca savaşmış azınlıklarca yapılan bir askeri karşı darbedir.

3-1946 Pembe Köşk Muvaazası adıyla bilinen ŞIKE anlaşması ile, Atatürk sonrası içinde Türk olmayan CHP iktidar olmamaya imza atmıştır. Elan bu geçerlidir.

4- Bu anlaşmaya göre Demokrat Parti ve ardılları Müslüman gibi ibadet eden Ortodoks Doğu Kiliseleri Hıristiyanları, Yahudileridir. Amaçları halkı KENDINI MÜSLÜMAN ZANNEDEN ama bu dinlere göre ibadet eden, yaşayan, şaşırmış dindarlar haline getirmek, Haçlı dünyasına köle etmek, sapık şeriatlarına göre devleti bölmektir.

5- Bu yüzden devlet yaşatmak için değil yıkılmak için yönetilmektedir.

6- Bütün muhalefet partileri amaca ulaşıncaya kadar iktidarı ayakta tutmakla görevlidir. Hepsinin kiblesi Vatikan, Londra, Washington'dur.

7-Ülkemizde ciddi sayıda Rus ve Çin milliyetli kriptolar da vardır.

8-Ne Osmanlı ne de Türkiye Cumhuriyeti devlet idaresinde Türk yoktur.

Haçlıların TÜRK DEVLET ADAMI dedikleri, yüzyıllardır ortak çalıştıkları Ortodoks Rum, Doğu Kiliseleri ve Yahudi cemaatlerinden sırayla iktidara getirilmiş Yahudi, Yunan, Arap, Arap Rum, Ermeni, Gürcü, Çerkez, Süryani, Keldani, Arnavutlardır.

Bu tespitler Türkiye'de ilk kez tarafımdan 18 yıldır 5 blogumda yüzlerce araştırma yazılarım ile ilan edilmiş, kabul görmesi sağlanmıştır.

Artık herkes biliyor. Hatırlatalım dedik.

TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ!

Alaeddin Yavuz​​

12 Kasım 2020 Perşembe

AZERBEYCAN KARABAĞ ZAFERİ ÜZERINE GÖRÜŞLERİM

  Azerbaycan Zaferi Rusya ve Abdnin Anlaştığı Bir Proje Mi?


1990'larda SSCB dağılırken fırsatı ganimet bilen ABD, T.Ozal ile Elçibey'i işletip Rusları Kafkaslardan atmak istedi.



Türkiye askeri destek vermeyince SSCB destekli Emenistan, orduda patates soymaktan başka görev verilmemiş Azeri ordusunu SSCB destekleriyle çil yavrusu gibi dağıttı, Karabağı  işgal etti. Hocalı soykırımını da ihmal etmedi.

19.yy dan beri Rus generalleri anılarında Ensest üreyen ırkçı Ermenilerin Türk ve Müslüman soykırımlarından utanç duyduklarını anılarında hep yazmıştır. Putin'in Azerbaycan'a desteğinde bu faktörü de düşünmek gerekir inancındayım.

Azerileri haksız bir savaşa sokup, yalnız bırakıp perişan halde bizden yardım beklerken, "Onların mezhebi ayrıdır, onlar Kızılbaştır" diyen Tunceli Çemişkezek Ermeni'si Turgut Özal 1992'de ölünce Kafkasya macerasının faturasını Rusya Türkiye'ye de kesti.

Ülkemizde doğalgaz kullanımı yokken,  Mesut Yılmaz hükümeti tazminat olarak onlarca yıl, geçerli fiyatın onlarca katına Rusya'dan doğalgaz aldı.  Bunu harcayabilmek için de doğalgaz elektrik santralları kurdu.

Bizi maceraya sevk eden ABD de izleyip göbeğini kaşıdı.

Aynı olayı 2008'de Erdoğan-saakaşvili ile denedi. Bu defa Gürcistan Azerbaycan'in kaderini yaşadı.

Şimdi de G.W.Bush dönemi vahşeti yaşanmasın diyen AB, Iran işgaline katılmadı. Bölge  ülkeleri de istemeyince ABD yalnız kaldı, Iran işi yattı.

Şimdi Azerilere kaybettikleri eşeğini buldurup gaza getirip, Güney Azerbaycan projesine Azerileri teşvik etmek için bu zafere izin verdi. CIA zaten G.W.Bush zamanından beri Iranda kurduğu Tv kanalları, Azeri bazı milletvekilleri ile " Güney Azerbaycan ve Türkçülük, Turancılık hareketlerini destekliyordu. Güney Azerbaycan Hareketi adlı bir face sayfasını bu yüzden yıllar önce CIA ajanı diye arkadaşlıktan atmış, arkadaşlarımı uyarmıştım. Şimdi bunlar daha güçlendirilmiş olarak bu amaca hizmet ediyorlar.

Rusya da, BM'nin beş büyüğünden biri, büyük ortak olarak bu projede hakkını kurtarmanın yanında Azerbaycandan bazı çıkarlar mutlaka elde etmiştir.

Şimdi Karabağ zaferi ile Azeriler mutlu, prestij kaybeden Atatürk, Türk ve cumhuriyet düşmanı Erdoğan da Aliyev tarafından Türk dostu ilan edildi. Şükürün, teşekkürün bini bir para. Türkiye'de de Erdoğan az çok  karizmayı bu sayede düzeltti. Damadı da sepetleyince döviz gerçek değerine doğru gerileyince bir ümit oluştu. Şu an Erdoğan yıldızını parlattı. 

Şimdi Azerbaycan Karabağ zaferini tatlı tatlı yiyor ama acı çıkarmaya başladığında göreceğiz. 

Dünya siyaseti daima "Bekle- gör " ilkesi ile doğrulanır.

Emperyalizm kimseye bedava zafer bahşetmez. Bu ilkeye göre  olayları yorumlayan daha az hata yapar. 

Büyük hülyaların faturası büyük olur. Alaeddin Yavuz.

Kendisi için plan yapmayan milletler, başkalarının kendilerine yaptıkları planlara razı olurlar. Alaeddin Yavuz 

Yurtta sulh, cihanda sulh. Gazi Mustafa Kemal Atatürk. 

Gene de Azerilere zaferleri kutlu olsun.

Alaeddin Yavuz