"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

17 Şubat 2015 Salı

2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ ÜLKEMİZDEKİ SİYASETİN SON ŞEKLİ!



12 Eylül 1980'den beri dğzenli, sinsi ABD projeleriyle yaratılan terör örtamı ve onun belirlediği  siyasi ortam, bulunduğumuz coğrafyamızın 21. yüzyılda sömürgeci devletlerin çıkarlarını koruyabilecekleri B.O.P projeleri gereğince işgal ve tasfiye edilmektedir.

Bu projeler yüzünden, komşularımız olan bazı devletlerin haritalarından siyasi idarecilerine kadar her şeyinin değiştirilmesine rağmen, G.W.Bush dönemi ABD'sinin aşırı tepki çekmesi, ABD Demokrat Parti iktidarını yönetime getirince, yeniden idare "sempatik, demokratik emperyal güç ABD görüntüsü vermeyi uygun buldu.

Buna rağmen, eski projesi de iptal edilmedi. Ülkemizin bu projenin zararlarından kurtarılabilmesi için de siyasi çevreler, yeni siyasi oluşumlara girdiler.
BU GÜNKÜ ELEŞTİREL SERBESTLİĞİN ARKASINDA R.T. ERDOĞAN'IN "KENDİLİĞİNDEN OLUŞAN DOĞAL MUHALEFETİ" KORUMAYA SON ÜÇ YIL İÇİNDE İKNA EDİLMESİ YATMAKTADIR. BU ÖNERİ BLOGLARIMDAN ÇIKMIŞ, MECLİS MUHALEFET PARTİLERİNCE HÜKUMETE İLETİLMİŞTİR.
Irak'ta Kürdistan düzenlemesi

Benim, kimseyi bağlamayan tespitlerime göre;

AKP, ATATÜRK REJİMİNİ TASFİYE EDİP YERİNE YAHUDİ+MASON ŞERİATI GETİRMEKLE GÖREVLİ, KRİPTO RUM, ERMENİ, YAHUDİ DİNCİ PARTİDİR.

CHP-MHP-HDP-CEMAAT KOALİSYONU, HER DİN VE MEZHEPTEN KRİPTO ERMENİ YAPILANMASI HALİNE GELMİŞTİR. AKP'NİN NURCULUK MASKELİ ŞERİATINA MUHALİF, DAHA ÖZGÜRLÜKÇÜ, KATILIMCI ŞERİATI DÜZENİNİ SAVUNMAKTADIR. Geçen yıl diyarbakır bdp kongresinde bu rejimde anlaştılar. Paralelciler olarak bilinirler.
R.T.Erdoğan'ın başkanlık
seçimlerinde kullandığı
sembol ile Anadolu Partisi
sembol benzerliği dikkat
çekicidir.

VATAN PARTİSİ, ATATÜRKÇÜ, SOLCU, SAĞCI, DİNDAR, EMPERYALİZM KARŞITI HERKESİN BİRLEŞTİĞİ BİR PARTİDİR. ERGENEKON SENARYOSU İLE, AKPSONRASI, YARIM KALAN ATATÜRK DEVRİMLERİNİ TAMAMLAYACAK AMA ASLA SOL VEYA ŞERİ OLMAYACAK DEMOKRAT TÜRKİYE TERCİHİ OLARAK OLUŞTU. ABD EMPERYALİZMNİN ÜLKEMİZDE GÖRMEK İSTEDİĞİ EN SON AMERİKAN DÜZEN PARTİ YAPILANMASIDIR. HALK TERCİH EDERSE, ABD'NİN KENDİ ÇIKARLARI ADINA EN KÖTÜ TERCİHİ GERÇEKLEŞECEKTİR.

ÖNE ÇIKAN TBMM DIŞI SİYASİ OLUŞUMLARIN SEMBOLLERİNDE BİLE ADETA "EMPERYALİZMİN MÜHRÜ" GÖRÜNMEKTEDİR.

DİĞER TBMM DIŞI PARTİLER; ETKİSİZ KURU KALABALIKLARDIR. YARIM MİLYON OY ALABİLECEK OLANI OLDUKÇA AZDIR. KİMSE DE KAAALE ALMAMAKTADIR. BENCE HEPSİNİN BİR YERLERDE TOPLANMASINDA FAYDA VARDIR.

ŞU AN VATAN PARTİSİ, CHP'DEN İYİDİR VE ANADOLU PARTİSİ DE DİĞER VATANSEVERL PARTİLERİN DE CHP-MHP YERİNE BİRLEŞECEKLERİ TEK MERKEZDİR.

BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN DOĞU PERİNÇEK SEMBOLİKTİR, İLERİDE BEĞENİLMEZSE DEĞİŞTİRİLEBİLİR. İŞÇİ PARTİSİ ŞAHSİ MALI OLSA DA VATAN PARTİSİ DEĞİLDİR. Azınlık farkı tanımadan herkesineşit temsil edildiği bir parti olarak kuruldu.

EHVENİ ŞERDEN BU KADAR, YAKINDA ONLAR DA KILIÇDAROĞLUNA DÖNERLER AMA ŞU AN YCHP-MHP-CEMMAT-PKK KOALİSYONUNDAN İYİDİR.

Vatan Partisi-PKK'nın PYD
sembol benzerliği
DEMOKRAT OBAMA PARTİSİNİN DE G.W. BUSH DÖNEMİNİN KORKULARINI SİLEREK, ŞİRİN AMERİKA İMAJ YARATMA İSTEKLERİNİN DE EKLENDİĞİNDE, EMPERYAL GÜÇLER BU KADARINA İZİN VERMİŞKEN OLANI DEĞERLENDİRİP, SONRA, DAHA DEMOKRATİK OLUŞUMLARA GEÇME ŞANSI YAKALAYABİLİRİZ.
YOKSA YUNANİSTAN'A BİLE BAKARAK SÜMÜKLERİMİZ ÇEKER DURURUZ.
G.W.BUSH DÖNEMİNDEKİ SİYASİ BASKILARI HATIRLAYARAK,  BU KONUDA KARAR VERMEKTE YARAR VARDIR.

BU BİR ÖNERİDİR, TAKDİR SİZİNDİR.

Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc