"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

17 Temmuz 2024 Çarşamba

#DONALD TRUMP SUİKASTI ÇAKMA ÇIKTI

 DONALD TRUMP SUİKASTI İLE İRAN SUÇLANDI.


D. Trump'ın bayan yardımcısı suikastla ilgili olarak İran'ı suçladı.



İran da, suikastın düzmece olduğunu, kendisinin suçlu gösterilmek için düzenlenmiş komplo olduğunu söyledi.

Kanada başbakanı Tredeau D. Trump için;

Bu Trump(Babacan) değil Tramp(Serseri) demişti diye yazmıştım.


Hatta CNN TURK TV izlenimlerimi de Donald Trump'ın kendi sayfasına yorum yapmış, "Deniz piyadesi olduğu söylenilen bir keskin nişancı 120 metreden 8 mermi atıp sizi nasıl ıskaladı diye sormuştum.







Sonradan suikastçı gencin yaşadığı şehrin 80 km uzağında bir atış kulübüne üye olduğunu, meraklı, gen bir Üniversiteli olduğunu öğrenmiş, kızkardeşinin paylaşımında, suikastçı olan kardeşinin kendisini ölünceye kadar koruma sözü verdiği paylaşımını da görmüştüm.


Her şeyiyle Amerikalı bir aile çocuğu olan Buffalo kasabalı bu gencin İran ile ne gibi bağı olabilirdi ve olabileceği ailesinin bile aklına gelir miydi?

Kimsenin aklına gelmeyecek iş, Suikastı planlayanların aklına gelmişti.
Acaba suikastçı genç, öldürüleceğini bilseydi suçu isler miydi?

İran ajanı, vatan haini ilan edileceksin denilseydi bu işi kabul edermiydi?

 Konu Amerikan başkanlığı olunca her şey bir şekilde olabiliyor demek ki.

Yavru G.W Bush, da, Afganistan'daki Taliban'dan doğan El Kaide örgütünü 11 Eylül 2001 İkiz Kule komplosu ile suçlayıp Afganistan'ı, Saddam'ı ve İrak'ı nükleer silah bulundurmakla itham edip işgal etmişti.

Donald Trump da yaşadığı Buffalo adlı şehrin 80 km dışında özel atış kulübüne üye suikast silahı ile eğitim yaptığı tespit edilen bir genci kullanarak kendine düzmece bir suikast yaptırmış, suçu da İran'a atarak İftiracı Cumhuriyetçi Parti klasiğini sürdürmüştür.

Joe Biden Rusya ile savaşır, D. Trump da İran ile. Sonunda ikisi de 3. Dünya Savaşının kaldırım taşlarını döşer.

Ne yazık ki dünyanin Tek Kutuplu Amerikan Dünyasını kurmak isteyen ABD, amacına ulaşmak için, dogru- yanlış ayırmadan her şeyi rahatça yapabiliyor.


İnsanlık buna son vermek için bir şeyler yapmalıdır.


Takdir aklı olanındır.


Alaeddin Yavuz

16 Temmuz 2024 Salı

#CHP KANALLARINDA GÜNDEM HEBERLER

Muhalif Kanallarda Ana Haberler;

1-Polis Özel Hareket Daire Başkanı, Devlet Bahçeli'nin elini öpmüş.
El öptürenin suçu yok. 
İkisi de yanlış yapmıştır.
Padişahların eteklerini, tekke şeyhlerinin şeylerini badeleyen kültürden gelen bu memurlar az bile yapmış😊

2-Kedi ve köpeklere ötönazi yasası iptal edilmeliymiş.
Bu iki haber tamamen gündem yaratmakla açıklanabilir.
Ekonomik krizlerde boğulan, her gün adım adım şeriata giden rejim yolundan endişe eden halk için bir şey ifade etmiyor.

3-Özgür Özel'i eleştiren solcular suçlu, sıkıysa miting meydanına çıksınlarmış.(Haftalık parti açıklaması)

Cumhuriyeti tehdit eden Arapça tabelalar, 18 saat Arapça eğitim mecburiyeti getiren maarif yasasını muhalefet onaylamış, yurt dışında 156 ülkede 467 Maarif okulu mezunlarına denklik sınavı şartı kalkmış, Devlet kadroları bunlara teslim edilecek, göçmenler her türlü suç işliyor bunlara laf etmezler, Arapça yazılı panolar önünde 15 Temmuz kutsarlar.



4-Emeklileri mitinge çağırırlar, emekli gider. Sonuç SIFIR zam.

5-Atatürk cumhuriyeti ve kazanımları için GIK demeyen Özgür Özel bey, sonuçsuz mitingler ile partililerini avutuyor.

6-Sürekli asgari ücret ve en düşük emekli maaşının artmasını gündemde tutan Özgür beyin çabalarının diğer emeklilere hiç bir faydası yok. İktidar ve muhalefet ortak siyasetle bütün maaşları eşitleme siyaseti güdüyor.

7- Emekliler aldatılıyor, Atatürkçüler, cumhuriyetçiler aldatılıyor. Diyarbakır'da sistemli şeriat operasyonları yaptırılıyor, tamamen habersiz görünüyorlar.


8-Kemal Kılıçdaroğlu da RTE'yi başkan yapıp yenilginin sorumlusu olarak Emeklileri ilan etmişti. K.K'nın Tbmm'ye soktuğu CIA ajanı denilen adamlar AKP'ye geçiyor, 20 Chp milletvekili verilerek Tbmm'ye sokulan 6'lı masanın gülü bayan topuklu Efe, RTE'ye acil sığınmada bulununca koltuğu kaybetti.

9- Ekose RTE ceketi giyerek, Atatürk ve Cumhuriyet rejiminin temeline dinamit koyan şer-i yasalara göz yumarak, her genel seçimde RTE'yi iktidar ederek Ana muhalefet memurluğu yapıyorlar.

10- Ama işbirlikçi, hükümet ortağı, RTE memuru Ychp'yi eleştirmek büyük günah.
Dört yıllığına seçildiler, istedikleri gibi oynarlar kimse hesap soramaz.

Oyları da RTE yazdığı, dağıttığı için kimse oy kullanmasa bunlar kendilerine %92 oy kullanılmış gibi seçim sonucu yazarlar.
İçimiz rahat olsun.
Bize bi şeycik olmaz.

Alaeddin Yavuz 

NOT;Bu tespitleri yapmak hiç hoşuma gitmiyor. Bütün olanlara üzülüyorum, zevk  için yazmıyorum.

15 Temmuz 2024 Pazartesi

#TÜRKLERDE NEDEN LAİLAHEİLLALLAH DEYİMİ YOKTUR?

Türklerde Neden Lailaheillallah Deyimi Yoktur?

Her zaman Tek Tanrıya inanmış Türk milletinin, 360 tanrının en babasını Tek Tanrı, ötekilerini melek yapıp kurtulmak isteyen Sokrates mantığıyla yazılmış Hıristiyan ve İslâm dinlerinin çıktığı Arap putperest toplumlarının, ürkütmeden sayılamayan tanrı sorunlarından uzaktı.

Lailaheillallah aklına bile gelmezdi.

La=Yok

İlah=Tanrı

İlla=Başka

Allah=Allah Allah'tan başka tanrı yoktur.

Araplar, Hubel/Allah dedikleri büyük tanrının üç kızından doğan toplam 360 tanrının soyundan 360 kabile olduklarına inandırdı. (Fatiha Suresi Tefsiri E.H.YAZIR)

Türklerin sadece TENGRİsi vardı.

Yer altında yaşayan ruhlar kötüydü. Bazen yeryüzüne çıkarak insanlara zarar verirdi. Onları davul çalarak kovarlardı.

Yeryüzünde yaşayan ruhlar iyiydi, insanlara yardım ederlerdi. Onlara yiyecek sunarlardı.

Tek tanrıları olduğu için, Tengriden başka Tengri yoktur demek akıllarına bile gelmezdi.

Roma'nın İslâm dini ile TEK TANRICILIĞI dayatması ile üretilen Lailaheillallah Muhammeden resulullah deyimi Arapları Çok Tanrıcı dine dönmekten korumak için üretilmiştir.

Ezan da Etiyopya Tevhid-i Kidan Geez Inciline inanan Etiyopya'lı (Habeşistan= Köleler ülkesi) köle Bilal Habeşi tarafından dine sokulmuştur.

Etiyopyalilar da Ezan'ı Kral Süleyman zamanında gönderilen Yahudilerden almış görünmektedir.

Ezan/Azzan Ibranice'dir. Hasan anlamına da gelir. Sinegogta namaza cemaati kaldıran müezzinin okuduğu Ezan'a Azzan derler. Yahudiler Elif harfini E sesiyle okuyan Arapların aksine Alef- A sesiyle okudukları için Azzan derler.

Allah'ın Arap kavimlerinin babaları olan
360 tanrılık aileyi kurduğu kızları ve karıları. Necm Suresinde ilk 27 ayet bunları anlatır, Mirac'ta Hz Muhammed bunları gördüğünü söyler.

Bu ses farkı yüzünden Araplar Ellah, Yahudiler Allah derler. Arap, Ellahüekber, Yahudi Allahuakbar der.

Huvel Tahıl Tanrısı İslâm öncesi Kabe'nin Baş Tanrısıydı. Ba'al ve Temmuz ile ilişkiliydi.


Tarihin başından beri TEK " O BİR OLAN" dedikleri TENGRİ'den başka tanrı edinmeyen millet oldukları için Çok Tanrılı Putperestliğe dönmek geleneklerinde yoktur.

Çok-tanrılı dine dönme korkusu olan Yahudiler, Araplar Ezan okusun, dinlesin bize ne?

Alaeddin Yavuz 

YCHP ATATÜRK CUMHURİYETİNE İHANET EDİYOR

 YCHP İLE VEHHABİ ŞERİATINA ADIM ADIM GEÇİYORUZ



15 TEMMUZ 2016 ÇAKMA DARBESİNİ YCHP ONAYLADI


15 Temmuz olayı, sıradan bir olay değildir. 285 yıl geçmişi olan, kendinden olmayan Arap Müslümanlara, Osmanlı ve Türklere soykırım yapan, her zaman İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ile ortak çalışan, Osmanlı, Türk, Müslüman düşmanı terörist Vehhabi hareketinin devamıdır.



30 Ekim 1918'de Osmanlı müttefikleriyle birlikte yenilmiş ve İslâm Balkanlardan, Avrupa'dan atılmıştı.
Sırp, Hırvat, Slovenler 1.Peter idaresinde bir devlet kurdular.
1941'de Almanya ve müttefikleri Bu ülkeyi işgal ettiler.
Halkın verdiği bağımsızlık savaşından sosyalist lider Josef Broz Tito çıktı, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Bosna, Hersek bölgelerini içine alan Yugoslavya devletini kurdu.
Amerikan Solcusu Mao'cu olan Tito, ülkesini NATO ve SSCB blogları dışında tuttu.

1948'de Yunanlı devrimciler Sosyalist rejim kurmaya kalkınca, ABD+İngiltere ordularıyla Yunanlı devrimcileri bastırmış, uçaklara doldurup esir asker olarak Güney Kore'ye götürüp Sosyalist Çin, Kuzey Kore ordularına karşı savaşa sokup öldürtmüştü.

Peki, Yugoslavya'ya niye izin vermişlerdi?

Yunanlılar Bulgaristan ve SSCB ile birleşmek istediklerinden çok, ABD'nin Sola özel düşmanlığı da etkiliydi diyebilirim.

Yugoslavya'ya izin verilmesinde Müslümanların Sosyalist rejimde tesfiye edilmesi iştenmiş olabilir diyebiliriz. Ama, Vahhabilik niye desteklendi o zaman sorusu, sinsi bir komployu ortaya çıkarabilir.




Avrupa'da yeni kurulan devletlerden Bulgaristan, Yunanistan, Romanya Müslümanları baskılar sonucu 1992 yılına kadar Türkiye'ye göç ettirildi. Bunlar arasında Boşnaklar da vardı

26 Aralık 1992'de SSCB çöktü, memnun olmayan devletler ayrıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Tek Kutuplu Dünyanın egemen devleti oldu.

Sscb'den ayrılan, sosyalizminden çikan devletlerde şeriat devletleri kurmaya başladı.
Türkiye de bundan payına düşeni aldı.

Yugoslavya sosyalist rejimi içinde Terörist İngiliz İslam'ı olan Vehhabi hareketini Aliya'nın babası Mustafa İzzetbegoviç ile başlattı.

Tamamen AB-D tezgahı olan 1992 Serebrenitsa Soykırımına neden olan, Sosyalizm döneminde Yogoslavya'dan ayrılıp Bosna şehrinde Vehhabi şeriat devleti kurmak üstüne babası Mustafa Izzetbegoviç'in yazılarını "İslâm Manifestosu" başlıklı kitapta yazdığı için 14 hapse mahkum olan İzzetbegoviç, Sosyalist rejim Batının tezgâhlarıyla yıkılınca serbest kalmıştı.

1992 Mart ayında yapılan seçimle Bosna Hersek cumhurbaşkanı seçilince şeriat hevesiyle Hırvatlarla Bosna'lı Sırpların ayrılmasına neden olmuştu.

Sirbistan ve Karadağlılar Yugoslav ordusunu ellerine tuttukları için Bosna Sırplarını silâhlardırmış, silahsız ve askeri eğitimi olmayan Vehhabi Arnavut soykırımını başlatmıştı.

Vehhabi Rabıta örgütüyle bağlantılı olan Fethullah Gülen idaresindeki Nur Cemaati de 1980 cuntasının desteğiyle Türkiye'de Şeriat Devleti hareketini başlatmış ve Bosna Vehhabilerini de desteklemişti.

1961'den beri Almanya-da bulunan cemaatler Almanya desteğiyle zengin edilip ülkemize ülkemize gönderilmiş ayrıca Balkan Müslümanlarını da desteklemelerine Avrupa ve ABD destek veriyordu.





1918'de Avrupa'dan İslam'ı kovan, Türkiye ve İslâm ülkelerinde şeriat rejimini destekleyen, besleyen, üstümüze salan Avrupa, kendi coğrafyasında buna göz yummadı.

Kukla Aliya Izzetbegoviç'i kullanarak, dağılan Yugoslav milletlerinde yarattığı İslâm düşmanlığı ile, Vehhabi Arnavut soykırımını başlattı.
Bütün Avrupa Müslümanlarına büyük bir göz dağı verdi.

"Türkler İslam'ı temsil edemez, halifelik edemez, hilâfet onlardan alınmalıdır" diyen Necd'li Mehmet Abdulvehhab 1739'da ilk Vehhabi isyanını başlatmış, kısa sürede Doğu Arabistan'da Necd ve Deriye Vehhabi devletleri kurmuştu.

Onların başarısı ile Osmanlıya isyan eden Ortodoks Hıristiyan ve Yahudiler ile devşirmeleri bu dini benimsemişlerdi.

Nakşibendi ve Nur cemaatleri bunların eline geçmişti.



Doğu, Güney, Kuzey Doğu Anadolu'da, Kafkaslar, Kırım ve Balkanlarda Vahhabilik ABD- İngilitere destekli yayılmıştı.

1950'de Adnan Menderes hükümeti ile devleti ele geçiren, Müslüman görünen Gayri Müslim Vehhabi hareketi Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ile 23 yıldır devleti işgal etmiştir.

Bu gün Atatürk'ün partisi Chp genel başkanı Özgür Özel, önce gitti, Osmanlı ve Müslüman soykırımı yapan, Atatürk ve Cumhuriyet rejimi düşmanı Vehhabi dinine bağlı, Haçlı kuklası, kendi halkına soykırım yaptıran Aliya Izzetbegoviç'in mezarında taziyelerde bulundu.

Muhalefet ile ortak hareket ederek, kurdukları rejimi anıtlaştıracak sivil-askeri operasyonlar yaparak rejimlerine kutsallık vermektedirler.

15 Temmuz 2016 darbe tezgahı da bunlardan biriydi.

İşte vatansever bir hanım gazetecimiz olan Yeliz Koray hanım, Atatürk Cumhuriyetine 15 Temmuz Vehhabi Darbesi olayını böyle yorumladığı için mahkûm olmuştu.

Bana da 5,5 yıl hapis verilmesinde de 15 Temmuz paylaşımlarım etkili olmuştu.

Buraya kadar 15 Temmuz olayının nedenlerini okudunuz.

BUGÜN 15 TEMMUZ, YELİZ KORAY 7 YIL ÖNCE BU YAZI NEDENİYLE GÖZALTINA ALINMIŞTI..

Atatürk cumhuriyetine darbe olan 15 Temmuz 2016 olayını benimsediler.

Yerim sizin destanınızı!


1.Dünya Savaşı
4 yıl sürdü
Tekrar ediyorum 4 yıl
Yani 16 mevsim,
208 hafta,
bin 460 gün…
Kafkas, Kanal, Filistin-Suriye, Çanakkale, Hicaz-Yemen,
Makedonya, Galiçya, Romanya Cepheleri açıldı.
İtilaf Devletlerinin 42 milyon askerine karşı 2 milyon 850 bin kadardık.
Kafkas Cephesi’nde Sarıkamış’ı Rus ordusundan almak için savaştık.
90 bin asker DONARAK ÖLDÜ.
Dok-san-bin asker…
Lojistik destek gelememişti çünkü.
Zaten açlardı, üşüyerek, uykuya dalarak öldüler.
Kimi anasını, kimi sevdiğini hayal ederek uykuya daldı.
Bir daha uyanmadılar…
Çanakkale Cephesi…
Zafer kazanıldı ama bedeli 500 bin insanın ölümü oldu.
253 bini asker, gerisi sivildi.
Tarihçiler, hastalıktan ölenlerin bu sayının iki katı olduğunu söyler.
Bir de o dönem üç lisenin mezun veremediğini.
Galatasaray, Konya ve İzmir Liseleri…
Çünkü elleri silah tutuyordu, çocuklardı, dönmeyi düşünmemişlerdi…
Dönemediler, tarihe “meçhul çocuk asker” olarak geçtiler.
Çoğunun ismi de mezarı da yok, Çanakkale’de yatıyorlar!
Kurtuluş Savaşı..
Doğu Cephesi’nde Ermenilerle
Güney Cephesi’nde Fransızlarla savaştık.
Doğu Anadolu tamamen kurtarıldı, TBMM resmen tanındı.
Maraş, Urfa, Adana ve Sakarya’da zafer kazandık.
Fransızları yurttan TEMİZLEDİK.
Şehirlerimize; Gazi, Kahraman, Şanlı isimleri verdik.
Batı Cephesi daha kanlıydı.
1. ve 2. İnönü, Kütahya-Eskişehir, Sakarya Savaşı yaşandı.
Sakarya Savaşı, tarihe en çok subayın şehit olduğu savaş olarak girdi.
İtalyanlar Muğla ve Antalya’dan çekildi.
Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Taarruzu BAŞLATTI!.
Dumlupınar Meydan Muharebesi’nden sonra
“İlk hedefiniz Akdeniz ileri” dedi.
Yunan ordusu İzmir’e kadar kovalandı, İzmir düşman işgalinden KURTARILDI!
Batı Anadolu düşmandan tamamen TEMİZLENDİ.
Konferanslar, kongreler, ateşkesler, anlaşmalar…
Kurtuluş Savaşı da 4 yıl sürdü.
16 mevsim,
208 hafta,
bin 460 gün…
Binlerce şehit verdik.
O binlercenin yine iki katından fazlası bulaşıcı hastalıktan öldü.
YILLARDIR PKK’YA VERİLEN ŞEHİTLERİ SAYMIYORUM BİLE…
Ve 15 Temmuz…
1 gün bile sürmedi.
Tekrar ediyorum 24 saat bile değildi; 15 saat sürdü!
Limana yanaşan düşman gemilerinden değil,
sağ olsun Erdoğan’ın ‘eniştesi’nden öğrendik.
Ama hazırlıksız değildik.
Lojistik destek tamdı mesela.
Nedense 4 farklı noktada bekletilen uçaklar-helikopterler,
3G bağlantıları, televizyonlar, radyolar…
Düşman bu kez ne İngiliz, ne Fransız, ne de Almandı…
Bir zamanlar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen,
istedikleri her şey verilen “muhterem hoca efendileri”ydi.
Amaç devleti ele geçirmekti ama nedense birkaç tankla darbe yapmaya çıkmışlardı.
Her şeyden habersiz masum erlerle polisi ve vatandaşı karşı karşıya getirdiler.
Kardeşi kardeşe kırdırdılar!
Kurtuluş yine bizimkilerden; FETÖ’nun kumpas kurduğu Kemalist askerlerden geldi.
Ve milletin direnişiyle birlikte darbe püskürtüldü.
Sonuç 248 şehit, yüzlerce yaralı…
***
Kısaca…
Evladını beşikte bırakan Nene Hatunlar
Kocasını toprağa verip cepheye koşan Kara Fatmalar…
Çocuk, yaşlı, kadın demeden..
Atamızın önderliğinde bizlere
19 Mayıs’ı,
23 Nisan’ı,
30 Ağustos’u,
29 Ekim’i bıraktılar!
Amma…geriye Sarıkamış’ta ölenler için ‘halay’ çektiğimiz anmalar…
“Yağmur yağıyor çocuklar üşümesin” diye yasaklanan 23 Nisan’lar…
Her sene hastalık bahanesiyle iptal edilen 19 Mayıs’lar
ve güvenlik gerekçesiyle yasaklanan 30 Ağustos’lar kaldı!
***
Velhasıl
“Elin tokadını yemeyen kendi tokadını yumruk sanırmış!”
Tarihe altın harflerle yazılan onca zafer,
binlerce şehit ve ders alınacak yüzlerce hikaye kalmışken…;
Darbenin araştırılmasını istemediğiniz meclis önergeleri,
Muhterem hoca efendinizi değil de masum askeri karşınıza alarak bastırdığınız afişler,
Bir türlü TEMİZLEYEMEDİĞİNİZ,
KOVALAYAMADIĞINIZ ve
Düşmandan KURTARAMADIĞINIZ vatan varken
Size de hiçbir güvenlik gerekçesi göstermeden 1 hafta bayram yapmak komik gelmiyor mu?
Gelmiyorsa yukarıdaki satırları tekrar okuyun beyler, bayanlar…
Destan 3G ile yazılmaz."



Atatürk'ün partisi Ychp de iktidara boyun eğmiştir.
Oy verenleri yasa boğmuştur.
Muhalifleri aldatmışlardır, ihanet etmişlerdir.

Takdir aklı olanındır. 

Alaeddin Yavuz 

14 Temmuz 2024 Pazar

"150 METREDEN ISKALAYAN DENİZ PIYADESI ANCAK BULAŞIK YIKAR.

Trump Suikastçısı Niye Iskaladı?

Bu gece 03;30- 04;00 arası yerli CNNTURK'ten izledim.
Bu gün 10;30''dan 12;00'ye kadar CNN TURK izledim. Suikastçının deniz piyadesi sniper (gizli yerden ateş eden suikastçı demektir) olduğu söylendi.



Ben emekli polisim. Askerde 1981'de Kırklareli 33.piyade tümeninde askerlik yaptım. 
Askerlik öncesi silah görmedim.
600 metre atışlarında mermilerin  hepsi hedefte, aynı puanı alan, kaçakçılıkla geçinen 5 güneydoğulu arkadaşa ek olarak 6.olan tek batılı bendim.

Solculuk nedeniyle rütbe takmaya 15 gün kala Çavuş Talimgahtan Er Eğitim taburuna sürgün edilip, rütbesi verilmeyen biri olduğum için keskin nişancı eğitimine göndermediler.

Atış egitimcisi ve refakatçısı yaptılar.

Polislikte de bu yüzden terfi edemedim.

Gelelim saadete. 120-150 metreden 8 atış yapan bir Amerikan deniz piyadesi nasıl ıskalayabilir? Olanaksız bir şey. 20 yaşında olan suikastçı, öldürmek için ateş etseydi, kaşından gözüne santim santim delik açardı. 
 "Ben G3 ve Kaleşnikof ile atış yapan biri olarak söylüyorum", dürbünlü tüfekle atış yapan bir deniz piyadesinin, asla ıskalama ŞANSI yoktur.

Ben, dürbünsüz bir G3 ile 400 metreden doğrudan indiririm.
43 yıl sonra bile denemesi bedava. 
Bu işte bir puştluk var.

"Sniper" suikastçısı olarak bir Deniz piyadesi 150 metreden ıskalarsa ölümü hak eder. 
Öldürüldü de.

Ya da bulaşık yıkamaya gider.
 
Adamlar 2000-4000 metreden adam öldürüyor.

Delikanlı öldürülmeden önce sanatını göstermiş. 
Donald Trump'ı 120-150 metreden sağ kulağının kepçesinin üst kısmından vurmuş ve iddiamı kanıtlamış.
150 metre ve altından bir keskin nişancı bunu yaparak gösteri yapmış olur.

Aksi halde bu Amarikan ordusunun yüz karasıdır.

Ya da böyle yapması emredildi.

Bu bir tezgah ve bu yüzden kafasına sıkılarak öldürüldü.
Yalanlara uyanık olun.
Sağlıklı günler dilerim.
 
Alaeddin Yavuz

Sayın Donald Trump sayfasına yorumum.