"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

27 Mayıs 2024 Pazartesi

#KEDİ VE KÖPEK DÜŞMANLIĞI VATİKAN MERKEZLİDİR

 AKP'NİN KEDİ VE KÖPEK DÜŞMANLIĞI VATİKAN MERKEZLİDİR.

KEDİ KÖPEK DÜŞMANLIĞI MİTOLOJİSİ


Köpek, Sümer'de ve Karahan Türk destanında başı, kuyruğu, kanatları tüylü, vücudu tüysüzdür. Ilk yaratılan erkeğin koruyucusudur.

Kedi, Mısır tanrıları Güneş sistemi,12 burç, 126 gök cisminde,fetihlerde kullandıkları Cinlerin tanrılara zarar vermesini önlemek için yaratıldı.

Zamanla, tanrıların vefasızlığına kızan insanlar kedi ve köpeklerden kendilerine yardım edenlere ibadet etti. Cin'lerden Armazd'a ibadet eden Zerdüştler bu hayvanları LANETLİ ilan etti.
 
Avesta köpek düşmanıdır. Barnaba İncili köpeği aşağılar, Yahudi olmayanı ondan da aşağı sayar.

Cinler kendilerine düşman olan bu hayvanları sevmezler.
Cinlere ibadet edenler de hâliyle onlara düşmandır.

Geçmişi boklu uydurma dinler yüzünden,
 lütfen KÖPEK ve KEDİ katliamı yapmayın.
Dinler eskidikçe sapıklık artar.

Bu yüzden bu hayvanlara kinliler.

Ebu Hüreyre 
En çok hadis bildiren kişi. 
Bu onun lakabıdır. Aynı Ebubekir= Deve yavrusunun babası demek olan lakap gibi.

Adının anlamı;
Ebu=Babası 
Hüreyre= Kediler
Ebu Hüreyre= Kedilerin babası. 
Bu ad bile, İslâm öncesi Arapların KARA KEDİ KARA KÖPRKLERE ibadet ettiklerinin kanıtıdır.
İslâm ile bunlar yasaklanınca, bu sapıklar, Müslüman olduklarını göstermek için kedi ve köpek öldürmeye başladılar.

Aşağıda kedilere ibadet edilmesi yüzünden Papalığın verdiği Kedi Katliamı fetvasını ve Ukrayna'da da bizimle eş zamanlı kedilerin uyutulmasına ait haberi okuyacaksınız.

AKP, kripto Ortodoks Hıristiyan ve Yahudi bir partidir, okuyunuz.


13. YÜZYILDA PAPA 9.GREGORY KARA KEDİ KATLİAMI YAPTIRDI.


IX. Gegory'inin Köpek katliamı resmi.

Papa Gregory IX'un Rama'da Vox adında bir papalık duyurusu yayınlamasıyla kötüleşti . Hikayeye göre bu rahip, kedileri Şeytan'ın aracı olarak ilan etti ve özellikle Luciferian olan kara kedilere özel ilgi göstererek Orta Çağ Avrupa'sını büyük bir kedi tasfiyesine soktu.


2. Dünya Savaşı sırasında Almanya, Fransa, İngiltere'de kedi ve köpek katliamları yapıldı.


Akp'nin elinde Kur'an, fiilinde Hıristiyan Vatikan geleneklerinin çirkin uygulamaları var.

Ukrayna ile eş zamanlı uyutma yöntemini AKP'nin uygulamak  istemesi aklın yolu mu din kardeşliği mi? 




1970'lerden beri HELÂL ET dediler, Sırbistan, Fransa ve Güney Amerika ülkelerinden yapılan hayvan ithalatları ile 'nu tartışma da ülkemizde hayvancılık da bitti.





Şimdi de yıllardır cemaatlere ve tarikatlara yaptırdıkları, Zerdüştlük, Mitracılık dinlerine uzanan, Hıristiyan dünyasında kalmış ilkel kedi ve köpek düşmanlığını gündeme soktular.


Akp, elinde Kuran, fiiliyatinda İncil geleneklerini uygulayan bir işgal hükümetidir.







Papa 9. Gregory'nin Kara Kedi Katliamı fetvasını işleyen Google çevirisi bir yazıdan alıntı ekliyorum;



Papa Gregory IX, Kara Ölüme Neden Olan Kara Kedilerin Orta Çağ'da Tasfiye Edilmesini Emretti mi?




Alex Johnson

İçerik yazarı

Hikayeler

25 Şubat 2020

İnsanlar, özellikle çevredeki Klasik ve Rönesans dönemleriyle karşılaştırıldığında, Avrupa'nın kültürel ve teknolojik açıdan en düşük noktası olduğu için Orta Çağ'ı bir kenara atmayı seviyorlar. Pek çok insan için, Orta Çağ hakkında bilmeniz gereken her şeyi Braveheart veya Monty Python'da bulabilirsiniz; batıl inançların ülkeyi yönettiği, her gün kafaların karıştığı ve insanların saçmalıklarla kaplandığı basit, aptal bir dönemdi zaman. Aynı zamanda pek çok kişinin inandığı gibi, Papa Gregory IX'un kedilerden nefret ettiği bir dönemdi .



Hayatta kalmak için harika bir zaman olduğunu söylemiyorum ama insanların sandığından daha karmaşık bir zamandı. Mesela Oxford Üniversitesi'ni hiç duydunuz mu? İngiltere'de 1096 yılında kurulmuş küçük bir okul. Kabul ediyorum, o zamanlar oraya girmek daha kolaydı ama bu Orta Çağ döneminde de geçerli. O noktada kolektif insan bilgisinin meşhur özeti şu ankinden kesinlikle daha kısa ve erişilmesi daha zordu, ancak o zamanlar insanlar hâlâ beyinlerini kullanıyordu.

Orta çağ insanlarının yapmayı alışkanlık haline getirdiği ters şeyler hakkında pek çok zayıf bilgi var. Bunun bir örneği, Katolik korkusunun, Papa Gregory de dahil olmak üzere insanları kedileri yok etmeye ittiği, bunun da vebayla enfekte kemirgenler arasında nüfus patlamasına neden olduğu ve dolayısıyla Kara Ölüm'e yol açtığı fikridir. Bazı nedenlerden dolayı atalarımızın aptal olduğu fikrini oldukça çekici buluyoruz. Eğer onlar aptalsa, bu bizim nispeten akıllı olduğumuz anlamına gelir. Tek sorun bu hikayenin muhtemelen doğru olmamasıdır.


Papa Gregory IX'un Büyük Kedi Tasfiyesinin Popüler Hikayesi

Popüler tarih makalelerinde bulmanız muhtemel olan hikaye şuna benzer:


Kediler Avrupa'ya Romalılar tarafından Mısır'dan getirildi ve uzun süre iyi bir üne sahip oldular; bunun nedeni muhtemelen tarım toplumları için büyük bir nimet olmalarıydı. Haşereler hasat konusunda çok şey yaptı, ancak kediler doğanın mükemmel çözümüydü: Kelimenin tam anlamıyla et olmayan hiçbir şeyi yiyemezler, bu da mahsuller için hiçbir risk oluşturmadıkları anlamına gelir. Bu arada, o ete düzenli olarak ihtiyaçları var ve onu nasıl elde edeceklerini biliyorlar, bu yüzden haşarat öldürme ve yeme konusunda harikalar. Benim tahminime göre bunun Mısır gibi Nil çevresindeki verimli topraklarda tarım yaparak istiridye yapan antik kedi tapınmasıyla bir ilgisi var.1


Ancak kedi-insan ilişkileri, 1230'ların başında (MS) Papa Gregory IX'un Rama'da Vox adında bir papalık duyurusu yayınlamasıyla kötüleşti . Hikayeye göre bu boğa, kedileri Şeytan'ın aracı olarak ilan etti ve özellikle Luciferian olan kara kedilere özel ilgi göstererek Orta Çağ Avrupa'sını büyük bir kedi tasfiyesine soktu.


Böylece kediler, pagan ibadetinin hedefi olmaktan, şeytanla algılanan bu benzerlikler nedeniyle Katoliklerin küçümsemesine dönüştü. Bu, modern okuyucu için geçerli gibi görünüyor. Ortaçağ insanları gerçekten batıl inançlıydı (ama modern insanlar da öyle) ve kediler harikadır ama kabul edelim, onlar pisliktir. 


Tanrı'nın doğal dünyayı ve canlılarını insanlığın yararı için buraya koyduğu yönündeki Hıristiyan düşüncesine karşı çıkıyorlar. İnsanlar her türden hayvana istediğimizi yaptırabilir; öküzlere saban sürmeyi, köpeklere av getirmeyi, fillere resim yapmayı ve kuzgunlara kin tutmayı öğretebiliriz.2 Ama bir kediye hiçbir şey yaptıramazsınız. Ve bunun nedeni, bedeninin Sabah Yıldızı'nın ruhuyla donatılmış olmasıdır.


Buradan itibaren Kara Ölüm ile bağlantıya ulaşmak için sadece birkaç mantıklı adım var: Papa Greg IX'un boğasından esinlenerek, Avrupa'daki herkes tüm kedileri öldürdü. Daha sonra, fareler Vebayı taşımaya başladığında, hastalığı kontrol altında tutacak fareler kalmamıştı.3..."




İnsanlık tarihi boyunca köpekler insanların mallarının, canlarının sadık koruyucuları olmuştur.

Kediler,  veba üreten fare neslininin ve çeşitli haşaratın aşırı üremelerinin önünü kesmiş, insanlığın bu güne gelmesinde büyük hizmetler vermişlerdir.
Yeryüzünde canlı veya cansız hiç bir varlık gereksiz değildir.

Gerek olumsuz deneyimler, gerek ilkel dini yasaklara bağlı olarak bazı hayvanların tümüyle yok edilmesi tabiatın dengesini bozacaktır.

Bütün canlılar yaşamayı hak eder.
Şehir yaşamında yer alan sahipsiz hayvanların insanlara zarar vermelerini önlemek icin, kısırlaştırma, barınaklarda koruma, buradan ihtiyaç sahiplerine dağıtma gibi uygulamalar vardır.

Bu konuda halkın görüşleri de alınabilir. Ancak tümüyle yok etme akıl vicdan işi değildir.

Sokaklarda gezerek korku yaratmalarını önlemek için belli noktalara, karınlarını doyuracak, halktan artan yemeklerin toplanmasıyla veya belediye destekli yiyeceklerin verildiği barınaklar yapılabilir.

Hayvan eğitimcileri teşvik edilerek bu hayvanlara çocukları eğlendirecek gösteriler yaptırılabilir, yangın, deprem, sel, savaş gibi felaketlerde, toplumsal barışı tehdit edenlere karşı müdahele şekilleri öğretilere halka  yardım etmeleri öğretilebilir.

Yok edip kurtulmak en kolayı, yaşatmak ise kendi haline bırakmak olabilir. 

Ama insanlık ailesi olarak ilk insandan bu güne gelmiş sadık dostlarını yaşatmak için çaba göstermemiz bize yakışan davranıştır.

Takdir aklı vicdanı olanındır.

Alaeddin Yavuz 
Yazının linki: https://museumhack.com/black-cats-black-death/