"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

1 Ağustos 2024 Perşembe

#LAİK DÜZEN ENSESTİ CEZALANDIRIR!

LÂİK DÜZEN ENSESTİ CEZALANDIRIR

Atatürk nüfus cüzdanı bile vermedi.

Bu yüzden dağlara kaçıp yaşadılar.

Pkk'lıların bu gün terk ettiği " Devlet bize nüfus cüzdanı vermedi" iddiası bu açıdan doğrudur.

Vatikan Incili Levililer 18. Bölüm ve Kuran Nisa 23 ayeti ENSESTİ yasaklar.







Ayasofya Katedralini yaptıran Justinyen ensest üreyenleri kurban fırınlarında canlı canlı yakmıştır.

Ermeni yazar Hanovan Simonyan, Doğu Karadeniz Ermenileri kitabında, Taşnak Partili solcuların Ensesti (aile içi üreme) engellemek için bir çok Ermeniye soy kırım uyguladığını yazar.

Tevrat, Incil, Jüstinyen, Kuran, Taşnak solcuları, Atatürk'ün Lâik düzeni bunları yasaklamıştır.

Bu yüzden de Mustafa Atatürk'ün İsviçre Medeni Hukukunu ülkemize getirmesinde hiç bir sakınca yoktu.
Tevrat, Incil,İncil, Kur'an ortak olarak ensest üremeyi yasaklıyordu.
İsviçire Medeni hukuku da Vatikan Inciline göre yazıldığı için Kur'an ile ters düşmüyordu.
Yukarıda ayetleri okudunuz.

Şimdi Atatürk Laik Cumhuriyeti Medeni hukukunun ensest üremeyi yasaklayan maddeleri hakkında yapılan bir araştırmadan sayfa resimlerini büyüterek okuyun veya yazarın adını alarak Psf yazısını bulup okuyun.
Gerçeği öğrenmek istiyorsanız elbette..

Demek ki Atatürk, evlilik yasakları konusunda İslâm-Kuran şeriatına aykırı hiç bir şeyi almamış.
Alsaydı zaten o zaman biterdi.










Bunlara Laik düzen ürünü diyen yobazlar kendilerini tanımlar.

Buyurun, Ermeniler kendilerini ENSEST olarak yazıyor.

Hani ensest Laik düzenin işiydi?




Takdir aklı olanındır.


Alaeddin Yavuz 

#BATI RUSYAYI NİYE SEVMİYOR?

BATI RUSLARI NİYE SEVMİYOR?

Rus Çarları, Gürcü soydaşlarına güvenerek Süryani Tevhid Ermeni Gregoryen İncilini kabul ettiklerinde küçük bir Knezlik-Prenslik'ti.

İngiltere 1565'de İspanyol Aramadasını Manş denizine gömmeden önce, kendilerine bu zaferi kazandıran Süryani Mason Sabilerin etkisiyle 1533'lerde bağlantı kurmuştu.



Rus Knezliği, sürekli büyüyen İngiliz krallığı desteleriyle, Osmanlı sarayındaki Rus, Gürcü, Ermeni, Süryani devşirmelerin destekleriyle Osmanlı'yı yağmalayarak büyümeye başlamıştı.

1815 Viyana Konferansında Ingiltere Kutsal İttifak Haçlı koalisyonuna meydan okumuş, dünyanın egemen gücü olduğunu ilan etmişti.

Yalniz kalan, İngiliz krallarını bile ensest Habsburg Alman ailesinden gönderen Prusya(Almanya) terk edilmiş, Osmanlı ile birleşme yolları geliştirmişti.

Müslümanları Avrupadan Atma olarak Osmanlıya saldırılarını açıklayan Rus Çarlığı, Gürcü, Ermeni, Rum sadrazam, vezirler sayesinde Osmanlıyı yağmalamış, kazandığı servet, Batı'dan satın aldığı teknoloji ile eğitim, silah sanayini geliştirmişti.

1917 Ekim devrimine kadar Sibirya, Orya Asya'ya, Balkanlara egemen olmuş, Yahudi ve Müslüman Türklere soykırım yapmış, milyonlarca Türk katliamı yapmış, yaptırmıştı.

1924'de Gürcü Bagratuni Hıristiyan papazı Joseph Stalin ile kaldığı yerden devam ederek Amerikan kaynaklarına göre 60 milyon Türk ve Müslüman soykırımı yapmıştı.

Avrupa-Abd istekleri bitmemiş SSCB'yi tasfiye ederse ORTAK KABUL EDİLECEĞİ söylenmişti.

26 Aralık 1992'de SSCB de yıkıldı.

Ama Ruslar yine kazık yemeye devam ettiler.

Durumun düzelmeyeceğini gören Vladimir Putin, 2011 Suriye işgalinde ortaya 2. Kutup olarak cıkmış, Batı'ya TAŞ koymuştu.

Çin, İran, K.Kore ile ortaklaşarak AB-D VE NATO ÇETESINİ başarısız kılmayı başarıdırlar.

Bunu hazm edemeyen Joe Biden Ukrayna'da rejim değişikliği yaparak, tiyatrocu Zelensky'den devlet başkanı yaptı ve Rusya'ya bütün NATO ordularından seçme askerlere Ukrayna Askeri üniforması giydirerek Rusların üstüne sürdü.

Peki, 600 yıldır Kutsal İttifak, İngiltere ve ABD ile ortak hareket eden Rusya'nın suçu neydi?

Gürcü=Cürcen=Cürcan=Tunguz Türkleri ile soy bağı mı yoksa?

Türkiye Türklerindir Qin Hanedanı çeviri yazımı bulup okuyunuz.

İyi akşamlar.

Alaeddin Yavuz 

Tunguz, Cürcenler hakkında çeviri yazılarımdan biri

31 Temmuz 2024 Çarşamba

HAMASLI İSMAİL HANİYYE İRANDA ÖLDÜRÜLDÜ.

İSMAİL HANİYYE İRANDA FÜZEYLE ÖLDÜRÜLDÜ 

Filistin devletinin, Abd-İsrail tarafından kurulmuş Hamas Savunma Örgütü Siyasi İşler Sorumlusu İsmail Haniye, kaldığı misafir konutuna yurt dışından yapılan füzeli saldırıda öldürüldü.


Sözcü gazetesi haberine göre;


"Hamas hareketi, İsmail Haniye’nin bu sabah İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen saldırıda hayatını kaybettiğini doğruladı, saldırının İsrail tarafından düzenlendiğini duyurdu. Türkiye, saldırıyı sert dille kınadı.




İran devlet televizyonunun Devrim Muhafızları Ordusunun açıklamasına dayandırdığı habere göre, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen terör saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Saldırıda Haniye'nin bir korumasının da hayatını kaybettiği aktarıldı.

İran, saldırının gece 2 civarında, Haniye'nin kaldığı savaş gazilerine özel özel bir konuta düzenlendiğini duyurdu."

Israil başkanı Netenyahu ABD'de Baskan Yardımcısı Bayan Kamala Harris ile görüşmesinde Kamala Harris; "Bugün başbakan Netenyahu ile yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. İsrail'in güvenliği ve Gaza'daki rehine krizine ve insani yardımların gerçekleşebilmesi için acil ateşkes sağlanmasını görüştük"  açıklaması üzerine, ortak açıklama yapmadan ayrılmış, Donald Trump ile görüşmeye gitmişti.



Bu görüşmeden önce, Donald Trump, Ukrayna-Rusya savaşına son verip İran'ı hedef alacağını açıklamıştı.

İran da, desteklediği Hizbullah ve Yemen Husi örgütleriyle İsrail'e karşı Hamas Savunmasına yardımcı oluyordu.
Yakın zamanda Abd-İngiltere Yemen'e ortak askeri operasyon yaparak Hurilere zarar vermişti.

Sonuç olarak, Netenyahu, Donald Trump siyasetine uygun olarak AB-D'nin Terör Devleti görevini, D.Trump'ın isteklerine uygun yerine getirmek için şimdiden harekete geçti diyebilirim.

Bölgemize ve insanlığa barış ve mutluluk dolu, savaştan, kandan, kinden uzak bir gelecek dikiyorum.

Alaeddin Yavuz