"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

9 Şubat 2022 Çarşamba

İMAN BOZULUR KAÇAR MI?

İMAN NEDİR?
İMAN BOZULUR MU?
İMAN, ABDEST GİBİ KAÇAR MI?

H a y ı r!!!
İman, abdest gibi osurunca kaçmaz,
Namaz gibi osurunca bozulmaz,


Din karşıtı olan veya başka dine ait kitaplarını, Darwin evrim teorisi, biyoloji, dinler ve mezhepler tarihleri gibi bilgileri okuyunca, İslama geçmiş putperestlik geleneklerini sorgulayınca iman bozulmaz.

Dininin temel bilgilerini veren kutsal kitabın ve hadis kitaplarının, Kuran tefsirlerinin Türkçesini okuyunca kaybolmaz, kaçıp bilinmeyene gitmez.
 
İman; Kutsal tanrı emirlerini veren kitaba, onun ayetleri hakkında açıklamalar yapan hadis ve tefsir bilgilerini okuyup anladıktan sonra, aklında, yüreğinde yani söylemekten çekinip gizlediğin iç dünyandaki şüphelerini yok edecek, Müslüman, gayrimüslim, dinsizlerin sorularına cevap verdiğinde onları gönüllü olarak ikna edecek kadar birikime sahip olmak ve bunlara güvenerek hiç şüphe duymadan inanmaktır.

Ben de gençliğimde mezhep, tarikat, cemaatçilerin kavgalarını görünce;
EN İYİSİ KENDİM ARAŞTIRAYIM, KENDİ TESPİTLERİME GÖRE İNANAYIM, KİMSEYİ DE EKSİĞİMDEN DOLAYI SORUMLU TUTMAM, ALLAHIN NAZARINDA SEVGİSİNİ KAZANIRIM' diye araştırıp okumaya başlamıştım.
Sonra sayısız tartışmalara katıldım, her duyduğuma inanmayıp her bilgiyi bulup incelemeye gayret ettim.

Sonunda dinlerin ilahi değil siyasi olduğunu tespit ettim. Tanrıyı daha ileri yaşlarda sorguladım.
Dinlere ve tanrı kavramına inanmama konusundaki imanımı bu güne kadar sarsacak ne bir yazı ne bir din adamı ne de teolog, tasavvufu, filozof tanımadım.
Aslında Müslüman gibi
İbadet eden Süryani
Hristiyan olan Rus olan
bu bilge de benim gibidir.


İmanın böyle bilince sahip değilse, ezbere Arapça olan, dilinin dönmediği kelimeleri tekerlemekle, tespih, zikir, şükür ile korunmaz. Sadece kendini ve sana benzeyen zavallıları kandırırsın.

Körler, sağırlar, birbirini ağırlar özdeyişine uygun, cahillikle ömrünü geçirirsin. 


Aslında yalancı, talancı, yağmacı, irz düşmanı, başkalarının yaşam şekillerine müdahele eden, hatta senin gibi yaşamıyorsa öldüren, öldürünce, kardeşin, anan, baban da olsa karısını, çocuklarını, mallarını yağmalayıp ganimet, işlediğin insanlık suçunu cihat sanan bir insanlık ve adalet, ahlak düşmanısındır da bilmezsin, Allah emri der bilmezden gelirsin.


Başkasının sözü sana dokunsa kıyameti koparan şerefsiz, alçak bir yaygaracısındır da kendini insan sanırsın.


Buna iman değil, salaklık, alçaklık, insanlık, hak, adalet, sevgi, akıl, bilim düşmanlığı denilir.

İman osurukla bozulan abdest, namaz, yiyip içmekle bozulan oruç, yitip giden mal değilki kaybolsun.
İman, bilgiye dayalı, sarsılmaz inançtır.

Böyle iman edemiyorsanız, ya bilginiz ya da dininiz eksiktir.

En gerçek din ahlak, adalet, bilimdir, bunlara inanmak da imandır.


Dinlere inananlar din değiştirirler ama bilime, adalete, karşılıksız sevgiye, karşılıklı saygıya, şefkate dayalı ahlaka bağlı olanların imanları hiç bozulmaz.

Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

7 Şubat 2022 Pazartesi

HDP CHP İSLAMCI SOLU MU?

 HDP-CHP İSLAMCI SOLU APTALLIKTIR, GERİCİLİKTİR.


Hdp'li Hüda Kaya Yezidi, 1500 önceki İslam şeriatından ilham alınarak İLERİCİ olunabileceği saçmalığını savunmuş.

Kadın olarak utanması gerekirken, kadın özgürlüğünü kısıtlayan köleci dini gelenekleri savunarak hem solcu geçinen partisinin ilkelerine hem de kendi cinslerine ihanet etmiştir.

Köleci Dinlerin Şeriat Düzenlerinde Medeniyet, Özgürlük Aramak, Amerika'nın Tek Kutuplu Dünya düzeninde, ülkemizi, çağdaş batı medeniyetinin dışına iten, mezhep savaşları ile kendini tüketen, tarım, hayvancılık dahi yapması yasaklanan, bölgede Haçlı jandarmalığı dışında cehalete, fuhuşa, sefalete boğulmuş, her şeyi ithal eden şeriat toplumu dayatmasına alkış tutan işbirlikçi, gerici, devletimizin tasfiyesine çanak tutan anlayıştır.

AKP şeriatı kabul ettiremedi, Ey AB-D, biz sol, ulusalcı söylemleri şeriatla değiştirerek, sizin isteklerinizi yaparız işgüzarlığıdır.

Bilinen insanlık tarihi boyunca dini rejimlerle yönetilen insanlık ailesinin yaşadığı eşitlikçi, adaletli, köleci olmayan, kültürel ve ekonomik zenginliği kurduğuna tarih tanık olmamıştır.

Kadını insani sıfatlarından, özgürlüklerinden soyutlayıp hayvan gibi alınıp satılmasını, cinsel ve emek kölesi olmasını, kardeşlerini doğuran çocuk anne olmasını emreden dini veya dinleri KADINLARIN SAVUNMASI KADAR BÜYÜK SAPIKLIK OLAMAZ.

Atatürk'ün partisi CHP'de, dini inançları olan insanların bulunması ile, köleci, şatanist Yezidi-Dürzi şeriat düzenini savunanların bulunması başkadır.

Hdp'li Hüda Kaya Yezidi gibi Mehmet Bekaroğlu gibi şeriatçı Atatürk düşmanı tipleri partiye dolduran CHP Atatürk yolundan çıkmıştır.

Solcu, Taşnak Partisinin devamı olduğunu söyleyen HDP de, şeriatçı Eçmiyazin episkoposluğu ile ortak çalışan Hınçak-Taşnak-Ramgavar ortaklığına dönüş yapmıştır.

Bülent Arınç'ın bacanağı Deniz Baykal'ın, zeytin tanesi gibi duran kara çarşaflı bir Fetö'cü kadını CHP üyesi yapmasıyla başlayan İSLAMCI CHP, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ulusalcı Atatürkçü ve solcuları tasfiyesine 2015 Diyarbakır Kürt Kongresi kararlarının eklenmesiyle ŞERİAT AĞIRLIKLI DEMOKRATİK REJİM'in ilkeleri belirlenmiştir.

Büyük abileri böyle emrediyor ne de olsa,değil mi?

Onlar nasıl isterse öyle yaşayacağız, bunlara göre.


Alaeddin Yavuz