"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

17 Ocak 2020 Cuma

TURİZMDE ŞEYHLERE ÇOCUK FAHİŞE RAPORU

Turizmde Dehşet Raporu: Şeyhlere 'Çocuk Servisi' Yapılıyor

Alıntı Yazı

TCvatanımSayfayı Beğen


Turizm ve Seyahatte Çocukların Ticari Cinsel Sömürüsü Raporu yayımlandı. Sivil toplum örgütleri tarafından hazırlanan raporda, sektördeki çocuk istismarı ortaya kondu. Sivil toplum örgütü üyesi bir kadın, yaşadığı tanıklıkları şöyle anlatıyor:

Çocuklar, bazı otellere kimliksiz alınıyor; fuhuş yaptırdıklarına şahit oldum. Zengin adamlarla babalar arasında acenteler aracılık yapıyor"

Çocuklara Yönelik Ticari Cinsel Sömürüyle Mücadele Ağı’nın hazırladığı “Turizm ve Seyahatte Çocukların Ticari Cinsel Sömürüsü Türkiye Raporu”nda, turizm ve seyahatte çocuğa yönelik cinsel sömürünün endişe verici düzeyde olduğu ortaya çıktı. 
Ankara, Batman, Bursa, Diyarbakır, Hatay ve Sakarya Baroları ile Uluslararası Af Örgütü, Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği, Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği, Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği’nin de aralarında bulunduğu 40 aşkın sivil toplum örgütü tarafından oluşturulan mücadele ağının raporunda, sivil toplum kuruluşu üyelerinden turizm öğrencilerine, hukukçulardan sektör yöneticilerine kadar birçok kişi ile yapılan görüşmelere yer verildi.
Antalya’da turizm sektöründe çalışanlarla yapılan görüşmelerde, Türkiye’ye ticari cinsel sömürü amacıyla yurt dışından kız çocuklarının getirildiği, bazı eğlence yerlerinde çocukların fuhuşta kullanıldığı yönünde duyumlara dikkat çekiliyor.

Sivil toplum örgütü üyesi bir kadın, yaşadığı tanıklıkları ise şöyle anlatıyor:
Çocuklar, bazı otellere kimliksiz alınıyor; fuhuş yaptırdıklarına şahit oldum. Zengin adamlarla babalar arasında acenteler aracılık yapıyor. Bazı acenteler yurt dışından gelen şeyhlere, zenginlere tüm hizmeti vermek adı altında ihtiyaçlarını gideriyorlar. Bakirelik yaşı eskiden 18 ile 20 yaş arası iken şimdi 8-9 yaşlarına düştü. Yazın daha fazla olmaktadır”

Masaj salonları

Raporda Ankara’da görüşülen bir hakimin bazı turizm acentaları ve otellerin yanı sıra kimi masörlerin de “hizmete aracılık” yaptığına ilişkin ifadeleri dikkat çekiyor: “Çocuklar burada anlaşıp Antalya’ya gidiyorlar. 1 hafta-15 gün fuhuş yapıp geri geliyor. Bir çocuk bir kadının evinde bu şekilde kalıyor. Cinsel sömürüde en dirençli, en güvenirliği düşük olan masörler. Çocuk çalıştığı işlerden memnun. Bilgi vermek istemiyor. Polis müşteri gibi, sonra kız inkar ediyor. Bazı masaj salonunda çoğunlukla oral seks yapılıyor. Zaman zaman cinsel birleşme oluyor.”

Köle düzeni

Görüşülen Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin yüzde 74’ü çocukların turizm ve seyahatte çocukların cinsel sömürü mağduru olduğunu düşünüyor. Otellerde ve rehberlik bürolarında stajyer olarak çalışan bazı kızlar cinsel sömürüye maruz kalıyor. Antalya’da bir otel yöneticisinin anlatımı raporda şöyle yer alıyor: “Turizmde kalifiye elaman bulmak çok zor. Çünkü stajyer adı altında çoğu öğrenci köle gibi ya belirli bir maaşla ya da parasız otellerde çalıştırılır. Otel departman müdürleri, çalışanlar tarafından da istismara uğrayanlar oluyor. Türk stajyerlerde de aynı durum yaşanıyor. İlk defa denizi gören, çoğu farkındalığı hiç olmayan çocuklar da fuhuşta otel içinde ve dışında kullanılabiliyor. Bunu bu sektörde sürekli duyuyoruz.”

Turist tacizi
Raporda, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin de arkadaşlarının saldırı boyutunda sorunlarla karşılaştığını belirttiği kaydedildi. Raporda öğrencilerin; şefin kızların resmini çekmesi, otele gelen turistlerin taciz etmesi, staj için gidilen işletmelerde çalışanlar tarafından sözlü ve fiziksel taciz gibi sorunlarla karşılaştığı dile getiriliyor.

Suriyeli çocuğu eşi pazarladı

Raporda görüşmeciler Suriye’den Türkiye’ye gelen kız çocuklarının erken evlilik, para karşılığı fuhuş gibi farklı şekillerde cinsel sömürüde kullanıldığını kaydediyor. 
Bir avukat, “Gaziantep’te 14 yaşında Suriyeli bir kız çocuğu erken evlilik yapıyor. Eşi daha sonra fuhuş yoluyla kızı pazarlamaya çalışıyordu” ifadelerini kullanıyor. Raporda bölgede yaşayanların, “Suriyeli ailelerin çocuklarını fuhuşa isteyerek sürükledikleri” gibi izlenimine sahip olduğunu belirtilerek hem çocukların hem de ailelerin mağdur oldukları yönünde farkındalık çalışmaları yürütülmesi gerektiği vurgulandı.


http://onedio.com/…/turizm-ve-seyahatte-cocuklarin-ticari-c…

AKP hükümeti,halkımızın tercihi ve isteği olmamasına rağmen, Türkiye cumhuriyetini bölgede ve dünyada bir güç olmaktan çıkartmak, Avrupa Birliği ve NATO dışına iterek kurtulmak amacıyla, devleti tasfiye amacıyla Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği ülkelerince, 1961'den beri Avrupa'ya işçi olarak alınmış, devşirme gayrimüslümlerin Müslüman görünenlerinden seçilen dinci, kinci, şeriatçı kadrolardan oluşturulan kişi ve kurumlardan oluşturulan bir ihanet örgütlenmesi olarak iktidar edilmiştir.
Gerekli bilgi ve belgeler için blogumdaki Tayyip Erdoğan Dosyası(Tıkla) Yazımı okuyabilirsiniz

Çocuklarla cinsellik Kuran emri değildir. İslam'dan önce de bu gün de Hristiyanlarda, Yahudilikte, ondan önceki Roma, Yunan ve İran Mitra(Mihr/Güneş Tanrısı), Hint Brahman, Şiva, Can, Sabilik dinlerinde olan bir gelenektir.
Bu dinlerde kzı ve erkek bebekler, çocuklar, büyük, küçükbaş ve kümes hayvanları ile yabanıl hayvanlarla nikahlı evlilikler vardır.
Bir baba süt emen kızını, oğlunu ve saydığım hayvanları karısı ve kölesi olarak kullanabilir, zevk kölesi olarak sütten kesilen bir çocuğunu köle, eş olarak satabilir, sonra geri alıp başkasına sınırsız sayıda satabilirdi.
Buna büyüdüğünde itiraz eden çocuk baba tarafından köyün, şehrin yaşlılar meclisine şikayet edilir ve recm edilerek yani taşa tutularak öldürülürdü. Tevrat'ta bu konuda hükümler vardır.
Oysa Kur'an'da böyle bir emir yoktur.
Sadece Kuran'ın tebliğ edildiği çağda, böyle evlenmiş sahabe, ensardan insanlar vardı ve bunlardan "adet görme yaşına gelmemiş kadınların boşanmalarını" ve bekleme sürelerini bildiren Talak Suresi 65;4 ayette bahsedilmektedir.
Kur'an'da tek bir ayet yoktur ki "süt emen, adet görmeyen çocuklarla evlenin diye hükmetsin.
Kız ve oğullarını alınıp satılan mal ve köle olarak gören, Sami Toplum Kültü dinlerde büyümüş Araplar eski sapık geleneklerini sürdürmek için bunlar "peygamberin, sahabenin, ensarın hayatında olan şeylerdi" şeklinde "kelime oyunları" ile cahil insanları aldatarak bu sapık geleneklerini sürdürmüşlerdir.
Kur'anda olmadığı halde dine hadis yoları ile sokulmuş bu gelenekleri, Pakistan Diyanet İşleri başkanlığının resmi internet sitesinde buşlunan Buhari, Ebu Davut Sünnen Hadis kitaplarından Türkçeye çevirdiğim yazıdan okumak için Hz. Muhammet'in İnce İşleri(Tıkla)" yazımı ve Ekvator çizgisi boyunca bütün milletlerde bunun nasıl, hangi dini geleneklerie göre yapıldığını öğrenmek iöin de "Antik Çağda Katil tanrıçalara Çocuk Kurbanı", BEŞ yaşında öz kızının kendisini aldattığını düşünerek, vücudunu parçaladığı kola kutusunun tenekesiyle parçalayan, kafai, vücut kemiklerini kırarak öldüren Suudi Arabistanlı vaiz Fayhan el Hamdi olayını ve blog arşivimden onlarcasını seçerek yazılarımı okuyunuz.

Oysa yeryüzünde bütün milletler aynı değilerdi ve bunların sapık olduğunu bilen, yasaklayan milletler de vardı.
Sami Toplumları yani, Hint, Arap, Fars, Yunan, Yahudi milletlerinde bu gelenekler tanrılarının emirleriydi ama İslam kitabı Kuranda bu konuda emir yoktur.
Bu sapkınlıkların Orta Doğu coğrafyasında çıkış yeri Mezopotamya'dır ve cin ve şeytanlara ibadet gereği tapınaklarda görevli erkek, kadın, çocuk fahişe rahip ve rahibeler tapınağa gelir sağlamak için, şehirlerine gelen yabancılarla bir gümüş sikke karşılığında fuhuş yaparlardı. Sümer, Akada, Babil, Mısır, Yunan, İran, Hint metinlerinde istemediğiniz kadar kaynak bulmak mümkündür Sümer'den İslama Cin ve Şeytan Kültü ve Tapınak Fahişeliğinden Tarikat Fahişeliğine yazılarımdan okuyabilirsiniz. 

Kendisini Müslüman gösteren, Mezopotamya Şeytan ibadetleri geleneklerinden gelen bu şeyh, pir gibi ruhbanları hala tutuklayacak devletin yargıçları ve savcıları vardır. Kuran Enam Suresi 94, Hadid Suresi 27.ayetleri Şeyhlik, Pirlik, papazlık, hahamlık gibi tapınak ruhbanlıklarını yasaklamıştır.
Böyle kendilerine uluhiyet kazandırmış kimseler sizin özgürlüklerinizin, ırzınızın, namusunuzun düşmanıdır.

Çocuklarla cinselliğin bu gün Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Rusya, Yunanistan, İngiltere gibi ülkelerde olduğunu öğrenmek için bu Tv araştırma raporunu Türkçeye çevirdim.
Takdir Sizindir.
Alaeddin Yavuz





Suudi Arabistan'da aile içi erkek çocuk tecavüzleri


Arabistan'da bebekler ve çocuklarla zevk evlilikleri gelenekleri