"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

20 Ocak 2012 Cuma

TGRT'NIN OSMAN HOCASINA


TGRT’NİN OSMAN HOCASINA

Yaklaşık sekiz aydır yazmak isteyip de başka konular öne çıktığından ve yürütmekte olduğum çalışmalar ile beklenmedik işlerin çıkması yüzünden fırsat bulamadığım bir konuyu dile getirmeye bu gün olanak bulabildim.
Geçtiğimiz Haziran ayında babamın ameliyatı hem de ziyareti için memlekete gitmiştim.  Ben gidinceye kadar da ağabeyim onların yanındaydı.

Deniz otobüsü Marmara’nın ortasında yarım saatlik arıza yapınca kardeşim İzmir’e dönmüş, görüşememiştik. Neyse vardım annem ve babamla görüştük, bir hafta kadar zaman geçti duş alayım dedikçe bizim ihtiyarlar bana kızıyor, gereksiz su harcadığımı söylüyorlar dikkat ettim geldim geleli hiç de yıkanmamışlardı.
Oysa annem de babamda temiz giyinen, yıkanan insanlardı. Ses etmedim bekledim. Bir gün ablamla konuştum söyledikleri beni şaşkına uğrattı.

Televizyonda Osman hocayı seyretmişler, o da “peygamber mi sahabeler mi her kimse iki tas suyla yıkanırmış çok su dökmek harammış” Demiş diye bizimkiler yaşları 85’i geçtiğinden hemen uygulamaya geçmişler o yüzden yıkanmıyorlarmış.

Ağabeyim zorla yıkamış öyle gitmiş.

Sonra ablamdan dönünce konuyu açayım dedim ama babamın sorunları araya girince konuşamadık. Sonunda bir fırsatını bulup açtığımda tartışmak istemediler. Bize karışma dediler.

Ameliyat sonrası ben de geri döndüm. İki ay kadar önce benim yanımda kalmak istemişler ben de gittim aldım geldim. Haliyle çok kirli bulduğumdan ilk önce onları hamama sokup bir güzel yıkadım.
Sürekli suyu fazla harcama, harammış, günahmış deyip duruyorlar.

TGRT'nin Osman Hocası
Sordum, siz böyle değildiniz ne oldu size de su derdine düştünüz memlekette kuraklık mı var? Anlattılar;
-TGRT’nin Osman hocası var ya, o Çanakkaleli bizden olduğu için ona biz inanıyoruz, o doğru söylüyor!

-Ne diyor?

-Peygamberimiz zamanında sahabeler iki tas suyla yıkanırlarmış, fazlası harammış.

-İki tas su sizin kirinizi bile yumuşatmaz bu nasıl temizlik? Hem boy aptesi bile dinin kuralı değil mi? 

Namazdan önce aldığınız aptese bile iki tas su yeter mi?

-Biz yaşlandık boy aptesi lazım değil, öbürlerinde de idare ediyoruz, aptesimizi kaçırmamaya çalışıyoruz.

-Siz yaşlısınız aptesinizin kaçtığını ya unuttuysanız, o zaman günah olmaz mı?

-Biz unutmayız, sen fazla karışma!

Baba sen zaten prostatsın, ameliyat oluncaya kadar sidik torbasıyla geziyordun, şimdi de kaçırıyorsun, senin her gün yıkanman lazım, ev sidik kokuyor!

-Bende bir şey yok fazla karışma! Ben o yüzden zaten namaz kılamadığım için üzülüp duruyorum!

-Ama yıkanman lazım baba, ben evin sidik kokmasını istemem!

-Temizlik imandan gelir sözü peygamberin değil mi?

-Yahu baba, sen Mardin’de askerlik yapmışsın, Mardin’e gitmek için bile o zaman trenin Halep’ten geçtiğini anlatıyorsun,  Suriye’yi de görmüşsün, o taraflar sıcak yerler, çöl, su ne arasın? Belki o yüzden öyle yıkanmış olabiliriler. Bizde su kıtlığı yok ya?

El cevap!
Babam;

-Şeytan! Nasıl da düşündün?

Ey Osman hoca en azından Cuma namazından önce ve her ilişkiden sonra boy abdestini farz koşan bir İslam’ın neresinde böyle bir ayet, bir hadis var?

Bu salakça beyanatı belki sen, dört beş karılı AKP’li milletvekillerinin, çalıştığın televizyon kanalındaki yandaşlarının gömme banyolarda eşleri ve gılmanlarıyla (!) grup seks yaparken fazla su harcadıklarını düşünerek iyi niyetle yapmış olabilirsin!

Ama ömrü amelelikle geçmiş, hayattan umduğunu bulamamış, fakir, cahil ve bu dünyada bulamadığını hayalindeki cennetten uman, cennete girmek için güçleri yetmediğinden hasta namazı ile ibadetlerini yapmaya çalışan, her an ölümü gözleyen bu yaşlı cahil insanları her türlü hastalığa ve salgın hastalıklara sebep olabilecek pisliğe sürükleyen konuşmaları nasıl yaparsın?

Hiç düşünmez misin ki “benim söylediklerimi dinleyen cahil, bunak insanlar bunları nasıl yorumlar?” diye?
İslamiyet ne zaman pisliği öğütler oldu?

Siz, bu milleti nereye götürmeye çalışıyorsunuz?

Hay sıçayım senin vereceğin öğüde, nasihate pislik herif!

Dinin en büyük düşmanı Said-i Kürdi Deliüzzaman, Fetullah Gülen ve onun yoldaşı Vatikan kumandalı böyle hoca kılıklı papazlar ve hahamlardır.

Yarım imam dinden yarım doktor candan eder demişler. Ama okuryazar olmadıklarından gelin de anlatın ana babamıza bile anlatamıyoruz!

Bunların dediklerine inanmayın  ey insanlar, bunların söyledikleri İslam’ın bile tam zıddıdır.

O peygamber mezarından çıksa ilk önce sizin gibi Vatikan kumandalı din tüccarlarını boğazlar, bundan emin olun!


 Not: Osman hoca'nın Konyalı olduğunu belirtirim. Bizimkiler nereden öğrendiyse onu da bilmiyorum.