"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

4 Ekim 2012 Perşembe

TURK MUSLUMANLARA KURULAN TUZAGIN HARITASI

PAPA XVI.BENEDICTUS FETHULLAH GÜLEN İLE

TÜRK VE MÜSLÜMAN DÜNYASINA KURULAN TUZAK'IN HARİTASI

İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan etrafı surlarla çevrili küçücük bir "Şehir Devleti" olan Katolik Hıristiyanlığın ruhani merkezi Vatikan hükümeti asırlardır Türk ve Müslüman dünyasını Hıristiyanlaştırma siyaseti gütmüş son papa 16. Benedictus'un ifadesiyle 21. yüzyıl Müslümanların Hıristiyanlaştırılacakları yüzyıl olacağı söylenilmiştir.

Peki

Müslümanlar ve Türkler Hıristiyan olurlarsa sorun çözülecek midir?

Hayır!

Bu iş Türk ve Müslüman devletler ve milletler arasında oluşturulmuş din, mezhep farklılıkları ile aralarındaki bağların koparılmasını hedeflediğinden bölünme "kardeş-din-mezhep düşmanlığı" sayesinde gerçekleştirilerek "Birleşme şansları ortadan kaldırılmış olmaktadır".

Hiziplere ayrılmış ve yeni inançlarıyla soyları, yaşamları da değiştrilmiş bu başıboş, birbirine düşürülmüş toplumların imha hareketi, 11 Eylül 2001 New York İkiz Kule aldatmacasında kendi istihbarat örgütü C.I.A ile yarattıkları El Kaide Örgütü üstünden bizzat yavru G.W.Bush'un ağzından "CRUSADE=HAÇLI SEFERİ" ilan edilmiştir.

1096-1099 Haçlı Seferlerinden Kudüs kuşatması

Bu projeye göre, 19. yüzyıla kadar olan sürede Osmanlı ve öteki Türk ve Müslüman toplumların kuzeyden Rus-Çin, güneyden de İngiliz-ABD-AB işgaline sokmalarında kullandıkları taktiği kullanmaktadırlar.

Mısır'da Arap Baharı(!)/Kışı öncesi çizilen Yeni İslâm karikatürü

Rusya'da Said-i Kürdi Deliüzzaman ve onun gibileri 1919'a kadar Osmanlı ve öteki Türk toplumlarını işgal ettiğinde kızılderililer misali soykırıma tabii tutan Rus Çarı, Uygur Türklerini de 1958'lere kadar Çan Kay Şek yanlarında "İslâmı koruyacağı saçmalığının kabul ettirilmesiyle" yer almaya ikna ederek "Karşı Devrimci" ilan ettirmeyi başarmışlardır.
1916 başlarında Kürdistan kuracaklar diye Ruslarla Bitlis'te görüşüp işgalini sağlayan Deliüzzaman,dümenden esir düştüğü Rusya'da 1919'da kovuluncaya kadar Türkleri Rus Çarlığına karşı savaşa ikna etmiştir.

Bu ülkelerde iktidarı ele geçiren Sosyalist-Komünist rejimler de Türk ve Müslümanları "Karşı Devrimci- Emperyalizmin İşbirlikçileri" ilân etmişlerdir.

Bu düşmanlık yüzünden 20. yüzyıl SSCB ve ÇHC (Çin Halk Cumhuriyeti) sosyalist rejimlerine "karşı devrimci" oldukları yüzünden Türk ve Müslüman soykırımı ve Hıristiyanlaştırılmaları ile geçmiştir.

Bu gün de gene aynı gerekçe ile kuzeyli büyük devletlerin sıcak güney denizlerine inmelerini engellemek için aynı taktik emperyalizm tarafından uygulanmakta, o zamanın "Türk-Müslüman maskeli" dönmelerinin soyları gene devletlerin başlarında olduklarından "21. yüzyıl Türk ve Müslüman soykırımına" ortam hazırlanmıştır.

Minareleri durdurun diyor!


Bu saçma soykırımların nedenleri ise Tevrat, İncil , Kur'an ayetlerinde yer almaktadır. Bunun için "Yecüc-Mecüc ve Türkler" adıyla yazdığım çok sayıdaki yazılarımı okuyarak geniş bilgi sahibi olabilirsiniz.


Bu defa da aynı tuzağa başımızdaki işbirlikçi dönme hainlerin ağzına bakarak düşersek çok kısa sürede bu soykırım savaşının içinde kendimizi bulmamız an meselesidir.

Dikkat edin, bütün ABD-AB ülkelerinde Müslüman düşmanlığı asırlardır olduğu gibi son 10 yıldır artarak aşılanmaktadır. Aynı emperyalist güçler bizlerde de Nurculuk, Fethullahçılık, Kadıyanilik, Efganilik, Bahailik, Kürt Alevi'liği gibi "Teslimiyetçi ABD-Mason İslâmına dayalı Köktendinciliği" iktidara getirip güçlendirmektedirler.

1950'de devletin başına getirilen Deliüzzaman'ın teslimiyetçi kültünün bir ötesi Ilımlı İslâm'ın teslimiyetçi önderi Fetoş!

Bütün Türk ve Müslüman devletleri ve azınlıkları Rusya-Çin'e karşı kışkırttıklarından bu ülkelerde de doğal olarak "İslam düşmanlığı" artmaktadır.

İşte düşmanlığa "Çıkış Yok!" diyen bir örnek Avrupa basınından!



Bütün ABD-AB filimlerinde Türk ve Müslümanlar Ortadoğu'dan Filipin adalar grubuna kadar coğrafya'da "Terörist Toplumlar" olarak "İslamofobi" mantığıyla gösterilmektedir. Bu filimler en çok Fethullah Gülen kanallarında yer almaktadır.

Türk ve Müslüman coğrafyaya karşı örgütlü sürdürülen bu düşmanlık da Ortadoğu, Orta Asya, Pasifik Okyanusu Ada Devletleri Coğrafyası içinde yaşayan Türklerin ve Müslümanların hem güneyden hem kuzeyden kuşatılarak imhasını amaçlamaktadır.

Ancak şu günlerde Avrasya Blogu olarak ta bilinen Rus-Çin ülkelerinde İslâm düşmanlığı yapılmadığı gibi, son İslâmı karalamak için çekilen "Müslümanların Masumiyeti" adlı filmi yasaklayan mahkeme kararları bu ülkelerde yayınlanmıştır. Bu da henüz köprülerin atılmadığına işaret etmektedir.


Bu imha gerçekleştikten sonra İncil Kıyamet ayetlerine göre bunlar kendi aralarında İsa'yı getirmek için yeryüzünü yok edecek bir Armageddon Savaşını başlatacaklardır.

Süper Devler de değimizi Birleşmiş Milletler Örgütünün beş daimi temsicisi de olan bu ülkelerdeki nükleer silahları yeryüzünü bin kere imha edecek güce sahiptir.

Bu harita Türk ve Müslüman dünyasını ve bu projelere karşı olan Türk ve Müslüman olmayan devletleri ve milletleri de haberdar etmeyi amaçlamaktadır!

Şunu da hatırlatayım, 1565'de İspanyol Armadasını Manş denizine dökerek küresel imparatorluk olan İngiltere'yi de 1550'lerde Mason tarikatları ele geçirmişti. 16.yüzyılda Rusya'yı Osmanlı'ya karşı güçlendiren, 1917 Wilson İlkeleri ile Sosyalist SSCB'ye zemin hazırlayan Küresel Sermaye, 1955'de de Çin'in Mao'suna güç vererek SSCB'nin yayılmasını engellemiştir. Bu toplumlar arasında sözde Masonik-Semitik bağlar vardır. Bunları bir çok yazımda tekrar ettim.

Bu ülkelerin küresel Mason Sermaye'ye karşı olmalarını şüphe ile analiz etmek durumundayız.
Eee uyanmak için geç olsa da bir yerlerden başlamak hiç uyanmamaktan iyidir!

Haritayı ve çizgi renklerini iyi inceleyin ve alttaki aynı renklerde yapılan açıklamaları iyi takip ediniz!

Takdir Sizlerindir!
Alaeddin Yavuz

adilyargicc/ adilyargic/ Keykubat/ AlaeddinYavuz
 
Urfa Akçakale olayıyla başlayan gelişmeler insanımızı korkutmuş ve tepkilerini de getirmiştir!
 
Resimlerin linkleri;