"Türkiye Türklerindir +40" Bloguna Hoş geldiniz!!!

Ey Türk Milleti!
Birinci vazifen seni İslamcılık ve Türkçülükle benliğinden koparan, Araplaştıran din, devlet, ticarette sana yer vermeyen, seni küçük dereceli askeri görevlere vererek ölüme süren, sana hocalık, başbuğluk eden hainlere giydirdiğin tacı geri almaktır. Bunu yapabilmen için seni uyandıracak her türlü bilgi ve belge mevcuttur. Ya özgürlüğünü kazan ya da öl. Kölelikle atalarının kemiklerini sızlatma. Arap Rumların ırkçı kinci ensest sapık dinlerinden çık. Kurtuluşun başlangıcı burasıdır. Aklen kurtulmadıkça saltanatın da olsa kölesindir unutma. Sen özgür birey olmadıkça kardeşliğin önemi yoktur. Devletin her yüksek kademesine göz dik yerini al. Tırsma. Çabala, savaş ve kazan! Birlikte yaşadığın kavimlerle kardeşlik o zaman daha güzel olacaktır. Alaeddin Yavuz

Tarih boyunca atalarımız günümüzdeki kadar, her türlü bilgiye ulaşabilecek böyle bir çağ yaşamadılar.
Bizler tümünden şanslıyız. Buna dayanarak, blog içerikleri binlerce yıldır doğru bilinenleri sorgulamaktadır.
İster bu bloğda, ister okulda, camide veya başka yerde hiçbir yazılanı, öğretileni “sorgulamadan, araştırmadan” doğru kabul etmeyiniz!
Vatan-Millet davası,hiçbir kurum veya kuruluşa havale edilemez, milletçe sahiplenilmedikçe hiç bir dava milli değildir.
Davasına sahip çıkmayan halk da millet değil sürüdür. Adilyargıç/Keykubat.

Blog yazılarının telif hakları-copyright © “adilyargic; adilyargicc; keykubat.blogspot.com ve keykubat.blogcu.com” rumuzlarıyla yazan Alaeddin Yavuz’a aittir.
Hala okumak istiyorsanız buyurunuz.

Saygılar, sevgiler!

Hakkımda

Fotoğrafım
Balıkesir , Bandırma , Türkiye
KENDİLERİ İÇİN PLAN YAPMAYAN MİLLETLER, BAŞKALARININ KENDİLERİ İÇİN YAPTIKLARI PLANLARA RAZI OLURLAR.Keykubat- ATATÜRK'TEN SONRA ÜLKEMİZDEN TÜRK ve MÜSLÜMAN HALKLAR İÇİN PLAN YAPAN ve EZİLEN HALKLARA ÖNDER OLACAK SİYASET İZLEYEN BİR LİDER ÇIKMAMIŞ, ARDILLARI,ONUN İZLEDİĞİ ANTİ EMPERYALİST SİYASETİ TERK ETMİŞ,DEVLETİ AB-D KUCAĞINA ATMIŞ VE ONLARA BAĞLILIĞI ATATÜRKÇÜLÜK SAYMIŞ,HALKIMIZIN DİNİ VE IRKİ DEĞERLERİNİ AŞAĞILAYARAK TAHRİK ETMİŞ, KADEMELİ OLARAK HALKIMIZI HIRİSTİYANLAŞTIRMAK İÇİN DIŞ GÜÇLERCE GİZLİ-AÇIK DESTEKLENEN SAPIK DİNCİ YAPILANMALARI GÜÇLENDİREREK,İKTİDARA TAŞIMIŞ,IRK,MEZHEP BAĞLAMINDA KARŞILIKLI DÜŞMANLIKLAR YARATMIŞ, ÜLKENİN KAYNAK VE SERMAYESİNİ YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKMİŞ,YUKARIDA SAYILAN AB-D PROJELERİNE GÖRE ASKERİ DARBELERLE KENDİ MİLLETİNİ SİNDİREREK BÖLÜNMENİN YAŞANDIĞI BÖYLE GÜNLERDE BİLE TEPKİSİZ KALMASINI SAĞLAYAN KORKU ORTAMINI HAZIRLAMIŞ,BENZER MUHTELİF İHANETLER İÇİNDE BİR ŞEKİLDE YER ALMIŞLARDIR.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ GÜNÜN DURUMU BUDUR-Keykubat İNSAN,PRANGA VURULMAKLA,KIRBAÇLANARAK ÇALIŞTIRILMAKLA ESİR OLUR.ESİRLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ OLARAK BENİMSERSE KÖLE OLUR. VATANINIZA,DEĞERLERİNİZE,ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE SAHİP,HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI ÇIKIN!!! Keykubat

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

Bu Blogda Ara

19 Nisan 2024 Cuma

#DUALAR TANRIYA TALİMAT ŞEKLINDE Mİ OLMALIDIR?



DUALAR ALLAH'A TALİMAT OLMUŞ FARKINDA DEĞİLİZ.




Tamamıyla iyi niyetten oluşan bu paylaşımdaki dualar, Allah'a ne yapması gerektiği hakkında talimat vermek" degil midir?




Allah bunu bilmiyor mu?

Şah damarımızdan yakın değil mi?




Ezel ve ebed, her şeyden önce var olan, her şeyle birlikte evren yok olduktan sonra da var olacak ve yaratmaya devam edecek bilgeliğe sahip bir varlık neyi nasıl yapacağını bizden mi öğrenecek?




Oysa eskilerde, tanrıyı yücelten, her canlıyı bir başka canlıyı yiyecek yaratılışta, suç işlemek üzere canlıları yaratan sıfatının da anıldığı şöyle dualar vardir;




Ey tanrım,

Her şeyin gizlisini, görünenini bunların arasındaki bilinmeyenleri bilen tanrım bana, halkıma, insanlığa, tabiata ve bilmediklerime bile verdiğin yiyecekler, iyilikler, güzellikler için sana teşekkür ederim.

Her şey ve herkes hakkında en iyi, en doğru kararı verecek olan da sensin.

Amin."




Tüm masumiyetine rağmen sonradan talimat duaları çıkar.

Tevrat'ın İbrahim'i tanrısıyla anlaşma yapar, Musa'sı Allah ile çocuk gibi oynar, tüm Anlaşmaları yeniler. O dönemlerde talimat alan tanrılar çağı baslar;




Ey Tanrım,

Karnımı doyurmak, üstümü giydirmek için zarar verip, öldürdüğüm, ölmesine neden olduğum her türlü canlı ve cansız da olsa ruhu olan varlıklara zarar verecek şekilde beni yaratan, suça iten, açlık, aç gözlülük vermene rağmen, bilerek, bilmeyerek işlediğim suçlarımı bağışla.

Beni, ailemi, ülkemi, tabiatı, iyilikleri, güzellikleri koru.

Beni ailemi, mallarımı, mülkümü düşmanlarıma karşı koru. Doğru, sağlıklı düşünme yeteneği ver...

Gibi dualar yaygınlaşır, 'muhtacım' diyen insan, yaratıcısına yapacaklar listesi veren tanrıdan ulu tanrıya dönüştürür kendisinin de ukalalık ettiğini görmez.

Aslında tanrısının imanlı kulu olmakla övünen bu insanların her biri müşrik, kendini tanrıya eş koşanlar, dinden çıkmışlardır da bilmezler mi yoksa, dini yönettikleri halklar için isteyen, kendilerinin dini olmayan gercek ateist, deist onlar mı?

Şimdi aşağıdaki Tanrıya Talimatlar veren duaya geçebilirsiniz.


Takdir aklı, bilgisi, vicdanı olanındır.

Alaeddin Yavuz 

15 Nisan 2024 Pazartesi

#KADİR MISIROĞLU SECERESI ERMENİ ÇIKTI

 FESLİ KADİR MISIROĞLU SECERESI ERMENİ ÇIKTI



Cengiz Özakıncı
@cengizozakinci
Osmanlı Arşivinden:
Kostaki Mısıroğlu (Rus tebaası)
Bedros Mısıroğlu (Sarraf, Tefeci)
Yani Mısıroğlu (Atina)
Begos Mısıroğlu (Sarraf, Tefeci)








Ömrünü Türk milletine, Atatürk ve kurduğu cumhuriyete iftira atmak, yalan tarih yazmak, Müslüman görünerek halkı aldatmakla geçiren bu Bagratuni Ermeni ve Rumlara daha ne kadar inanacaksınız?

Alaeddin Yavuz 

#İRAN ANLAŞMALI SALDIRMAKLA DOĞRU YAPTI

 İRAN ANLAŞMALI SALDIRMAKLA DOĞRU YAPTI.


İran, anlaşmalı bir "onur koruma saldırısı" yaptı.


Bizim AKP, YRP yandaşları Tevhid İncil'i Dürzileri, dindaşları Filistin'in aldatıldığı, satıldığı iddialarıyla ortalığı kasıp kavuruyorlar.

ABD'nin baskıları sonucu İsrail ve onun kripto Filistin kurumu Hamas, bir kayıkçı kavgası ile bir savaşa sokuldular.

Amaç, Suriye Lazkiye'de bulunan Rusya askeri üssüne tehdit olacak, bir Gazze Amerikan liman askeri üssü kurmak.

Mümkünse tahrik olan İran ve Rusya'yı da bu cephede savaşa sokarak dünya savaşına bir odun daha atmaktı.

Hem Birleşmiş milletler hem İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde hem de Çin tarafından yapılan etkili resmi ve kamuoyu muhalefetine, ABD kamuoyundan artarak yükselen muhalefet de 2024 genel seçimlerinde günümüzün savaş tanrısı Mars'ı oynayan bunak Joe Biden'ı geri adım atmaya zorladı.

Saldırıdan önce Biden, İsrail'e "karşılık vermeyin" talimatı verdi.

İran telefon edip anlaşmış.

İran füzeleri de İsrail göklerinde turistik geziye çıkmış gibi dolanırken vuruldu.

İsrail ve dünya güzel bir havai fişek gösterisi izledi.

Peki, Rusya ve Çin'in bile bulaşmak istemediği ABD, bu gün dünyanın en güçlü, en üstün silahlarla donatılmış, Pasifik, Hint, Atlantik Okyanuslarında, Hürmüz Körfezi, Kızıldeniz, Akdeniz'de uçak gemileri sürekli devriye gezen Deniz Kuvvetleri olan Amerikan ordusu ile savaşa mı girseydi?

İsrail'le savaş, AB-D VE NATO ÇETESİ ile savaşa girmektir.

Beyinsiz, ebleh, geri zekalı bu görsel ve yazılı basın kuklalarına bakın hepsi ya çürük raporlu ya da paralı askerlik yapmış, asker kaçağı Babil Talmud Yahudileri'dir.

İsrail'de bunlara Haredimler diyorlar, orada da askerlik yapmıyorlar. Hepsi, anadan, atadan asker kaçağı.

Bunlardan bir bölük asker yapıp, ellerine silah verip, Filistin Gazze'ye değil, Tunceli Munzur dağına yollasan hepsi kalpten gidecek kadar korkak ve alçak olan, satılmışlar sürüsünün SAVAŞ ÇIĞLIKLARI da kendileri kadar iğrençtir.

Bunlara verilen maaşlar, paralar haramdır. Türk ve Müslüman görünen Tevhid İnciline bağlı Ortodoks Hıristiyan, Yahudi olan bu kripto, her dönemin yalaka basını olan bu Dürzi kalem eşkiyalarının derhal servetlerine el konulmalıdır.

Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyorlar çünkü.

Fakir ailesini doyurmak uğruna iş bulamadığı için, sözleşmeli er, erbaş, subay, polis olan terör şehitlerimizin ailelerine bunların malları dağıtılsa daha insani bir hizmet verilmiş olur.

Bıktık bunların dünya gerçeklerinden uzak aptalca yorumlarından, tahriklerinden.

Onları besleyen iktidar ve muhalefet partileri de bıktı.

Ömürlerini parayla yalan haber, iftira,çarpıtma, alıntı ve çalıntı yazmakla geçiren bu satılmışlar artık, isteseler de doğruyu tutturamadıklarından yazarlık yeteneklerini de kaybetmişlerdir.

Bunlar yüzünden muhalefet ve iktidar partilerinin iktidarları da elden gidecek.

Dün akşam yandaş bir kanalda, kız gibi saçlarını bağlayan bir tıp diyor ki;
"Türkiye Nato üyesi olsa da çıkarları gereği Rusya- Çin bloguna da geçebilir."
Türkiye'nin Avrasya macerası Barack Obama'nın izniyle yapıldı. Başkanlık sonrası Obama bunu;
"- Avrasya blogu ile Türkiye'nin iş yapmasına, biz yeterli yardım edemediğimiz için ben izin verdim. Onlar için gerekliydi" dedi.
Joe Biden geçen yıl RTE'nin kulağını çekti, tornistan Türkiye Avrasya'dan ayrıldı.
Artı, savaş döneminde Avrasya bloguna dönüş halinde, Nato'nun 5. maddesi gereği, Nato, bizi "riskli bölge" ilan edip işgal edebilir.
Bu durumda, 1924'de İngiliz, 1947'de Amerikan idaresine terk edilmiş bir Türkiye profiline bakarak, Rusya- Çin bizim gibi ikili oynayan, her Amerikan baskısında ABD kucağına dönen bir devlet için savaşır mı?
Hayır.

Takdir aklı, bilgisi, vicdanı olanındır.


Alaeddin Yavuz